Parhaat Bitcoin Gold -lompakot: 6 turvallisinta paikkaa BTG: n säilyttämiseen

Bitcoin Gold luotiin haarukana Bitcoin-lohkoketjusta palauttamaan kyky kaivaa tavallisilla tietokoneen grafiikkasuorittimilla ja poistaa erikoistuneet ASIC-koneet.

Vaikka Bitcoin Gold on Bitcoinin haarukka ja näiden kahden välillä on yhtäläisyyksiä, se ei tarkoita Bitcoinia tukevia lompakoita, jotka tukevat myös Bitcoin Goldia. Sinun on oltava varma, että valitsemasi lompakko tukee Bitcoin Goldia, muuten saatat olla vaarassa menettää kolikkosi, jos siirrät ne yhteensopimattomaan lompakkoon..

Pyrimme antamaan sinulle turvallisen ja varman paikan tallentaa Bitcoin Gold -kampanjasi, olemme käyneet läpi monia suosittuja lompakoita keksimään nämä neljä turvallisinta paikkaa BTG: n säilyttämiseen..

6 parasta Bitcoin-kullan varastointivaihtoehtoa

Olen kerännyt luettelon parhaista tällä hetkellä saatavilla olevista Bitcoin Gold -lompakoista. Tämä perustuu joihinkin tärkeimpiin tekijöihin, jotka jokaisen tulisi ottaa huomioon lompakkoa valitessaan, kuten turvallisuus, käytettävyys, rajatylittävä käyttö ja tietysti yhteisön tuki.

Haluan myös mainita, että saattaa olla muita lompakoita, jotka eivät sisälly tähän luetteloon ja jotka väittävät tukevansa BTG: tä. Vaikka nämä voivat olla käyttökelpoinen vaihtoehto, on tärkeää, että vahvistat, että kehittäjät päivittävät kyseistä lompakkoa edelleen. Varmista myös, että Bitcoin Gold -yhteisössä on muita, jotka voivat taata tämän lompakon.

Sanotaan, hyppäämme sisään!

Ledger Nano S (laitteistolompakko)

Laitteiden lompakot ovat turvallisin säilytyspaikka millä tahansa kryptovaluutalla, ja Ledger Nano S nousi nopeasti markkinoiden suosituimpiin ja tunnetuimpiin laitteistolompakkoihin. Ledger Nano S on sekä yksinkertainen että turvallinen. Se näyttää tavalliselta flash-asemalta ja kytketään tietokoneen USB-porttiin aivan kuten flash-asema.

Se on kuitenkin paljon enemmän kuin flash-asema, koska se tarjoaa turvallisen ja turvallisen tallennustilan Bitcoin Goldille ja sadoille muille kryptovaluutoille.

Yksi Ledger Nano S: n tärkeimmistä turvallisuusominaisuuksista on laitteen pieni OLED-näyttö, joka yhdistää joukon fyysisiä painikkeita pitämään hakkereita loitolla. OLED-näyttö on tärkeä, koska tässä yksityiset avaimesi näkyvät tapahtumien aikana.

Ledger Nano S Digibyte Lompakko

Hanki Ledger Nano S tänään

Näiden avainten pitäminen Ledger-laitteessa ja poissa tietokoneen tai mobiililaitteen näytöltä suojaa niitä haittaohjelmilta, jotka voivat ottaa kuvakaappauksen. Näyttöä käytetään myös tapahtumien todentamiseen.

Nano S käyttää myös muita turvatoimenpiteitä kaikkien tapahtumien suorittamisessa. Yksi näistä on joukko painikkeita laitteen sivulla, joita on painettava minkä tahansa tapahtuman suorittamiseksi. Tämä tarkoittaa, että vaikka hakkeri voisi käyttää laitettasi etänä, heillä ei ole mitään tapaa suorittaa tapahtumaa, koska heillä ei olisi fyysistä pääsyä painikkeisiin.

Yksi viimeinen turvatoimenpide on nelinumeroinen PIN-koodi, jota vaaditaan maksettaessa. Jos syötät PIN-koodin väärin yli kolme kertaa, lompakko pyyhkii itsensä. Sitten sinun on palautettava se varmuuskopion kanssa.

Ledger Nano S: ää voidaan käyttää myös offline-tilassa, mikä tekee siitä vieläkin turvallisemman. Se toimii kaikkien nykyaikaisten käyttöjärjestelmien kanssa, mukaan lukien Linux, Windows ja Macintosh. Ledger Nano S: n haittapuoli on, että se ei ole ilmainen, mutta he ovat laskeneet hintaa, ja se on nyt vain 59 dollaria maaliskuussa 2019.

