Paras kynnys salausvaluutan tasapainottamisstrategioille

>

Tämä tutkimus on ensimmäinen merkittävä analyysi kynnyspohjaiseen tasapainottamiseen krypto-valuuttasalkkuille. Tämän tutkimuksen tarkoituksena on paitsi kuvata tarkasti kynnysarvon tasapainottamisen historiallista suorituskykyä, myös verrata tuloksia yksinkertaisen osto ja pito -strategian sekä säännöllisen tasapainottamisen tuloksiin. Äskettäin ilmoitettujen tukemme kynnyksen uudelleen tasapainottamiseksi salkunhoitosovelluksessamme on asianmukaista, että ymmärrämme perusteellisesti tämän strategian toteuttamisen historialliset seuraukset pitkällä aikavälillä.

Tarjotaksemme perustan kynnysarvojen tasapainottamisen ymmärtämiselle, olemme julkaisseet lyhyen selittävän osan, joka opastaa sinut strategiassa ja miten se on toteutettu Shrimpyssä. Ennen kuin jatkat, suosittelemme ainakin ohittamaan artikkelin täältä:

Kynnysarvojen tasapainottaminen – kryptovaluuttojen salkunhallinnan kehitys

Nyt kun sinulla on yleinen käsitys kynnyspohjaisen tasapainottamisen toiminnasta, pysy ajan tasalla kaikkien tutkimusten kanssa, jotka julkaisemme salkkustrategioista liittyminen Telegram-ryhmäämme.

Aikaisemmat tutkimukset, joissa arvioitiin säännöllisen tasapainotuksen suorituskykyä, löytyvät blogistamme tässä.

Johdanto

Ennen kuin pääsemme tietoihin, keskustellaan tämän tutkimuksen perustamismenetelmistä. Ilman vankkaa ymmärrystä tutkimuksen suorittamistavasta, emme voi luottaa tulosten tarkkuuteen.

Tiedot & Kaupan laskelmat

Tämän tutkimuksen tiedot kerättiin suoraan Bittrex kryptovaluutan vaihto kolmannen osapuolen palvelun kautta CoinAPI. CoinAPI on tietojen tarjoaja, joka kerää ja arkistoi tilauskannan tiedot jokaisesta suuresta kryptovaluutanvaihdosta. Data-sovellusliittymien avulla kehittäjät voivat käyttää näitä tietoja backtestejä, markkina-analyyseja ja jopa reaaliaikaisia ​​hintatietoja varten. Tiimimme keräsi jokaisen historiallisen tilauskirjan tilannekuvan CoinAPI: lta siten, että meille tarjottiin tarkka tarjous-kysy hinnoittelutiedot. Tämä varmistaa, että simuloidut tasapainot ovat mahdollisimman tarkkoja kauppoja laskettaessa.

Varoitus: Takatestejä suoritettaessa tulisi käyttää vain tarkkoja tarjous-kyselytietoja. CoinMarketCapista tai muista vastaavista palveluista saatujen koottujen tietojen käyttö johtaa erittäin epätarkkoihin laskelmiin. Katkarapututkimukset eivät ole koskaan vaarantaneet tällaisten tietojen käyttö.

Tämän tutkimuksen tiedot alkavat 15. maaliskuuta 2017 ja jatkuu vuoteen 20. kesäkuuta 2019. Tähän sisältyy sekä vuoden 2017 härkäajo että vuoden 2018 karhumarkkinat yrittäen tuoda esiin koko markkinakierto.

Jokaisen simuloidun tasapainotuksen aikana kaupat lasketaan reitittämällä kukin kauppa läpi BTC. Jokainen näistä simuloiduista kaupoista tulee sisältää .25% kaupankäyntimaksun mikä on vakiona Bittrexille. Tämä tarkoittaa, että jos salkumme myy LTC: tä esimerkiksi ETH: lle, backtest simuloi kahta kauppaa, yhden LTC: stä BTC: hen ja toisen BTC: stä ETH: iin. Molemmista kaupoista peritään 0,25% kaupankäyntimaksu. Huomaa, että tässä esimerkissä Bittrexillä on suorat ETH-LTC-markkinat. Yksinkertaisuuden vuoksi taustatestimme eivät ota huomioon näitä optimointeja.

