Paras salausvero-ohjelmisto: 7 parasta salausverotyökalua

Ben Franklin sanoi, että ainoa varma asia elämässä on kuolema ja verot, ja vaikka kryptovaluuttoja ei luotaisi vielä 240 vuodeksi, sama pätee myös tänään. Jos sinulla on salaustuloja, sinun on maksettava veromiehelle.

Se on helppo sanoa, mutta prosessi jättää monia miettimään, mistä aloittaa ja miten edetä. Lisäksi tietojen kerääminen kaikista kaupoista ja niiden kokoaminen veroilmoituksiin voi olla pelottava tehtävä.

Älä tuskaile hodlereitani, kuten tässä viestissä, aion antaa sinulle juuri sen, mitä sinun tarvitsee tietää. Aion myös antaa sinulle 8 suosikkini salausverotyökalua & ohjelmisto, joka voisi auttaa yksinkertaistamaan tätä prosessia.

Mutta ennen sukellusta katsotaanpa joitain verotussääntöjä.

Globaali salausverohoito

Jos olet Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Japanissa, Ranskassa tai Australiassa, sinun on otettava vakavasti salausverotus. Näissä maissa on jo voimassa verosäännökset, ja he odottavat kansalaistensa maksavan nämä verot luotettavasti.

Tässä on taulukko CryptoResearch-raportti joka osoittaa, kuinka salausvaluutat luokitellaan näissä maissa ja mitkä verot kansalaisten on maksettava:

Maa Kuinka salaus luokitellaan Maksetun veron tyyppi
Yhdysvallat Omaisuus Myyntivoittovero
Australia Omaisuus Myyntivoittovero
Japani Laillinen maksutapa Tulovero

Myyntivoittovero

Yhdistynyt kuningaskunta Omaisuus / yksityinen raha Myyntivoittovero
Ranska Irtain omaisuus Kiinteämääräinen 19% plus muut

Kuten näette, kryptovaluutan verolakit vaihtelevat lainkäyttöalueen mukaan. Tämän lisäksi on vielä monia hyödyllisiä työkaluja salauksen verotuksen laskemiseen ja paperityön yksinkertaistamiseen.

Suuri osa tästä ohjelmistosta toimii mihin tahansa maahan, voi tuoda tietoja salausvaihdoista ja tuottaa kaikki sopivat verolomakkeet. Ajattele näitä työkaluja, kuten TurboTax, mutta salaustoimintaa varten.

Kun olet kerännyt kaikki salaustietueesi tämän ohjelmiston avulla, voit viedä kaiken verotuksellesi kirjanpitäjälle selvittääksesi tai voit käyttää verojen valmisteluohjelmistoa ja käsitellä kaikkea itse.

Vaikka salausverotus on pelottavaa monille, näiden työkalujen käyttö tekee siitä todella yksinkertaisen, eikä verojen jättämisessä ole mitään pelättävää. Mukaan Kolikkopohja:

Yhdysvaltain veronmaksajat ilmoittavat kaikista salaustuotteista, muunnoksista, maksuista, lahjoituksista ja ansaituista tuloista

Seuraavia tapahtumia pidetään verollisina lähes kaikilla lainkäyttöalueilla, jotka vaativat veromaksuja kryptovaluutoista:

  • Kun myyt cryptocurrency for fiat (USD, GBP, AUD, JPY, EUR…)
  • Salausvaluutan vaihtaminen toiseen kryptovaluuttaan
  • Salausvarojen käyttäminen tavaroiden tai palveluiden maksamiseen
  • Kun saat kryptovaluutta tulona (joko kaivostoiminnalla tai maksuna kolmannelle osapuolelle tarjotuista palveluista)

Joitakin salaustapahtumia ei kuitenkaan veroteta, ja on hyvä tietää, mitä nämä ovat, jotta et vahingossa päätyisi maksamaan liikaa veroja. Esimerkkejä ovat hyväntekeväisyyslahjoitukset, salauksen siirtäminen lompakoiden välillä sekä kryptovaluuttojen ostaminen ja pitäminen. Toisen maan veroviranomaiset ovat tehneet vastaavia päätöksiä.


Yhdysvaltain veroviranomaiset ovat ilmoittaneet, että vaikka ilmoitus nyt hyväksytään, IRS on avoin tarkastettavaksi ja veronmaksajia voidaan pyytää tekemään muutettu ilmoitus vuosia myöhemmin ja maksamaan verot takaisin.

