Ontologiaverkosto: ilmainen ICO, josta et tiennyt

Jos olit alun perin melko yllättynyt vapaan ICO: n käsitteestä, et ole yksin. Salausvaluuttayhteisössä näyttää todellakin olevan monia ihmisiä, jotka eivät ole tietoisia Ontologiaverkosto.

Blockchain-tekniikan osalta yksi tärkeimmistä näkökohdista on, että se on yksityinen ja tuntematon. Tämä identiteetin puute lohkoketjussa kuitenkin rajoittaa mahdollisten sovellusten määrää.

IQ-vaihtoehtokauppa NEO

Ontologia laskuttaa itsensä “hajautetuksi luottamusekosysteemiksi” ja pyrkii hyödyntämään lohkoketjujen muuta pääetua, luottamusta.

Katsotaanpa syvemmälle tätä ICO: ta.

Ongelma

Yksi merkittävimmistä USA: n ihmisten kohtaamista ongelmista on heidän kykynsä saada asuntolainarahoitusta. Sen lisäksi, että luoton saaminen on yleensä hankalaa, asuntolainan vaatima hallinto on valtava.

Esimerkiksi ei vain vaadita henkilöllisyystodistuksia, vaan sinun on myös käytettävä satoja dollareita saadaksesi lukuisia taloudellisia asiakirjoja.

Lisäksi sinun on saatava arvio, joka maksaa noin 400 dollaria. Tämä ei ole muuta kuin kumileima, jossa joku vilkaisee talosi yli varmistaakseen, että se todella on olemassa.

Sitten, kun he ovat vahvistaneet, että kiinteistö on olemassa, heidän on varmistettava, että se todellakin on nimesi. Täältä löytyy nimihaku. Tämä voi maksaa yli 200 dollaria vain muutaman tietueen tarkistamisesta.

Et kuitenkaan halua suorittaa mitään otsikkohakua. Näillä voi joskus olla harhaanjohtavia tuloksia, joilla voi olla kielteisiä seurauksia eteenpäin. Siksi sinun on hankittava vakuutus otsikkohakusta.

Loppujen lopuksi rahamäärä, joka sinun on käytettävä vain saadaksesi oikean soveltamisvaiheen, on valtava. Vaikka nämä kustannukset ovat joskus naurettavia, ne tehdään luottamustason luomiseksi sinun ja pankin välille.

Ontologiaverkosto haluaa rakentaa ratkaisun, jossa luottamus voidaan luoda alusta alkaen.

Mikä ontologiaverkko on?

Ontologian tiedonvaihto

Ontologian tiedonvaihto – kuva Ont.ion kautta

Ontologiaverkko käynnistyi OnChain 27. marraskuuta 2017. Monet saattavat tuntea OnChainin yrityksen, jonka perustivat NEO: n perustajat DaHongFei ja Erik Zhang..

OnChain kehitettiin yhteistyössä kiinalaisten yritysten ja hallituksen kanssa. Tämä oli viisas liike, koska se antaisi kehittäjille mahdollisuuden työskennellä tuotteen parissa samalla kun he saivat aktiivisesti neuvoja lakien laatijoilta. Siksi ei ole mahdollisuutta sääntelyn vastustamiseen OnChainin julkaisemille tuotteille.

Ontologiaverkoston ideana on hallita resursseja, jotka auttavat tunnistamaan yksilöitä, sekä yhdistämään niitä resursseihin sekä taloudellisiin tietoihin. Se voi olla yhdistelmä perinteistä keskitettyä järjestelmää uudemman blockchain-tekniikan kanssa. He pystyvät yhdistämään nämä kaksi järjestelmää blockchain-oraakkeleilla.

Toivon, että kun nämä luotettavat tiedot ovat heti heidän ulottuvillaan, rahoituslaitokset tuntevat olonsa mukavammaksi hakijan kanssa alusta alkaen. Samoin hakijan ei tarvitse huolehtia väärästä ilmoituksesta, koska se on täysin todennettavissa.

Useat ekosysteemin ihmiset juhlivat ontologian käynnistämistä New Yorkissa. Ontolgy-etenemissuunnitelma ja muut tärkeät tiedot julkaistaan ​​vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen loppuun mennessä, minkä jälkeen testnet julkaistaan ​​bug palkkio-ohjelmalla.

Lentopisarat matkalla

Toisin kuin useimmat perinteiset blockchain-pohjaiset startup-yritykset, Ontolgy julkaisee tunnuksensa useiden palkintotapahtumien kautta. Nämä ovat “ilmapisarat”, jotka ovat tosiasiallisesti ilmaisia ​​merkkejä, jotka annetaan niille, jotka ovat rekisteröityneet sähköpostiosoitteella. Nämä julkaistaan, kun he ovat käynnistäneet Mainnetin myöhemmin vuonna.

Aivan kuten NEO-ekosysteemi, jossa on kaasua ja palkintoja, ontologiaverkostolle on käytössä äänestysmalli, jossa ONT-merkkien haltijoilla on sananvaltaa ekosysteemin päätöksissä.

Mitä tulee ONT-rahakkeiden kokonaistarjontaan, syntymislohkoon luodaan miljardi. Tunnukset eivät myöskään ole jaettavissa, mikä on mielenkiintoinen käsite, jota ovat käyttäneet elektroneumin kaltaiset.

Sitten on merkki, jota käytetään laskennan ja tapahtumien maksamiseen, ontologiakaasu (ONG). Tämä jaetaan jopa miljardilla osalla ja ansaitaan 22 vuoden aikana. ONG annetaan “koroksi” ONT: n haltijoille näiden 22 vuoden aikana.

Tämä voi myös olla loistava mahdollisuus muodostaa passiivinen tulo pitkällä aikavälillä. Esimerkiksi on hyvin tiedossa, että jotkut NEO-projektin varhaisimmista tukijoista ansaitsevat vakaan tulon NEO-kaasuna suuresta omistuksestaan ​​NEO-tunnuksessa.

Kuinka päästä mukaan?

Koska ennakkomyyntiä, julkista myyntiä tai yksityismyyntiä ei tule, sinun on oltava todella varovainen mahdollisista huijauksista. Tämä on airdrop-palkinto, joka myönnetään niille, jotka ovat rekisteröityneet heidän sähköpostiosoiteluetteloonsa. Siksi sinun täytyy liittyä heidän yhteisöönsä.

Joukkue pitää heidät ajan tasalla kehityksestään ja ilmoittaa ilmapisarat, kun mainnet käynnistyy. Voit myös liittyä heidän lukuisiin sosiaalisen median kanaviinsa saadaksesi viimeisimmät uutiset ja tiedot projektista.

Olemme kaikki nähneet NEO: n valtavan menestyksen, ja näyttää siltä, ​​että ontologiaverkostolla on kaikki samat menestyksen reseptit. Tämän projektin on perustanut sama tiimi kuin NEO ja se on rakennettu yhteistyöhön perustuvalla lähestymistavalla.

Esitelty kuva ontologian kautta & Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me