Parhaat Cardano-lompakot: 6 parasta paikkaa ADA: n turvalliseen säilyttämiseen

Cardano (ADA) on yksi suosituimmista projekteista tällä hetkellä avaruudessa, joka yrittää rakentaa seuraavan sukupolven blockchainia, jota usein kutsutaan blockchain v 3.0.

Sitä on verrattu Ethereumiin, koska sillä on kyky tukea älykkäitä sopimuksia ja hajautettuja sovelluksia (dApps). Koska tämä projekti on kiinnostunut voimakkaasti, Cardanon syntyperäinen ADA on jatkuvasti CMC: n 20 parhaan joukossa.

Tämän seurauksena tarvitaan turvallisia ADA-lompakoita.

Tässä viestissä tarkastelen alkuun 6 parasta Cardano-lompakkoa ja antaa sinulle joitain vinkkejä ADA: n turvalliseen säilyttämiseen.

6 parasta Cardano-lompakkoa

Toisin kuin monet ERC20-rahakkeista ja Bitcoin-haarukoista, sinulla on vähemmän valinnanvaraa kuin näiden salausten kanssa. On kuitenkin olemassa useita avoimen lähdekoodin ja kolmansien osapuolien lompakoita, jotka ovat nousseet levylle ja integroituun ADA: han.

Tämä “parhaan” laitteistolompakon valinta perustuu useisiin tekijöihin, mukaan lukien turvallisuus, helppokäyttöisyys, kehittäjien tuki ja yhteisön tuki. Saattaa olla muita lompakoita, joita emme mainitse, joten sinun on DYOR niitä.

Joka tapauksessa, kun tämä on poissa, menemme ADA-lompakkoihin (etusijajärjestys).

Ledger Nano (laitteistolompakko)

ADA: n (tai minkä tahansa salauksen) turvallisimmalle tallennustilalle mikään ei oikeastaan ​​lyö laitteistolompakkoa. Tämä on laite, joka pitää yksityiset avaimesi turvallisessa offline-ympäristössä ja varmistaa aina, että vaikka he allekirjoittavat tapahtumia, ne eivät ole alttiina hakkereille / haittaohjelmille.

Ledger on yksi tunnetuimmista kryptovaluuttojen laitteistolompakoiden tuottajista. Yritys on toiminut vuodesta 2014 lähtien, ja se toimii Ranskassa. Ledger Nanosta on kaksi mallia. Sinulla on Ledger Nano S, joka on perusmalli, ja Ledger Nano X, joka on edistyksellinen malli.

Nano S on halvempi ja yksinkertainen vaihtoehto ADA: n pitämiseen. Tämän lisäksi laitteistolompakko tukee yli 300 muuta kolikkoa ja rahaketta. Nano S: n mukana tulee yksinkertainen LCD-näyttö, jonka avulla voit olla vuorovaikutuksessa tietokoneen Ledger Live -ohjelmiston kanssa USB-kaapelilla.

Nano S. Prime -sovelluksessa on kuitenkin joitain rajoituksia, sillä laitteessa voi olla vain tietty määrä lompakkosovelluksia samanaikaisesti. Jos etsit hieman parempaa vaihtoehtoa, voit valita Ledger Nano X: n.

Ledger Nano X ADA -lompakko


Hanki Ledger Nano X tänään

Nano X julkaistiin vuoden 2019 puolivälissä ja tarjoaa lukuisia muita ominaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi Bluetooth-ominaisuus ja mahdollisuus asentaa jopa 100 sovellusta laitteeseen. Nano X tukee myös joitain muita kolikoita, joita et voi päästä Nano S -laitteeseen.

ole varuillasi ⚠️: Osta Ledger Nano -laitteesi vain virallisesta Ledger-myymälästä. Ei ole mitään tapaa tarkistaa, ettei kolmas osapuolen myyjä ole vahingoittanut laitetta.

Molemmat lompakot toimivat helposti liittämällä ne tietokoneen USB-porttiin, ja Nano X voi myös synkronoitua älypuhelimesi kanssa, jotta voit hallita kolikoitasi milloin tahansa ja missä tahansa. Molemmat laitteistot sisältävät kaksivaiheisen todennuksen ja ainutlaatuisen, helppokäyttöisen käyttöliittymän.

