Mitä kryptovaluuttoja sinun pitäisi ostaa? Kuinka valita paras salkku

>

“Kryptovaluutta 101” -sarjassa keskitytään perustekijöihin ensimmäisen salausportfolion rakentamiseen, salaustoimintaan osallistumiseen ja alan omituisuuksien oppimiseen. Seuraava artikkeli käsittelee vinkkejä salkkuun sijoitettavien digitaalisten varojen valitsemiseen. Tulevaisuudessa tarjoamme lisää keskusteluja pitkän aikavälin strategian rakentamisesta ja perusteellista sisältöä tutkimuksen tekemisestä.

Salkun perusta on päättää, mitkä varat tulisi ostaa salkkuusi. Ennen kaikkea varojen valinta on suurin määräävä tekijä sen suhteen, kuinka hyvin salkku toimii pitkällä aikavälillä. Vaikka on olemassa strategioita, jotka voivat auttaa vähentämään riskiä ja parantamaan suorituskykyä, salkkuun valitsemamme varat ovat etusijalla.

Huomaa, että tämä keskustelu koskee salkunhoitoa eikä päivävaihtoa tai muita korkeamman taajuuden kaupankäyntistrategioita. Tässä artikkelissa ei käsitellä perusteellisia aiheita kaavioiden analysoimisesta, päivittäisestä kaupasta tai muista lyhyen aikavälin strategioista.

Saat lisätietoja salauskauppiaiden markkinoiden parhaista tutkimusvälineistä tutustumalla seuraavaan artikkeliin!

Salauskauppa 101: Tutkimustyökalut

Ääriviivat

1. Projektin visio / tarkoitus

2. Osoitteelliset markkinat

3. Tuotemarkkinat

4. Koodianalyysi

5. Yhteisön tavoittavuus

6. Markkinointi & Strategia

7. Joukkue

8. Rahoituslähteet

9. Hinta-, määrä- ja toimitusanalyysi

10. Projektiintegraatiot

Kopioi maailman parhaat kauppiaat

Kun johtajasi käy kauppaa, käydään kauppaa. Shrimpy päivittää salkun automaattisesti vastaamaan johtajanne. Selaa satoja kryptovaluutta-kauppiaita kopioidaksesi.

1. Projektin visio / tarkoitus

Ennen rikkaruohojen kaivamista on yleensä hyvä aloittaa yrittämällä ymmärtää kryptovaluutan tarkoitus. Joitakin kysymyksiä, jotka voivat auttaa sinua aloittamaan tämän polun, ovat esimerkiksi:

 • Mitä tämä kryptovaluutta tekee?

 • Kuka tarvitsee tätä kryptovaluutta?

 • Miksi joku käyttäisi tätä kryptovaluutta?

Aloittaminen projektivisiosta ja tarkoituksesta on yksinkertainen tapa helpottaa omaisuuden tutkimista. Ennen kuin tutustumme sen toimintaan liittyviin teknisiin yksityiskohtiin, tarkoitus antaa meille henkisen kehyksen ymmärtää, kuinka jokainen tekninen elementti, markkinointistrategia ja kehitys auttavat saavuttamaan projektin vision.

Tässä vaiheessa itsellemme esitetyt kysymykset auttavat meitä ymmärtämään, miksi tämän kryptovaluutan on oltava olemassa. Jos selvitämme sisäisen kyselyn loppuun mennessä, että omaisuus on tarpeeton tai sillä ei ole käytännön käyttöä, saatamme haluta säästää aikaa, kun emme enää kaivu projektiin..

Tässä vaiheessa merkittävä määrä määrätietoisuuttamme jatkaa tämän omaisuuden tutkintaa perustuu kiinnostuksemme. Jos projektivisio ei mielestäni ole mielenkiintoinen, on hyvä lopettaa tutkiminen. Maailmassa on tuhansia kryptovaluuttoja, eikä jokaisen yksittäisen ymmärtämiseen ole tarpeeksi aikaa. On helpompaa viettää aikaa projektin tutkimiseen, kun olet kiinnostunut visiosta tai tarkoituksesta. Ota aikaa ymmärtääksesi eniten sinulle tarkoitetut kryptovaluutat.

