Parhaat Cosmos ATOM -lompakot: 7 turvallisinta säilytys- ja säilytysvaihtoehtoa

Cosmos (ATOM) on projekti, joka yrittää ratkaista skaalautuvuuden ongelmat & estoketjuja vaivaava yhteentoimivuus. He haluavat rakentaa “blockchainien internetin” …

Yksi ensimmäisistä Cosmosiin rakennetuista estoketjuista on Cosmos Hub, ja sen alkuperäinen tunnus on ATOM. Sitä ei käytetä arvon tallentajana tai vaihtovälineenä, vaan sitä käytetään panostamiseen Cosmos-verkkoon.

Koska ATOM: n ensisijainen käyttö on panostamiseen, on erittäin tärkeää löytää paras ja turvallisin lompakko ATOM-tunnusten tallentamiseen.

Tässä viestissä annan sinulle 7 parasta ATOM-lompakkoa Marketissa. Annan sinulle myös joitain vinkkejä ATOM-laitteen turvalliseen säilyttämiseen.

7 parasta ATOM-lompakkoa

Cosmos rakennettiin Tendermint-ytimeen ja sellaisenaan se on täysin natiivi lohkoketju. Toisin kuin monet muut projektit, jotka ovat nostaneet ICO: n, ATOMia ei annettu Ethereumin lohkoketjussa. Tämä tarkoittaa, että ERC20-rahakkeita voi olla vähemmän.

Siitä huolimatta käyttäjillä on tällä hetkellä muutama vaihtoehto tallentaa ATOM-salauksensa. Kriteerini perustuvat enimmäkseen valitun lompakon turvallisuuteen, kehittäjien tukeen ja käyttäjäystävällisyyteen.

Nyt tämä ei ehkä ole all-inclusive-luettelo, koska voi olla muita lompakoita, joiden olet löytänyt väittävän tukevasi ATOMia. Jos aiot käyttää näitä lompakoita, varmista, että sillä on laaja yhteisön tuki, ennen kuin lähetät kolikot sinne.

Siitä huolimatta, hyppäämme sisään.

Ledger Nano S (laitteistolompakko)

Lompakoiden turvallisuuden suhteen mikään ei todellakaan voi voittaa laitteistolompakon tehokkuutta. Ledger Nano on ehkä markkinoiden tunnetuin laitteistolompakko. Se tukee yli 1000 kolikkoa ja rahaketta laajenevalla tiekartalla.

Laitteiston lompakon käytön etuna on, että yksityisiä avaimiasi pidetään aina laitteessa kylmässä. Kun sinun on allekirjoitettava tapahtuma, teet sen laitteella, eikä sitä koskaan altisteta verkkoympäristölle.

Ledger-laite muodostaa yhteyden tietokoneeseesi USB-kaapelilla, jossa voit hallita kolikoitasi. Vaikka Ledger Live -sovelluksella voit hallita kaikkia muita kolikoitasi, sitä ei voida käyttää ATOM: n hallintaan lompakossa. Tämä tapahtuu asentamalla alla oleva Lunie-lompakko.

Ledger Nano ATOM -lompakko

Hanki Ledger Nano X virallisesta kaupasta

Jos kadotit koskaan Ledger Nano -laitteesi, voit palauttaa sen myös käyttämällä siemen sanoja, jotka määritit laitteen ensimmäisellä kokoonpanolla. Siksi on tärkeää varmistaa, että pidät nämä turvallisessa paikassa ja pidät varmuuskopiot.

Ylin vinkki &# 128175 ;: Kun ostat laitteistoa, muista ostaa se virallisesta kaupasta äläkä käytä kolmansien osapuolten myyjiä. Näitä laitteita voidaan muuttaa.

Tällä hetkellä on kaksi erilaista Ledger-laitetta, joita voit ostaa. Lähtötaso on Ledger Nano S, jonka pitäisi olla riittävä ATOM: n tallentamiseen. Tämä maksaa tällä hetkellä 41 dollaria, mikä tekee siitä yhden markkinoiden edullisimmista laitteistolompakoista.

Ledger Nano X: ää voidaan kuitenkin harkita. Tämä voi tukea monia muita sovelluksia samanaikaisesti, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse aina asentaa ja poistaa kolikkosovelluksia käyttäessäsi niitä. Se tukee myös muita kolikoita ja on bluetooth-yhteensopiva. Sen mukana tulee kuitenkin 119 dollarin hintalappu.

