Paxos Standard Review: Secure & Collateralized Stablecoins

New Yorkissa toimiva blockchain-yhtiö Paxos ilmoitti 10. syyskuuta 2018 uuden Paxos Standard -nimisen stablecoinin julkaisemisesta, jonka tunnussymboli PAX.

Tämä on täysin USD: n vakuudella toimiva stablecoin, jonka Paxos Trust Company julkaisee. Sitä säätelee ja hyväksyy myös New Yorkin osavaltion finanssiministeriö.

Kolmen kuukauden kuluessa liikkeeseenlaskusta PAX saavutti 5 miljardin dollarin liiketoimet, ja reilusti vuotta myöhemmin marraskuussa 2019, se on markkina-arvoltaan 33. suurin kryptovaluutta, jonka markkina-arvo on 226 miljoonaa dollaria..

Mikä on Paxos?

Paxos kuvailee itseään “ensimmäiseksi säännellyksi rahastoyhtiöksi, jolla on blockchain-osaamista”, ja se käyttää tätä asiantuntemusta luodakseen modernin ratkaisuratkaisun, joka voi poistaa riskit ja yksinkertaistaa selvityksiä.

Paxos-yleiskatsaus

Paxos-yleiskatsaus. Lähde: Paxos-verkkosivusto

Mitä monet ihmiset eivät ehkä tiedä Paxosista, on se, että se perustettiin vuonna 2012 Paxos Trust Companyn nimellä ja että se johti suurimman osan elämästään edelleen toimivan cryptocurrency exchange itBitin. Paxosin luominen oli käännekohta vaihtoalustasta yritykselle, joka keskittyi modernin ratkaisualustan luomiseen blockchain-tekniikkaa käyttäen.

vuonna Lehdistötiedote Paxokselta, se sanoo sen

Sijoitusyhtiönä Paxos on varainhoitaja ja pätevä asiakasvarojen säilyttäjä, ja voi siksi tarjota suurempia suojauksia asiakasomaisuudelle kuin mikään muu olemassa oleva vakiomalli

Tässä on joitain tärkeitä tosiasioita, jotka sinun tulisi tietää Paxos Standardista:

 • Se on ERC-20-merkki, joka on rakennettu Ethereumin lohkoketjuun;
 • Rekisteröitymisen ja vahvistamisen jälkeen käyttäjät voivat ostaa ja lunastaa PAX-tunnuksia suoraan osoitteesta Paxos.com suhteessa 1: 1 Yhdysvaltain dollariin;
 • Paxos-rahakkeet pysyvät liikkeessä vain niin kauan kuin vastaavia Yhdysvaltain dollareita on varastossa. Kun PAX lunastetaan USD: ksi, rahakkeet poltetaan tai tuhotaan välittömästi;
 • Kun kaupankäynti tapahtuu myös Paxoksen omistamalla itBit-alustalla, sijoittajat voivat nostaa PAX: lle muita digitaalisia hyödykkeitä välittömästi ja ilman maksuja;
 • Paxos Standard käy kauppaa tunnusmerkillä PAX, ja vaikka se onkin apuohjelman tunnus, se on saatavana myös muilla vaihtoalustoilla;
 • Koska Paxos Standard luotiin ERC-20-tunnukseksi, se voidaan tallentaa mihin tahansa ERC-20-yhteensopivaan lompakkoon;
 • PAX-älykkään sopimuksen on tarkastanut arvostettu älykkään sopimuksen tilintarkastaja Nomic Labs, ja tilivarannot tarkastaa Withum, valtakunnallisesti huipputason tilintarkastusyritys.

Paxos-adoptio

Paxosista on tullut yleisimmin käytetty kryptovaluutta nopeimmalla aikavälillä yli 20 pörssin ja OTC-työpisteen tuella olemassaolonsa viiden ensimmäisen viikon aikana.

