Parhaat ontologian lompakot: 9 parasta turvallisinta ONT- ja ONG-tallennusvaihtoehtoa

Ontology (ONT) on projekti, joka luo vertaisverkko-luottamuksen ekosysteemin tietojenvaihtoon ja yhteistyöhön – ja se on herättänyt melko paljon huomiota.

Tarkemmin sanottuna ontologiainfrastruktuuri on olemassa järjestelmän välisenä, toimialakohtaisena ja sovellusten välisenä ekosysteeminä. Kuten muutkin blockchain-teknologiaprojektit, ontologia on hajautettua ja toimii kaksoismerkkijärjestelmän avulla.

Nämä kaksi tunnusta ovat ONT ja ONG. ONT-tunnus on Ontology-verkon tapahtumamerkintä, kun taas ONG: n tarkoitus on samanlainen kuin NEO: n GAS-tunnuksen, mikä antaa ihmisille pääsääntöisesti mahdollisuuden ansaita tapahtumamaksuja, kun ne auttavat pitämään lohkoketjun toiminnassa.

Jos käytät Ontology-lohkoketjua tai yksinkertaisesti investoit ONT-tunnuksiin, tarvitset lompakon säilytykseen, ja alla on luettelo kahdeksasta parhaasta paikasta ONT: n ja ONG: n säilyttämiseen.

Top 8 ONT & ONG Lompakot

Ennen kuin voin siirtyä käyttämiisi ylälompakkoihin, on syytä huomata tarkalleen, mitä kriteerejä käytämme arvioidaksemme näitä lompakoita.

Siinä on useita tekijöitä, kuten lompakon turvallisuus, kehittäjien tuki, helppokäyttöisyys ja toiminnallisuus. Tietenkin saattaa olla lompakoita, jotka tukevat ONT: ta, jotka eivät ole tässä luettelossa. Jos harkitset niiden käyttöä, varmista, että sillä on kohtuullinen maine muun yhteisön kanssa.

Siitä huolimatta sukeletaan suoraan ylälompakkoihin (mieltymysjärjestyksessä).

Ledger-lompakot (laitteistolompakko)

Ledger Nano S tunnetaan yhtenä parhaista laitteistolompakoista monien erilaisten kryptovaluuttojen tallentamiseen. Itse asiassa Ledger tukee yli 700 erilaista kryptovaluutta ja on yksi turvallisimmista menetelmistä salata valuuttoja ja pitää ne turvassa huonoilta toimijoilta.

Vaikka Nano S on edullisin Ledger-lompakoista, on myös Ledger Blue ja uusi Ledger X, joita molempia voidaan käyttää myös ONT: n ja ONG: n tallentamiseen..

Ledger Nano Ontology -lompakko

Hanki Ledger Nano X virallisesta kaupasta

Ledger suojaa ONT / ONG: täsi hakkereilta ja muilta huonoilta toimijoilta monin tavoin. Laite edellyttää sekä digitaalisia että fyysisiä syötteitä tapahtumien suorittamiseksi, mikä tarkoittaa, että on mahdotonta varastaa varoja etäkirjasta.

Kaikki tiedot on salattu ja suojattu PIN-koodilla sekä varmuuskopioitu kokonaan. Ledgeriin tallennetun ONT / ONG: n menettämisestä ei tarvitse olla mitään syytä. Ja saat myös haittaohjelmien torjuntatarkistuksia varmistaaksesi, että laitetta ei vaaranneta.

Varoitus ⚠️: Jos aiot ostaa kirjanpitolaitteen, varmista, että hankit sen virallisesta kaupasta. Kolmannet osapuolet ovat saattaneet muuttaa laitetta.

Ledger-lompakot tarjoavat erinomaisen suojauksen, yhdistämällä PIN-koodit, salauksen ja kahden tekijän todennuksen edellyttämällä sekä digitaalista että fyysistä todennusta.

Ledger Nano S on nähnyt useita hinnanalennuksia vuoden 2018 aikana, ja vuoden 2019 alussa hinta on vain 59 dollaria. Ledger Nano X on edistyneempi malli ja maksaa 119 dollaria, kun taas Ledger Blue antaa sinulle huipputason kosketusnäytön suojauksen, mutta sillä on melko mittava hintalappu 269, 99 dollaria.

