Polymath Review: Rahoitusarvopapereiden estoketju

Turvallisuustunnukset näyttävät olevan nyt raivoa. Vaihdosta säännöksiin ja liikkeeseenlaskualustoihin. Yksi tällainen hanke, joka haluaa hyödyntää tätä, on Polymath.

Tämä on projekti, joka pyrkii vaikuttamaan digitaalisten arvopapereiden liikkeeseenlaskuun. He pyrkivät myös tekemään niin tavalla, joka on täysin maailmanlaajuisen sääntelykehyksen mukainen – tarjoamalla liikkeeseenlaskijoille koko paketin mukaiset työkalut.

Voiko se kuitenkin olla tietoturvakoodin alusta?

Tässä Polymath-katsauksessa yritän vastata siihen ja antaa sinulle mitä sinun tarvitsee tietää. Analysoin myös POLY-tunnusten pitkäaikaisia ​​käyttötapauksia ja käyttöönottopotentiaalia.

Miksi Polymath?

ICO: sta on tullut sekä uskomattoman houkuttelevia että uskomattoman riskialttiita.

Vaikka uusien blockchain-projektien varhaisilla sijoittajilla on mahdollisuus nähdä sijoituksensa kasvavan 100% tai jopa 10000%, heillä on yhtäläinen mahdollisuus nähdä investointiensa 0 dollariin, kun projekti kuolee, tai mikä vielä pahempaa, kehittäjät yksinkertaisesti katoavat ICO: n kanssa varat.

Olkaamme rehellisiä, koska suunnilleen puolet kaikista vuoden 2017 ICO: sta epäonnistuu, tämä on melko riskialtista tilaa.

On myös otettava huomioon oikeudelliset seuraukset. Monet nykyisistä ICO: ista rikkovat tavalla tai toisella Yhdysvaltain arvopaperilakeja, ja vaikka niitä ei ehkä säännellä nyt, se saattaa sääntelyn alaisena olla pitkäaikainen riski.

Miksi Polymath

Miksi sinun tulisi harkita suojaustunnuksen myöntämistä. Kuva kautta Yleisnero

Mahdollisesti pahinta, he uhkaavat tuoda lisää valvontalaitoksia valtion virastoilta ja sääntelyviranomaisilta.

Polymath pyrkii parantamaan ICO-tautia. Se on kehitetty auttamaan liikkeeseen arvopaperimerkkejä turvallisella ja blockchain-säännellyllä tavalla. Ja he tekevät niin ja tarjoavat samalla kannustimia uusien rahoitustuotteiden tuomiseen markkinoille blockchainissa pitäen samalla sääntelyviranomaiset onnellisina ja loitolla.

Ylimääräisenä turvatoimenpiteenä vain vahvistetut ostajat voivat ostaa tai käydä kauppaa POLY-kolikoilla.

Näyttää siltä, ​​että se on ihanteellinen skenaario. Yritysten pääoma on helppo saada, läpinäkyvyys on lisääntynyt, raskaita säännöksiä ja paperityötä ei tarvita, likviditeetti kasvaa, näkyvyys lisääntyy ja kannustimet luoda rahoitustuotteita.

Katsotaanpa syvemmälle ja katsotaan, onko Polymath todella hyvä kryptovaluutoille, vai onko suunnitelmassa luoda arvopapereiden lohkoketju vakava virhe.

Mikä on Polymath?

Bitcoin, Ethereum ja useimmat kryptovaluutat ovat sovellus- tai apuohjelmamerkkejä sääntelemättömissä, hajautetuissa verkoissa. Turvakoodit, jotka muodostavat pienen osan kryptovaluutan markkina-arvosta, ovat samanlaisia ​​kuin perinteiset varat, kuten osakkeet tai joukkovelkakirjat, joita tyypillisesti säännellään.

Polymath-yleiskatsaus

Polymath by Numbers

Vaikka arvopaperimerkkimarkkinat ovat tällä hetkellä hyvin pienet, Polymath pyrkii kääntämään tämän tilastotiedon päähänsä, jolloin arvopaperimerkit ovat yli 10x suurempia kuin sovellustunnusmarkkinat. Heidän mielestään näin voi tapahtua useista syistä, mukaan lukien:

  • Suojausmerkit ovat turvallisempia
  • Turvakoodit lisäävät likviditeettiä
  • Heidän ST20-standardinsa tarjoaa lähes välittömiä tapahtumia
  • Ja siellä on 24/7 matalan maksun kauppaympäristö.