Tasapainon toteuttamiseksi on käytettävissä kehittyneempiä algoritmeja. Edellisessä artikkelissamme keskustelemme monimutkaisemmista algoritmeista. Löydät tämän artikkelin täältä:


Salkun uudelleen tasapainottavat algoritmit salauksessa (osa I)

Kynnys

Tässä tutkimuksessa käytetyt kynnysarvot vaihtelevat 1% – 50%. Alkuperäisen 1%: n kynnyksen jälkeen taustatesteissä arvioitiin kukin 5%: n lisäys. Tämän vuoksi arvioidaan 5%, 10%, 15% ja niin edelleen 50%: iin asti. Tämä tarjosi meille laajan valikoiman kynnysarvoja arvioitaaksemme trendin tunnistamisen.

Kynnyksen tasapainottaminen on strategia, jossa käytetään poikkeama-alueita (alias “kynnykset”). Kun yksittäinen omaisuus poikkeaa kohdealueestaan ​​siten, että nykyinen allokaatio on tämän omaisuuserän poikkeama-alueiden ulkopuolella, koko salkku tasapainotetaan. Tämä tarkoittaa, vaikka a yksittäinen omaisuus ylittää kynnyksen, jokainen omaisuus on tasapainossa.

Tässä tutkimuksessa kunkin omaisuuden poikkeamaa verrataan tavoitealueeseen tunnin jaksolla. Tämä tarkoittaa sitä, että kerran tunnissa tiedot arvioidaan ja määritetään, onko kynnysarvo ylitetty. Jos kynnysarvo on ylitetty, liipaisu käynnistyy. Siksi suurin tasapainotaajuus se on tunneittainen tasapaino.

Salkun koko & Omaisuuden valinta

Salkun rakentamisen aikana kukin salkku on osoitti 10 omaisuutta. Nämä kymmenen omaisuutta valitaan sattumanvaraisesti käytettävissä olevista varoista ajanjaksolla 15. maaliskuuta 2017 – 20. kesäkuuta 2019. Tämä tarkoittaa, että jos omaisuuserää ei ollut saatavilla koko ajanjakson ajan, omaisuus ei sisälly tähän tutkimukseen.

Seuraavat varat ovat niitä, jotka sisältyivät tähän tutkimukseen:

ABY, AEON, AMP, ARDR, BAY, BITB, BLK, BLOCK, BTC, BTS, BURST, CLOAK, CRW, CURE, DASH, DCR, DGB, DGD, DMD, DOGE, EMC, EMC2, ETC, ETH, EXCL, EXP, FCT, FLDC, FLO, FTC, PELI, GEO, GRC, GRS, KOK, ION, IOP, KMD, KORE, LBC, LSK, LTC, PIDÄ, MEME, MONA, MUE, NAV, NEOS, NLG, NXS, NXT, OK, PINK, PIVX, POT, PPC, QWARK, RADS, RDD, REP, SBD, SHIFT, SIB, SLR, SLS, SPHR, STEEM, STRAT, SWT, SYNX, SYS, TX, UBQ, VIA, VRC, VTC, WAVES, XDN, XEM, XLM, XMR, XRP, XST, XVG, XWC, XZC, ZCL, ZEC.

Tiimimme on kiehtonut tapaa, jolla salkun monimuotoisuus vaikuttaa suorituskykyyn. Saat täydellisen tutkimuksen aiheesta vierailemalla edellisessä tutkimuksessamme täällä:

Salauksen käyttäjät, jotka monipuolistuvat, toimivat paremmin

Testaus

Kunkin kynnysarvon analysoimiseksi tutkimuksessamme yhdistetään tulokset 1000 selkätestiä. Tulos on histogrammi kullakin kynnyksellä, joka tarjoaa jakauman, jota voidaan tutkia sekä visuaalisesti että analyyttisesti. Yhteensä 15000 takatestiä suoritettiin tähän tutkimukseen.

Jokaisen testin alussa salkku oli kylvetty 5000 dollaria alkupääomaa jota käytettiin salkun rakentamiseen ja tasapainottamiseen koko testin ajan. Yksinkertaisuuden vuoksi salkku on jaettu tasaisesti jakautunut salkku. Tämä tarkoittaa, että kullekin 10 omaisuudesta annettiin salkussa täsmälleen 10 prosentin paino.