Kuten mainittiin, sinun on käytettävä joko Lunie-lompakkoa tai Cosmostationia kolikoidesi hallintaan tietokoneellasi. Jos haluat ohjeet tämän tekemiseen, tämä kätevä opas pitäisi kattaa kaikki.

Lunie (verkko- ja mobiililompakko)

Lunie-lompakko oli Cosmos-tiimin virallinen avoimen lähdekoodin lompakko. Siitä lähtien Lunie on erotettu erillisenä yrityksenä, joka jatkaa kehitystä lompakossa. Koska sen kehitti ensin Cosmos-tiimi, se sopii kenties parhaiten verkon kaikkien etujen hyödyntämiseen.

Lunie-lompakkoa voidaan käyttää ATOM-rahakkeiden säilytykseen ja panostamiseen. Se on suunniteltu erittäin käyttäjäystävälliseksi, ja jopa uudet kryptovaluutan käyttäjät voivat helposti hallita ATOM-tunnuksiaan Lunie-lompakossa. Käyttäjät voivat myös osallistua Cosmos-hallintaan Lunie-lompakon kautta.

lunie-lompakko ATOM

Äskettäin julkaistun Lunie Walletin käyttöliittymä

Tämä vapaana pidettävä lompakko pitää yksityiset avaimet ja lausekkeet turvallisina. Se on saatavana web-lompakkona, selainlaajennuksena, ja viimeksi se on julkaistu Android- ja iOS-mobiililaitteille.

Varoitus ⚠️: Kun käytät Lunie-verkkolompakkoa, varmista, että URL-osoite on oikea (app.lunie.io). Tämä johtuu tietojenkalasteluhyökkäysten ja muun sosiaalisen suunnittelun taktiikan uhasta.

Yksi parhaista käyttötapauksista Lunie-lompakolle on, että voit panostaa ATOMisi. Ottaen huomioon, että Cosmos Hub on todistuskokonaisuus, voit ansaita panoksia ja auttaa prosessin aikana varmistamaan verkon turvallisuuden.

Lunie pyrkii myös tekemään lompakonsa yhteensopivaksi kaikkien panostettavien kolikoiden kanssa, mikä on jotain jännittävää odottaa tulevaisuudessa. Jos haluat pitää ajan tasalla lompakon etenemisestä panostusrintamalla, voit seurata heidän virallinen blogi.

Trust Wallet (mobiililompakko)

Trust Wallet on tunnettu mobiililompakko, jonka versiot ovat saatavilla sekä iOS- että Android-käyttäjille. ATOM-tunnuksen tuen lisäksi se on suosittu myös Binance-ekosysteemin virallisena lompakkona. Trust Walletin avulla yksityiset avaimesi ja siemenet eivät koskaan jätä laitettasi.

Trust Wallet sallii ATOM-tunnusten panostamisen, ja voit ostaa ATOMin suoraan Trust Walletista, mikä on erittäin kätevää. Käyttäjät arvostavat myös yhteensopivuutta Binance DEX: n kanssa, joka tarjoaa helpon kaupankäynnin. Lisäksi Trust Walletissa on sisäänrakennettu Web3-selain, joka mahdollistaa vuorovaikutuksen hajautettujen sovellusten kanssa lompakon sovelluksessa.

Trust Wallet on saatavana sekä iOS- että Android-laitteille. Halusin saada käsityksen palautteesta, jonka lompakko on saanut sovelluksen asentajilta. Siksi astuin iTunes-kauppaan ja Google Play -kaupan palautteeseen.

Ratins Trust Lompakko ATOM

Trust Walletin arviot. Lähde: iTunes & Google Play

Kuten näette, käyttäjät ovat olleet melko ilmaisia ​​lompakosta yleensä positiivisella palautteella. Jotakin muuta rohkaisevaa on, että aina kun käyttäjillä on ollut valitus, Trust Wallet -tiimi on reagoinut nopeasti huoleensa.

Toinen Trust Walletin todella tärkeä etu on kuin Lunie-lompakko, se on täysin avoimen lähdekoodin. Tämä tarkoittaa, että koodi on kaikkien nähtävissä ja täysin tarkastettavissa, mikä lisää lompakon turvallisuutta. Voit tarkastella Trust Wallet -sovellusta lähdekoodi tässä.

Guarda-lompakko

Guarda lompakko on kolmannen osapuolen monivaluuttainen lompakko. Tämä tarkoittaa, että ATOM: n lisäksi voit tallentaa jopa 10000 muuta rahaketta ja kolikkoa – melko laajaa.