Resurssit

Jotkut resurssit, jotka voivat antaa lisätietoja projektin visiosta ja tarkoituksesta, ovat seuraavat:

 • yrityksen verkkosivu

 • Project Whitepaper Yhteenveto / Johdanto

 • Yrityksen sosiaalisen median viestit / blogiviestit

2. Osoitteelliset markkinat

CryptoKitties on uusi kryptovaluutta, joka kohdistuu keräilyesineiden markkinoihin.

Kun olemme ymmärtäneet tuotevision. Voimme aloittaa ymmärtämyksemme salaushankkeesta tutkimalla tämän kryptovaluutan kohdemarkkinoita.

Kohdemarkkinoiden koko ja kasvurata voivat antaa käsityksen siitä, kuinka suuri mahdollisuus tähän omaisuuteen kohdistuu. Vaikka salausmarkkinat kasvavat nopeasti, se ei tee kaikista kohdemarkkinoista tasa-arvoisia. Pokemon-korttien myyntiin kohdennettu kryptovaluutta olisi pieni markkina-alue. Salausvaluutta, joka on kohdennettu minkä tahansa fyysisen keräilykohteen myyntiin, voi olla keskikokoinen markkina. Salausvaluutta, joka kohdistuu fyysisten tavaroiden tai palveluiden myyntiin maailmanlaajuisesti, olisi suuri markkina. Suuremmille markkinoille suunnatuilla kryptovaluutoilla on suurempi kasvupotentiaali.

Startup-yritysten kohdalla monilla sijoittajilla on käsitys siitä, että muutama avainsijoitus määrää koko rahaston tuoton. Tätä ajatusta kutsutaan vallan laki. Pohjimmiltaan useimmilla sijoituksilla ei ole suurta vaikutusta rahaston tulokseen. Sen sijaan on olemassa pieni määrä tärkeitä sijoituksia, jotka maksavat takaisin kaikki epäonnistuneista startup-yrityksistä menetetyt ja määrittävät rahaston tuoton.

Koska kryptovaluutta on niin epävakaa ja riskialtis omaisuusluokka, saattaa olla syytä harkita tämäntyyppisen ajattelutavan käyttöä. Monet kryptovaluutat päätyvät pitkällä aikavälillä 0 dollariin. Saattaa kuitenkin olla muutama keskeinen kryptovaluutta, jotka nousevat uskomattomasti ja määrittelevät rahoituksen tulevaisuuden.

Resurssit

Samoin kuin projektivisio, monet resurssit kohdemarkkinoiden arvioimiseksi toimitetaan suoraan salausryhmältä. Joitakin näistä resursseista ovat:

 • yrityksen verkkosivu

 • Valkoisen paperin yhteenveto / liiketoiminnan tarkoitus

 • Sosiaalisen median viestit / blogiviestit

3. Tuotemarkkinat

Yksinkertaisesti sanottuna tuotteen ja markkinoiden sopivuus on vahvistus siitä, että tuotteelle on suuri kysyntä. Kryptovaluuttatuotteiden osalta voimme mitata tuotteiden ja markkinoiden sopivuutta aktiivisten käyttäjien määrällä ajan myötä.

Jotkut ihmiset määrittelevät tuotemarkkinoille soveltuvuuden verkkosivustotietojen, kuten katselukertojen, sivukäyntien ja poistumisprosentin, perusteella. On käynyt selväksi, että nämä mittarit eivät välttämättä ole yhtä merkityksellisiä salausmarkkinoille. Toisin kuin muun tyyppiset tuotteet, kryptovaluuttamarkkinoilla on voittojen liikkeellepaneva voima. Kryptovaluuttojen on tiedetty käyttävän lupauksia voitosta keinona tuottaa hypeä. Tämän seurauksena projektin verkkosivustolla saattaa näyttää olevan vaikuttavia verkkosivustotietoja, mutta sisällön projektin takana voi silti puuttua.

Aktiiviset käyttäjät

Koska haluamme omaisuuseriä, jotka tuottavat pitkäaikaista arvoa, aktiivisten käyttäjien seuranta on vahvempi esitys siitä, miten kryptovaluutta toimii pitkällä aikavälillä.

Tämä kaavio näyttää aktiivisten Bitcoin-osoitteiden määrän päivittäin. Aktiivisten käyttäjien määrän jatkuvan kasvun perusteella voimme turvallisesti päätellä, että Bitcoin on saavuttanut tuotemarkkinakelpoisuuden. (Lähde: blockchain.com)

Kun arvioit, onko salausprojekti saavuttanut tuotemarkkinakelpoisuuden, vie jonkin aikaa arvioidaksesi käyttäjäkunnan kasvua. Salausvaluutta, joka kasvaa jatkuvasti aktiivisten käyttäjien lukumäärää, voi osoittaa tuotteen sopivuutta markkinoihin.