Jos haluat oppia lisää siitä, miten erilaiset jakelut vaikuttavat suorituskykyyn, julkaisimme aiheesta aihetta koskevan tutkimuksen täällä:

Varojen jakamisen optimointi kryptovaluutan tasapainottamiseksi

Suorituskyvyn laskelmat

Päivän lopussa mikään tällä ei ole merkitystä, jos emme laske suorituskykyä ihmisten ymmärtämällä tavalla.

Jokaisen testin päätyttyä tulos on yhden dollarin määrä, joka on salkun arvo. Tämä arvo saadaan sekä tasapainotetuista backtesteistä että HODL-strategiaa käyttävistä backtesteistä. Kaksi tuloksena olevaa arvoa verrataan toisiinsa seuraavalla tavalla suorituskyvyn laskemiseksi:

Suorituskyky = ((R – H) / H) x 100

missä,

 • R on tasapainotetun salkun arvo.

 • H on HODLed-salkun arvo.

 • Tulos on kerrottuna 100: lla muuntaa desimaalista prosenttiin.

Tulokset

Seuraavat tulokset kattavat 15 000 taustatestiä yrittäessään arvioida suorituskykyeroa historiallisesti tasapainotettujen ja HODLed-salkkujen välillä. Lisäresurssina lopussa näitä tuloksia verrataan tuloksiin, jotka ovat käyttäneet jaksoittaista tasapainottamisstrategiaa kynnysarvojen tasapainottamisen sijaan.

Kussakin osiossa arvioimme jakelulle 4 ensisijaista määritettä. Nämä määritteet ovat seuraavat:

 • Ensisijainen suorituskyvyn jakauma: Alue, jolle suurin osa backtesteistä kuuluu suorituskyvyn jakautumiseen. Laskemme tämän alueen ottamalla ensimmäisen kauhan, jolla on yli 10 selkätestiä, ja sisällyttämällä kaikki taustatestit, kunnes kauhassa on alle 10 takatestiä.

 • Prosenttiosuus kynnysarvotestauksista, jotka ylittivät HODL: n: Salkkujen prosenttiosuus, jotka menestyivät paremmin kynnyspohjaisen tasapainottamisstrategian avulla HODLingin sijaan.

 • Keskimääräinen suorituskyvyn nousu: Keskimääräinen prosentuaalinen lisäys, joka havaittiin salkussa, joka käytti kynnyksen tasapainottamisstrategiaa HODLingin sijaan.

 • Mediaansisuorituksen kasvu: Mediaaniprosenttinen kasvu, joka havaittiin salkussa, joka käytti kynnyksen tasapainottamisstrategiaa HODLingin sijaan.

Kynnysarvojen tasapainottaminen

Tulokset kynnysarvon tasapainottamisesta.

1% kynnys

Kuva 1: Yllä oleva histogrammi vertaa kynnyksen tasapainottamisen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on kullekin x-akselin suorituskykyalueelle kuuluvien takatestien määrä. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -89,9% – 337,3%

 • HODL: ää parempien kynnystestien prosenttiosuus: 76,6%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 101%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 84%

1%: n kynnyksen mediaanisalkun kehitys: 84%

5% kynnys

Kuva 2: Yllä oleva histogrammi vertaa kynnyksen tasapainottamisen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on takatestien määrä, jotka kuuluvat kumpaankin x-akselin suorituskykyalueeseen. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -44,4% – 663,9%

 • HODL: ää parempien kynnystestien prosenttiosuus: 93,6%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 255%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 216%

5%: n kynnyksen mediaanisalkun kehitys: 216%

10% kynnys

Kuva 3: Yllä oleva histogrammi vertaa kynnyksen tasapainottamisen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on kullekin x-akselin suorituskykyalueelle kuuluvien takatestien määrä. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -24,4% – 762,7%

 • HODL: ää parempien kynnystestien prosenttiosuus: 98,3%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 353%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 298%

10%: n kynnyksen mediaanisalkun kehitys: 298%

15% kynnys

Kuva 4: Yllä oleva histogrammi vertaa kynnyksen tasapainottamisen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on kullekin x-akselin suorituskykyalueelle kuuluvien takatestien määrä. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -12,9% – 810,1%

