Opas henkilökohtaisen Coinbase Index -rahaston luomiseen (2020-päivitys)

>

Shrimpy on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu salausvaluuttasalkun hallintaan vain muutaman minuutin ajan. Ei monimutkaisia ​​kelloja ja pilliä. Ainoa ydintoiminto, joka tarjoaa miellyttävän kokemuksen. Tämä tekee Shrimpystä ihanteellisen kaikille salausasiantuntijoille, jotka haluavat säästää aikaa varojensa hallinnassa, uusille salauksen omistajille, joilla on vähän tai ei lainkaan kaupankäyntikokemusta.

Käydään läpi vaiheet, joiden avulla voit luoda ja hallita omia pörssissä käymiäsi salausindeksejä Shrimpyn avulla.

Luoda & Liitä API-avain

Ennen kuin voimme aloittaa sovellusliittymien asettamisen kaupankäynnille, varmista, että olet kirjautunut Coinbase-tilille ja noudattanut tätä opasta Coinbase-sovellusliittymäavainten linkittämisestä Shrimpy.

Kuinka linkittää Coinbase Pro API -avaimet

Kun olet linkittänyt API-avaimesi, siirry Salkku -välilehdellä voit luoda henkilökohtaisen kryptovaluuttaindeksisi. Täältä alkaa salausindeksin luomisen hauska.

Rakenna mukautettu kryptovaluuttaindeksi

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa siitä, miten haluat rakentaa salkun. Voit lisätä salausresursseja manuaalisesti tai valita Shrimpy’sin Indeksi ominaisuus rakentaa salkku automaattisesti valittujen mieltymysten perusteella.

Markkina-arvo painotettu indeksi

Kun luot markkinahintapainotettua indeksiä, on otettava huomioon kolme pääasetusta: Varojen lukumäärä, vähimmäisomaisuus% ja suurin omaisuus%.

Markkina-arvopainotetun indeksin valitseminen tarkoittaa, että salkku jaetaan kunkin omaisuuserän markkina-arvon painon perusteella suhteessa muihin salkun muihin varoihin.

Omaisuuden määrä määrittää indeksiin sisällytettävien varojen määrän. Sisältyvät varat valitaan ensin korkeimmalla markkina-arvolla, mikä etenee pienempiin markkina-arvoihin.


Vähimmäisomaisuus% määrittää pienimmän allokointiprosentin, joka kohdistetaan mihin tahansa salkun omaisuuserään. Koska markkinoita painotetaan voimakkaasti muutamaan korkean pääoman omaisuuteen, tämä voi auttaa estämään indeksisi ylläpitämästä erittäin pientä prosenttiosuutta omaisuuserästä.

Enimmäisomaisuus% kokoonpanojen on tarkoitus toimia ylärajana yhden salausresurssin suurimmalle riskialttiudelle. Tämä estää tiettyä resurssia kuluttamasta enemmän indeksiä kuin haluaisit.

Voit luoda indeksin, joka seuraa tarkasti markkinoita, seuraavasti:

  1. Lisääntyä Omaisuuden määrä

  2. Vähennä Vähimmäisomaisuus%

  3. Lisääntyä Enimmäisomaisuus%

Yhtä painotettu indeksi

Tasapainotetun indeksin luominen on vieläkin helpompaa. Sen sijaan, että sinun tarvitsee valita vähimmäis- ja enimmäisprosentit, sinun on nyt valittava vain kokonaismäärä Omaisuuden määrä haluaisit. Muista lisätä kaikki varat, joita et halua sisällyttää salkkuusi, mustalle listalle.

Jos haluat lisätietoja salaussalkun hajauttamisen vaikutuksista, suosittelemme lukemaan alla olevat artikkelit, joissa käsitellään salkun monimuotoisuutta ja optimaalista omaisuudenjakoa.

Salkun monimuotoisuus: tekninen analyysi

Varojen jakamisen optimointi kryptovaluutan tasapainottamiseksi

Dynaaminen hakemisto

Kaikki salaussalkut, jotka on rakennettu Indeksi ominaisuus toimii dynaamisena indeksinä. Dynaaminen indeksi yksinkertainen tarkoittaa, että kunkin omaisuuserän painotus päivitetään ennen jokaista tasapainotusjaksoa. Jos omaisuuserän hinta nousee, myös kyseisen omaisuuserän prosenttiosuus indeksissä voi nousta. Painotusten lisäksi, jos indeksisi omaisuuden sijainnit muuttuvat, ne päivitetään myös. Oletetaan esimerkiksi, että olet luonut indeksin, joka pitää sisällään 10 parasta omaisuutta. Jos kymmenes omaisuuserä markkina-arvon mukaan vaihtuu 11: n kanssa, se päivitetään indeksissä poistamalla edellinen kymmenes omaisuus ja korvaamalla se uudella 10. omaisuuserällä.

Valitse portfolion uudelleensuuntausjakso

Luotessasi kryptovaluuttaindeksisalkkua saatat huomata Tasapainoaika vaihtoehto omaisuuden valintaikkunan oikealla puolella. Tasapainotusaika tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, kuinka usein salkku tasapainotetaan haluttuun varojen allokointiin.

Aseta tasapainotusaika

Täällä tapahtuu katkarapujen taikuutta. Toisin kuin muut automatisoidut kaupankäyntirobotit, joihin liittyy monimutkaisia ​​teknisiä indikaattoreita ja signaaleja, Shrimpy noudattaa yksinkertaista mutta suoraviivista passiivisen hallinnan lähestymistapaa indeksoinnin ja tasapainottamisen avulla. Lisätietoja tasapainottamisesta alla.