Blockchain-tapahtumat

Tämä kaavio näyttää vahvistettujen Bitcoin-tapahtumien määrän päivässä. Tapahtumien jatkuva kasvu päivässä osoittaa, että on turvallista olettaa, että Bitcoin on saavuttanut tuotemarkkinakelpoisuuden. (Lähde: blockchain.com)

Aktiivisten käyttäjien lisäksi voimme kerätä hyödyllisiä tietoja myös arvioimalla lohkoketjuverkon tapahtumien koon ja tiheyden. Lohkoketjussa voi olla vähemmän aktiivisia asiakkaita, mutta huomattavasti korkeampi tapahtumien taajuus. Tämä tilanne voi osoittaa, että vähemmän ihmisiä käyttää lohkoketjua, mutta verkkoa käyttävät ovat erittäin tyytyväisiä projektiin. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat saavat paljon arvoa verkosta.

Tässä tapauksessa voimme arvioida suoritettujen tapahtumien määrää käyttäjää kohti. Voisimme nähdä, kuinka usein kukin blockchain-käyttäjä tekee tapahtuman ja määrittää kunkin tapahtuman koon. Mitä korkeampi käyttö, sitä vahvempi indikaattori siitä, että verkko on saavuttanut tuotemarkkinoille soveltuvuuden.

Huomaa: Jotkut projektit esittävät väitteitä, kuten “Meillä oli 100 000 ihmistä ilmoittautunut uutiskirjeemme, joten tämä on osoitus siitä, että olemme sopineet tuotemarkkinoille”. Voittojen ohjaamilla markkinoilla 100 000 uutiskirjeen tilaajaa ei välttämättä riitä osoittamaan tuotemarkkinoiden sopivuutta. On mahdollista maksaa yrityksille, jotka paisuttavat nämä luvut, monista näistä ihmisistä ei tule käyttäjiä, ja jotkut ihmiset saattavat vain olla uteliaita.

Saada 100 000 ihmistä käymään kauppaa blockchainissasi on huomattavasti vaikeampaa saavuttaa kuin 100 000 ihmisen lähettäminen uutiskirjeeseen. Aktiivisten käyttäjien tarkasteleminen tarjoaa luotettavamman lähteen tuotteen markkinoiden sopivuuden määrittämiseen kuin fluff-mittarit, joita voidaan lisätä monin tavoin.

Resurssit

Voit paremmin ymmärtää, onko projekti saavuttanut tuotemarkkinoille soveltuvuuden, voit hyödyntää useita eri resursseja tietojen keräämiseksi. Joitakin näistä resursseista ovat:

4. Koodianalyysi

Nyt kun meillä on yleinen käsitys tuotteesta, on aika alkaa kaivaa syvemmälle projektikehityksen tekniseen puoleen.

Aluksi voimme aloittaa saamalla korkean tason yleiskatsauksen tiimin kehitystottumuksista ja mittareista. Muutamia paikkoja nämä mittarit ovat käytettävissä, mutta tärkein resurssi on tiimin Git-arkisto.

Joitakin mittareita, jotka meidän tulisi arvioida, sisältävät tietokannan haarautumiskertojen määrän, katsojien määrän, kuinka monen kehittäjän on osallistunut projektiin ja kuinka monta sitoutumista on tehty viime viikkojen aikana.

Jokainen näistä mittareista kertoo meille, kuinka hyvin yhteisö on edennyt projektin kehittämisessä.

Korkean tason mittareiden lisäksi voimme arvioida myös koodipohjan osia. Kriittiset elementit, kuten konsensusalgoritmi, tulisi arvioida ymmärtääkseen, miten ydintoiminnot on toteutettu. Meidän tulisi varmistaa, että koodi on puhdas, helppo ymmärtää ja että siinä on loogisesti järkeviä kommentteja.

Kun olemme suorittaneet analyysin koodivarastosta, haluamme myös ymmärtää, mihin projekti tulevaisuudessa suuntautuu teknisestä näkökulmasta. Voimme saada nämä tiedot julkisista teknisistä asiakirjoista, kuten keltaisesta tai teknisestä valkoisesta paperista. Liiketoimintasuunnitelma ei ole hyväksyttävä korvaus teknisille asiakirjoille.