OWallet (työpöydän lompakko)

OWallet on Ontologian virallinen työpöydän lompakko, ja se on saatavana Windows-, Linux- ja Mac OS -versioina. Se on kattava työpöydän lompakko, joka mahdollistaa tavallisen lompakon hallinnan lisäksi myös jaetun lompakon hallinnan usean allekirjoituksen tekniikan avulla. Sen lisäksi se voi myös olla vuorovaikutuksessa laitteistolompakoiden, kuten Ledgerin ja Trezorin kanssa, tarjoamaan turvallisimman kokemuksen.

Tietenkin lompakon avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa ONT-tunnuksia. Se tukee myös ONG-tunnusten tallentamista ja ONG-tunnusten lunastamista. Lisäksi se tukee ONT ID: tä.

Ne, jotka haluavat panostaa ONT-tunnuksiaan, voivat tehdä sen OWalletin kautta, koska sillä on tukea panostamiseen ja vaarnan valtuutusten hallintaan. Ja lompakko on integroitu Changellyn ja Cryptonexin kanssa saumattomaan salauksenvaihtoon suoraan lompakon läpi.

Ontologia Owallet

Ontologian Owalletin käyttöliittymä

OWalletin tuleviin julkaisuihin odotetaan sisältyvän muita dApp-integraatioita, mukaan lukien älykkään sopimuksen kokoaminen, kutsuminen ja muut kattavat palvelut, joista on hyötyä dApp-kehittäjille.

On huomattava, että lompakon asennus ja käyttö ei ole helpoin, ja Owallet ei välttämättä sovi aloitteleville kryptovaluutan käyttäjille. Asennuksen aikana lompakko tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten Keystone-tiedostopolun valitsemisen. Kun lompakko on asetettu, käyttäjät näkevät yksityiskohdat lompakon osoitteesta, julkisesta avaimesta, ONT- ja ONG-varojen saldosta, ONT-saldon hinnasta Yhdysvaltain dollareissa ja muusta.

On myös tärkeää huomata, että OWallet on avoimen lähdekoodin. Miksi tämä on tärkeää? Se tarkoittaa, että koodi on avoin yleisön valvonnalle yhteisössä. Voit tarkastella kaikkia lompakon lähdekoodeja julkinen GitHub ontologia.

ONTO (matkapuhelin)

ONTO lompakko on Ontology-projektin virallinen mobiililompakko. Se on hajautettu lompakkoasiakas, joka on ontologia ontologian ekosysteemille. Sen lisäksi, että voit lähettää, vastaanottaa ja tallentaa ONT: tä ja ONG: tä, se antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda oma digitaalinen identiteettinsä Ontology-lohkoketjuun. Ja kaikki tämä sisältää turvallisuuden ja yksityisyyden suojan salauksen algoritmien avulla.

Yksi ONTO-matkapuhelimen käytön turvallisuusetuista on, että lompakko ei säilytä tietojasi. Kaikki tietosi, mukaan lukien valtuutus- ja todennustiedot, tallennetaan vain paikallisesti omalle laitteellesi. Tämä estää kolmansien osapuolten pääsyn tietoihisi, ellet valtuuta tällaista käyttöä.

ONT-omaisuuden tuen lisäksi lompakko on suunniteltu myös ETH-, NEO- ja KLAY-varojen säilyttämiseen. Tämä antaa lompakon käyttäjille lisää joustavuutta. Ja käyttäjät voivat löytää Ontology dApps -sovelluksen suoraan lompakon käyttöliittymän kautta.

ONTO Lompakon ontologia

Kuvakaappaukset iTunesin ONTO-lompakosta

Lompakon käyttöliittymästä puhuen, ONTO-lompakko on hiljattain uudistettu, ja tuloksena on puhdas ulkoasu ja helppokäyttöinen lompakko. Jokainen ominaisuus on esitetty selkeällä ja helposti ymmärrettävällä tavalla, ja jopa aloittelevat kryptovaluutta-harrastajat pitävät ONTO-lompakkoa intuitiivisena ja helppokäyttöisenä.