 • HODL: ää parempien kynnystestien prosenttiosuus: 98,6%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 365%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 305%

15%: n kynnyksen mediaanisalkun suorituskyky: 305%

20% kynnys

Kuva 5: Yllä oleva histogrammi vertaa kynnyksen tasapainottamisen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on kullekin x-akselin suorituskykyalueelle kuuluvien takatestien määrä. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -20,3% – 807,8%

 • HODL: ää parempien kynnystestien prosenttiosuus: 98,6%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 350%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 295%

20%: n kynnyksen mediaanisalkun kehitys: 295%

25% kynnys

Kuva 6: Yllä oleva histogrammi vertaa kynnyksen tasapainottamisen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on kullekin x-akselin suorituskykyalueelle kuuluvien takatestien määrä. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -51,8% – 822,0%

 • Prosenttiosuus kynnystestiistä, jotka ylittivät HODL: n: 98,5%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 353%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 289%

25%: n kynnyksen mediaanisalkun kehitys: 289%

30% kynnys

Kuva 7: Yllä oleva histogrammi vertaa kynnyksen tasapainottamisen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on kullekin x-akselin suorituskykyalueelle kuuluvien takatestien määrä. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -58,2% – 780,5%

 • HODL: ää parempien kynnystestien prosenttiosuus: 98,3%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 328%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 279%

30%: n kynnyksen mediaanisalkun kehitys: 279%

35% kynnys

Kuva 8: Yllä oleva histogrammi vertaa kynnyksen tasapainottamisen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on kullekin x-akselin suorituskykyalueelle kuuluvien takatestien määrä. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -49,5% – 710,5%

 • HODL: ää parempien kynnystestien prosenttiosuus: 98,1%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 322%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 275%

35%: n kynnyksen mediaanisalkun kehitys: 275%

40% kynnys

Kuva 9: ​​Yllä oleva histogrammi vertaa kynnyksen tasapainottamisen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on kullekin x-akselin suorituskykyalueelle kuuluvien takatestien määrä. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -49,7% – 746,6%

 • HODL: ää parempien kynnystestien prosenttiosuus: 97,7%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 307%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 268%

40%: n kynnyksen mediaanisalkun kehitys: 268%

45%: n kynnys

Kuva 10: Yllä oleva histogrammi vertaa kynnyksen tasapainottamisen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on kullekin x-akselin suorituskykyalueelle kuuluvien takatestien määrä. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -16,5% – 637,0%

 • Prosenttiosuus kynnystestiistä, jotka ylittivät HODL: n: 98,8%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 310%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 274%

45%: n kynnyksen mediaanisalkun kehitys: 274%

50% kynnys

Kuva 11: Yllä oleva histogrammi vertaa kynnysarvon tasapainottamisen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on kullekin x-akselin suorituskykyalueelle kuuluvien takatestien määrä. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -12,3% – 710,8%

 • HODL: ää parempien kynnystestien prosenttiosuus: 99,1%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 316%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 275%

50%: n kynnyksen mediaanisalkun kehitys: 275%

Määräajoin

Tulokset ajoittaisista tasapainotustesteistä.

Seuraavat jaksoittaiset tasapainotustestit suoritettiin samalla historiallisella tietojoukolla kuin kynnysarvon tasapainotustestit. Ainoa ero on käytetty strategia.

1 tunti

Kuva 12: Yllä olevassa histogrammissa verrataan tuntipainotuksen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on kullekin x-akselin suorituskykyalueelle kuuluvien takatestien määrä. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -93,2% – 336,3%

 • HODL: ää parempien jaksoittaisten tasapainottavien testien prosenttiosuus: 75,3%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 97%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 72%

1 tunnin jaksottainen tasapainotussalkun mediaani: 72%

1 päivä

Kuva 13: Yllä oleva histogrammi vertaa päivittäisen tasapainotuksen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on takatestien määrä, jotka kuuluvat kumpaankin x-akselin suorituskykyalueeseen. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -55,2% – 517,7%

 • HODL: ää parempien jaksoittaisten tasapainottavien testien prosenttiosuus: 95,1%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 202%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 166%