Polymath-tiimi pyrkii saamaan hyväksynnän suojaustunnuksille käyttämällä älykkäitä sopimuksia rajoitusten soveltamiseksi maasta ylöspäin, sen sijaan, että ne asetettaisiin tosiasiallisesti ylhäältä alaspäin suuntautuvalla valvontamallilla.

Polymath etsii uutta mallia

Perinteisesti rahoitusmarkkinoita valvoo keskusvirasto, joka antaa säännökset ja panee täytäntöön rikkomukset. Näin osake-, joukkovelkakirja- ja hyödykemarkkinat toimivat tänään.

Sääntelyvirastot luovat lakeja ja asetuksia, jotka pakotetaan kaikkien listautumiseen tai kaupankäyntiin osallistuvien sijoittajien ja yritysten ulottuville, ja niiden kaikkien on noudatettava näitä säännöksiä tai kiellettävä markkinoilta, tai mikä pahempaa, kohdattava oikeustoimia.

Polymath Tech -pino

Polymath-tekniikan pino

Se on täsmälleen sellainen sääntely, jonka kryptovaluuttamarkkinat saavat, jos vaihtoehtoa ei löydy.

Polymath pyrkii kääntämään prosessin ylösalaisin ottamalla valtion virkamiehet ja asianajajat mukaan tunnuksen luomisprosessin alkuun.

Jos tämä on perustettu oikein, se voi poistaa sääntelyelimen tarpeen osallistua myöhemmin prosessiin. Se voisi jopa luoda laillisemmat blockchain-pohjaiset markkinat, jotka saavuttavat valtavirran nopeammin kuin perinteistä reittiä.

Tämän kokoonpanon mukaan kaikki uudet turvatunnukset myöntäisivät lakien mukaisia ​​heti niiden myöntämisestä.

Tarkastukset ja saldot

Tässä prosessissa oletetaan myös, että jotkut tarkastukset ja saldot kootaan prosessiksi. Yksi tällainen olisi “mallin” käyttö tunnuksen luomisessa, ja kaikkien uusien suojaustunnusten olisi noudatettava tätä mallia.

Tämä antaisi jokaiselle tunnukselle oman läpinäkyvyyden ja historian, jolloin sijoittajat saisivat täydelliset tiedot tunnuksesta ennen sijoittamista. Ja koska kaikki tapahtuu lohkoketjussa, se on läpinäkyvä ja poistaa tarpeen käyttää useita epäluotettavia kanavia tiedon levittämiseen.

Tästä olisi kaksi erittäin myönteistä tulosta.

  1. Se auttaisi poliiseja huonoilla toimijoilla.
  2. Se mahdollistaisi investointisääntöjen lisäämisen yksittäisille suojaustunnuksille.

Tällä hetkellä on akkreditoitujen sijoittajien luokitusta, jota SEC käyttää rajoittaakseen tiettyjen varojen ja omaisuusluokkien ostoa. Ajatuksena on, että ne, jotka saavat akkreditoidun sijoittajan luokituksen, ovat kehittyneempiä sijoittajia ja he eivät todennäköisesti putoa huijauksiin. He pystyvät myös paremmin arvioimaan riskiä ja toteuttamaan korkean riskin korkean tuoton sijoituksen.

Käyttämällä tätä mallia suojausmerkkimarkkinoilla voidaan saavuttaa sama tulos, mutta ilman SEC: tä ja säännöksiä.

Kuinka Polymath toimii?

Polymath käyttää POLY-tunnusta koko verkon ylläpitämiseen ja kannustaa kehittäjiä ja asianajajia osallistumaan myöntämällä heille POLY-palkinnon. Ne, jotka laskevat liikkeeseen varoja blockchainissa, ja ne, jotka sijoittavat omaisuuteen, maksavat maksuja POLY: ssa pitääkseen verkon sujuvana.

