Onko sinulla 105 000 dollaria viettää twiitissä? McAfee haluaisi sanan

ICO: n voi olla vaikeaa saada nimensä ulos. Ottaen huomioon ICO-hankkeita parhaillaan suorittavien projektien lukumäärän, miten saat viestisi sopivimmin.

Älä pelkää, on olemassa yksinkertainen ratkaisu, joka saa ICO: n John McAfeen 810 000 twitter-seuraajan eteen. Tämän hinta on kuitenkin 105 000 dollaria tai 0,12 dollaria seuraajaa kohden. Kaikki tämä paljastettiin äskettäin McAfee Crypto Team.

Niille, jotka eivät vielä tiedä, John McAfee on amerikkalainen turvallisuustutkija, joka on kuuluisa luomasta virustorjuntaohjelmiston, joka nyt kantaa hänen nimeään. Hänestä on myös tullut melko julkkis kryptovaluuttayhteisössä suorien näkemyksiensä vuoksi

Hän on kuitenkin ollut myös melko kiistanalainen, koska hän on mainostanut useita erilaisia ​​kryptovaluuttoja. Aina spekuloitiin, onko näitä myynninedistämistoimia “sponsoroitu” ja onko niistä maksettu. Nyt näyttää siltä, ​​että meillä olisi jonkinlainen käsitys.

Päivän / viikon kolikko

Kaikki alkoi viime vuonna, kun John McAfee ilmoitti twiitattavansa tietystä kryptovaluutasta, josta hän piti kerran päivässä. Hän väitti, että näin tehtiin, jotta salakirurgian käyttäjille annettaisiin enemmän tietoa tutkan alla olevista kolikoista.

Näiden twiittien mukana oli epäilemättä raskas lyönti.

Esimerkiksi kun hän twiitasi yksityisyyden kolikosta, Verge (XVG), hinta nousi tweetin jälkeen. Ihmiset putosivat itsensä yli saadakseen käsiinsä Vergen. He kaikki ottivat McAfeen sanan olevan kuin lohkoketju, muuttumaton.

Ainoa ongelma on, että McAfee muutti myöhemmin kantaansa Vergessä sen aiheuttaman hysterian jälkeen. Verge-yhteisössä oli melko laskeuma, koska projekti menetti useita määräaikoja, kun McAfee sisälsi hänen tukensa.

Verge ei ollut ainoa kolikko, jonka McAfee auttoi nousemaan. Siellä oli myös Reddcoin, joka ampui heti ilmoituksen jälkeen, mutta romahti yhtä nopeasti. Burstcoin sai McAfeen myös myönteisen maininnan ympäristöystävällisistä kaivosalgoritmeistaan.

McAfeelle kohdistettiin kuitenkin paljon kritiikkiä, joten hän päätti, että ehkä olisi järkevämpää vähentää twiittien säännöllisyyttä. Näin “Päivän twiitistä” tuli “Viikon twiitti”.

Hakkerointi, botit ja epäselvyys

Näitä twiittejä ympäröi myös paljon muuta toimintaa. Ensinnäkin oli kauppiaita, jotka ohjelmoivat botteja, jotka seurasivat McAfeen syötteitä kolikoiden mainitsemiseksi. Strategian takana oli hyötyä välittömästä euforiasta, joka ympäröi hintaa.

Nämä robotit vääristivät markkinoita entisestään, koska ne loisivat positiivisen palautesilmukan. Ne lisäisivät ostopaineita ja tekisivät siten näyttämään siltä, ​​että kolikot olisivat orgaanisessa rallissa. Todellisuudessa ne olivat vain algoritminen ja salamannopea Pump-and-Dump-järjestelmä.

Botit tapasivat myös ottelunsa jonain päivänä, kun McAfee hakkeroitti Twitter-tilinsä. Joku alkoi räjäyttää useita erilaisia ​​epäselviä kryptovaluuttoja vain 30 minuutin kuluessa. McAfee onnistui saamaan otteen, mutta ei ennen kuin se poltti muutaman botin.