1 päivän jaksottaisen uudelleenlaskennan mediaanisalkun kehitys: 166%

1 viikko

Kuva 14: Yllä oleva histogrammi vertaa viikoittaisen tasapainotuksen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on takatestien määrä, jotka kuuluvat kumpaankin x-akselin suorituskykyalueeseen. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -46,3% – 382,9%

 • HODL: ää parempien jaksoittaisten tasapainottavien testien prosenttiosuus: 94,9%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 152%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 131%

1 viikon jaksottainen tasapainotussalkun mediaani: 131%

1 kuukausi

Kuva 15: Yllä oleva histogrammi vertaa kuukausittaisen tasapainotuksen prosentuaalista suorituskykyä osto ja pito -strategiaan. X-akseli edustaa suorituskyvyn kasvua osto- ja pidätyskustannusten suhteen jokaisessa testissä. Y-akseli on takatestien määrä, jotka kuuluvat kumpaankin x-akselin suorituskykyalueeseen. Tämän histogrammin laatimisprosessi on siis – kun jälkitesti on valmis, tasapainotussalkun salkun arvoa verrataan HODLed-salkun arvoon käyttäen menetelmää, joka on kuvattu kohdassa ”Suorituskyvyn laskelmat”. Tästä vertailusta saamme prosentin, joka edustaa kuinka paljon parempi tai huonompi tasapainotus suoritettiin kuin HODL. Tämän prosenttiosuuden perusteella lisäämme vastaavaan suorituskykyalueeseen kuuluvien testien lukumäärää.

 • Ensisijainen suorituskykyjakauma: -63,5% – 368,4%

 • HODL: ää parempien jaksoittaisten tasapainottavien testien prosenttiosuus: 92,3%

 • Keskimääräinen suorituskyvyn kasvu: 193%

 • Mediaani suorituskyvyn kasvu: 121%

1 kuukauden jaksottaisen uudelleenlaskennan mediaanisalkun kehitys: 121%

Yleiskatsaus

Yhdistämällä nämä tulokset voimme luoda muutaman yksinkertaisen kaavion, joka maalaa täydellisen kuvan mediaanikynnyksen tasapainottavasta suorituskyvystä, kun nostamme kynnystä.

Syy, miksi käytämme mediaanisuoritusta taustatesteissä, johtuu siitä, että tämä auttaa vähentämään poikkeamien vaikutusta. Tämän seurauksena saavutamme arvon, joka kertoo meille, että 50% salkuista toimi paremmin kuin mediaani ja 50% huonommin.

Kuva 16: Yllä oleva kaavio kuvaa kynnyksen uudelleen tasapainotuksen mediaanisuoritusta kullakin vastaavalla prosenttikynnyksellä.

Yllä oleva kaavio osoittaa, kuinka mediaanisalkun suorituskyky kasvaa ja laskee kynnysprosentin perusteella. Aloittamalla 1%: n kynnyksestä havaitaan alin mediaanisuoritus, 84%. Tämä nousee nopeasti, kun nostamme kynnysprosenttia, kunnes saavutamme 15%: n kynnyksen. Tässä vaiheessa mediaanisuorituksen huippu on 305%.

Kynnysarvomme nostaminen yli 15 prosentin ei vielä paranna suorituskykyä. Sen sijaan havaitsemme suorituskyvyn pienen heikkenemisen, kunnes se vakiintuu noin 275 prosenttiin. Yhteenvetona näistä seikoista toisella tavalla voimme luetella kunkin tutkitun kynnyksen suorituskyvyn. Mukavuussyistä olemme sisällyttäneet myös vertailun saman simuloidun ajanjakson aikana toteutettujen jaksotettujen tasapainotestien tuloksiin..

Kuva 17: Yllä olevassa kaaviossa on luettelo kynnyksen tasapainotuksen mediaanisuorituskyvystä kullakin vastaavalla prosenttirajalla.

Kuva 18: Yllä oleva kaavio kuvaa jaksollisen tasapainotuksen mediaanisuoritusta kullakin vastaavalla tasapainotusjaksolla.

Säännöllisen tasapainottamisstrategian tulokset osoittavat, että huipputeho saavutettiin yhden päivän tasapainotusjaksolla tälle tietojoukolle ja vaihdolle. Molempien strategioiden tapauksessa alin suorituskyky saavutettiin käytettäessä strategiaa, joka johti korkean taajuuden tasapainoon.