Sen on noutanut kuusi kymmenestä suurimmasta kryptovaluutanvaihdosta, Binance, OKEx, Gate.io, ZB, KuCoin ja DigiFinex. Ja muilla vaihtoilla on suunnitelmia luetteloida PAX, mukaan lukien OKCoin, hyvin pian. Nämä vaihdot tarjoavat PAX: ta vaihtoehtona kiistanalaiselle Tetherille (USDT).

Marraskuusta 2019 lähtien PAX-tunnusta tarjoaa 42 pörssiä, suurimmat kaupankäyntimäärät OkEx Koreassa, jota seuraavat BitZ ja BitMart.

Pörssit listattu Paxos

Pörssit, jotka ovat listanneet Paxot. Lähde: Paxos Standard

Lisäksi lukuisat OTC-kauppa- ja markkinatakausyritykset, kuten SFOX, XBTO, Cumberland, Hudson River Trading, Galaxy Digital, FBG Capital, Two Rivers, Alameda Research, OSL, DV Chain ja QCP Capital, ovat valmiita tukea hienostuneiden sijoittajien suuria kauppoja.

Koska PAX tarjoaa välitöntä selvitystä ja varmennettuja varantoja, siitä on nopeasti tullut luotettava kiinteä kolikko kauppiaiden keskuudessa.

Tunnuksen nopea institutionaalinen käyttöönotto osoittaa, kuinka vahva kysyntä on Yhdysvaltain dollareilla tuetulle säännellylle tabletille, johon kauppiaat voivat luottaa. Viiden viikon kuluttua käynnistymisestä Paxos on jo laskenut liikkeeseen 50 miljoonaa dollaria PAX: ssa, eikä kysyntä ole osoittanut merkkejä hidastumisesta.

Vaikka kaikki Paxosin uutta stablecoinia koskevat uutiset, Paxos ei ole vain USD-sidottu kryptovaluutta. Sen sijaan se on ensisijaisesti maksualusta.

Mitkä ovat Paxoksen tulevan kehityksen mahdollisuudet tässä tilanteessa? Tarvitsemmeko todella toista vakaa kolikkoa?

Paxoksen historia

Muista, että Paxos ei ole uusi projekti. Se on jo pitkään ollut olemassa ja se tunnetaan protokollaryhmänä, joka on suunniteltu ratkaisemaan konsensuskysymykset epäluotettavien prosessorien verkossa.

Paxos Trust Company on rekisteröity New Yorkiin vuodesta 2012, ja se on jo pitkään tarjonnut cryptocurrency exchange itBit -palvelua ennen kuin se muuttui blockchain-alustaksi siirtokunnille vuonna 2018 ja tarjosi stablecoinia.

Paxos-tiimi

Toisin kuin Tetheriä hallitsevien ihmisten kiista, Paxoksen takana olevista ihmisistä ei ole tällaista hämäryyttä. Toimitusjohtaja ja perustaja on Charles Cascarilla.

Hänellä on yli 15 vuotta rahoituspalveluja ja hän on perustanut Cedar Hillin varainhoidon jo vuonna 2005. Hän on työskennellyt myös Bank of America- ja Goldman Sachs -yrityksissä ennen sitä..

Paxos

Paxos-tiimi. Vasemmalta: Charles Cascarilla (toimitusjohtaja), Andrew Chang (COO), Rachel Nelson (Compliance), Rajesh Nair (Engineering)

Hänen liittymisensä ylimmän joukkueen joukkoon on Andrew Chang varatoimitusjohtajana. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus useista muista teknologiayrityksistä ja hän on kumppani Liberty City Venturesissa.

Ennen Paxosia hän työskenteli Googlessa heidän näyttötuotteidensa liiketoiminnan kehittämisessä. Loput johtoryhmästä kokevat samalla tavalla lukuisat alan veteraanit.

Toinen todella vakuuttava sävel Paxoksen takana on ne neuvonantajat, jotka heillä on hallituksessaan. Näet koko luettelon tässä mutta näihin kuuluvat Sheila Bair, FDIC: n entinen johtaja ja Bill Bradley, joka on entinen senaattori New Jerseystä ja joka toimi senaatin talousvaliokunnan puheenjohtajana.

