Opas PonziScheme.io – nopein tapa menettää rahaa

Markkinoiden vallankumouksellisin Ponzi-järjestelmä on juuri osunut Blockchainiin. Ei sen jälkeen, kun Bitconnectilla on niin innovatiivinen pyramidirakenne, joka on kaunistanut verkkoa.

Innovatiivisen blockchain-projektin nimi on “Ponzischeme.io”, mutta älä anna nimen huijata itseäsi, se ei ole mikään tyypillinen Ponzicoin. Se on Ponzi-järjestelmä, joka on ”ainutlaatuinen kuin FU * K”.

He ovat nyt päättäneet haluavansa kerätä varoja ICO: n kautta huhtikuun ensimmäisenä päivänä. Syynä on se, että monet sijoittajat ovat epäilemättä palaneet maaliskuun myyntitapahtumien aikana ja etsivät säästömahdollisuutta.

Ponzi-ohjelmat toimivat todella hyvin niille varhaisille sijoittajille, joten päätimme, että haluamme päästä sisään mahdollisimman pian ja aloittaa ystävien, opettajien, vanhempien ja isovanhempien viittaamisen.

Ennen sijoittamista meidän oli kuitenkin tehtävä vähän tutkimusta varmistaaksemme, että se oli legitiimi pyramidijärjestelmä. ICO: n poistumishuijauksia on nykyään niin paljon, että voi olla vaikea löytää haluamaasi Ponzia.

Rehellisin Ponzi

PonziScheme.io-logo

Kuva ponzischeme.io -sivuston kautta

Yksi asia, joka todella tarttui meille, oli kuinka rehellinen projekti. Rehellisyys on jotain, jota on nykyään todella vaikea saada kryptovaluutta-ICO: n kanssa. Jotkut väittävät muuttavansa toimitusketjuja, keksimällä maailman uudelleen ja ratkaisemalla maailmanrauhan lohkoketjussa.

Ponzischeme.io haluaa vain ryöstää Pietaria maksamaan Paulille. He haluavat maksaa sinulle tasaisen tuoton sijoituksestasi tuloista, jotka he tuottavat uusilta liittyjiltä. Lisäksi he todella tekevät sinusta osan projektia. Ansaitset lähettämispalkkion perustamiesi ihmisten perusteella.

He ovat myös kehittäneet tämän Ponzi-järjestelmän täysin avoimen Ethereumin älykkään sopimuksen avulla. Sinun ei tarvitse huolehtia hämärästä palvelinpuolen koodista, jota Ponzi-järjestelmän operaattorit suorittavat. Täältä näet itse, miten varat jaetaan.

Tietenkin on aina mahdollista, että älykkäässä sopimuskoodissa on vakavia haavoittuvuuksia. Tätä on tapahtunut DAO-tapahtumassa ja viime aikoina Parity-multisig-lompakoiden kanssa.

Ponzi-järjestelmän suorittaminen ei kuitenkaan vaadi neroa, joten epäilemättä voi tuntea olevansa melko turvallinen koodista.

Ponzi Scheme Dream -tiimi

Ponzi Scheme -projektin takana olevat mielet ovat kaikkein vaikutusvaltaisimpia koko kryptovaluutta-alueella. Esimerkiksi on ollut huhuja siitä, että Kemyd Genesis Seed sai henkilökohtaisen petossijoituksen koulutuksen Madoff-sijoitusrahastossa ollessaan..

Ponzi Scheme -tiimitiimi

Kuva ponzischeme.io -sivuston kautta

Satoshi-peruna on myös uskomaton voimavara joukkueelle. Hänellä on sama nimi kuin Satoshi Nakamotolla (Bitcoinin luoja), joten hänellä ei epäilemättä ole laajaa kokemusta lohkoketjuista. Se voi olla sattuma, mutta tällaiset sattumat ovat harvinaisia ​​kryptoavaruudessa.