Tasapainottaminen & Kryptovaluutat: Johdanto

Kun päätät salausportfolion parhaasta tasapainottamisajasta, ota huomioon riskisi suvaitsevaisuutesi määrittääksesi ihanteellisen tasapainottamisjakson. Suosittelemme alla olevia tutkimuksiamme, joissa käsitellään erilaisia ​​tasapainottamisstrategioita ja tuloksia.

Tasapaino vs. HODL: Karhumarkkinoiden analyysi

Rebalance vs. HODL: tekninen analyysi

Kun olet lisännyt haluamasi salausresurssit ja varaukset, tallenna ja aktivoi salkku käynnistääksesi tasapainotapahtumat automaattisesti eteenpäin.

Tasapainota salausindeksisalkku

Kun olet suorittanut asennuksen ja aktivoinut salausindeksisalkusi, siirry Kojelauta välilehti. Pystyt suorittamaan manuaaliset tasapainotapahtumat suoraan Kojelauta.

Huomautus: Sinulla on oltava aktivoitu salkku voidaksesi suorittaa tasapainottamistapahtumia. Jos päätät suorittaa manuaalisen tasapainotapahtuman, automaattisen tasapainotuksen tapahtumien ajastin palautetaan manuaalisen tasapainotuksen aikaan..

Käydä kauppaa & Salkun historia

Voit tarkastella kaikkia salaussalkkuusi tehtyjä muutoksia ja kauppoja Historia välilehti. Perusvaluuttayksikköä voidaan muuttaa kohdassa asetukset.

Shrimpy Premium -ominaisuudet

Shrimpy Premium -tilaajat pääsevät käyttämään useita bonusominaisuuksia sovelluksessa. Tutkitaan joitain lisäominaisuuksia, jotka voivat auttaa parantamaan kokemustasi salaussalkun rakentamisesta.

Katkarapujen sosiaalinen tulostaulu

Premium-tilaajat voivat kopioida ja seurata muiden Shrimpy-käyttäjien salkkuja ja kaupankäyntistrategioita Katkarapu sosiaalinen ominaisuus. Jos et ole varma, minkä tyyppinen salausindeksi rakennetaan, sosiaalisessa tulostaulukossamme on intohimoisia salakauppiaita, jotka ovat valmiita jakamaan kaupankäyntistrategioitaan.

Testaustyökalu

Premium-tilaajat saavat myös pääsyn Shrimpy’s Backtesting Tool, jonka avulla käyttäjät voivat analysoida eri omaisuuserien kohdentamisen ja tasapainottamisstrategioiden tuottoprosentteja historiallisten kauppatietojen avulla.

Backtesting tarjoaa nopean arvioinnin kaupankäyntistrategian elinkelpoisuudesta soveltamalla sitä historiallisiin kauppatietoihin.

Tietoa henkilöstä Shrimpy

Shrimpy on automatisoitu salauskauppa & salkunhoitotyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat automatisoida salausportfoliostrategiansa kuten perinteinen indeksirahasto. Shrimpyllä on kuluttajasovellus vähittäiskaupalle ja Crypto Trading -sovellusliittymä kehittäjille ja edistyneille kauppiaille.

Katkarapusovellus

Shrimpy – salausvaluuttasalkun hallinta

Shrimpy-sovellus on salkunhallintaratkaisu salausvaluutan ja digitaalisen omaisuuden omistajille. Ainutlaatuisen indeksointi- ja tasapainotustoiminnon avulla Shrimpy antaa kauppiaille mahdollisuuden hallita salausvarojaan samanlaisella tavalla kuin perinteisessä indeksirahastossa. Tarjoamalla yksinkertaisen passiivisen hallintaratkaisun, Shrimpy tarjoaa käyttäjille tehokkaan pitkäaikaisen ratkaisun salausvälineiden hallintaan ilman, että heidän tarvitsee koskaan käydä kauppaa.

Shrimpyn ydinversio sisältää täydelliset indeksointi- ja tasapainotusominaisuudet KAIKKI käyttäjille. Shrimpy tarjoaa myös kuukausittaisen premium-tilauksen hintaan 8,99 dollaria / kuukausi, joka sisältää:

Katkarapu sosiaalinen: Seuraa, kommunikoi ja jaa strategioita muiden Shrimpy-kauppiaiden kanssa.

Katkarapu oivalluksia: Opi kuinka muut Shrimpy-käyttäjät rakentavat ja hallinnoivat salausportfoliotaan.

Edistynyt taustatesti: Vankka jälkitestaustyökalu mukautetun kryptovaluuttaportfolion arvioimiseksi & strategioita.

Shrimpy API

Katkarapu | Crypto Trading -sovellusliittymät kehittäjille

Kuluttajasovelluksen lisäksi Shrimpy tarjoaa myös sovellusliittymän kehittäjille, jotka haluavat integroida skaalautuvat pörssiominaisuudet sovellukseensa.

Shrimpyn Crypto Trading -sovellusliittymä luotiin pilvipohjaisena ratkaisuna useiden salakehittäjien esteiden, mukaan lukien Pörssikauppa, Tuotteen skaalautuvuus, ja Käyttäjien hallinta. Shrimpyn sovellusliittymän avulla kehittäjät voivat keskittyä luomaan uuden aikakauden uraauurtavia tuotteita, jotka muokkaavat salakirjoituksen tulevaisuutta.

Kauppiaat ja kehittäjät voivat hyödyntää Shrimpyn nykyistä kaupankäyntiinfrastruktuuria kaupankäyntialustojen / sovellusten kehittämiseen sen sijaan, että heidän tarvitsisi hallita yhteyksiä jokaiseen pörssiin.

Älä unohda seurata meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke, Erimielisyydet, & Reddit.

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me