Kun mallit ovat paikallaan, liikkeeseenlaskija voi luoda omat suojaustunnuksensa nopeasti ja helposti älykkäiden sopimusten ja ohjatun suojaustunnuksen luomisen avulla. Tätä testataan jo ja voit kokeilla sitä itse Polymath-verkkosivusto.

On 29 kenttää, joissa kysytään perustiedot yrityksestä, etsimiensijoittajien tyyppi, sijoittajien sijainti ja onko sijoittajien oltava akkreditoituja muun muassa.

Polymath-verkosto

Kuvan lähde: Yleisnero

Kun lomake on täytetty kokonaan, voit lähettää sen ja Polymath Legal Delegates tarkistaa sen. Lailliset edustajat etsivät lainsäädännön noudattamista ja voivat tehdä ehdotuksia siitä, mikä suojaustunnusmalli sopisi parhaiten.

Järjestelmä yhdistää protokollan, oikeudellisen, sovelluksen ja vaihdon kerrokset, mikä lisää vaatimustenmukaisuutta, avoimuutta ja viime kädessä likviditeettiä.

Polymath nähdä tulevaisuuden

Kaikesta tästä tulee tärkeä nyt, koska on vain ajan kysymys, ennen kuin perinteiset arvopaperimme päätyvät lohkoketjuun. Ja vaikka onkin joitain haittapuolia, turvallisuus, tehokkuus ja avoimuus ovat paljon suuremmat kuin nämä.

On muitakin lohkoketjuja, jotka etsivät ratkaisua tähän, mutta kukaan ei ota Polymathin ottamaa kokonaiskuvaa. He haluavat saada paitsi julkisen, myös riskipääomarahastot, pääomasijoitukset ja jopa johdannaiset yhdelle alustalle, joka ratkaisee lakien noudattamista, turvallisuutta, hajauttamista ja likviditeettiä koskevat kysymykset.

Ja yllättäen likviditeetti voi olla vain avain.

Suojausmerkin potentiaali

Kuvan lähde: Polymath Deck

Nykyinen vaihto on edelleen kauhuissaan siitä, että se antaa liian paljon tietoa uusista tunnuksista, jotka voivat aiheuttaa lisääntynyttä sääntelytutkimusta. Tämä pitää ICO: t mahdollisesti laittomassa luokassa ja rajoittaa likviditeettiä, kun sijoittajat ovat epäröivät sijoittaa.

Polymath-ratkaisu luo sääntelyystävälliset markkinat ja poistaa ensisijaisen esteen likviditeetille. Tämän pitäisi auttaa aktiivista sijoittajayhteisöä kaikilla rahoitusaloilla kasvamaan orgaanisesti. Jos tämä osoittautuu totta, Polymath kasvaa nopeasti paitsi ensimmäiseksi turvakoodien vaihdoksi myös suurimmaksi ja ylivoimaisesti kehittyneimmäksi. Heillä olisi valtava ensimmäisen liikkeen etu.

Vaikka tämä kaikki kuulostaa upealta, joitain asioita on edelleen, vaikka Polymath näyttää toimivan läpi niiden.

Polymathin potentiaali

SEC on oikea ainakin yhdessä valtavassa riskissä ICO: n kanssa. Kansainvälinen kauppa vaikeuttaa monia asioita, ja rajattomat, anonyymit ja läpinäkymättömät markkinat vain vahvistavat näitä asioita.

Harkitse kommentteja, jotka näet Facebook-viesteissä. Ne voivat olla hauskoja ja jopa tulehtuneita, mutta niihin ei ole seurauksia. Ja jos rahasi olisi sidottu heihin, ne eivät ehkä ole enää niin hauskoja.

SEC ei halua vielä tarttua salausvaluuttoihin liian paljon, ja siksi he ovat omaksuneet markkinat pitkälti “olet yksin, joten ole varovainen”. Tämä ei voi kestää ikuisesti, ja se muuttuu joissakin maailman kolkissa.

Esimerkiksi Gibraltar ilmoitti äskettäin maailman ensimmäiset ICO-määräykset jonka tarkoituksena on suojella kansalaisiaan petolliselta ICO: lta. He haluavat vaatia ICO-hankkeita tarjoamaan “riittävää, tarkkaa ja tasapainoista tietoa kaikille rahakkeita ostaville”. Ja katalysaattorina oli ICO-rahoituksen räjähdysmäärä vuonna 2017.

