Onko Qtum kannattava kilpailija vai katoako se Ethereum-kloonien meressä?

Voi olla, että seuraava suuri blockchain-trendien aalto sisältää sellaisten projektien luomisen, jotka on suunniteltu alusta alkaen houkuttelemaan suuryrityksiä.

Vaikka monet hankkeet näyttävät nykyään luovan ihmiset tai haluavat vapauttaa keskitetyistä yrityksistä, monopoleista ja suuresta hallituksesta, toiset ovat päättäneet siirtyä täysin eri reittiin tarjotakseen itsensä erilleen..

Qtum on Singaporessa toimiva blockchain-projekti, joka on suunnattu suoraan suuryritysten kasvoille. Lue, kun käymme läpi joitakin Qtumin perusteista, mikä se on ja mitä se yrittää olla.

Qtum, blockchain yrityksille?

Qtum Business Blockchain

Kuva Forbes.comin kautta

Joillakin yrityksillä on negatiivinen mielipide kryptovaluutasta yleensä. Tämä voi johtua useista syistä, mutta yksi suurimmista valituksista on se, että heidän mielestään hajautettu ja hallitsematon luonne tekee niistä epäluotettavia ja arvaamattomia.

Jotkut yritykset saattavat jopa väärin liittää kaikki kryptovaluutat rikolliseen toimintaan tai ehkä jopa hallituksen vastaisiin taipumuksiin.

Qtum on kryptovaluuttaprojekti, joka tarjoaa älykkäitä sopimuksia ja jonka tavoitteena on tarjota lohkoketjujen välinen yhteentoimivuus. Qtum näyttää olevan joko Ethereumin haarukka tai jokin klooni. Vaikka Ethereum toimii nykyäänkin puhtaasti työtodistuksella, Qtum on jo panostuksessa ja aikoo pysyä tuollaisena.

Koska Qtum on suunnattu yrityksille, online-tilassa on ollut joitain viestejä, jotka osoittavat, että Qtum on jo tehnyt liikesopimuksia kahden suuren yrityksen kanssa. Ensimmäinen niistä on kahvikonglomeraatti, Starbucks, vaikka mitään yksityiskohtia tämän kumppanuuden merkitsemisestä ei mainita.

Toinen oli kiinalaisen yrityksen kanssa 360 Rahoitus joka tarjoaa virustentorjunta- ja palomuuriohjelmistoja ja käyttää myös kiinankielistä hakukonetta. Vaikka 360: llä ei ole läheskään markkinaosuutta, kuten se on, se edustaa jopa 10% Kiinan hakumarkkinoista, mikä tekee siitä varsin arvokkaan.

Qtum-rahakkeet

Qtumin alku oli hieman outo aiemmin tänä vuonna. Alun perin sarja Qtum-tunnuksia julkaistiin nimellä ERC-20-rahakkeet. Näiden merkkien ei kuitenkaan ollut tarkoitus olla lopullinen Qtum-salausvaluutta.

Sen sijaan ne on luotu tarkoituksella vaihtaa ne lopulta Qtumin pääverkkomerkkeihin. Tänään vaihtaa Useimmat ihmiset ovat jo valmistuneet, eikä alkuperäisiä ERC-20-merkkejä ole vielä jäljellä.

Valitettavasti tämänkaltaisilla vaihtosopimuksilla on taipumus aiheuttaa paljon sekaannusta etenkin niiden keskuudessa, jotka eivät välttämättä ymmärrä eroa ERC-20: n ja muun kuin ERC-20-tunnuksen välillä. On mahdollista, että jotkut ihmiset ovat saattaneet vahingossa lähettää uudet Qtum-rahakkeet ERC-20-yhteensopivaan Ethereum-lompakkoon eivätkä oikeaan Qtum-pääverkkolompakkoon.

Huobi QTUM


Rekisteröidy Huobiin ja osta QTUM-tunnuksia

Qtum-rahakkeet ovat kasvaneet tasaisesti viime kuukausina, mutta niiden bitcoin-hinta on nähnyt joitain villiä ylös ja alas heilahduksia. Tänään yksi Qtum-tunnus on noin 38 dollaria kukin. Tämä tarkoittaa sitä, että Qtumin alussa päässeet ovat ansainneet ainakin jonkin verran voittoa.