Top 7 parasta salausverotyökalua

Hyvä uutinen on, että on olemassa ohjelmisto, joka tunnistaa verotettavat maksut ja mitkä eivät, mikä säästää sinua tekemästä itse päätöstä.

He tekevät tämän kysymyksillä, jotka syötetään myös asianmukaisiin verolomakkeisiin. Verotulit yrittävät myös auttaa vähentämään verolaskettasi käyttämällä pääomatappioiden vähennyksiä, jos sinulla on ollut menetyksiä salaustoiminnassasi ja sijoitustoiminnassasi.

Kaiken tämän lisäksi tässä on 8 parasta kryptovaluutta-vero-ohjelmistotyökalua, jotka ovat tällä hetkellä kauppiaiden ja sijoittajien käytettävissä.

CryptoTrader.Tax

Vaikka jotkut myöhemmin tässä luettelossa olevat salausvero-ohjelmistot näyttävät melko monimutkaisilta, niin ei ole CryptoTrader.Tax. Verkkosivuston mukaan se antaa sinun suorittaa salausverosi “helpoimmin ja luotettavammin”.

Työkalu tukee yli 35 eri vaihtoa, mikä helpottaa kauppojen tuontia ja voitojen ja tappioiden laskemista helposti koko vuodelle. Se ei todellakaan tule paljon helpommaksi tai yksinkertaisemmaksi.

Alustalla on paljon muita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erittäin yksinkertaisen menetelmän kenellekään laskea verovelkansa kryptovaluuttatoiminnoista. Yksi näistä ominaisuuksista on kaikkien arkistointia varten tarvittavien raporttien ja lomakkeiden automatisointi.

CryptoTrader-verotuksen yleiskatsaus

CryptoTraderTaxin pääkäyttöliittymä

CryptoTrader.tax ei vain luo IRS-lomaketta 8949, se luo myös tilintarkastusraportin, lyhyen & Pitkän aikavälin myyntiraportti, kryptovaluuttatuloraportti ja monet muut. Alustan avulla käyttäjät voivat sitten ladata nämä raportit, jotta he voivat integroida tiedot TurboTax- ja TaxAct-kaltaisiin ohjelmiin tai lähettää ne verotilinpitäjälle..

Käyttämällä CryptoTrader.taxia ympäri vuoden elinkeinonharjoittajat voivat seurata voittojaan ja tappioitaan sekä verovelvollisuuttaan. Tämä voi auttaa vähentämään myyntivoittoja ja verotettavia tapahtumia, jos se on hyödyllistä.

Kauppiaat voivat aloittaa ilmaiseksi alustan kanssa, ja jos he käyttävät sitä arkistointiin, porrastettu hinnoittelu on 49–299 dollaria per verovuosi tuotujen kauppojen lukumäärän perusteella..

Tämä on salausveroratkaisu, joka helpottaa verojen hallintaa ja tekee sen kohtuulliseen hintaan. Lisäksi se vähentää tai poistaa suuren osan salausveroihin liittyvästä stressistä ja tarjoaa luotettavat ja tarkat veroraportit.

Koinly

Koinly yhdistää salauslaskennan ja verotuksen kaikki yhdessä ohjelmistopaketissa. Käyttöliittymä on yksi salausveroalan parhaista, ja sen lisäksi, että se käsittelee veroraportointia Yhdysvalloissa, Australiassa ja Kanadassa, se tukee myös veroraportointia yli 20 muussa maassa.

Nämä eivät myöskään ole vain yleisiä tiedostoja. Nämä ovat todellisia raportteja, jotka käyttäjät voivat lähettää suoraan veroviranomaisille. Esimerkiksi Yhdysvaltain käyttäjät saavat valmistuneen Lomake 8949 ja Aikataulu D pdf-muodossa.

Tietysti Koinlylla on API, jonka avulla se voi muodostaa yhteyden suuriin pörsseihin, ja se tukee yli 300 erilaista keskusta sekä yli 70 lompakkoa ja yli 6000 lohkoketjua. Se synkronoi käyttäjien täydellisen tapahtumahistorian nopeasti ja helposti.

