PIVX: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää uudesta tietosuojakolikosta

Tietosuojasta on nopeasti tulossa yksi tärkeimmistä ominaisuuksista kaikille uusille blockchain-salausvaluutoille. Jopa suuret vakiot, kuten bitcoin, Ethereum ja Litecoin, alkavat päästä yksityisyyden villiin.

IQ-vaihtoehdon kauppaluottokortti

Yksi kryptovaluutta käyttää täysin erilaista lähestymistapaa yksityisyyden lisäksi moniin kryptovaluuttotalouden näkökohtiin. Tänään puhumme yhdestä vuoden 2018 suosituimmista tuotteista, PIVX.

PIVX: Perusteet

PIVX on yhä suositumpi kryptovaluutta, joka meni olemaan arvostettu osoitteessa coinmarketcap.com vain muutamalla sentillä kukin viimeiseen korkeimpaan hintaan 15 dollaria kukin. Projekti on erittäin ainutlaatuinen, koska se on tällä hetkellä ainoa kryptovaluutta, joka tarjoaa täyden yksityisyyden todistuskysymysmallin rinnalla.

Omistusosuuden tarjoamisen lisäksi järjestelmä tukeutuu myös masternodeihin, jotka mahdollistavat nopeat liikenopeudet, tietosuojaominaisuudet ja tasaisen tavan varakkaille sijoittajille ansaita säännöllisiä tuloja. 10000 PIVX: ssä masternodin hinta on todennäköisesti vain ulottumattomissa keskimääräiselle sijoittajalle, joka ei päässyt alkuun.

PIVX aloitti Dashin haarukana. Dash toimii X11-työtodistuksessa ja masternodeissa. PIVX-tiimi halusi tarjota masternode-nopeuden edut, mutta ei halunnut luottaa väitetysti tuhlaavaan työtodistukseen.

PIVX: llä on ainutlaatuinen taloudellinen malli, joka mahdollistaa hyvin erilaisen menetelmän toimittaa uusia tunnuksia ekosysteemiin. Joka minuutti lohko vahvistetaan ja noin viiden PIV: n palkkio vapautetaan. Tämä palkkio jaetaan voittaneen masternoden ja voittaneen panoksen todistavan osallistujan kesken.

Sen sijaan, että tämä olisi staattinen palkkio, PIVX tarjoaa ainutlaatuisen ominaisuuden, jonka avulla verkko voi päättää, miten palkitaan masternode ja sidosryhmä. Jos verkossa on liian monta masternodia, palkkiot kasvavat sidosryhmille.

Samoin jos masternodeja ei ole tarpeeksi, masternode-palkkio kasvaa. Lopuksi pieni osa kustakin palkkiosta menee itsehallintobudjettiin.

Uusien lohkojen avulla joka minuutti vapautettu PIV ei ole osa rajoitettua tarjontaa. Tämä tarkoittaa, että hypoteettisesti on olemassa rajoittamaton määrä PIVX-tunnuksia. Jotkut saattavat väittää, että tämän tyyppinen talousmalli on inflaatiovauhti, mikä tarkoittaa, että tunnusluvut laskevat ajan myötä, PIVX-tiimi vastustaa tätä ja tarjoaa myös ratkaisun.

PIVX: n taloustiede

Pivx MasterNode -logo

Lähde: pivxmasternode.org

Koska tarjonta on hypoteettisesti rajaton, on kaksi keskeistä tekijää, jotka vaikuttavat tarjonnan hallintaan.


Ensimmäinen näkökohta on, että kaikki verkossa maksetut transaktiomaksut tuhotaan tai “poltetaan”. Tämä tarkoittaa, että transaktiomaksuja ei makseta masternodeille tai muille verkon osallistujille. Tämä auttaa hallitsemaan toimitusta jollain tavalla.

Jos PIVX: n suosion kasvu jatkuu, verkossa on luonnollisesti enemmän tapahtumia, mikä johtaa useamman PIVX-yksikön tuhoutumiseen. Tämä varmistaa, että tarjonta ei ole ainakin jossakin määrin ehdottoman rajoittamaton.

Toinen huomioitava asia on, että verkko on suunniteltu kannustamaan ihmisiä ostamaan ja pitämään merkkiä. Esimerkiksi masternodin asettamiseksi on kerättävä 10000 PIVX-yksikköä. Toiseksi, jotta voisimme osallistua panoksen todistamiseen, täytyy myös ostaa ja pitää PIVX.

