Palkkiokohtainen salauksen tasapainottaminen valmistajan kaupoilla

>

Shrimpy-tiimi työntää jatkuvasti salausvaluutan salkunhallinnan rajoja. Vaikka markkinat ovat vielä epäkypsiä, se ei tarkoita sitä, että työkalujen, joita käytämme salkun hallinnassa, on oltava alkeellisia.

On aika ottaa uusi askel eteenpäin älykkäämmällä tavalla tehdä tilauksia pörssiin. Tähän päivään asti Shrimpy on toteuttanut vain tilaajan tilauksia jokaisesta alustan kautta suoritetusta tasapainotuksesta.

Ostotilaus – Ostotilaus, joka on tehty samalla hinnalla tai nykyisen parhaan myyntitilauksen yläpuolella, tai myyntitilaus, joka on tehty samaan hintaan tai alle nykyisen parhaan myyntitilauksen. Kummassakin tapauksessa toimeksianto toteutetaan välittömästi ja siitä veloitetaan takuumaksuja.

Tänään kaikki muuttuu. Jokaisella Shrimpy-käyttäjällä on nyt mahdollisuus ottaa käyttöön Fee Optimization With Maker Trades -salkkujen strategia. Palkkio-optimoidun tilauksen toteuttamisen avulla käyttäjät voivat priorisoida valmistajan tilaukset saajan toimeksiannoihin suorittaessaan tasapainotus- tai dollarin ja kustannusten keskiarvostamisstrategiaa.

Tasapainottaminen ostajan tilausten kanssa

Tasapainottaminen vastaanottajan toimeksiannon kanssa tarkoittaa sitä, että tasapainon suorittava henkilö on vastaanottaja, kun toimeksianto toteutetaan. Tämä strategia toteutetaan arvioimalla tilauskanta ja määrittämällä paras tarjous- tai myyntihinta koko spreadissä. Sitten asetetaan tilauksen toteuttaminen välittömästi ja toimimaan kauppana.

Taker-tasapainot ylittävät aina markkinaerot. He myös maksavat usein korotettuja vaihtoja, koska poistat likviditeettiä tilauskannasta. Shrimpy-ohjelmassa takaajatoimeksiannot toteutetaan limiittitilausten avulla. Vaikka markkinatilausten käyttäminen voi olla toisinaan helpompaa ostajan toimeksiantojen toteuttamiseksi, se voi aiheuttaa liukastumista ja vähentää hallintaa tilausten tarkan sijoittelun suhteen.

Takaajana olemisen edut

 • Nopea tilauksen / tasapainon toteutus

 • Mahdollisuuksia voidaan hyödyntää, kun ne ilmenevät

 • Strategiat voivat olla tarkkoja ja ennustettavissa

Takaajana olemisen haitat

 • Voi olla kalliimpaa johtuen levitys- ja ottopalkkioista

 • Tilauskannan kulutus voi aiheuttaa liukastumisen

 • Epälikvideillä pörsseillä tai omaisuusparilla voi olla ohut tilauskanta


Tasapainottaminen Maker-tilausten kanssa

Maker-toimeksianto on samanlainen kuin ottajan tilaus, paitsi että se asetetaan avoimen limiittitilauksen (tai “valmistajan”) sijaan, että se asetettaisiin nykyiseen parhaan osto- tai myyntihinnan yli leviämiselle..

Maker-tilaus – myyntitilaus, joka on asetettu nykyisen parhaan ostotilauksen yläpuolelle, tai ostotilaus, joka on tehty nykyisen parhaan myyntitilauksen alapuolella. Kummassakin tapauksessa tilaus jätetään avoimeksi vaihtoon toisen henkilön ottamiseksi. Maker-tilauksista peritään valmistajan palkkiot.

Prosessi valmistajan täydentämiseksi vain tasapainottamiseksi voidaan tehdä useilla eri tavoilla, mutta yksinkertaisin tapa olisi noudattaa näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

 1. Arvioi saatavilla olevat hinnat tilauskannasta.

 2. Tee myyntitilauksesi nykyisen parhaan ostotilauksen yläpuolelle (mutta lähellä silti lähellä tilauskannan yläosaa, jotta se voidaan ottaa helposti), tai ostotilauksesi nykyisen parhaan myyntitilauksen alapuolella (mutta silti lähellä tilauskannan yläosaa, joten se otetaan kohtuullisen ajan kuluessa).

 3. Markkinoiden liikkuessa jatka tilausten päivittämistä, jotta ne pysyvät lähellä tilauskannan yläosaa. Kun markkinat ajautuvat liian kauas tilauksesi vastakkaiseen suuntaan, se vähentää mahdollisuutta tilauksesi täyttämiseen lyhyellä aikavälillä.

 4. Muut avoimet tilaukset pörssissä voivat sitten ottaa vastaan ​​muut käyttäjät. Näissä tapauksissa sinä olisit valmistaja kaupassa ja tekisit valmistajalta maksuja.