Koinly-vero-ominaisuudet

Koinly-verotyökalun ominaisuudet

Mikä todella erottaa tämän alustan, on se, että se ei ole vain veroja. Voit käyttää sitä myös seurata salaussalkkua, tarkkailla, kuinka se muuttuu ajan myötä, ja luoda todella ihania kaavioita. Vaikka salkkujen seurantatyökaluja on varmasti muita, Koinly loistaa tarjoamalla sekä salkun seurannan että työkaluja verojen seuraamiseen ja alentamiseen.

Koinlylla on ominaisuus, joka vastaa vaihtoa omien lompakoiden välillä, mikä auttaa välttämään tarpeettomia veroja. Siinä on myös älykäs virhekäsittelyjärjestelmä, joka varoittaa, kun tiedoissa on ristiriitoja tai kun veroraportissa saattaa olla epätarkkuuksia. Heillä on myös salausvero-opas, joka auttaa käyttäjiä saamaan kaiken irti alustasta.

Koinly antaa käyttäjien myös aloittaa ilmaiseksi. Maksu vaaditaan vain raporttien luomiseen. Hinnat vaihtelevat 79 dollarista 300 tapahtumaan 399 dollariin jopa 10000 tapahtumaan.

TaxBit

Toinen upea vaihtoehtoinen salausverotyökalu on TaxBit. Tämä on yksi ainoista salausvero-ohjelmistopaketeista, jotka perustivat blockchain-CPA: t ja kryptovaluutta-asianajajat.

Ei vain tämä, mutta TaxBit on ainoa luettelossa oleva yritys, joka on saanut merkittävän riskirahoituksen. Tämän vuoden tammikuussa he olivat ilmoittaneet 5 miljoonan dollarin siemenkierroksesta useilta tunnetuilta sijoittajilta. Näitä ovat esimerkiksi Peter Thielin Valar Ventures ja Winkelvossin pääkaupunki (monien muiden joukossa)..

Joten tiedät, että ohjelmistolla on tehokkaat tukijat takana, mutta onko se mitään hyvää?

TaxBit-hallintapaneeli

TaxBit-käyttöliittymä

Ensinnäkin, vaikka tämä on salakirjoitustyökalu (tukee yli 4200 kolikkoa), se tukee myös joukkoa muuta omaisuutta. Hyödykkeiden, osakkeiden ja muiden fiat-valuuttojen tykkäävät. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä muihin kaupankäyntitarkoituksiin.

TaxBit on myös yhteistyössä lukuisien pörssien kanssa, jotta voit seurata liiketoimiasi nopeasti ja helposti. Näitä ovat esimerkiksi Kraken, Coinbase Pro, Bitstamp ja monet muut.

Jotain muuta, josta pidin todella, oli heidän salkkuanalyysityökalu. Toisin kuin useimmat ohjelmistot, joita käytetään vasta vuoden lopussa tuottojen tuottamiseen, TaxBit antaa sinun seurata salkkuasi suorana ja jatkuvasti. Tämä antaa sinulle täydellisen kuvan mahdollisesta verotuksellisesta asemastasi tällä hetkellä.

Arvostat myös CPA: n suunnittelemaa muuttumatonta kirjausketjua. Tämä tarkoittaa, että jopa silloin, kun sait koskaan tilintarkastuksen IRS: ltä, voit helposti porautua mihin tahansa tapahtumaan ja nähdä, kuinka voitot / tappiot laskettiin kustannusperusteisesti.

TaxBit-tarkastuspolku

TaxBit-käyttöliittymä

Ohjelmiston avulla voit myös mukauttaa henkilökohtaista veroprosenttiasi. Käyttämällä antamiasi väestötietoja TaxBit laskee yksilöllisen veroprosenttisi ottamalla huomioon osavaltioiden ja liittovaltion tasot. Tämä voi antaa sinulle tarkimman kuvan vastuustasi tai hyvityksestäsi.

Ja lopuksi, kun on kyse lomakkeiden lähettämisestä IRS: lle, voit ladata ne helposti IRS-lomake 8949 kaikkien kauppojesi kanssa. Voit joko ladata tämän yksinkertaisessa pdf-muodossa lähetettäväksi kirjanpitäjällesi tai voit ladata sen käytettäväksi veroilmoitusohjelmistoissa, kuten TurboTax, TaxAct et al..