Vaikka lompakkoa voidaan käyttää ONT-tunnuksen luomiseen ja hallintaan, kyseistä tunnusta ei ole kytketty lompakkoon millään tavalla. Lompakkoa ja ONT ID: tä hallitsevat toiminnalliset moduulit ovat erilaisia. Joten lompakko auttaa hallitsemaan omaisuutta, kun taas tunnus kattaa valtuutukset, todennukset ja henkilöllisyyden.

Avoin lähdekoodi &# 128104;&# 127996; ‍&# 128187 ;: Vaikka ONTO voi olla eniten käytetty lompakko ontologialle, se ei ole avointa lähdekoodia. Tämä tarkoittaa, että et voi itsenäisesti tarkistaa koodin vankkuutta.

Meidän on myös huomattava, että ONTO-lompakossa on joitain tapahtumarajoja. Ensinnäkin kaikkien ONT-tapahtumien on oltava kokonaisluku, joten ONT-tapahtuman vähimmäismäärä on 1 ONT. ONG-apuohjelman tunnuksen tapauksessa vähimmäistapahtuma on 0,0000000001 ONG.

ONTO-mobiililompakko on saatavana versioina sekä Android- että iOS-laitteille. Se on myös lueteltu iTunes-kauppa jossa voit tarkastella joitain käyttäjien arvosteluja. Monet käyttäjät valittivat käyttöliittymävirheistä. Vaikka rohkaisevaa oli, että kehittäjät seurasivat heitä.

Exodus-lompakko

Exodus Wallet on kolmannen osapuolen monivaluuttainen lompakko, joka tukee Ontologiaa. Se tukee myös yli 100 muuta kryptovaluutta ja on saatavana työpöydälle, Macbookille ja mobiililaitteille. Kuten OWallet ja ONTO, myös yksityiset avaimet salataan ja pidetään laitteessa.

Exodus on myös varsin vakiintunut lompakko, joka on kehitetty jo vuonna 2016. Se on yhteisössä hyvin pidetty yksinkertaisen käyttöliittymänsä vuoksi. Lompakkoa ovat tukeneet myös tunnetut salauksen edelläkävijät, kuten Roger Ver ja Erik Voorhees.

Jos aiot tallentaa muita kryptovaluuttoja Exodukseen ja sinulla on Trezor-laitteisto, tiedät mielellämme, että Exodus tukee sitä. Voit tallentaa kaikki yksityiset avaimesi Trezoriin ja käyttää sitten Exodus-lompakkoa kolikoidesi hallintaan.

Exodus-lompakon ontologia

Exodus USP: t ja pääkäyttöliittymä

Toinen Exoduksen melko siisti ominaisuus on vaihtotoiminto. Sisäänrakennetun ShapeShift-integraation avulla voit vaihtaa ONT-laitteesi mihin tahansa muuhun tuettuun kryptovaluuttaan. Tämän etuna on, että sinun ei tarvitse lähettää kolikoitasi keskitettyyn pörssiin muunnoksen tekemiseksi. Voit tehdä sen siellä lompakon kätevästi.

Jotain muuta, jota saatat arvostaa kolmannen osapuolen lompakoilla, kuten Exodus, on se, että ne tarjoavat asiakastukea. Ei vain yli 100 erilaista artikkelia, jotka auttavat sinua käyttämään lompakkoa, mutta voit myös kirjautua lippuihin joukkueen kanssa ja he yrittävät ottaa sinuun yhteyttä 1-2 päivän kuluessa.

Lähdekoodin osalta Exodus ei ole 100% avointa lähdekoodia. On kuitenkin olemassa useita moduuleja, jotka ne ovat avanneet yhteisölle eläinlääkäriin. Ja Exoduksessa ei ole ollut turvatapahtumia sen perustamisesta yli 4 vuotta sitten. Samaa ei voida sanoa useista muista kolmansien osapuolten lompakoista.