Turvakoodien Polymath-versio antaisi jo suuren osan tiedoista, joita Gibraltar etsii säännöstöineen, eli turvakoodeilla säännöksiä ei tarvita ensinnäkin.

POLY-tunnus

POLY-tunnus on ERC20-apuohjelman tunnus Polymath-alustalla. Tiedän mitä ajattelet – eikö Polymath ole suojausmerkkialusta?

Kyllä, kyllä, mutta alkuperäiset POLY-rahakkeet eivät ole arvopapereita. Ne ovat polttoaine, joka ohjaa alustaa. Niitä käyttävät alustalla liikkeeseenlaskijat, jotka haluavat luoda omia digitaalisia arvopapereitaan.

POLY-rahakkeet julkaistiin maapallona vuonna 2018. Poliittimerkkejä on yhteensä miljardi ja niiden kiertävä tarjonta on hieman yli 400 metriä. Voit tarkastella Polymath ERC20 -sovellusta tässä.

Poly Price Performance

Polymath julkaistiin alkuvuodesta 2018 240 miljoonan kolikon maana, ja sen hinta oli 0,79 dollaria merkki, mutta ammuttiin nopeasti jopa 1,64 dollaria merkki.

Valitettavasti aika ei ole ollut ystävällinen POLY: lle, ja tunnus on menettänyt yli 95% arvostaan ​​ja käynyt kauppaa noin 0,02 dollariin joulukuun 2019 alkaessa..

POLY-hintataso

POLY-hintataso. Kuva kautta CMC

Tämä ei tietenkään ole eristäytynyt Polymathista. Koko Altcoin-tila on kohdannut hinnan romahduksen, kun pessimismi on vallannut sektorin. POLY-hodlerien pitäisi kuitenkin tuntea olevansa vähemmän kovaa tekemistä, koska POLY-rahakkeet eivät loppujen lopuksi kuuluneet ICO: han.

POLY jaettiin kryptovaluutta-ilmalennon kautta. Tämä tarkoittaa, että se annettiin ilmaiseksi ja sitä ei myyty missään joukossa. Se tarkoittaa myös, että Polymath ei todennäköisesti tule vastaamaan SEC: n kysymyksiin siitä, muodostavatko heidän rahakkeensa turvallisuuden.

Ostaminen & POLY: n säilyttäminen

POLY on listattu kohtuulliseen määrään pörssejä. Näitä ovat esimerkiksi Binance, Upbit ja Huobi. Suurin osa volyymista näyttää kuitenkin tapahtuvan Bittrue-pörssissä yli 50%: lla päivittäisestä määrästä.

Tämä ei ole paras symbolisen likviditeetin näkökulmasta, koska se tarkoittaa, että tällä yhdellä pörssillä voi olla ylisuuri vaikutus POLY-rahakkeiden markkinoihin. Se tarkoittaa myös, että merkkihintojen löytäminen on hieman vääristynyt. Todellakin voit nähdä, että näissä pörsseissä on melko eroja arvossa.

Binanace POLY

Rekisteröidy Binancessa ja osta POLY-tunnuksia

Kun tarkastelemme hieman tarkemmin Binance-tilauskantoja, voimme nähdä, että ne ovat suhteellisen ohuita ja päivittäistä liikevaihtoa ei ole niin paljon. Tämä tarkoittaa, että tilauksesi joutuvat todennäköisesti liukastumaan, jos teet suuria lohkotilauksia.

Tallennuksen osalta nämä ovat ERC-20-merkkejä, mikä tarkoittaa, että sinulla on melko laaja valinta. Voit käyttää lompakoita, kuten MyEtherWallet tai MyCrypto, tai voit käyttää Metamaskia. Tietysti varovaisinta olisi tallentaa se laitteistolompakkoon, kuten Ledger tai Trezor.

Polymath vuonna 2020

Polymathissa on tapahtunut varmasti useita muutoksia sen perustamisesta lähtien hieman yli 2 vuotta sitten.

