Päivitys Ethereum Metropolis -päivitys

Käsittelimme äskettäin joitain päivityksiä, jotka tapahtuivat Ethereum-verkossa. Metropolis-haarukkana tunnettu päivitys on ollut kauan odotettu, ja käyttöönottoon on tehty jatkuvasti muutoksia sekä aikajanalla että laajuudella.

Päivitystä ja kovaa haarukkaa sekä sen vaikutuksia verkon nopeuteen ja turvallisuuteen odotetaan paljon. Ethereum-tiimissä on kuitenkin ihmisiä, mukaan lukien kehittäjät, jotka ovat varovaisia ​​uuden tekniikan suhteen.

Ottaen huomioon, että Ethereum on kasvanut niin nopeasti ja suurella rahamäärällä, on huolestuneita tämän päivityksen mahdollisista vaikutuksista. Siksi kehittäjät ovat ottaneet niin kauan siirtyäkseen liiketoimintaan siirtyäkseen käyttöönottosuunnitelmansa seuraavaan vaiheeseen.

Ethereumin tiimi väittää, että he tekisivät mieluummin virheitä varovaisuuden puolella ja sellaisenaan ovat viettäneet aikaa. On kuitenkin melko vähän hämmennystä siitä, milloin se tarkalleen otetaan käyttöön. Aiheesta käytävän keskustelun mukaan a reddit viesti, on näkemyksiä, joihin se voisi jopa työntyä ensi vuonna.

Tietysti myös taustalla olevaan koodiin on tehty joitain muutoksia, koska etenemissuunnitelma ilmoitettiin ensimmäisen kerran vasta vuonna 2015. Päivitys jaetaan nyt kahteen vaiheeseen nimeltä Bysantti ja Konstantinopol.

Bysantti

Bysantin päivitys sisältää yhteensä yhdeksän Ethereum Improvement Protocols (EIP) tai koodipakettia. Tämä sisältää esimerkiksi vaikeusviive-ominaisuuden, “staattisen puhelun” toiminnot ja vaikeuksien säätämisen.

Nämä näyttävät olevan vain pieniä muutoksia tapaan, jolla verkko toimii, ja eliminoida mahdolliset turvallisuushyödyt. Näiden muutosten vaikutus ei ole heti ilmeinen muille kuin kehittäjille. Tästä huolimatta nämä päivitykset ovat varsin tärkeitä turvallisuuden ja tehokkuuden kannalta.

Esimerkiksi älykkäiden sopimusten toteuttamistapaan on olemassa useita päivityksiä, etenkin kun se liittyy vialliseen koodiin. Nämä sopimukset epäonnistuvat, jos taustakoodissa on jokin vika. Se mahdollistaa myös sopimuksen päivitysten sisällyttämisen alkuperäiseen koodiin. Nämä sopimukset sisältävät myös suojan uudelleenkäynnistyshyökkäykseltä.

Tapahtuman palautustietojen upottamisen ominaisuus antaa kevyille asiakkaille mahdollisuuden selvittää, onnistuiko tapahtuma ilman, että heidän tarvitsee itse suorittaa älykästä sopimusta.

Ethereumin kehittäjät yrittävät myös viivästyttää vaikeusaiheista pommia, jonka odotetaan laukaavan verkon yli. Tämä tehtiin, jotta tapahtuma-ajat eivät pidentyisi ja estyisivät verkossa. He toteuttavat myös toisen kaivosmiehen korjauksen vaikeusajan pommiin, joka toivottavasti pitää estoajan vakaana.

Bysantti pienentää myös lohkopalkkiota, joka annetaan kaivostyöläisille lohkon ratkaisemisesta. Toivon, että tämä lopulta vähentää Ethereumin kaivoksen kustannuksia ja nopeutta.

Metropolin kovahaarukka sisälsi myös zk-snarkien toteuttamisen. Näitä toteutetaan, jotta verkossa lopulta tapahtuisi aidosti yksityisiä tapahtumia. Tämä tehdään yhteistyössä Z-Cashin kehittäjien kanssa, joka on tietosuojatietoinen salausvaluutta. He Ethereum Dev -tiimi ottaa ensimmäisen askeleen tähän käyttöönottoon käyttämällä uusia esikompileita.

Konstantinopolissa

Tällä hetkellä ei ole vakioihmisille asetettua julkaisupäivää. Tämä on toinen Metropolis hardfork, joka sisältää useita muita EIP-päivityksiä. Jotkut alkuperäisen Ethereum-koodin oletuksista olisivat voineet vaarantua, jos nämä muutokset todella työnnettäisiin läpi.

EIP 96: ta suunnitellaan parhaillaan, mikä mahdollistaa lopulta kevyempien asiakkaiden käytön. Tämä johtuu siitä, että se yksinkertaistaa huomattavasti tapaa, jolla liiketoimia arvioidaan. Nykyinen protokolla vaatii lohkoketjun ja viimeisten 256 lohkon nykyisen tilan arviointia.

Valitettavasti näyttää siltä, ​​että EIP 86 on vielä kaukana. Tämä johtuu siitä, että se on todellakin yksi vaikuttavimmista mutta monimutkaisimmista EIP: stä. Se haluaa sallia tilien joustavuuden, jotta uudet käyttäjät voivat määrittää oman suojausmallinsa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me