Aina oli epävarmuutta siitä, maksoiko McAfee näistä tweeteistä. Oli huhuja, että tämä oli Vergen tapaus, mutta muut projektit, kuten Burstcoin, väittävät, että he eivät koskaan maksa kolikonsa mainostamisesta.

Raha (CryptoCurrency) -puhelut

Nyt tämä joukkue McAfee on virallisesti luonut myynninedistämissivusto heidän markkinointiponnisteluistaan ​​kuulemme omakohtaisesti kuinka he ovat tarjonneet hänen twiittejään palveluna kryptovaluutoille ja ICO: ille.

McAfee-lomakkeen mukaisesti verkkosivusto ei ole läheskään vaatimaton.

Ei ole mainintaa due diligence -prosessista, jonka työryhmä suorittaa tarkastamaan projekteja. Siinä puhutaan enimmäkseen McAfeen valtavasta vaikutuksesta sosiaaliseen mediaan ja muihin digitaalisen markkinoinnin välineisiin. Esimerkiksi verkkosivustolla todettiin

Usein yksi twiitti on johtanut yli miljoonan dollarin investointiin ICO: han, ja useat valuutat ovat nousseet yli 100% yhdestä tweetistä

Sen jälkeen selitettiin McAfeen seuraajien omaisuuden määrää. He lainasivat kyselyä, jonka hän suoritti aiemmin tänä vuonna, kun hän esitti seuraajilleen joukon kysymyksiä heidän kryptovaluutta-sijoituksistaan.

Esimerkiksi verkkosivustolla todettiin, että “518 000 on jo sijoittanut yli 3 000 dollaria kryptovaluuttoihin. 224 000 on yli 20 000 dollaria sijoittanut kryptovaluuttoihin. Pelkästään tämä viimeinen ryhmä edustaa vähintään 4,48 miljardia dollaria salausinvestointeja ”.

Mitä McAfeella on sanottavaa palvelujaan myyvältä verkkosivustolta? Todellisessa McAfee-tyylissä John totesi seuraavan.

Se on itsestämme raskauttavaa ja minua silittävää … Jos kuitenkin suunnittelet ICO: ta, yrität lisätä kolikkoa tai haluat loistaa valoa uusimmalle projektillesi, sinun tulisi unohtaa turvonnut egomme ja nähdä

Onko se hintansa arvoinen?

Vaikka voi olla joitain, jotka kiistävät mainos twiitit eettisistä syistä, on monia, jotka todella harkitsevat palvelujen käyttöä. ICO: ta on vaikea erottaa joukosta, ja tämä on yksi varmimmista tavoista tehdä se.

Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon arvoa käyttäjä saavutti mainoksesi ICO: lle. Jos tämä on yli 12 senttiä käyttäjää kohden, McAfeesin twiitit ovat taloudellisia. Se voi myös olla yksi ainoista sosiaalisen median maksetuista vaihtoehdoista, koska Facebook, Twitter ja Google ovat kieltäneet ICO-mainonnan.

Tietysti on myös mahdollista, että monet hänen seuraajistaan ​​tietäisivät nyt, että hänen twiitit olivat nyt maksettuja ja aiheuttavat vähemmän kiinnostusta ja ostovoimaa. Tätä on tällä hetkellä melko vaikea mitata.

Epäkeskisyys myy

John McAfee on eksentrinen yksilö, jolla on onnistunut mutta värikäs menneisyys. Tämä on herättänyt suurta kiinnostusta hänen mielipiteihinsä ja tulee siten hänen Twitter-syötteensä.

Ihmiset rakastavat hänen omituista persoonallisuuttaan ja rakastavat kuulla hänen usein hullu ottaa salausvaluutan aiheista. Nämä twiitit ja toimet saavat myös kiinnostusta suurilta uutissivustoilta, mikä lisää kiinnostusta seurata häntä.

Silti se auttaisi ottamaan hänen kolikkokampanjansa ripaus suolaa. Itse asiassa sinun ei pitäisi koskaan ottaa jonkun suositusta ainoaksi perustaksi sijoittaa kryptovaluuttaan tässä asiassa. Kuten monet sanovat:

Tee oma tutkimus (DYOR)

Esitelty kuva rt.comin kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me