Paxos-alusta

Paxos on luonut alustan, joka yhdistää hajautetun kirjanpitotekniikan ja sen säännellyn luottamusaseman, minimoimaan toimitusriski.

Paxosin edustajat luonnehtivat alustaa kaavalla:

Paxos Forumla

Lähde: Paxos-verkkosivusto

Tällaisen alustan rakentamisen perustelut selitetään yksinkertaisesti. Ollessaan säännelty luottamus, Paxos pystyy laillisesti siirtämään varoja ja rahoja. Yhdistämällä tämä lupa blockchain-tekniikkaan nämä tapahtumat voidaan tehdä nopeasti, turvallisesti ja ilman riskiä. Tämä yhdistelmä voidaan integroida liiketoimintaan ja rahoitukseen ratkaistakseen pitkään jatkunut selvitysriskin ongelma.

Paxos teki päätöksen luoda alustansa ilman natiivia lohkoketjua ja on sen sijaan perustunut Ethereumin lohkoketjuun. Sikäli kuin voin kertoa yrityksen verkkosivuston tietojen perusteella, Ethereumista ei ole tällä hetkellä suunnitelmia siirtyä omaan verkkopalveluunsa.

Paxos-kotelot

Tarkasteltaessa Paxoksen ja heidän asiakirjojaan valkoinen paperi voimme nähdä, että projekti pyrkii ratkaisemaan seuraavat ongelmat:

 1. Valuuttojen nopea siirtäminen sekä fyysisen omaisuuden välitön vaihto digitaalisiksi hyödykkeiksi. Tavoitteena on minimoida väärentämisriskit.
 2. Vähennä tai poista kokonaan kauppakustannusten toimintakustannukset.
 3. Varojen siirtoon liittyvien palkkioiden ja palkkioiden minimointi.

PAX-tunnus

Paxos-standardi (PAX) on ensimmäinen rahoituslaitoksen liikkeeseen laskema digitaalinen omaisuus, jonka vakuutena on Yhdysvaltain dollari. Vaikka muita vastaavia vakiomalleja on ollut olemassa, ei ole todisteita Yhdysvaltain dollarin täydellisistä varannoista, eikä rahoituslaitos ole laskenut näitä aikaisempia varoja. Paxos-tiimi on ollut melko selvä ilmoittaessaan erilaisen tukikohdan, josta PAX työskentelee.

Teoriassa yksi PAX on aina yhtä suuri kuin 1 USD. On liian aikaista nähdä, kuinka hyvin tämä pitää paikkansa todellisuudessa, mutta USD: ksi vaihdettujen rahakkeiden tiukka tarkastus ja tuhoaminen vaikuttaa realistiselta.

PAX-tunnuksen edut

PAX-tunnuksen edut. Lähde: Paxos-verkkosivusto

14 kuukauden olemassaolon jälkeen PAX: n kaikkien aikojen korkein hinta oli 1,10 dollaria 15. lokakuuta 2018 (pian sen jälkeen, kun kolikko oli julkaistu), kun taas kaikkien aikojen matalin arvo oli 0,966314 dollaria 26. lokakuuta 2019. / 1 PAX = 1 dollari.

PAX-tunnus on ERC-20-tunnus, ja vaikka se alun perin julkaistiin melko epäsuositussa itBit-salausvaluutanvaihdossa, monet muut pörssit, mukaan lukien kolme parasta maailmanlaajuista kryptovaluuttavaihtoa, Binance, OKEx ja ZB.com, hyväksyivät sen nopeasti..