Hinnoittelun osalta TaxBitillä on kolme tasoa. Heillä on perushinta 50 dollaria, plus 175 dollaria vuodessa ja Pro 500 dollaria vuodessa. Alla on, mitä kukin hinnoitteluvaihtoehto sisältää:

  • Perus: 250 tapahtumaa, 10 vaihtoa / lompakkoa, kuluvan vuoden verolomake ja chat-tuki.
  • Plus: 2500 tapahtumaa, rajoittamaton vaihto / lompakko, kaikki verolomakkeet ja chat-tuki.
  • Pro: 25000 tapahtumaa, rajoittamaton vaihto / lompakko, kaikki verolomakkeet ja CPA-puhelintuki

Kolikkoseuranta

Kolikkoseuranta kutsuu itseään johtavaksi salausvaluutan raportoinnissa ja seurannassa, ja yli 490 000 asiakkaalla, mukaan lukien yli 750 yritysasiakkaalla, he eivät välttämättä ole väärässä. CoinTracking on erityisen yksityiskohtainen, ja käyttäjät tietävät tarkalleen kuinka salkunsa toimii, kuinka hajautettu he ovat ja mikä heidän verotaakkansa tulee olemaan koko vuoden.

CoinTrackingilla on verkkopohjainen ratkaisu, joka mahdollistaa helpon yhteyden vaihtoihin API: n tai CSV-tiedostojen kautta. Tämä antaa CoinTrackingille mahdollisuuden näyttää käyttäjän koko kaupankäyntitiedot ja määrittää velat, tappiot ja verot. Loppuraportit voidaan luoda useissa muodoissa, mukaan lukien CSV, PDF, XLS, XML ja JSON.

CoinTracking-veroraportti

CoinTracking-veroraportin ominaisuus

Alusta yhdistää kaikki yhdistettyjen tilien kautta tehdyt tapahtumat osoittamalla tarkalleen, mitä lähetettiin tai vastaanotettiin, ja tarkat vuoden aikana tehdyt kaupat..

Alusta näyttää myös kolikoiden historialliset hinnat kaupan tekohetkellä, ja sillä on yli 11 vuoden tiedot yli 7000 altcoinista. Yli 70 vaihtoa tuetaan, mukaan lukien yli tusina suljettua.

CoinTracking alkaa ilmaisesta tasosta, jota voidaan käyttää jopa 200 tapahtumaan, vaikka veroraportointi ja linkitetyt tilit ovat rajalliset. Ominaisuuksien täydelliseen lukituksen avaamiseen tarvitaan Pro-tili. Tämä on vain 9,99 dollaria verovuodessa ja kattaa jopa 3500 tapahtumaa. Rajoittamattomat tapahtumat ovat kohtuuhintaisia ​​49,99 dollaria verovuotta kohden.

Bitcoin-verot

Bitcoin-verot on toinen suosittu salausveroratkaisu. Vuonna 2014 lanseerattu verkkopohjainen ratkaisu tarjoaa käyttäjille joukon erinomaisia ​​työkaluja vuotuisten verovelvoitteiden seuraamiseen. Se sisältää mahdollisuuden tuottaa yksityiskohtaisia ​​veroraportteja, jotka sisältävät kaikki vuoden aikana suoritetut liiketoimet.

Nämä raportit sisältävät tapahtumadataa, joka on peräisin monista suosituista pörsseistä, kuten Coinbase Pro, Bittrex ja muut. On myös mahdollista lisätä omia tietojasi CSV-tiedostojen kautta, ja käyttäjät voivat lisätä varoja, jotka he ovat käyttäneet henkilökohtaisiin tuotteisiin tai lahjoituksiin. Alusta tukee myös kaikkien louhittujen salausvaluuttojen tuontia, jotka ovat voineet saada koko vuoden.

Bitcoin Taxes Tracker

Bitcoin verot myyntivoittojen laskin

Alusta tuottaa vuoden myyntivoittosi, joka voidaan sitten syöttää valitsemaasi vero-ohjelmistoon tai voidaan yksinkertaisesti tulostaa jakamaan verotilinpitäjän kanssa tai liittää veroilmoitukseen.

Yksi valtava haittapuoli tälle alustalle on tarve antaa kolikon hinta manuaalisesti jokaiselle erilliselle aikataululle. Tämä voisi luoda melko vähän työtä aktiivisille kauppiaille.

Voit aloittaa ilmaiseksi BitcoinTaxesissa, ja maksetut suunnitelmat alkavat 29,95 dollarista verovuotta kohden. Alusta on Yhdysvaltojen, Ison-Britannian, Saksan, Kanadan ja Australian asukkaiden käytettävissä.