Lompakko on saatavana pöytätietokoneella ja mobiililaitteella, ja sitä tuetaan useimmissa käyttöjärjestelmissä. Huomaa myös, että hallitset aina yksityisiä avaimiasi ja niille teistä, jotka haluavat päivittää tietoturvaa, se on myös vaihtoehto tukemalla pääkirja nanoa.

Jotain muuta, mitä voit tehdä Guardalla, jota ei voida tehdä muilla lompakoilla, on vaihtaa ATOM. Aivan lompakossa voit vaihtaa salauksesi toisen tyyppiseen kryptovaluuttaan.

Guarda Cosmos

Näyttökuvat Guarda-lompakosta työpöydällä / mobiililaitteessa

Niille teistä, jotka haluavat panostaa ATOM: iin, voitte tehdä sen myös täällä Guarda-lompakossa. Panoksen asettaminen lompakkoon on melko helppoa, jos noudatat näitä ohjeita. Voit myös huomata, että panostusta tuetaan useilla muilla kryptovaluutoilla, kuten Tezos, NEO ja Komodo.

Toinen todella siisti ominaisuus lompakossa on, että sinulla on myös asiakastuki, josta voit tavoittaa, jos kamppailet jonkin lompakon ominaisuuksien kanssa. Heillä on myös melko suuri sähke-kanava yhteisön muiden jäsenten kanssa.

Puhuessamme Guarda-lompakon arvostelut näyttävät olevan melko myönteisiä ja käyttäjillä on ollut hyviä kokemuksia siitä. Näet tarkalleen mitä he sanovat sovelluskaupan arvosteluissa. Niille, joilla oli ongelmia, Guarda-tiimi näytti vastaavan nopeasti.

Yksi asia, jonka arvostat tässä lompakossa, on se, että se on avoimen lähdekoodin. Suurin osa lompakon takana olevasta koodista on saatavana heidän GitHubissa. Tämä tarkoittaa, että laajempi kehittäjäyhteisö on pystynyt tarkistamaan koodin ja varmistamaan, että se on vankka ja turvallinen.

Cosmostation-lompakko (pöytätietokone ja mobiili)

Cosmostation-lompakko on saatavana iOS ja Android mobiililaitteina ja hajautettuna web-lompakkona, jota voidaan käyttää Ledger Nano S: n kanssa. Se on myös täysin avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että koodi on auki julkiseen tarkasteluun.

Sen lisäksi, että lompakko on vahvistettu validoija Cosmos Hubissa, se toimii myös universaalina panostettavana lompakkona, joka tukee useita panostettuja kolikoita. Tällä hetkellä se tukee ATOM-, IRISnet-, Terra- ja Tendermint-pohjaisia ​​lohkoketjuja.

Käyttämällä Cosmostation-lompakkoa voit panostaa ATOM-tunnuksia sekä useita muita tunnuksia ja alkaa ansaita palkintoja. Panostus toimii Cosmostationin valtuuttamisen kautta ja on erittäin turvallista.

Cosmostation Lompakot ATOM

Cosmostation-verkko & Matkalaukut

Panostamalla Cosmostationiin saat tunkeutumattoman rakenteen estämään erilaisia ​​hyökkäyksiä validointisolmulle ja 24/7 haitallisen liikenteen seuraamista Cosmostation-solmuista sisään ja ulos..

Kuten mainittiin, Cosmostation toimii myös Ledger Nano -laitteen kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit pitää yksityiset avaimesi Ledgerissä samalla kun delegoit ansaita panoksia. On myös syytä huomata, että Cosmostation harkitsee laitteistoturvamoduulin käyttöönottoa, joka suojaa digitaalisia avaimia.

Wetez-lompakko (mobiililompakko)

Wetez-lompakko alkoi Tezos (XTZ) panostuslompakkona, mutta sitä on päivitetty tukemaan useita panostusmerkkejä, mukaan lukien ATOM. Voit tällä hetkellä tallentaa ja panostaa 14 erilaista tunnusta tuen ollessa 6 muulla kehitteillä olevalla.

Toisin kuin monet muut yleismaailmalliset panostuslompakot, Wetez-lompakko sallii myös muiden valtuutettujen validointilaitteiden listalle siirtämisen lompakkoon. Se mahdollistaa myös osallistumisen Cosmos-verkon hallintaan.