Huomaa: Nämä tiedot koskevat vain Bittrexiä. Vaikka korkean taajuuden tasapainottamisen havaittiin vähentävän suorituskykyä tässä tutkimuksessa, aiemmat tutkimuksemme, joissa arvioitiin Binance-tietoja, viittaavat siihen, että toistuvien tasapainotusten suorittaminen erittäin likvideissä ja matalien palkkioiden vaihdoissa voi johtaa suorituskyvyn kasvuun. Löydät tutkimuksen tässä.

On olemassa useita tekijöitä, jotka saattavat aiheuttaa kynnyksen tasapainottamisen paremmaksi kuin säännöllinen tasapainottaminen. Ilmeisin näistä syistä on “tarpeeseen perustuva” laukaisu, jota kynnyksen tasapainottaminen työllistää. Pohjimmiltaan sen sijaan, että aina tasapainotettaisiin, salkun tilasta riippumatta, kynnyksen tasapainottaminen tasapainottuu vasta, kun salkku on muuttunut väärin markkinoiden liikkeiden vuoksi. Kun salkku on kohdennettu kohdennuksiin, tasapainotuksia ei yritetä. Tämä voi säästää kaupankäyntimaksuilla pitkällä aikavälillä.

Palkkojen säästämisen lisäksi kynnysarvojen tasapainottaminen antaa salkkuille mahdollisuuden kaapata tarkemmin piikkejä markkinoilla. Kun on olemassa suurten volatiliteettien hetkiä, ajoittainen tasapainottaminen jättää huomiotta muutokset seuraavaan tasapainotusjaksoon asti. Toisaalta kynnyksen tasapainottaminen käyttää tätä epävakautta hyödyksi tasapainottamiseksi, kun piikki ylittää kynnyksen.

Nämä kaksi pääkohtaa voivat sallia kynnyksen tasapainottamisen sekä vähentämään kustannuksia että lisäämään tuottoa pitkällä aikavälillä.

Päätelmät

Tulokset havainnollistavat selvästi kynnysarvojen tasapainottamista, joka ylitti sekä HODLed-salkut että ne, jotka käyttivät säännöllistä tasapainottamisstrategiaa. Ajanjaksoon perustuva tasapainottaminen saavutti 166%: n nousun osto- ja pitotoiminnoissa yhden päivän tasapainotusjakson aikana, kun taas kynnyspohjainen tasapainottaminen saavutti 305%: n suorituskyvyn kasvun osto- ja pitotoiminnassa 15%: n kynnyksellä.

Muita mielenkiintoisia muistiinpanoja ovat:

 • 15 prosentin kynnysarvoon perustuva tasapainottaminen koki eniten suoritustuloksia.

 • 50 prosentin kynnyksellä suurin osa salkkuista toimi paremmin kuin HODL, 99,1%.

 • Yhden tunnin tasapainossa oli pienin prosenttiosuus salkuista, jotka ylittivät HODL: n, 75,3%.

15%: n kynnysarvon tasapainotus ylitti HODL: n 305%.

Kynnyksen tasapainottaminen katkarapujen kanssa

Tulokset ovat ja kynnyksen tasapainottaminen on räjäyttänyt kilpailun. Vaikka tämä strategia on mahdollista toteuttaa yksin, Katkarapu voi automatisoida tämän strategian puolestasi alle 5 minuutissa. Yhdistä vaihtotili mihin tahansa merkittävään pörssiin, valitse salkku ja aloita tämän tehokkaan tasapainottamisstrategian hyödyntäminen.

Rekisteröidy Shrimpy-tilille

Jos et vieläkään pysty päättämään, onko Shrimpy oikea sinulle, kokeile esittelyä.

Lisälukemista

Automaattinen kryptovaluuttaindeksirahasto – henkilökohtainen varainhoito

Salkun uudelleen tasapainotus kryptovaluuttaan

Kryptovaluuttakauppabotit – täydellinen opas

Analyysi korkean taajuuden tasapainottamisesta

Tasapaino vs. HODL: Karhumarkkinoiden analyysi

Älä unohda seurata meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Jätä kommentti kertoa meille kokemuksistasi kynnyksen tasapainottamisesta!

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me