Trezor Model One (laitteistolompakko)

Toinen laitteistolompakko, johon voit tallentaa Bitcoin Gold -laitteesi, on Trezor Model One. Tämä on lähtötason laitteistolompakko, jonka on kehittänyt Satoshi Labs -niminen yritys, joka sijaitsee Prahassa. Ledgerin vieressä ne ovat todennäköisesti markkinoiden tunnetuin laitteistolompakko.

Koska tämä on myös laitteistolompakko, yksityiset avaimesi tallennetaan paikallisesti laitteeseen. Aina kun sinun on allekirjoitettava tapahtuma, liität sen tietokoneeseen USB-kaapelilla. Tällöin käytetään Trezorin Bridge-ohjelmistoa vuorovaikutuksessa selaimen laajennuksen kanssa.

Trezor-lompakko Bitcoin Gold

Trezor Model One ja Model T. Image kautta Trezor

BTG: n tuen lisäksi Trezor on monen valuutan lompakko ja tukee yli 700 muuta kolikkoa. Tietysti tällä toiminnallisuudella ja turvallisuudella on hinta ja Trezor-malli maksaa 69 € + alv, mikä tekee siitä hieman kalliimman kuin Ledger Nano.

Vaikka lähtötason Trezor One pitäisi tehdä hienosti Bitcoin Gold -tarpeisiisi, on joitain tunnettuja kolikoita, joita se ei tue. Näitä ovat esimerkiksi Monero (XMR), Cardano (ADA) ja Ripple (XRP)..

Jos näiden kolikoiden säilyttäminen on sinulle välttämätöntä, voit harkita hieman kalliimpaa Trezor Model T -mallia. Se maksaa 149 € + alv, ja siinä on hiukan edistyneempi käyttöliittymä sekä melko kätevä kosketusnäyttö.

Bitcoin Gold Core (työpöydän lompakko)

Virallinen lompakko on melkein aina paras valinta mille tahansa kryptovaluutalle, joten kannattaa harkita Bitcoin Goldin käyttöä Core lompakko. Tämä täyden solmun lompakko on työpöydän lompakko, joka tallentaa yksityiset avaimesi laitteeseen, johon se on asennettu, ja antaa sinulle mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa, tallentaa tai kaivaa Bitcoin Goldia.

Bitcoin Gold Core -lompakossa on versiot Windowsille, Macintoshille ja Linuxille, mikä antaa lähes kaikille turvallisen työpöydän lompakon Bitcoin Gold -talletustensa tallentamiseen ja hallintaan..

Bitcoin Gold Core -lompakko

Bitcoin Gold Core -lompakon käyttöliittymä. Kuva kautta Bitcoin Gold

Joidenkin käyttäjien haittapuoli on, että koska tämä on koko solmun lompakko, lataaminen vie jonkin aikaa ja vie myös melko vähän tilaa kiintolevyllä. Sitä ei myöskään pidetä yhtä käyttäjäystävällisenä kuin monien kolmansien osapuolten lompakot, eikä siinä ole yhtä paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Lopuksi, lompakko on rajoitettu vain BTG: n tallentamiseen, joten jos tarvitset monikolikkolompakon, Bitcoin Gold Core -lompakko ei sovi.

Exodus (työpöydän lompakko)

Exodus-lompakkoa on pidetty yhtenä käyttäjäystävällisimmistä lompakoista siitä lähtien, kun se otettiin käyttöön heinäkuussa 2016. Se oli ensimmäinen lompakko, joka sisällytti integraation ShapeShiftiin vaihtaakseen salausvaluuttoja välittömästi lompakon sisältä vaihtamatta. Se lanseerasi tuen kouralliselle altcoineille, mutta suosionsa kasvaessa se tukee nyt lähes 100 digitaalista omaisuutta, ja lisää on koko ajan.

Tästä syystä Exodus on niin käyttäjäystävällinen, että se on suunniteltu alusta asti ihmisille, jotka ovat uusia kryptovaluuttojen maailmassa. Perustajat tiesivät tarvitsevansa yksinkertaisen, vapaan lompakon, jossa ei ollut teknistä mutaa. Ja juuri sen he loivat Exodus-lompakolla. Se sisältää myös sisäänrakennetun ohjeen ja usein kysyttyjä kysymyksiä, vianetsintäapua ja yksityiskohtaisia ​​artikkeleita, joissa selitetään lompakon käytettävissä olevat ominaisuudet.