Koska valkoiset paperit voidaan täyttää pörröllä ja todistamattomalla teorialla, on tärkeää ottaa nämä asiakirjat suolalla. Päivän lopussa, jos ideaa ei toteuteta toiminnallisessa koodissa, käsitteet ovat silti vain teoria.

Resurssit

Joitakin resursseja, jotka voivat tarjota teknisiä asiakirjoja ja pääsyn koodivarastoihin, ovat seuraavat:

5. Yhteisön tavoittavuus

Tämä kuvakaappaus, joka on otettu Coin Geckolta, näyttää 10 parhaan salausvaluutan sosiaaliset tilastot.

Edellisessä tuotemarkkinoille soveltuvuutta käsittelevässä osiossa keskustelimme siitä, kuinka tilaajien tai verkkosivustokäyntien määrä ei korvaa aktiivisia käyttäjiä määritettäessä tuotemarkkinoille sopivuutta.

Vaikka yhteisön koko ei voi suoraan osoittaa tuotemarkkinoille soveltuvuutta, se antaa oivalluksia liiketoiminnan muista näkökohdista. Se voi esimerkiksi näyttää meille, miten projektin tiimi ajattelee liiketoiminnan kehittämistä ja yhteisön rakentamista.

Vaikka tiimi aloittaakin investoimalla voimakkaasti liiketoiminnan kehittämiseen ja yhteisön rakentamiseen, on mahdollista, että he pystyvät jatkossa saavuttamaan teknisen puolen. Vaikka tuote ei ehkä ole saavuttanut tuotemarkkinoiden sopivuutta aikaisin, se ei sulje pois mahdollisuutta, että se saattaa lopulta tapahtua.

Tämän seurauksena on edelleen tärkeää pohtia, miten joukkue on rakentanut yhteisöään. Vahva tekninen projekti ilman yhteisöä on ongelma. Se tarkoittaa joko sitä, että projekti ei ole yhtä hyödyllinen kuin ihmiset ajattelevat (katkaisu hienon tekniikan ja toiminnallisuuden välillä) tai se voi tarkoittaa, että kehitystiimillä ei ole liiketaloutta tuoda kryptovaluutta yleiseen käyttöönottoon.

Arvioi hankkeen sosiaalisen median läsnäolo kriittisellä silmällä. Yhteisöjen keskuudessa on tullut suosittua palkkaamaan yrityksiä, jotka auttavat tiimiä hankkimaan väärennettyjä seuraajia, väärennettyä sitoutumista ja mittareita, jotka eivät vastaa todellisuutta.

Jos tiimillä on korkea sitoutuminen yhteen alustaan, mutta heikko sitoutuminen muihin, se voi olla punainen lippu, että joukkue pumpaa keinotekoisesti tietyt alustansa. Kuten kaikessa, on kuitenkin myös poikkeuksia. Jotkut joukkueet keskittyvät paljon enemmän yhteisöjensä kasvattamiseen tietyillä kanavilla, koska he näkevät eniten sitoutumista näiden kanavien kautta.

Resurssit

On olemassa monia tapoja, joilla kryptovaluutta-startupit rakentavat yhteisöjä. Näitä yhteisöjä voi olla monilla alustoilla, joten varaa aika arvioidaksesi kukin vaihtoehdoista nähdäksesi missä yhteisö on aktiivisin.

 • Viserrys

 • Linkedin

 • Facebook

 • Sähke

 • Erimielisyydet

 • Reddit

 • Yritysfoorumit

 • KolikkoGecko (Sosiaaliset tilastot)

6. Markkinointi & Strategia

Päivän lopussa, vaikka salausprojekti olisi poikkeuksellinen, ei ole väliä, kukaan ei käytä sitä. Joukkueen hyödyntämät markkinointi- ja jakelustrategiat osoittavat kykynsä sisällyttää kriittinen massa käyttäjiä verkkoon.

Ilman tätä elintärkeää vaihetta kryptovaluutat voivat menettää kasvumahdollisuuksiaan, jotka siirtävät projektin markkinarakoilta globaalille alustalle.