Guarda-lompakko (useita laitteita)

Guardasta on nopeasti tulossa yksi suosituimmista saatavissa olevista monivaluuttalompakoista. Se on erittäin käyttäjäystävällinen, ja sen lisäksi, että se tallentaa ONT / ONG: n tähän lompakkoon, se tarjoaa tukea yli 45 eri kryptovaluutalle ja yli 1000 tokenille. On myös hyödyllistä, että se on saatavana monille eri alustoille, mikä antaa käyttäjilleen eniten joustavuutta millä laitteella he haluavat käyttää kolikoidensa tallentamiseen ja käyttämiseen.

Guarda Lompakko ONT

Guarda-lompakon käyttöliittymä ja laitetuki

Guarda on keskittynyt paitsi kolikoiden turvallisuuteen myös lompakon helppokäyttöisyyteen. Molemmat ovat tärkeitä. Ilman turvallisuutta kukaan ei halua käyttää lompakkoa tallentaa mitään, mutta ilman helppokäyttöisyyttä kukaan ei halua käyttää kryptovaluuttoja mihinkään. Siksi Guarda-lompakossa on sekä helppokäyttöisyys että turvallisuus.

Plus, katso tämä luettelo ominaisuuksista:

  • Ei-vapausrangaistus, lompakko avainten varmuuskopioinnilla;
  • Yksi laajimmista tuetuista kryptovaluutoista ja rahakkeista, joita on lisätty jatkuvasti;
  • Valitse verkko-, työpöytä-, mobiili- ja Chrome-laajennuksista;
  • Integroituu Ledger-laitteiston lompakkoon turvallisuuden lisäämiseksi;
  • Tuettujen kolikoiden valuuttakohtaiset ominaisuudet ja sisäänrakennettu ERC-20-merkkigeneraattori;
  • Sisäänrakennettu vaihtopalvelu ja salauksen osto-ominaisuudet;
  • Ympärivuorokautinen asiakastuki, nopein vastausaika lompakossa.

Tietysti monet ihmiset, joilla on ONT-rahakkeita, pitävät myös muita rahakkeita, mikä tekee lompakon monivaluuttaisesta näkökulmasta erinomaisen. Kaiken kaikkiaan kaikki Guarda-lompakot ovat suosittuja ja arvostettuja kryptoalateollisuudessa.

O3 (työpöytä & Matkapuhelin)

O3 lompakko luotiin nimenomaan NEO- ja Ontology-lohkoketjuille, ja se on saatavana sekä mobiili- (Android / iOS) että työpöydän (Windows / MacOS) versioina. Se on erittäin turvallinen ja sallii käyttäjien muodostaa yhteyden molempien alustojen dApps-sovelluksiin pakottamatta heitä jakamaan yksityisiä tietojaan kolmansien osapuolten kanssa.

O3-lompakon ontologia

O3-mobiililompakko Google Play Kauppa

O3-lompakko antaa myös käyttäjilleen mahdollisuuden käydä kauppaa lompakosta integroituna Switcheo DEX: n kanssa. Ja käyttäjät voivat ostaa ONT: n suoraan lompakosta kryptovaluutoilla tai luottokortilla.

Lompakon lisäominaisuus on sisäänrakennettu uutissyöte, joka pitää ONT: n ja NEO: n omistajat ajan tasalla uusimpien Ontology- ja NEO -uutisten suhteen.

Cyano (verkkolompakko)

Cyano lompakko on verkkopohjainen tallennuslaite, jolla on laajennuksia sekä Chrome- että Firefox-selaimille. Sen avulla kenen tahansa, jolla on verkkoyhteys ja toinen näistä selaimista, on helppo luoda Ontology-lompakko salatulla yksityisellä avaimella. Kun lompakko on luotu, käyttäjät voivat kirjautua sisään yksityisellä avaimella, lompakon luomisen aikana luodulla muistilausekkeella tai tallennetun tilin kautta.

Cyano tukee myös sekä Ledger- että Trezor-laitteistolompakoita, mikä tekee siitä paljon turvallisemman kuin pelkästään selainpohjaiset laajennukset.

Lompakossa on ONT ID -tuki sekä Ontology dAPI -tuki. Voit myös vaihtaa helposti Ontology-mainnetin ja testnetin välillä tai jopa käyttää lompakkoa yksityisten Ontology-verkkojen kanssa. Ja se tukee useita tilejä tai useita ONT-tunnuksia.