Exodus-työpöydän lompakko

Exodus-työpöydän lompakko. Kuva Exoduksen kautta

Pöytälompakkona se ei ole aivan yhtä turvallinen kuin laitteistolompakon vaihtoehdot, mutta jos pystyt pitämään tietokoneesi puhtaana haittaohjelmista ja viruksista, se on yhtä turvallista kuin voit toivoa työpöydän lompakosta. Vaikka jotkut ovat valittaneet 2-tekijän todennuksen puuttumisesta, totuus on, että jos tietokoneesi vaarantuu, 2FA ei todennäköisesti auta, ja on ollut hyvin dokumentoituja tapauksia, joissa hakkerit pääsevät käyttäjien matkapuhelimiin kiertämään 2FA: ta.

Exodus on loistava valinta niille, jotka ovat vasta aloittaneet kryptovaluutoissa. Ja niille, jotka arvostavat suunnittelun esteettisyyttä, Exodus on myös syytä tarkistaa. Se on saatavana Linuxille, Windowsille ja Macintoshille.

Coinomi (matkapuhelin)

Coinomi aloitti vain Android-matkapuhelimena, mutta on sittemmin laajentunut iOS-versioon sekä työpöytäversioihin Windows-, Macintosh- ja Linux-käyttöjärjestelmille. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää Coinomi-lompakkoa melkein millä tahansa omistamallasi laitteella. Ja haluat, koska siinä on vaikuttava ominaisuusjoukko ja tuki yli 500 digitaaliselle omaisuudelle Bitcoin Goldin lisäksi.

Lompakon asennus ja asennus mille tahansa laitteelle voidaan suorittaa muutamassa minuutissa, ja käyttöliittymä on sekä käyttäjäystävällinen että yhdenmukainen eri käyttöjärjestelmissä. Coinomi tukee myös sekä ShapeShiftia että Changellyä, joten Bitcoin Goldin vaihtaminen muihin altcoineihin on nyt paljon helpompaa.

Yksityiset avaimet tallennetaan laitteeseen eikä Coinomin palvelimille, mikä lisää lompakon turvallisuutta. Vuonna 2014 lanseerattu se on vanhin monivaluuttainen lompakko, eikä Coinomi-lompakkoa ole koskaan vaarantettu.

BTG-paperilompakko

Viimeinen vaihtoehto säilytykseen, jota kannattaa harkita, on paperilompakko. Tämä on luultavasti yksi vanhimmista menetelmistä salauksen tallentamiseen, ja se voidaan tehdä ilmaiseksi. Se vaatii sinua luomaan offline-osoitteen, johon voit tallentaa yksityisen avaimen paperimuodossa.

Voit tehdä tämän käyttämällä online-lompakkogeneraattoria, kuten Tämä. Haluat katkaista Internet-yhteyden ja luoda alkusanat offline-tilassa. Tällä tavalla ei ole mahdollista, että yksityinen avain vuotaa, kun olet luonut sen.

Kun olet luonut osoitteen ja saanut yksityisen avaimen, haluat tulostaa sen paperille (Älä tallentaa PDF-tiedostona tietokoneellesi). Tämä voidaan sitten pitää turvallisessa paikassa offline-ympäristössä. Tämä on salausalalla melko yleinen käytäntö ja sitä kutsutaan “kylmävarastoksi”.

Tietenkin tärkeimmät riskit, jotka liittyvät Bitcoin Gold -paperi-lompakkoon, ovat, että kun se on jonkun toisen käsissä, he voivat käyttää kaikkia kolikoitasi. Joten muista tehdä kopioita ja pitää poissa uteliailta katseilta!

Johtopäätös

Joten, sinulla on luettelo kuudesta parhaasta Bitcoin Gold -lompakosta.

Turvallisin vaihtoehto on ehkä sijoittaa laitteistolompakkoon, kuten Ledger Nano tai Trezor. Kyllä, nämä ovat vaatimattomia, mutta tämä on pieni hinta, kun maksat arvokasta kryptovaluutta. Paperilompakko voisi palvella samaa tarkoitusta, mutta siihen liittyy fyysisiä riskejä.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat tehdä kauppaa enemmän päivittäin, voit aina käyttää Core-lompakkoa tai Exodus-lompakkoa. Jos teet näin, sinun on varmistettava, että et lataa viruksia tai haittaohjelmia varastavia haittaohjelmia.

Loppujen lopuksi sinun on punnittava omat henkilökohtaiset mieltymyksesi turvallisuuden, mukavuuden ja kustannusten suhteen.

Parhaat paikat ostaa BTG

  • Binance Exchange
  • HitBTC

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me