Parhaat siacoin-lompakot: Suosituimmat 4 paikkaa SIA: n turvalliseen säilyttämiseen

Sia suunniteltiin hajautetuksi tietojen tallennusmenetelmäksi. Se hyödyntää blockchain-tekniikkaa tietojen suojaamiseksi ja hyödyntämällä kaikkea käyttämätöntä ja vajaakäytössä olevaa tallennuskapasiteettia ympäri maailmaa.

Sia on pystynyt luomaan tietojen tallennusratkaisun, joka on sekä luotettavampi että edullisempi kuin perinteinen keskitetty pilvitallennustila. Tämä on saanut monet ihmiset kiinnostumaan projektista ja sen alkuperäisestä Siacoin (SC) -salauksesta. Tietenkin kaikki nämä Sia-käyttäjät tarvitsevat paikan tallentaa Siacoin (SC)

Tässä viestissä annan sinulle luettelon parhaista Siacoin-lompakoista, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla. Annan sinulle myös joitain vinkkejä SIA-lompakon valitsemiseen ja kolikoiden pitämiseen turvassa.

4 parasta siacoin-lompakkoa

Koska Siacoin on natiivi merkki, jota ei ole rakennettu ERC-20-standardille, kuten niin monet nykyiset tunnukset, se vaatii erillisen lompakon. Valitettavasti tämä rajoittaa valintojasi Siacoin-lompakoissa, koska kolmansien osapuolien kehittäjiä ei ole paljon.

Esimerkiksi monet monivaluuttalompakot, kuten Exodus tai Coinomi, eivät tue Siacoinia. Sille on myös rajoitettu tuki mobiililaitteiden ja laitteistolompakoiden muodossa.

Varoitus ⚠️: Saatat kohdata verkkosivustoja tai sovelluksia, jotka tarjoavat SIA-tukea. Jos heitä ei ole tässä alla olevassa luettelossa, yhteisö ei tue heitä ja voivat olla haitallisia.

Siacoin-tiimi ja kolmannen osapuolen kehittäjät ovat kuitenkin kehittäneet muutamia vaihtoehtoja. Näiden tulisi kattaa suurin osa Siacoin-varastosi ja kulutustarpeistasi.

Sia-UI (työpöydän lompakko)

Sia-UI-työpöydän lompakko on virallinen lompakko Siacoinin varastointiin ja sen on kehittänyt Nebulous, sama kehittäjäryhmä, joka loi Sia Storage Platformin. Se on ainoa Sia-tiimin suosittelema lompakko, ja he varoittavat käyttäjiä siitä, että kolmannen osapuolen lompakon käyttö voi johtaa Siacoinin menetykseen. Tässä on mitä Siacoin-tiimillä on sanottavaa muiden lompakoiden käytöstä kuin virallisesta Sia-UI-lompakosta:

”Kryptovaluuttatilassa on paljon huijauksia. Varmista, että ainoa ohjelmistolompakko, jota käytät Siacoinin tallentamiseen, on virallinen sovellus, joka on ladattu tältä linkiltä tai GitLab -sivumme. Emme voi taata, että mikään muu ohjelmistolompakko tallentaa Siacoinisi turvallisesti. “

Sia-UI-lompakko on työpöydän lompakko, joka on saatavana Windowsille, Mac OS: lle ja Linuxille, ja sitä pidetään sekä turvallisena että toimivana.

Siacoin Sia-UI -käyttöliittymä

Siacoin Desktop Wallet -käyttöliittymä Ubuntu GNOME -sovelluksessa. Kuva kautta Wikipedia

On huomattava, että Sia-UI-lompakko on täyden solmun lompakko, ja sen on ladattava koko lohkoketju toimiakseen. Joissakin tapauksissa tämä voi kestää useita päiviä. Jos lataat lompakkoa, tarkista synkronointi saadaksesi tietää, kun lohkoketju on ladattu.