Kuinka paljon PIVX: ää tarvitaan panoksesi todistamiseen?

tämän perusteella laskin, Sinulla on oltava vähintään 500 PIV (noin 4500 dollaria), jotta sinulla olisi mahdollisuus kaivaa yksi lohko kuukaudessa, olettaen, että tietokoneesi on päällä 24 tuntia vuorokaudessa. 10000 PIVX: n panostaminen tuo sinulle arviolta 43 PIV kuukaudessa, ja masternoden suorittaminen ansaitsee noin 48 PIV.

Tällä tavoin masternodeja ei kannusteta liikaa, ja panoksen todistaminen on myös suunnilleen yhtä kannattavaa, masternodeille annetaan vain pieni etusija.

PIVX ja ZeroCoin-protokolla

Viime vuonna PIVX alkoi tarjota uutta versiota lompakosta, joka on ns ZeroCoin protokolla. Karkeasti ottaen John Hopkinsin yliopiston opiskelijoiden luomassa protokollassa hahmotellaan teoreettinen suunnittelu täysin tuntemattomalle ja jäljittämättömälle kryptovaluuttajärjestelmälle.

PIVX on ZeroCoin-yhteensopiva käyttämällä ns. ZPIV-tiedostoa.

zPIV-yksiköt luodaan prosessilla, jota kutsutaan rahaksi. Prosessi menee noin tältä. Käyttäjä avaa PIVX-lompakonsa, menee zPIV-lyöntivälilehdelle ja valitsee PIVX-määrän, jonka he haluavat muuntaa zPIV: ksi. Tämä prosessi kuluttaa hyvin pienen transaktiomaksun.

Mintun valmistus tapahtuu yleensä muutamassa sekunnissa. Kun prosessi on valmis, lompakko sisältää lyötyn zPIV-määrän. zPIV eroaa PIVX: stä siinä mielessä, että sitä voi olla vain hyvin tietyissä määrissä, kuten fyysinen käteinen tai kasinon pelimerkit.

Esimerkiksi 1,1 zPIV-tiedostoa ei voi omistaa eikä lähettää. Sen sijaan voit omistaa vain 1, 2, 5, 10, 50 ja niin edelleen. Tämän rajoituksen syynä on varmistaa, että mahdollinen hyökkääjä ei pysty määrittämään nimettömän salausvaluutan lähdettä tai kohdetta etsimällä tiettyjä lähetettyjä tai vastaanotettuja määriä.

PIVX-lompakon zPIV-lyönti- ja hallinta-välilehti

zPIV ei ole sen oma valuutta. zPIV-yksiköt voivat olla vain siinä lompakossa, jossa ne on lyöty. Kun lähetät ne, he saapuvat tavallisina PIV-yksikköinä määränpäähän. Erona on, että määränpäähän saapuvilla PIV-yksiköillä ei ole suoraa yhteyttä lompakkoon, josta ne ovat peräisin zPIV: nä.

Valitettavasti zPIV ei ole täydellinen. ZPIV: n lyöminen vaatii transaktiomaksun. Lisäksi, kun yksiköt muunnetaan zPIV: ksi, ne eivät ole kelvollisia panostamiseen tai käyttöön masternodessa. Vaikka panostavan zPIV: n lisääminen on vuoden 2018 tiekartassa, se ei ole tällä hetkellä käytettävissä. PIVX-tiimi lupaa, että kun se on saatavilla, zPIV-yksiköiden panostus on kannattavampaa kuin tavallisten PIVX-yksiköiden panos.

Lisäksi zPIV: n seuranta useilla laitteilla, joilla on sama lompakko, voi olla vaikeaa. Jos lähetät zPIV: n yhdestä laitteesta, toinen laitteesi ei heijasta tätä saldomuutosta, ellet kopioi manuaalisesti wallet.dat-tiedostoa. Tämä on myös tänä vuonna julkaistavien korjausten luettelossa.

Jatkuva kehitys ja valoisa tulevaisuus

Muistatko, kuinka PIVX kerää osan lohkopalkkiosta jokaisen lohkon aikana? PIVX-tiimi on tehnyt esimerkillistä työtä hyödyntämällä tätä budjettia valuutan edistämiseen. Tähän sisältyy paitsi tekninen kehitys, myös markkinointi, mainonta ja muut yhteisön tiedotusohjelmat.

Valuutalla on yli tusina merkittävää uutta ominaisuutta suunniteltu tälle vuodelle ja kun otetaan huomioon yli kahdeksan dollarin PIVX-yksiköiden vakaa hinnoittelu edes useiden viimeaikaisten suurten markkinatilanteiden aikana, on turvallista sanoa, että PIVX: n organisaationa pitäisi olla melko hyvin rahoitettu lähitulevaisuudessa.

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajien mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona

Esitelty kuva Pivx.org-sivuston kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map