Kumpaakin lompakkoa määritettäessä voit asettaa oman suojatun PIN-koodin, ja yksityiset avaimet luodaan käyttämällä turvallista 24 sanan siementä. Lisäksi lompakossa on myös Chrome-laajennus, jota voidaan käyttää selaimessa, ja molemmat lompakot ovat yhteensopivia muiden valmistajien Yoroi- ja AdaLite-lompakoiden kanssa.

Trezor Model T (laitteistolompakko)

Trezor-malli T. on toinen suosittu laitteistolompakko, ja se on päivitetty versio alkuperäisestä Trezor Model One -laitteesta. Se tukee Cardanon ADA-kolikkoa ja satoja muita altcoineja. Se maksaa 149 € ja sen voi ostaa suoraan Trezorilta.

Trezor oli yksi ensimmäisistä laitteistolompakoista ja on kehittänyt laitteistolompakkoratkaisuja yli viiden vuoden ajan. Lompakon on kehittänyt Satoshi Labs, joka on Tšekin tasavallassa toimiva yritys.

Kuten kilpailijansa, Ledger, Trezor on pieni laite, kooltaan samanlainen kuin flash-asema, ja se käyttää pientä OLED-näyttöä tapahtumien hyväksymiseen. Trezor-mallissa T-mallissa on kuitenkin värillinen kosketusnäyttö, joka voi helpottaa kolikoiden hallintaa.

Trezor Malli T Cardano ADA

Mitä Trezor Model T -kuvan mukana toimitetaan Trezor

Koska tämä on laitteistolompakko, yksityiset avaimet pidetään laitteessa, eivätkä ne koskaan ole alttiina hakkereille. Trezor-malli T yhdistetään Trezor-siltaan, joka on asennettu kannettavaan tietokoneeseen USB-kaapelilla. Kun olet muodostanut yhteyden siltaan, voit käyttää Trezor-kromi-laajennusta omaisuuden hallintaan.

Valitettavasti, jos etsit halvempaa vaihtoehtoa kuin malli T, lähtötason Trezor (Trezor Model One) ei tue Cardano ADA: ta. Itse asiassa, toisin kuin Ledger Nano -laitteet, on useita kolikoita, joita Model One ei tue, joita Model T tukee.

Daedalus-lompakko (työpöydän lompakko)

Daedalus on Cardanon kehittäjien luoma virallinen lompakko. Lompakko on turvallinen, rakennettu Electronin päälle, mikä on vuosien varrella osoittautunut avoimen lähdekoodin kehitysalustaksi.

Daedalus on täyden solmun työpöytäasiakas, mikä tarkoittaa, että tarvitset tietokoneellasi riittävästi tilaa koko lohkoketjun lataamiseen ja tarpeeksi kärsivällisyyttä odottamaan, että lohkoketju latautuu ja synkronoidaan.

Daedalus Lompakko Cardano ADA

Daedaluksen käyttöliittymä Windowsissa & Mac. Kuva kautta IOHK

Voit käyttää tätä lompakkoa kolmella suurimmalla työpöydän käyttöjärjestelmällä – Windows, Linux ja macOS. Valitettavasti Android- ja iOS-mobiilikäyttöjärjestelmille ei vielä ole tukea, mutta kehittäjät pyrkivät vapauttamaan nämä mobiiliversiot. Kehityksessä on myös kyky panostaa ADA Daedalus-lompakkoon ja ansaita enemmän ADA: ta sidosryhmäsi ADA: lta.

Avoin lähdekoodi &# 128104; ‍&# 128187 ;: Yksi Daedaluksen tärkeimmistä eduista on se, että se on avoimen lähdekoodin. Tämä tarkoittaa, että voit tutustua lähdekoodi Daedalus-lompakon takana ja vahvista koodin kestävyys. Monet salausyhteisöstä uskovat, että avoimen lähdekoodin yhteisön tarkastus tarkoittaa vahvempaa koodia.

Toinen suunniteltu ominaisuus on Bitcoinin ja Ethereum Classicin tuki sekä kehittäjien kyky luoda kolmannen osapuolen sovelluksia uusien toimintojen lisäämiseksi lompakkoon..

On myös huomattava, että Daedalus-lompakko sisältää toiminnon luoda paperilompakko, jolloin ADA: si helposti kylmävarastoon. Seuraavassa kerrotaan, kuinka tehdä Daedalus-paperilompakko.