Ylin vinkki ✔️: Jos haluat varmistaa, että lataamasi Sia-UI, voit tarkistaa allekirjoitukset manuaalisesti komentoriviltä. Katso ohjeet päästä alkuun

Koska Sia-UI-lompakko on täysi solmu, voit myös vuokrata tai myydä tallennustilaa Sia-alustalla, mikä tekee siitä erittäin hyödyllisen niille, jotka aikovat joko tallentaa tiedostoja tai vuokrata tallennustilaa omalle tietokoneelleen. Lisäksi autat suojaamaan Sia-verkkoa.

Toistaiseksi Sia-UI-lompakkoa on ladattu 1 023 682, mikä viittaa siihen, kuinka suosittu tämä foorumi ja kolikko ovat tulossa.

Ledger Nano S (laitteistolompakko)

SIA: n turvallisen tallennuksen suhteen mikään ei voi voittaa aikaa testattua offline-laitteistolompakon lähestymistapaa. Yksi suosituimmista tällä hetkellä markkinoilla olevista laitteista on Ledger Nano S -laite. Tämä on monivaluuttainen laitteistolompakko, mikä tarkoittaa, että se tukee lukemattomia muita kolikoita ja rahakkeita.

Laitteiston lompakon tärkein etu on, että se pitää yksityiset avaimesi laitteessa, eikä sitä voi käyttää keneltä tahansa verkossa. Kun haluat lähettää tapahtuman, käytät USB-yhteyttä ja viimeistele tapahtuman allekirjoittaminen laitteella. Tämä suojaa myös avaimesi kaikilta haittaohjelmilta, jotka voivat piiloutua tietokoneellasi.

Ledger Nano S SIA -lompakko

Hanki Ledger Nano S tänään

Kun kyse on Ledger Nanosta SIA: n tuki, se vaatii melko vähän komentorivityötä sen asentamiseksi ja tarvittavien sovellusten asentamiseksi. Siksi tätä pitäisi todella yrittää vain joku, joka tuntee komentorivikoodin. En aio käsitellä sitä täällä, mutta tätä virallinen opas on kaikki mitä tarvitset.

Huomautus ✍️: Toisin kuin muut Ledger-sovellukset, Sia vaatii sinua suorittamaan “täyden solmun”, mikä tarkoittaa, että sinun on ladattava koko Sia-lohkoketju.

Jos aiot mennä laitteistolompakon reittiä pitkin, Ledger Nano S maksaa 69 dollaria ja sen voi ostaa Ledger-verkkosivustolta. On myös syytä huomauttaa, että Ledger tekee myös ennakkotilauksia uusimman sukupolven Ledger Nano X: ssä. Tämä on päivitetty versio, jossa on joukko muita ominaisuuksia.

Sia Android-lompakko (mobiililompakko)

Sia Android-lompakko on kehittänyt kolmas osapuoli, eikä se ole virallinen Sia-sovellus, eikä Sia-tiimi suosittele sitä. Se on ainoa Android-sovellus Siacoinille, ja itse asiassa se on ainoa Siacoin-mobiilisovellus.

Tämä Android-sovellus on myös täydellinen solmu Sia-verkolle, ja sen on ladattava koko lohkoketju, ennen kuin se toimii. On ollut valituksia siitä, kuinka kauan tämä kestää (joskus useita päiviä), mutta sillä ei ole mitään tekemistä itse sovelluksen kanssa, se on Sia-ohjelmiston rajoitus.

Siacoin Android -lompakko

Siacoin Android-lompakko. Kuva Google Play -kaupan kautta

Lompakon avulla voit lähettää ja vastaanottaa Siaa, ja koska se on täysi asiakas, voit käyttää sitä myös tiedostojen tallentamiseen Sia-alustalle. Koska kyseessä on mobiilisovellus, sillä ei ole toimintoja, joiden avulla voit vuokrata tallennustilaa, mikä on järkevää, kun otetaan huomioon mobiililaitteiden erittäin rajallinen tallennustila.

Lompakko on täysin avoimen lähdekoodin ja lähdekoodi voidaan tutkia tässä.