Tiimin markkinointistrategian arvioimiseksi meidän on tarkasteltava tapaa, jolla he houkuttelevat uusia asiakkaita. Jos ne ovat alustan estoketju, voimme myös tarkastella työkaluja, joita he tarjoavat kehittäjille verkon rakentamiseen. Mitä pidemmälle joukkue pystyy pääsemään markkinoille, sitä täydellisemmät verkkoefektit tulevat krypto-valuutalle.

Ilman laajaa ulottuvuutta projekti saattaa hitaasti hajota. Varsinkin salausmarkkinoilla, joissa kehittäjät laajentavat jatkuvasti ideoita uusien alustojen kehittämiseksi, innovaatioiksi ja olemassa olevien ideoiden hyödyntämiseksi.

Resurssit

On olemassa useita tapoja arvioida kryptovaluutta-projektin markkinointistrategioita.

7. Joukkue

On usein sanottu, että kauhea joukkue voi pilata jopa parhaat ideat ja erinomainen tiimi voi rakentaa liiketoiminnan pahimpienkin ideoiden ympärille.

Koska tiimi voi tehdä tai rikkoa projektin, viettää aikaa arvioidaksesi tiimin pätevyyttä huolellisesti. Ymmärrä, miten he työskentelevät yhdessä, ajattelevat ja kasvavat ajan myötä. Nämä tekijät voivat olla tärkeä tekijä projektin pitkäikäisyydessä.

Kaikilla näyttää olevan erilainen tapa arvioida ihmisiä, joten tiimin laadun määrittämiseksi ei yleensä ole olemassa yhtä hyväksyttyä kriteeriä. Suosittelemme etsimään itsellesi sopivat arvot ja tutkimaan tapoja, joilla voit arvioida joukkueita näiden arvojen perusteella. Näin voit paremmin sovittaa itsesi joukkueeseen ja heidän standardeihinsa.

Yrityksen rakentaminen vie aikaa. Itse asiassa useimmat kunnolliset yritykset voivat viedä 10 vuotta ylöspäin, ennen kuin he löytävät jalansijaa markkinapaikalta. Tämän ajan kuluessa on tärkeää luottaa siihen, että tiimi on valmis sitoutumisen tasoon menestyvän yrityksen rakentamiseksi.

Useimpien kryptovaluuttaprojektien suunnittelussa, markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä on oltava tasapaino. Jokaisella näistä rooleista on tärkeä rooli menestyvän yrityksen kasvussa. Jos joukkue on investoinut voimakkaasti vain yhteen alueeseen, esimerkiksi markkinointiin, tämä voi olla punainen lippu, että heidän tiimillään ei ole asianmukaisia ​​valmiuksia toteuttaa visioaan.

Tiimiä arvioidessasi voit kysyä itseltäsi joitain kysymyksiä:

 • Onko tämä joukkue siinä pitkällä matkalla?

 • Onko joukkueella tarvittavat taidot vision toteuttamiseen?

 • Missä joukkue osallistui yliopistoon?

 • Missä ryhmätyö ennen tämän projektin aloittamista?

 • Mitä erikoisuuksia tiimin jäsenillä on?

 • Voitko luottaa joukkueeseen?

 • Mikä on kehittäjien suhde liiketoimintaan, markkinointiin ja muuhun henkilöstöön?

 • Resurssit

  Johtoryhmän arvioimiseksi viettää aikaa työskentelemällä sosiaalisen median tilien ja henkilökohtaisten verkkosivustojen kautta, jotka antavat paremman käsityksen heidän luonteestaan.

  • Viserrys

  • Facebook

  • LinkedIn

  • Henkilökohtaiset blogit

  8. Rahoituslähteet

  Crunchbase voi olla hyvä resurssi kryptovaluutan rahoitushistorian löytämiseen. Tässä esimerkissä voimme nähdä sijoittajat, jotka tukevat Polkadotia.

  Salausmarkkinoilla on heitetty huomattava määrä rahaa. Tämä on tehnyt rahoituslähteiden pätevyyden määrittämisen poikkeuksellisen vaikeaksi.

  Kun arvioit salausprojektia, katso rahoituslähteitä. Varmista, että rahoituslähteet ovat tarkkoja ja hyvämaineisia. Vaikka yleisön tuki on suuri salausprojekteille, suurten sijoittajien tai yritysten nimitunnus voi kasvattaa projektin mainetta uudelle tasolle.