AdaLite-lompakko (verkkolompakko)

AdaLite-lompakko on kevyt verkkopohjainen lompakko, joka tunnettiin aiemmin nimellä CardanoLite. Se on nopea ja turvallinen, ja sitä voidaan käyttää ADA: n käyttämiseen useilla tavoilla.

AdaLite-lompakko luotiin tietenkin tietoturvaa ajatellen, mutta kehittäjät pyrkivät myös luomaan käyttäjäystävällisemmän lompakon. AdaLite-lompakon käyttäminen ei vaadi latauksia, asennuksia tai rekisteröintejä. Yksinkertaisesti osoita verkkoselaimesi AdaLite URL.

Varovainen ⚡: Web-lompakot eivät ole turvallisimpia siellä, koska ne ovat alttiita hakkereiden tietojenkalasteluhyökkäyksille. Siksi sinun on varmistettava, että käyt oikealla URL-osoitteella (https://adalite.io).

Kun luot uuden lompakon AdaLite-sovelluksella, saat 12 sanan muistilauseen. Pidä tämä lause turvallisena, se on avain lompakkoosi, ja jos menetät sen, menetät myös pääsyn kaikkiin varoihisi.

ADAlite-lompakon käyttöliittymä

ADALite-lompakon käyttöliittymä. Kuva Adalite-lompakon kautta

Syynä on, että AdaLite on itse isännöity lompakko, joten yksityiset avaimesi pysyvät vain sinun hallussasi. Edes AdaLite-verkkosivusto ei pidä mitään tietojasi. Eikä siellä ole varmuuskopiota lompakostasi.

Pro-vinkki &# 129299 ;: Koska Adalite toimii yksinomaan selaimessa eikä koskaan ole vuorovaikutuksessa palvelimen kanssa, voit käyttää sitä myös Internet-yhteyden ollessa yhteydessä. Tämä on ehkä myös turvallisempi vaihtoehto siltä varalta, että hakkerit ovat joskus vaaranneet ADAlite-lähdekoodin. Siirry vain verkkosivustolle ja katkaise sitten Internet-yhteys.

Lopuksi, AdaLite-lompakko on yhteensopiva sekä Trezor- että Ledger-laitteistolompakoiden sekä Daedalus-työpöydän lompakon kanssa, joten voit käyttää sitä varojesi käyttämiseen monissa paikoissa.

Adalite-lompakossa kannattaa ottaa huomioon se, että kun Cardaking-verkossa viimeinkin tuetaan Stakingia, et voi käyttää tätä lompakkoa panostuspalkkioiden ansaitsemiseen. Tämä johtuu siitä, että se on “lite” -lompakko, joka ei lataa koko lohkoketjua eikä voi siten synkronoida panokseen.

Atomic-lompakko (työpöytä & Matkapuhelin)

Niille teistä, jotka etsivät ilmaista monivaluuttaista kryptovaluutta-lompakkoa Cardano ADA: n säilyttämiseen, voit kokeilla Atomic-lompakkoa. Tämä on kolmannen osapuolen lompakko, joka tukee yli 500 erilaista kolikkoa ja rahaketta.

Tätä lompakkoa tuetaan myös useissa laitteissa ja käyttöjärjestelmissä. Se on saatavana esimerkiksi Windows, Mac, Linux, iOS ja Android. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää lompakkoa sekä kotitietokoneessasi että myös ilman mobiililaitetta.

Atomic-lompakossa on joukko muita ominaisuuksia. Heillä on esimerkiksi tuki tuettujen kolikoiden Atomic Swapsille. Kolikot, joita ei tueta, voivat käyttää ChangeNOW- tai Changelly-integraatioita. Joten, jos haluat ostaa ADA: n suoraan lompakosta siirtämättä ensin vaihtoon, sinulla on tämä vaihtoehto.

Atomic Lompakko ADA

Atomic-monivaluuttalompakko. Kuva kautta Atomicwallet.io

Sinulla on myös fiat-integraatioita tämän lompakon kanssa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää luottokortteja salauksen ostamiseen siellä ja sitten. Tietenkin nämä luottokorttimaksut ovat melko korkeita, joten sinun tulee ottaa huomioon asia, ennen kuin harkitset muovin piiskaamista.

Avoin lähdekoodi &# 129300 ;: Ottaen huomioon, että Atomic Wallet on kolmannen osapuolen oma ohjelmisto, ydinlompakon tiedostot eivät ole avointa lähdekoodia. Vaikka tämä ei ole huolenaihe joillekin, avoimen lähdekoodin puolustajat väittävät, että tämä voi heikentää koodin turvallisuutta.