Meillä on myös muiden henkilöiden, kuten tohtori Craig Sweet Potato ja Elizabeth Onioness, edut. On hienoa nähdä, että niin monipuolinen ammattitaitoinen tiimi, jolla on erilaiset taitopaketit, on koottu yhteen yhteisen asian hyväksi rakentamaan suurin ponzi-järjestelmä. Tietysti he saavat kaikki jäljellä olevat Ponzi-varat, mutta tämä on heidän suurempien tarkoitustensa ohella.

IQ-vaihtoehdon kauppaluottokortti

Jos haluat ottaa yhteyttä tiimiin ja kysyä heiltä kysymyksiä Ponzi-järjestelmästä, voit lähettää heille sähköpostia [email protected]. Heillä voi kestää jonkin aikaa palata sinuun, koska he ovat melko kiireisiä…

Eri sijoitusasteet

On olemassa useita erilaisia ​​sijoitusasteita, joihin voit sijoittaa. Nämä kaikki tuottavat 90%, mutta niillä on erilainen hintataso rahakkeille. Näillä tasoilla on myös todella innovatiivisia nimiä, joilla on monia etuja.

Eri sijoitusasteet

Kuva ponzischeme.io -sivuston kautta

Suosimme henkilökohtaisesti tasoa 4, koska tämä oli Bitconneeect taso. Suuri määrä varhaisia ​​Bitconnect-promoottoreita ansaitsi paljon rahaa ennen järjestelmän kaatumista. Tietenkin voit aina sijoittaa tasolle 6, mutta et ole lapsi ja cryptokitties on ponzi lapsille.

Kaupankäynnistä uudelleenkantamiseen

Etenemissuunnitelma on myös yhtä yksinkertainen ja selkeä kuin muu Ponzi Scheme -sijoitustyö. Alusta aloittaa kaupankäynnin tänään 1. huhtikuuta, ja sillä on uusi kumppanuusilmoitus kesäkuussa.

PonziScheme-etenemissuunnitelma

Kuva ponzischeme.io -sivuston kautta

Olemme tietysti todella kiinnostuneita heinäkuussa julkaistavasta musiikkivideosta. Oletettavasti on joitain todella mielenkiintoisia päälinjatoimintoja, mukaan lukien mahdollinen ominaisuus Carlos Bitconnnnectista. Voisimmeko kuulla uusinnan “WhatAmIGonnaDo”?

1. huhtikuuta Ponzi Foolsille

Niille, jotka ovat päättäneet lukea koko arvostelun eivätkä ole jo sijoittaneet ponzischeme.io-sivustoon, olet todennäköisesti ottanut tämän teoksen satiirin. Ponzischeme.io oli huhtikuun tyhmä vitsi, joka halusi pitää hauskaa kaikilla sala-huijauksilla, jotka kelluvat.

Viimeisen kuuden kuukauden aikana olemme nähneet Bitconnectin ja BTC Globalin romahtamisen. Nämä olivat suuria kryptovaluutta Ponzi -järjestelmiä. Olemme myös nähneet useita muita ICO: n poistumishuijauksia, kuten Confido ja Benebit muiden keskuudessa.

Tämän takana oleva kehittäjä halusi tuoda asian esille todella älykkään ja omituisen Ponzi Scheme -projektin avulla. Se on täysin rehellinen ja sillä on jopa intuitiivinen älykäs sopimuskoodi sen varmuuskopioimiseksi. Tämä ei ole sattumaa, koska kehittäjällä on mielenkiintoinen sivusto joka yrittää selittää ohjelmoinnin muille kuin teknisille ihmisille vitsien avulla.

Jos toivoisit vielä saavansa voittoa Ponzi-järjestelmän alkuvaiheista, sinulla ei ole onnea. Tunnuksia ei myyty, ja kehittäjä kertoo tämän sinulle, kun yrität käydä läpi sijoitusvaiheet.

Tämä on todellakin hieno kryptovaluuttaekosysteemille, koska se saa ihmiset tietämään, mikä on Ponzi-järjestelmä, kuinka havaita se ja tietysti välttää rahan menettämistä yhdessä.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me