Pimeässä verkossa Litecoin on saamassa kenttää Bitcoin for Paymentsille

Bitcoin on ollut alun perin valittuna cryptocurrency darknet-markkinoilla. Lisääntyneet palkkiot ja hidas tapahtuma-aika pakottavat darknet-käyttäjät harkitsemaan muita kolikoita.

Bitcoinista on todellakin tullut rikollisille liian valtavirtaa, kun lainvalvonnan seurantavaltuudet on paljastettu.

Usein on hyvin vaikeaa saada arvio siitä, mitä kolikoita suosivat pimeässä verkossa toimivat. Kuitenkin mielenkiintoinen raportti on hiljattain syventynyt tähän internetin maanalaiseen alueeseen ja löytänyt mielenkiintoisia tuloksia.

He tekivät laajan analyysin tarkastellessaan kaikkia online-foorumeita, markkinapaikkoja ja ilmoitustauluja. Heidän tutkimuksensa tulokset saattavat yllättää sinut…

Tyytymättömyys Bitcoiniin

Yksi asia, jonka tutkijat löysivät, oli yleinen suuntaus rajojen ja kielten yli, oli Bitcoinin käytön lisääntyvä vaikeus. Pimeässä verkossa tavallisten tapahtumien koon vuoksi vaaditut palkkiot tekivät niistä mahdotonta.

Transaktioiden suorittamisen korotettujen palkkioiden lisäksi myös vahvistusten aika kasvoi huomattavasti. Siksi myyjien oli luotava sääntö, jonka mukaan ne odottavat kolmea vahvistusta verkossa ennen kuin myynti on saatu päätökseen.

Hidas tapahtuma-aika on turhauttavaa, mutta onkin paljon häiritsevämpää niille käyttäjille, jotka käyttävät niitä ostamaan jotain laitonta pimeästä verkosta.

Tallennettu tulevaisuuden tutkimus

Darkweb-kyselyt käytetyistä kryptovaluutoista

DarkWeb-kyselyjen tulokset. Lähde: recordsfuture.com

Recorded Future -tutkijat jatkoivat sitten yrittääkseen selvittää, mitkä näistä kolikoista alkavat korvata Bitcoinin Darknetin valitsemana valuuttana. Heidän tekemänsä kyselyn tulokset ovat oikealla.

Tämä kysely tehtiin rikollisilla hakkerointifoorumeilla, ja se osoittaa selvästi, että yksityisyyttä käsittelevät kolikot ovat johtava kilpailija seuraavana Bitcoinin tummana nettiversiona. Monero (XMR) ja Dash saivat ensimmäisen ja toisen sijan 21,82% ja 20,61%.

Nämä olivat kuitenkin vain yhden darknet-foorumin tuloksia, joten niitä ei voida pitää kattavana esityksenä. Tehtyään perusteellisemman analyysin joukkue päätyi siihen, että Bitcoin oli edelleen verkkokaupan valitsema myyjäkolikko.

Jakelu kauppiaiden hyväksynnästä DarkNetissä

Toimittajien hyväksymät kolikot. Lähde: recordsfuture.com

Kaikki toimittajat, jotka tutkijat tutkivat, tarjosivat silti Bitcoinia hyväksytyksi maksuvälineeksi. Yllättävää on kuitenkin se, että Litecoin on myyjien toiseksi suosituin kolikko, ja yli 30% heistä hyväksyy sen maksuvälineenä.

Kolmannelle sijalle tuli Dash 20%: n osuudella myyjiä, jotka hyväksyivät sen maksutapaksi. Tämä osoittaa, että vaikka on olemassa muita kryptovaluuttoja, kuten Monero, joilla on enemmän yksityisyyden suojaprotokollia kuin Litecoin, myyjät rakastivat Litecoinin nopeaa transaktioaikaa ja alhaisia ​​transaktiomaksuja. Tulokset ovat oikealla olevassa kuvassa.

He myös erittivät tulokset alueiden perusteella selkeyden lisäämiseksi. Kuten näette, englanninkielisessä maailmassa toimivat ihmiset ovat enemmän huolissaan yksityisyydestä ja valitsevat Moneron. Itä-Euroopan markkinat ovat enemmän huolissaan avoimista palkkioista ja ovat suosineet Litecoinia.

Mitä tulokset tarkoittavat

Tutkimus antaa meille lisää todisteita siitä, että innovaatiot ja sopeutuminen ovat täysin käynnissä pimeässä verkossa. Ottaen huomioon Bitcoin-tapahtumien myöhästymisiin ja lainvalvontaviranomaisten blockchain-auditointeihin liittyvät ongelmat he ovat siirtymässä muihin kolikoihin.

Se osoittaa kuitenkin myös, että darkweb-käyttäjien välillä ei ole yhtenäistä standardia siitä, minkä kolikon sen pitäisi korvata. Näyttää siltä, ​​että käyttäjät haluavat kolikon, joka on nopea käyttää ja suhteellisen halpaa, sekä kehittyneitä suojausprotokollia.

Ehkä sopii, että kolikoilla, kuten Litecoin ja Monero, on korkeat arvosanat tässä yhteisössä. Kahden kryptovaluutan vanhemmat kehittäjät ovat flirttailleet ajatuksella ristiketjun atomivaihdosta.

Olisi tärkeää seurata, kuinka eri kryptovaluuttojen käyttöönottoaste etenee pimeässä verkossa. Jos voimme oppia Bitcoinista yhden asian, on se, että pimeän verkon varhaisilla käyttäjillä on tieto siitä, mikä todennäköisesti häiritsee valtavirtaa myöhemmin.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me