Vaikka Atomic-lompakko näyttää siltä, ​​että se voisi olla loistava vaihtoehto Cardanollesi, on epäselvää, antaako tämä sinun panostaa ADAsi verkkoon, kun tämä käynnistyy – älä halua unohtaa näitä mehukkaita panostuksia.

Cardano-paperilompakko (paperilompakko)

Voit luoda Daedalus-työpöydän lompakon avulla myös paperilompakon, jos etsit tämän kylmävarastoinnin tarjoamaa turvallisuutta. Tämän jälkeen voit tallentaa tämän paperilompakon turvalliseen offline-sijaintiin, kuten pankkivarastoon pitkäaikaiseen hodlingiin.

Luo paperilompakko Daedaluksella seuraavasti:

 1. Lataa ja asenna Daedalus;
 2. Kun asennus on valmis, käynnistä Daedalus ja napsauta “luo paperilompakon varmenne”;
 3. Avautuu valintaikkuna, jonka avulla voit napsauttaa “Tallenna PDF tulostettavaksi”.
 4. PDF-tiedoston tallentamisen jälkeen syntyy uusi valintaikkuna, jossa sinua pyydetään vahvistamaan tulostettu varmenne.
 5. Saat kaksikymmentäseitsemän sanan palautuslauseen, jossa 18 sanaa painetaan paperilompakolle, kun taas viimeiset yhdeksän sinun on tallennettava. Tarkastele tarkistusluetteloa, tarkista ne kaikki ja napsauta Jatka;
 6. Seuraava näyttö pyytää sinua täyttämään varmenteen. Napsauta Jatka;
 7. Seuraavaksi määrität salasanan palautuslause, tarkistat tarkistuslistan ja napsautat uudelleen Jatka.
 8. Lopuksi näet ruudun, jossa lukee ”Paper Wallet Certficate”, jossa voit napsauttaa ‘Finish’ tuottaaksesi paperilompakon.

Painettu paperilompakko näyttää tältä:

Daedalus-paperilompakko

Daedalusin painettu paperilompakko. Kuva IOHK: n kautta

Paperilompakko-ominaisuus parantaa tietoturvaa, koska tulostin ei voi tallentaa välimuistiin tai vahingoittaa sitä muulla tavalla. Paperilompakot voidaan palauttaa ja tuoda takaisin verkossa Daedalusin avulla.

Tietenkin paperilompakoiden mukana on muitakin riskejä, jotka sinun on otettava huomioon. Nämä ovat riskejä, jotka liittyvät sen fyysiseen luonteeseen. Se voi kadota, varastaa tai tuhota. Joten sinun pitäisi mennä paperilompakon kanssa vain, jos aiot sijoittaa sen turvalliseen kylmävarastoon.

Johtopäätös

Ja sinulla on se, luettelo kuudesta parhaasta Cardano-lompakosta, joihin voit tallentaa ADA: n. Jos et ollut turvallisin vaihtoehto, et voi lyödä laitteistolompakkoa. Tietenkin Daedalus on avoimen lähdekoodin ja sen avulla voit panostaa, kun verkko käynnistyy.

Vaihtoehtoisesti, jos etsit erittäin toimivaa monivaluuttaista lompakkoa, voit valita Atomic-lompakon. Ja lopuksi, ADA: n nopeaan varastointiin pitkällä aikavälillä, voit aina valita paperilompakon vaihtoehdon – yksinkertainen mutta suhteellisen turvallinen (jos se tehdään oikein).

Tietenkin riippumatta siitä, mihin lompakkoon päätät tallentaa Cardanon, sinun on oltava varma, että noudatat oikeita varotoimia. Jos käytät Daedalus- tai Atomic-lompakkoa, sinun on varmistettava, että tietokoneessasi ei ole haittaohjelmia, ja asennat virustorjuntaohjelmiston.

Jos aiot valita yksinkertaisen Adaliten Web-lompakon, sinun on varmistettava, että olet menossa oikealle sivustolle etkä ole tietojenkalastelusivulla. Ja tietysti kaikilla näillä tallennusvaihtoehdoilla – ole varovainen siitä, kenelle kerrot. Mikään ei voi suojata sinua fyysiseltä kiristykseltä.

Parhaat paikat ostaa ADA

 • Binance
 • Bittrex
 • Kraken
 • Huobi

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me