Sovelluksella ei ole paljon asennuksia (yli 1000), ja sillä on 3.9-luokitus Play Kaupassa, mutta monet alhaisista arvosteluista johtuvat hitaasta synkronoinnista lohkoketjun kanssa, joka on lompakon kehittäjien hallinnassa. Huomaa myös, että lompakon kaikkien ominaisuuksien avaamiseksi on 0,99 dollaria kuukaudessa tilausmaksu.

Sia-kylmävarasto (kylmävarasto)

Sia Cold Storage on sovellus, jonka avulla voit luoda Sia-siemenen ja kokoelman osoitteita Sia-lompakolle. Sovelluksen on tarkoitus toimia offline-tilassa prosessissa, joka tunnetaan nimellä “ilmarako”, joka antaa sinulle tavan tallentaa Siacoinia vaarantamatta viruksia tai haittaohjelmia tai hakkereiden sieppaamisen tai jäljittämisen verkkoliikennettä..

Voit hankkia Sian kylmävaraston Githubilta ja se on tarkoitettu suoritettavaksi offline-tietokoneella. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi sitä tulisi käyttää tietokoneella, joka ei ole koskaan ollut verkossa, tai ilmarao-LiveCD-levyllä parhaan turvallisuuden takaamiseksi.

Voit turvallisesti jakaa minkä tahansa osoitteen, joka on luotu maksujen vastaanottamiseen tai omien varojen lähettämiseen toisesta lompakosta, keskuksesta tai kaivosaltaasta. Näin voit kerätä varat lompakon osoitteeseen täysin turvallisesti.

Kun olet valmis käyttämään varoja vaihtoa tai kuluttamista varten, voit palauttaa siemenet milloin tahansa Sia-UI: n avulla.

Mikä SIA-lompakko valita?

Loppujen lopuksi valitsemasi Siacoin-lompakon tyyppi riippuu omista henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja kokemuksestasi. Ei ole epäilystäkään siitä, että virallisella SIA-UI -tietokonelompakolla on eniten yhteisön tukea. Tämä on myös hieno lompakko, kun osallistut Siacoin-verkostoon.

Toisaalta, jos haluat tallentaa SIA-avaimesi offline-tilassa, voit valita Ledger Nano S -laitteiston lompakon. Tämä ratkaisu ei kuitenkaan välttämättä sovi kaikille, sillä sen asentaminen vaatii useita teknisiä vaiheita. Jos tämä on sinulle liian haastavaa, voit aina valita Sia Cold Storage -ratkaisun.

Matkalaukku voi olla mielenkiintoinen vaihtoehto tien päällä oleville. Matkapuhelimet ja yksinkertaiset lompakot eivät kuitenkaan ole oikea valinta Siacoinille, koska ne eivät salli sinun osallistua Sia Storage Platformiin.

Riippumatta siitä, minkä tyyppistä Siacoin-lompakkoa päätät käyttää, varmista, että harjoittelet Wallet Security 101. Pidä tietokoneesi puhtaana viruksista ja älä lataa epäilyttäviä sovelluksia / tiedostoja. Pidä siemenesi turvassa äläkä kerro ihmisille kaikista SIA: sta, että olet “Hodling”!

Johtopäätös

Ottaen huomioon, että Sia Storage Platform ja Siacoin julkaistiin vuonna 2015, luulisi, että Siacoinin säilyttämiseen olisi enemmän vaihtoehtoja.

Ottaen huomioon, että kehittäjät ovat julkaisseet vain työpöydän lompakon ja ovat välttäneet yksinkertaisen version luomista, joka ei vaadi täyden solmun suorittamista (mikä estää kolmansien osapuolten lompakoita lisäämästä Siacoinia), näyttää siltä, ​​että kehittäjät haluavat minimoida lompakoiden määrän voidaan käyttää Siacoinin varastointiin.

Tämä ei kuitenkaan ole liikaa ongelma Siacoin-yhteisölle. Tähän mennessä Sia-UI-lompakkoa on ladattu yli miljoona ja käyttäjät haluavat osallistua Siacoin-verkkoon suorittamalla täydet solmut.

Parhaat paikat ostaa SIA

  • Binance
  • Huobi
  • Bittrex
  • HitBTC

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me