Cobo (matkapuhelin)

Idea Cobo lompakko menee aina takaisin vuoteen 2017, ja maaliskuuhun 2018 mennessä julkaistiin toimiva Cobo-lompakko. Sittemmin lompakon takana oleva kehitystiimi ei ole lakannut toimimasta, lisäämällä uusia ominaisuuksia ja tukea uusille kolikoille säännöllisesti. Cobo-lompakossa on mukavaa, että se on erikoistunut panostamiseen kolikoihin, ja siihen sisältyy ONT.

Edut Cobo-lompakolle

Cobo-lompakon tärkeimmät edut

Tällä hetkellä Cobo tukee yli 20 erilaista lohkoketjua ja yli 700 merkkiä. Tuki ulottuu ontologiaketjun ulkopuolelle EOS: iin, Troniin, Ethereumiin, NEO: han ja moniin muihin. Koska se tukee kolikoiden panostamista, Cobo on saavuttanut melkoisen maineen, ja sitä pidetään yhtenä parhaista saatavissa olevista monivaluuttalompakoista.

Cobo on myös julkaissut Cobo Vault -laitteiston, jota käytetään salauksen salaamiseen offline-tilassa mahdollisimman turvalliseksi. Sotilaallisen luokan kestävyys, pankkitason salaussiru ja moni-allekirjoitus turvallisuuden lisäämiseksi ovat todennäköisesti ainoa laitteisto, jota tarvitset ONT / ONG: n tallentamiseen ja säilyttämiseen.

Savi (mobiililompakko)

Savi on mielenkiintoinen uusi lompakko, joka ei ole vain monivaluuttainen ja monilohkoketju, mutta se tukee myös useita vaihto-lompakoita. Tämä mahdollistaa omaisuuden helpon siirtämisen paitsi käyttäjien välillä myös yksilön eri vaihtolompakoiden välillä. Sen avulla käyttäjien on helppo osallistua arbitraasiin, osallistua ICO: iin ja aloittaa monien eri lohkoketjujen dApps: n käyttö.

Lompakon lanseerasi sama eteläkorealainen tiimi, joka kehitti Coinmanagerin, ja lisäsi ONT-tuen syyskuussa 2018. Se tuli blockchain-kiihdyttimen Hashedin sijoituksesta, joka on yksi suurimmista ja luotettavimmista sijoittajista blockchain-teollisuudessa..

Clay tarjoaa turvallisuutta tallentamalla kaikki tiedot paikallisesti, eikä lompakkosovellusta voi käyttää juurtuneilla laitteilla. Turvallisuuden lisäämiseksi Clay toimii Touch ID: n tai Face ID: n kanssa pitäen lompakon lukittuna kaikille paitsi sen todelliselle omistajalle.

Johtopäätös

Sinulla on se, markkinoiden 9 parasta ontologia-lompakkoa. Valitsemasi lompakko riippuu suurelta osin henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

Et voi todellakaan voittaa laitteistolompakon turvallisuutta, kuten pääkirja. Tietenkin, jos haluat hieman toimivamman lompakon ilmaiseksi, voit harkita Exodus-lompakkoa. Voit myös valita ONTO-matkapuhelimen, koska suurin osa yhteisöstä ei voi olla väärässä.

Riippumatta siitä, mitä lompakkoasi käytät, muista harjoittaa lompakon suojausta 101. Jos käytät työpöydän lompakkoa, älä lataa mitään liitteitä ja pidä virustentorjuntaohjelmat ajan tasalla. Muista myös varmuuskopioida kaikki siemenet ja pitää ne turvallisessa paikassa.

Lopuksi, jos käytät matkapuhelinta, sinun tulee olla tietoinen varkauksista jne. Aiheutuvista fyysiselle turvallisuudelle aiheutuvista riskeistä. Hodlkaa ONT salaa ja sinun pitäisi olla kunnossa &# 128521;

Parhaat paikat ostaa ONT

  • Binance Exchange
  • Huobi

Esitelty kuva Shutterstockin kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me