Jotkut ovat kyseenalaistaneet, tarvitaanko toinen vakiomääräinen salausvaluuttaekosysteemi, ja Paxos-tiimi on käsitellyt kysymystä korostamalla seuraavia PAX: n ominaisuuksia:

 • PAX antaa käyttäjän muuntaa digitaaliset varat fiat-valuuttoihin ilman maksuja;
 • USD: n kiinnityksen takia PAX: ään liittyy hyvin vähän volatiliteettia;
 • Omaisuus voidaan muuntaa nopeasti fyysisestä digitaaliseksi ja päinvastoin hyvin nopeasti;
 • Jokaisen PAX-tunnuksen takana on Yhdysvaltain dollari, jota pidetään suurten yhdysvaltalaisten pankkien tileillä ja jonka vakuuttaa Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC)..

Käytännössä PAX ei ole niin erilainen kuin muut kryptovaluutat, ja tämä pätee erityisesti verrattuna muihin vakiomarkkinoihin, kuten Tether-, TrueUSD- ja Gemini-dollareihin.

PAX-tunnuksen käyttötapaukset

PAX-tunnuksen käyttötapaukset. Kuva kautta Paxos-verkkosivusto

Yksi ero on käyttö hyödylliseksi kolikoksi, PAX: n ensisijaisesti käytettäväksi Paxos-alustoilla. Sitä ei koskaan luotu kaupankäynnin kohteena olevaksi omaisuudeksi, mutta sillä voidaan varmasti (ja on jo) käydä kauppaa kolmansien osapuolten pörsseissä.

Vielä on nähtävissä, tuleeko PAX: sta enemmän suosittua kuin Tether, joka ei ole koskaan nauttinut suurta luottamusta kryptovaluutan käyttäjiltä, ​​mutta jolla on hyvä alku ensimmäisenä stablecoinina.

Julkaisunsa jälkeen PAX ei ole edes lähtenyt Tetherin suosioon, ja yksi syy on todennäköisesti stablecoinin suhteellinen volatiliteetti, jonka oletetaan pysyvän sidottuina 1 dollariin. PAX ei ole pystynyt pitämään tätä tasoa suurimman osan olemassaolostaan, ja vaikka se onkin nähnyt hyvän omaksumisen, sen tapin vaihtelu on todennäköisesti pysäyttänyt sen suuremmasta adoptiosta.

Paxos-kultatakainen kryptovaluutta

Viimeksi Paxos ilmoitti 4. syyskuuta 2019 julkaisevansa PAX Gold (PAXG) -tuotteen, jonka avulla ihmiset voivat ostaa digitaalisen omaisuuden, jonka takana on yksi troy-unssi kultaa Lontoossa sijaitsevissa holveissa. Se on ensimmäinen kullan tukema kryptovaluutta.

Paxos väittää, että tunnuksen omistaminen antaa todellisen fyysisen kullan omistajuuden ja antaa käyttäjille Lontoon holvin kultapalkin sarjanumeron. PAX Gold -merkkejä on saatavana myös niin pieninä määrinä kuin 0,01 PAXG, mikä tarkoittaa, että sijoittajat voivat altistua erittäin pienille kultamäärille helposti.

PAXG-tunnus on saatavana itxbit-pörssissä, jonka omistaa myös Paxos, ja sen voi ostaa myös suoraan Paxokselta luomalla tilin heidän verkkosivuilleen..

PAX GOLD -edut

PAX Gold -tunnus verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Kuva kautta PAX GOLD

Tällä hetkellä PAX Gold -alennuskampanja antaa 2%: n alennuksen ensimmäisistä 7000 myydystä rahakkeesta. 17. marraskuuta 2019 alkaen PAXG: n kiertävä tarjonta on 3994, mikä tarkoittaa, että on vielä myytävänä 3006 polettia, jotka voivat hyödyntää alennusta.

On mielenkiintoista huomata, että LBMA-kullan hinta 17. marraskuuta alkaen on 1 467,65 dollaria, mutta PAXG: n hinta on 1425,09 dollaria. PAXG: n alempi hinta vastaa 2 prosentin alennusta, mutta on jopa hieman matalampi kuin taustalla olevan kullan hinta.