 5. Tätä prosessia jatketaan, kunnes kaikki tilaukset on täytetty ja tasapainotus on valmis.

Pelkästään valmistajan tasapainottamisen luonteesta johtuen tasapainon saavuttamiseen kuluva aika on määrittelemätön. Koska luotamme siihen, että muut markkinaosapuolet kuluttavat tilauksiamme, ei ole aikataulua, kuinka kauan tämän tapahtuminen kestää. Vaikka se voi olla minuuttia, ei ole nollasta poikkeavaa mahdollisuutta, että saattaa kulua tunteja tai päiviä ennen kuin tasapainotus päättyy.

Valmistajana olemisen edut

 • Pienemmät maksut ja älä ylitä spread-arvoa

 • Voidaan sijoittaa markkinahintoja alhaisempaan hintaan

 • Lisää likviditeettiä pörssiin äläkä aiheuta liukastumista

Tekijänä olemisen haitat

 • Strategioiden toteuttaminen voi olla hidasta ja arvaamatonta

 • Hinnat voivat liikkua tilauksesi vastakkaiseen suuntaan

 • Tilausten seuranta, hallinta ja päivittäminen ajan myötä on monimutkaista

Maksun optimointi Maker-kaupoilla

Tänään Shrimpy esittelee uuden vaihtoehdon näille kahdelle erilliselle strategialle. Tiimimme on kehittänyt älykkään tavan tasapainottaa salausvaluuttasalkku yhdistämällä valmistaja- ja ottajakauppoja. Kutsumme tätä uutta ominaisuutta “Fee Optimization With Maker Trades”.

Tarjoamaan sekä alennettuja maksuja että kohtuullisia tilausten suorittamisnopeuksia olemme ottaneet käyttöön uuden älykkään tilausten sijoitusalgoritmin, joka antaa sekä valmistajan että vastaanottajan tilaukset optimoidakseen molempien edut.

Tuloksena on yksi strategia, joka alentaa maksuja ja tarjoaa samalla ennustettavan ajan tasapainon loppuunsaattamiselle.

Edut maksujen optimoinnista valmistajakauppojen kanssa

 • Alennetut tasapainotuspalkkiot kaupasta ja hajautuksesta

 • Aikaraja ennustettavan valmistumisen aikaansaamiseksi

 • Reagoi dynaamisesti markkinaolosuhteisiin

Palkkion optimoinnin tekijäkaupoilla haitat

 • Tasapainottaminen voi silti kestää yli tunnin (mutta vähemmän aikaa kuin vain valmistajan tasapainottaminen)

Uusi tasapainotusstrategia

Tasapainoon kuluminen kestää pidempään. Olemme lisänneet tavan tarkastella tasapainon edistymistä sen käydessä. Voit myös peruuttaa tasapainon milloin tahansa valitsemalla “CANCEL” -painikkeen.

Palkkio-optimoidut tasapainot toteutetaan pitkään. Tämä tarkoittaa, että koko tasapainotuksen toteuttaminen voi kestää muutamasta minuutista yli tuntiin. Vaikka muutaman tunnin ottaminen on pahimmassa tapauksessa, se kuvaa kuinka paljon pidempää aikajanaa sinun pitäisi odottaa käytettäessä maksuoptimoitua tasapainoa Shrimpyn kanssa. Vaikka pelkästään ottajien tasapainot voidaan saavuttaa vain minuutissa, palkkio-optimoituja tasapainoja on käytettävä ymmärtämällä, että loppuun vieminen vie aikaa.

On myös huomattava, että Smart Order Placement -algoritmimme ei rajoitu vain valmistajan tilausten käyttämiseen. Vaikka yritämme täydentää tasapainoa vain valmistajien tilauksilla, Shrimpy toteuttaa saajan tilaukset, kun valmistajan tilauksia ei täytetä. Tämä rajoittaa aikaa, jonka vietämme yrittäessäsi suorittaa kauppoja jokaiselle tasapainottamiselle.

Huomaat muutaman pienen päivityksen, jotka huomaat tämän päivityksen mukana. Näihin sisältyy edistymispalkki tasapainotuksen pudotusvalikossa. Tämä edistymispalkki näyttää, kuinka tasapainotila etenee. Voit milloin tahansa peruuttaa tasapainon valitsemalla etenemispalkin yläpuolella olevan tekstin “PERUUTA”.

Tietoa henkilöstä Shrimpy

Katkarapu johtaa markkinoita johtavana salauksen salkunhallintasovelluksena. Käyttäjät pystyvät määrittämään mukautetun salausportfolion ja toteuttamaan passiivisen salkkustrategian, mikä poistaa vaivaa salauksen aktiivisesta kaupasta.

Katkarapujen verkkosovellus: Katkarapu – salausvaluuttasalkun hallinta

Shrimpy’s Developer Trading -sovellusliittymä on yhtenäinen tapa integroida kaupankäyntitoiminnot kaikkiin suuriin pörsseihin. Kerää historiallisia markkinatietoja, käytä reaaliaikaisia ​​verkkopistorasioita, toteuta edistyneitä kaupankäyntistrategioita ja hallitse rajoittamatonta määrää käyttäjiä.

Shrimpy Crypto Trading -sovellusliittymä: Katkarapu | Crypto Trading -sovellusliittymät kehittäjille

Älä unohda seurata meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttävälle, aktiiviselle yhteisöllemme Sähke.

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map