Yksi näkyvimmistä muutoksista on annettujen tunnusten määrä. Joulukuussa 2019 on käytetty 153 tunnusta, ja kahdellatoista niistä on viisi tai useampia tunnusten haltijoita. On myös varattu 305 tunnussymbolia.

On tietysti vielä varaa päästä eteenpäin, mutta kasvu viimeisten 18 kuukauden aikana on ollut erinomaista, varsinkin kun yhdistät sen kaikkiin tapahtuneisiin taustamuutoksiin, kuten Polymathin V.3: n julkaisuun, mikä tekee se on ERC-1400-yhteensopiva tai natiivin Polymath-lohkoketjun lähestyvä julkaisu.

Sosiaalisesti olemme nähneet Polymathin kasvavan seuraajiaan Viserrys 10000 ja sen jälkeen Reddit 1500: lla. Pettymys on lähes 30000 menetys Sähke tilaajat.

Pettymys on myös POLY-tunnuksen suorituskyky, joka on pudonnut hieman yli 0,02 dollariin ja on nyt markkina-arvoltaan 297. suurin kryptovaluutta. Se on valtava pudotus julkaisuhintaan ja on vain hieman yli kaikkien aikojen alimman $ 0,018557: n, joka osui 25. marraskuuta 2019.

Tunnuksen ylösalaisin on tietysti paljon tilaa, mutta se tarvitsee katalysaattoria. Tuo katalysaattori voi tulla natiivin lohkoketjun julkaisemisesta Polymathille, mutta meidän on odotettava, koska testiverkkoa ei vapauteta vähintään kuuden kuukauden ajan, ja mainnet voi olla yli vuoden päässä.

ERC-1400-suojaustunnusstandardi

ERC-1400 Security Token Standard on kirjasto standardeista, jotka ovat kehittyneet ajan myötä ja joiden käyttöönotto Ethereumin protokollakehittäjien ja palveluntarjoajien keskuudessa on lisääntynyt..

Polymath päivitti saadakseen ST-20-merkkinsä täysin ERC-1400-standardin mukaisiksi v3.0 “Poho” -julkaisullaan heinäkuussa 2019. Päivitys oli välttämätön, koska palveluntarjoajat ja projektit koko suojaustunnustilassa ovat ottaneet standardin käyttöön yhä enemmän.

ERC 1400 Lifecycle Polymath

ERC-1400-elinkaari. Kuva kautta Polymath-blogi

ERC-1400 kehittyi yhdestä monoliittisesta standardista yhteentoimivien standardien kirjastoksi tarkoituksena helpottaa sen sopeutumiskykyä ja kasvua nopeasti muuttuvassa oikeudellisessa ja sääntelymaastossa, jolloin uudet toiminnot voidaan lisätä vaarantamatta olemassa olevia yhteensopivia palveluja ja infrastruktuuria.

Polymesh-lohkoketju

Toukokuussa 2019 New Yorkin konsensuksen aikana Polymath ilmoitti aikomuksestaan ​​kehittää ja julkaista uusi pohjakerroksen julkinen lohkoketju, joka on Polymathin taustalla. He nimeivät tämän uuden julkisen blockchainin Polymesh. Siitä lähtien kuuden kehittäjän tiimi on työskennellyt avoimen lähdekoodin projektissa, ja lokakuussa 2019 he pystyivät toimittamaan todisteen konseptista.

Polymesh-lohkoketju rakennetaan Pariteettialusta, blockchain-säätiö, joka perustuu tärkeimpien blockchain-protokollien saavutuksiin ja käyttää saatuja kokemuksia kehittäjille uusimman tekniikan rakentamiseen joustaville lohkoketjuille.

Polymath-tiimi harkitsi useita lähestymistapoja perusketjun rakentamiseen ja asettui pariteettialustalle useista syistä, joihin liittyi tekniikka, etenemissuunnitelmat, tuotteiden sopivuus ja yhteisöllisyys. Viime kädessä päätös käyttää pariteettisubstraattia tuli sen modulaarisuuteen, mikä Polymathin mielestä on kriittinen arkkitehtuurilleen.