LukkaTax

LukkaTax aiemmin nimeltään LibraTax, ja alkuperäinen versio on ollut käytössä vuodesta 2014. Tämä on toinen suosittu salausveroalusta, jota krypto-harrastajat suosittelevat usein, jotka ovat myös kiinnostuneita pitämään veronsa ajan tasalla..

LukkaTax-verkkosivusto väittää, että voit kerätä tietojasi mistä tahansa lähteestä, mukaan lukien sekä vaihdot että lompakot. Alusta laskee salakirjoitusten, salakirjoitustapahtumien ja kaivostapahtumien perusteella.

LukkaTax-edut

LukkaTaxin tärkeimmät edut

Alusta tukee yli 3700 erilaista kryptovaluutta. Alusta tuottaa useita erilaisia ​​raportteja, mukaan lukien IRS-lomake 8949, jota tarvitaan verojen toimittamiseen Yhdysvalloissa.

LukkaTax maksaa kiinteän 19,99 dollaria verovuodelta riippumatta siitä, kuinka monta tapahtumaa alustalle syötetään. Versioasiantuntijoille ja laitoksille on versioita, jotka maksavat 39,95 dollaria veroilmoitusta kohden.

Kuluvan verovuoden salaustoiminnan seurannan lisäksi LukkaTaxilla on mahdollisuus katsoa ajassa taaksepäin ja laskea edellisten vuosien verovelvoitteet niille, jotka ovat kiinnostuneita muutetun ilmoituksen jättämisestä.

ZenLedger

ZenLedger on yksinkertainen ja tehokas foorumi kryptovaluuttaverojen laskemiseen, ja ne, jotka käyttävät myös TurboTaxia, voivat harkita vakavasti ZenLedgerin käyttöä digitaalisessa omaisuudessa, koska se on TurboTaxin virallinen kumppani. Alusta integroituu yli kahteen kymmeneen suosittuun kryptovaluutanvaihtoon, ja sillä on tuki suurimmalle osalle fiat- ja kryptovaluuttoja.

ZenLedger tuo nopeasti tapahtumahistorian tuetuista pörsseistä ja täyttää tiedot automaattisesti vaaditut tiedot veroasiakirjoihin. Tämä sisältää myyntivoitot, lahjoitukset, loppulausekkeet ja salausvaluutoista saadut tuotot. Alusta tuottaa myös tuloslaskelman.

ZenLedger Turbotax

ZenLedger-integrointi TurboTaxiin

Kaikki ZenLedgerin luomat raportit ja asiakirjat ovat IRS-ystävällisiä. Tämä tarkoittaa, että ne kaikki voidaan lähettää suoraan tai käyttää yhdessä muiden veroraportointiratkaisujen kanssa. ZenLedger toimii täydellisesti kaikilla salauksen harrastajilla.

ZenLedger-hinnoittelu alkaa 69 dollaria 100 tapahtumalle ja nousee 999 dollariin rajoittamattomille tapahtumille. Se ei ole halvin ratkaisu, mutta se on hintansa arvoinen.

Johtopäätös

Vaikka kukaan ei nauti verojen tekemisestä, nämä ratkaisut tekevät verojen salauksen lopettamisesta helpompaa ja vähemmän stressaavaa.

Mikä parasta, kun salausvaluutan verotusta ympäröivä maisema muuttuu jatkuvasti, nämä alustat pitävät nämä muutokset edessä ja auttavat käyttäjiään noudattamaan maansa uusimpia verolakeja.

Yhden edellä mainitun seitsemän ratkaisun käyttäminen varmistaa oikean tiedon keräämisen ja ilmoittamisen verovirastoille ja voi auttaa käyttäjiä välttämään seuraamuksia tai sakkoja. Digitaalisen omaisuuden verotietojen seuraaminen voi olla haaste, mutta nämä salaustyökalut tekevät siitä paljon helpompaa.

Vastuuvapauslauseke: Artikkeli ei ole taloudellinen, verotuksellinen tai oikeudellinen neuvonta, eikä sitä ole tarkoitettu kenenkään käytettäväksi taloudelliseen neuvontaan, oikeudelliseen neuvontaan, veronkiertoon, markkinointiin tai suosituksiin muille osapuolille tässä käsitellyistä asioista. Jos tarvitset taloudellista tai oikeudellista neuvontaa, ota yhteys omaan ammattilaiseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me