Wetez-lompakko ATOM

Wetez Wallet -näyttökuvat iTunes Storesta

Wetez-lompakko on saatavana sekä iOS- että Android-mobiililaitteille. Lompakko tarjoaa lisätietoturvaa kaksoismerkkisuojauksella avaimenhallintajärjestelmänsä kautta. He lupaavat myös 24/7 käyttöajan sitoutumista panostussolmuiltaan sekä matalan viiveen korkean suorituskyvyn palvelimillaan.

Valitettavasti näyttää siltä, ​​että Wetez-lompakko ei ole avointa lähdekoodia. Tämä tarkoittaa, että et voi itsenäisesti tarkistaa koodin vankkuutta. Tämä on erityisen merkityksellistä, koska siirrät ATOM: ääsi, jotta solmut voisivat äänestää.

imToken-lompakko (mobiililompakko)

Viimeisenä, mutta varmasti ei vähäisimpänä, meillä on imToken-lompakko, joka sisältää hyödyllisiä ominaisuuksia. ATOM-tunnisteiden tuen lisäksi sillä on myös tuki Bitcoinille, Ethereumille ja muille rahakkeille.

Se on tällä hetkellä saatavana vain matkapuhelimena molemmissa iOS ja Google Play kaupassa. Palaute iTunes-kaupasta näyttää olevan yleensä positiivista, vaikka se on hieman vaihtelevampaa Google Play -kaupassa.

ImToken-lompakossa on sisäänrakennettu tuki hajautetulle vaihdolle, joten voit vaihtaa rahakkeita poistumatta lompakostasi. Tämä on toisin kuin muut vaihtotoiminnot, jotka olen nähnyt kolmansien osapuolten lompakoissa, koska voit tehdä vaihdon älykkään sopimuksen avulla.

imToken-lompakko ATOM

imToken Wallet -näyttökuvat Google Play Kaupasta

Tämä on hajautettu vaihto nimeltä Tokenlon, joka on rakennettu Dexsin 0x-protokollalle. Jos uskotaan verkkosivustolla lueteltuja kaupankäyntitietoja, he suorittivat viimeisen kuukauden aikana yli 16 miljoonan dollarin volyymin yhteensä 9000 tapahtumalla.

Hajautetun vaihto-ominaisuuden lisäksi sinulla on myös dApp-selain, jonka avulla voit olla vuorovaikutuksessa sovelluksen dApps: n kanssa. Voit esimerkiksi käyttää digitaalista identiteettijärjestelmää, jonka avulla voit kirjautua mihin tahansa dApp-sovellukseen KYC-tarkoituksiin – epäilemättä ajansäästäjä.

Turvallisuuden lisäämiseksi lompakko sallii rahakkeiden kylmävarastoinnin tai ne tarjoavat myös imKey-laitteistolaitteen. ImTokenin avulla voit helposti vaihtaa ja panostaa rahakkeita ja ansaita jopa 20% vuotuista tuottoa sidotusta omaisuudestasi.

Johtopäätös

Ja siellä sinulla on se. Oma luettelo kuudesta parhaasta lompakosta ATOM: n tallentamiseen. Cosmos-ekosysteemin käyttöönoton kasvaessa myös ATOM-lompakoiden kysyntä. Siksi tämä luettelo todennäköisesti laajenee tulevina kuukausina.

Jos etsit turvallisinta vaihtoehtoa, et todellakaan voi voittaa laitteiston lompakon etuja, kuten Ledger Nano. Voit myös panostaa ATOMisi ja osallistua hallintoon Lunie- tai Cosmopolitan-lompakoiden kautta.

Tietenkin voit myös käyttää näitä lompakoita ainakin aluksi. Ottaen huomioon, että heillä on mobiilisovelluksia, voit myös seurata sijaintiasi ja tarkkailla panostuksiasi tien päällä. Vaihtoehtoisesti, jos haluat lompakon, jolla on enemmän kolikkotukea, voit käyttää Trust Walletia – sillä on loppujen lopuksi Binancen sisäänosto.

Riippumatta siitä, minkä lompakon valitset, sinun pitäisi valita Varmista että noudatat lompakon suojausta 101. Varmuuskopioi aina alkusanasi ja muista tallentaa ne turvalliseen paikkaan. Tarkista uudelleen selaimesi osoite ja vältä epäilyttäviä latauksia.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, hodl salaa! Kun joku tietää, että sinulla on salaus, sinusta tulee kohde.

Parhaat paikat ostaa ATOM

  • Binance Exchange
  • Kraken
  • Huobi
  • Bittrex

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me