Substraatti modulaarinen

Substraatin modulaarinen luonne. Kuva kautta Polymath-blogi

Polymath suunnittelee laajentavansa ydinsubstraattiominaisuuksia rakentamalla joukon moduuleja, jotka tarjoavat taloudellisia primitiivejä perusketjukerroksessa. Nämä kattavat kriittiset toiminnot, kuten identiteetin, itse säännellyt varat, selvityksen ja muut pääomamarkkinoiden toiminnallisuuden keskeiset luokat.

Polymath aikoo vapauttaa testiverkon perusketjuaan joskus vuoden 2020 toisella neljänneksellä, ja mainnet on tarkoitus julkaista vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä. Koska projektin etenemissuunnitelmassa ei ole muita merkittäviä päivityksiä, joudumme odottamaan noin 6 kuukautta jotta testiverkko näyttää meille uuden suunnan Polymathille.

Polymath-kehitys

Kaikki tämä näyttää hyvältä, mutta kaikki työ, jonka Polymath väittää tekevänsä kuluneen vuoden aikana, on muunnettu kehitystuotokseksi?

Yksi parhaista tavoista selvittää tämä on tutkia heidän avoimen lähdekoodin arkistoja. Tarkkailemalla kokonaiskoodisitoumuksia voidaan saada karkea käsitys siitä, kuinka paljon työtä tapahtuu.

Siksi päätin sukeltaa Polymath GitHub ja katsomaan heidän julkisia arkistojaan. Alla on esitetty sitoutuneiden repojensa sitoutuminen yhteensä viimeisten 12 kuukauden aikana.

Polymath GitHub

Sitoutuu valitsemaan repot viimeisten 12 kuukauden aikana

Kuten näette, näihin arkistoihin on tehty melko paljon koodisitoumuksia. On myös syytä huomata, että on vielä 45 muuta repoa, joissa on vaihtelevia sitoumuksia.

Tämä on enemmän kuin olen nähnyt muissa projekteissa, jotka ovat vastaavassa vaiheessa elinkaarensa aikana, ja osoittaa, että asiat ovat melko kiireisiä Polymathin päämajassa. Saatat myös haluta katsoa heidän Polymesh-repoaan nähdäksesi tarkalleen, miksi he ovat niin innoissaan siitä.

Jos haluat pysyä ajan tasalla projektista, voit seurata heidän projektinsa virallinen blogi. Tiimi on melko aktiivinen päivittäessään yhteisöään.

Johtopäätös

Lohkoketju on täällä ja jäädäkseen, ja sen ominaisuuksien perusteella on melkein mahdotonta kuvitella, että arvopaperimme ja omaisuutemme eivät ole pian lohkoketjussa. Se on vain tehokkain ja läpinäkyvä menetelmä. Kuten olemme jo nähneet Polymathin kanssa, arvopapereiden liikkeeseenlasku lohkoketjussa on sekä mahdollista että tehokasta.

Lisää tähän massiivinen siirtyminen STO: hin verrattuna ICO: han ensisijaisena menetelmänä pääoman hankkimiseksi lohkoketjutilassa, ja Polymath voisi tarkastella merkittävää kasvua.

Valitettavasti myös hallitukset ovat varmoja ryhtymään sääntelemään näitä markkinoita, itse asiassa jotkut ovat jo alkaneet. Koska niin suuri pääoma on vaarassa, ja tietyt ICO: t rikkovat turvallisuuslakia, on melkein yllättävää, ettemme ole jo nähneet sääntelyä nousemassa kuin sienet kevään sateen jälkeen.

Toistaiseksi sääntelyviranomaiset ovat toimineet hitaasti. Jos Polymathin kaltainen ratkaisu voi standardoida suojaustunnusten julkaisun, saatamme löytää sääntelyviranomaiset, jotka seisovat enimmäkseen sivussa, jotta syntyvä tila voi kasvaa orgaanisesti.

Ratkaisu on edessämme Polymask Network Security Tokenin muodossa. On selvää, että Polymath on edelleen hyvin uusi ja näyttää siltä, ​​että se on alkanut täplikkäästi, mutta sen takana on myös vankka joukkue, ja sillä on toimiva tuote. Kun syntyperäinen blockchain menee elämään, asiat voivat todella kiinnostua.

Esitelty kuva Shutterstockin kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me