Lisäksi, koska Qtum on panosmalli, varhaiset ostajat voivat todennäköisesti suorittaa panoksen paljon helpommin kuin myöhässä saapuvat, joiden on maksettava korkeammat osallistumismaksut.

Ethereumin kilpailija?

Näyttää siltä, ​​että suurin ero Qtumin ja Ethereumin välillä perustuu enimmäkseen markkinointiin ja että Qtumilla on jo todiste panoksesta. Qtumin valitettavasti Ethereumilla on jo valtava etumatka, ja se sisältää jo satoja erilaisia ​​projekteja, ja monet suuret yritykset, kuten Microsoft, saavat mukana.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki toivot menetettäisiin Qtumille, koska heidän tarjouksensa ovat riittävän erilaiset, jotta he pystyvät houkuttelemaan tarpeeksi liiketoimintaa elinkelpoisuuteen. On myös huomattava, että Qtum ei ole ainoa älykäs sopimusalusta, joka on suunnattu suurille yrityksille.

NEM tekee myös samanlaista taktiikkaa ja kohdistaa itsensä suuryrityksiin ensisijaisena kasvun painopisteenä. NEM on ollut olemassa useita vuosia ja on myös nähnyt tasaista kasvua. Vertaamalla coinmarketcap.com-sivuston kahden valuutan arvoja voimme nähdä, että Qtum on arvostettu 2,7 miljardilla dollarilla, kun NEM: llä on kokonaismäärä arvostus 6,5 miljardia dollaria.

Yksittäisten NEM-yksiköiden hinta on tyypillisesti alle dollari, koska niiden tarjonta on lähes 9 miljardia yksikköä, kun taas Qtumin tarjonta on noin 100 miljoonaa.

Kuka on Qtumin takana?

Qtum-tiimi

Qtum-tiimi. Lähde: Qtum.org

Qtumia johtaa Qtumin säätiö, jota johtaa Patrick Dai. Dai on kotoisin kiinalaisesta Alibaba-ryhmittymästä ja valmistunut Piilaaksossa sijaitsevasta Draperin yliopistosta. Draper University näyttää olevan voittoa tavoitteleva tekninen korkeakoulu. Dai myös ilmestyi Kiinan valtion ylläpitämässä mediassa puhuakseen Qtumista äskettäin.

Muu jäsenet Joukkueella on kokemusta liiketoiminnan hallinnosta, ohjelmistokehityksestä, web-kehityksestä, mobiilikehityksestä ja useista muista projekteista. Joukkue itse koostuu ihmisistä, jotka ovat enimmäkseen Manner-Kiinasta, ja muutamasta muusta maailmasta.

Yhtiön verkkosivuilla on myös Roger Ver ”tukijana”. Niille, jotka eivät tiedä, Roger on melko surullisen bitcoin-yhteisössä. Hän tekee usein erittäin pro-bitcoin-käteistä ja anti-bitcoin-ydinlausuntoja. Vaikka hänellä on monia kannattajia, hän on lievästi sanottuna kiistanalainen henkilö.

Onko Qtumilla mahdollisuus?

Vaikka näyttää siltä, ​​että markkinoilla on yhtäkkiä melko suuri määrä Ethereum-klooneja, jotka kaikki haluavat tarjota älykkäitä sopimuksia ja muita yrityskeskeisiä ratkaisuja, markkinoilla on varmasti tarpeeksi tilaa useammalle kuin yhdelle pelaajalle.

Tärkeä ratkaiseva tekijä on se, kuinka nämä projektit pystyvät erottamaan itsensä toisistaan. Koska Ethereum tuli markkinoille ensimmäisen kerran, siitä on jo tullut älykkäiden sopimusalustojen kultastandardi.

Paljon samalla tavalla, bitcoinista on tullut kryptovaluutan kultastandardi. Qtumilla on melko paljon kilpailua, mukaan lukien tunnettu NEO-projekti, joka tulee myös Kiinasta.

Qtumilla on muutama mielenkiintoinen ominaisuus, kuten sen vedonlyöntimalli ja keskittyminen mobiilitukeen. Riittääkö tämä onnistumiseksi? Tai edes vain elinkelpoinen pelaaja muutama vuosi tiellä? Voimme sanoa vain, että olemme innoissamme siitä, miten asiat etenevät.

Esitelty kuva Qtum.org-sivuston kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map