PAXG on ERC-20-merkki, aivan kuten PAX, joten se on joustava ja sitä voidaan käyttää missä tahansa ERC-20-tunnuksia tuetaan.

Paxos väittää, että PXG-tunnus on parempi kuin fyysinen kulta, koska sillä on alhaisemmat pitokustannukset, ja PAXG-rahakkeiden haltijoiden mielestä ne ovat joustavampia kuin sen edustama fyysinen kulta..

Binance BUSD Stablecoin

Vain kahden viikon kuluttua ensimmäisen kultatakaisen kryptovaluutan julkaisemisesta Paxos ilmoitti Binance USD: n (BUSD), stablecoinin, julkaisemisesta ensisijaisesti Binance-kryptovaluutan pörssissä.

Binance päätti työskennellä Paxosin kanssa uuden stablecoinin kanssa, koska he kokevat New Yorkin osavaltion rahoituspalvelujen osaston hyväksymän ja sääntelemän stablecoinin, joka varmistaa mahdollisimman suuren kuluttajansuojan, auttaa heitä tarjoamaan ketjun taloudellisia ratkaisuja käyttäjille ympäri maailmaa..

BUSD Paxos

Kuinka käyttää BUSD-tunnuksia. Kuva kautta Paxos BUSD

Kahden kuukauden aikana siitä, kun BUSD julkaistiin, se on kasvanut 18 miljoonan dollarin markkina-arvoon ja on markkina-arvoltaan 173. suurin kryptovaluutta. Tämä jättää sen kauas sisarensa PAX: n taakse, mutta PAX: lla on ollut ylimääräinen kasvu vuosi.

Johtopäätös

Vaikka Paxos Trust on ollut aktiivinen rahoituspalvelualalla kuusi vuotta, uusi blockchain-tekniikkaan sidottu Paxos-alusta on hyvin uusi. Tämän vuoksi on vaikea sanoa, kuinka menestyvä se tulee olemaan ajan myötä, vaikka sillä näyttää olevan vankka arvolupa. Vuodesta 2019 lähtien tunnus on pysynyt hyvin, ja se on edelleen 33. suurin salausvaluutta markkina-arvon mukaan.

Vaikka PAX on tarkoitettu ensisijaisesti käytettäväksi Paxos-alustalla, on mahdollista, että se korvaa Tetherin suosituimpana stablecoinina, ja että PAX-tarjonta kasvaa massiivisesti.

Tämä mahdollisuus näyttää nyt pienemmältä, kun vuosi 2020 on tulossa, ja USDT: n markkina-arvo ylittää 4,1 miljardia dollaria, kun taas PAX: n markkina-arvo on 230 miljoonaa dollaria. Todennäköisempää on, että BUSD saa kiinni Tetheriin

Paxos-tiimi on ollut erittäin äänekäs ja myönteinen projektistaan ​​ja PAX-tunnuksestaan, ja tämä on odotettavissa, mutta todellisuudessa PAX-tunnus tarjoaa vähän innovatiivista blockchain-tilassa.

Sen todellinen vahvuus on USD: n täysi tuki ja perinteisten rahoituslaitosten tuki. Pelkästään se on riittänyt estämään sen kadonneen muiden projektien joukossa, varsinkin kun otetaan huomioon tilintarkastus ja ylimääräinen luottamus, jonka se saa kilpaileviin vakioihin verrattuna.

Nyt joukkue on ottanut uuden ulottuvuuden julkaisemalla ensimmäisen kullalla tuetun kryptovaluutan. Tämä Paxos Gold on alkanut melko hitaasti, keräämällä vain 5,7 miljoonaa dollaria yli kaksi kuukautta julkaisunsa jälkeen. Saapuuko kullan takaama kryptovaluutta vai ei, on kyseenalaista, mutta jos se tapahtuu, Paxosilla on ensimmäinen liikkeen etu.

Esitelty kuva Shutterstockin kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me