  Kaikki rahat eivät ole yhtä suuria. Mitä maineikkaampi lähde, sitä enemmän arvoa pääomalla voidaan tuottaa. Tämä johtuu siitä, että sijoittajan neuvot, asiantuntemus ja verkosto tulevat jokaisen sijoittamansa dollarin mukana. Mitä arvostetumpi lähde, sitä suurempi näiden varojen arvo.

  Ymmärrä, että salausprojekti, jolla on suuri nimi, ei ole kultainen lippu. Tämä ei takaa heidän paikkansa historiakirjoissa. Yrityksiä on vaikea rakentaa. Ne ovat monimutkaisia ​​ja uusia markkinoita, kuten kryptovaluutta vievät etsintää ja mahdollisuuksia. Jopa arvostetuimmat sijoittajat tekevät virheitä.

  Joitakin kysymyksiä, jotka sinun tulee kysyä itseltäsi arvioidessasi rahoituslähteitä:

  • Kuinka joukkue sai rahoitusta?

  • Onko heillä riittävästi rahoitusta ideoidensa toteuttamiseksi?

  • Mitkä tuotemerkit tai sijoittajat tukevat tätä projektia?

  • Kuinka nopeasti joukkue käyttää varoja?

  Resurssit

  • Crunchbase

  • Sijoittajasivustot

  • Projektisivustot (Vahvista vaatimukset kolmannen osapuolen lähteillä)

  9. Hinta-, määrä- ja toimitusanalyysi

  Nomics on nopeasti kasvava markkinatietojen toimittaja. Tässä kuvassa näet esimerkin heidän aloitussivustaan, joka näyttää suurimmat varat markkina-arvon mukaan.

  Ennen kuin voimme sopia omaisuuden lisäämiseen salkkuumme, meidän tulisi kerätä yleinen käsitys omaisuuden ydintiedoista. Monille sijoittajille keskeisiä mittareita ovat esimerkiksi markkina-arvo, hinta, määrä, levikkitarjonta ja hintahistoria.

  Kukin näistä mittareista antaa käsityksen verkon kunnosta, lähitulevaisuuden näkymistä ja korkeamman tason ymmärrystä salausvaluuttaan liittyvistä ulkoisista tekijöistä.

  Resurssit

  Voimme kerätä nämä tiedot useista eri lähteistä. Joitakin näistä resursseista ovat:

  10. Projektiintegraatiot

  Viimeinen tutkittavan projektin osa on integraatiot. Täysi pääsy markkinoille kryptovaluutta tarvitsee muiden verkkoon rakentuvien tuotteiden apua ja tukea.

  Katsotaanpa Bitcoinia esimerkkinä. Lähes jokainen kryptovaluutanvaihto tukee Bitcoinia ensisijaisena tarjousvaluuttana. Lähes jokainen cryptocurrency -maksuvaihtoehtoja tukeva myyjä tukee ennen kaikkea Bitcoinia.

  On tuhansia sovelluksia ja palveluja, jotka ovat rakentaneet tuotteensa keskittyneenä Bitcoin-lohkoketjuun. Kaikkea laitteistolompakoista blockchain-tutkijoihin ja data-analytiikkayrityksiin.

  Kymmenet tuhannet yritykset ovat luottaneet Bitcoiniin johtavana kryptovaluuttana. Bitcoinilla on tällä hetkellä 64% markkina-arvosta ja se on tunkeutunut markkinoille huomattavasti syvemmälle kuin mikään muu omaisuus. Mikään kryptovaluutta ei vertaa Bitcoinin laajaan ulottuvuuteen integraatioiden ja yhteisön tuen suhteen.

  Voimme ottaa muita markkinoiden kryptovaluuttoja ja vertailla niiden integraatioita samalla tavalla. ETH: n kaltaisille käyttöympäristöominaisuuksille voimme arvioida Ethereumille rakennettujen dApps: ien määrän verrattuna muihin alustojen varoihin, kuten EOS. Lisäksi voimme tarkistaa aktiivisten käyttäjien määrän, jota nämä dApps ylläpitävät. Tämä voi auttaa osoittamaan, kuinka syvästi blockchain on integroitu kehitysyhteisöön.

  Vaihtolistat

  Nämä ovat vain 20 luetelluista parista Bitcoinille. Bitcoin on listattu melkein jokaiseen merkittävään pörssiin tuhansien tuettujen markkinoiden kanssa yhdistettynä kaikkiin näihin pörsseihin. Bitcoinilla on enemmän kauppapareja kuin missään muussa kryptovaluutassa. (Lähde: CoinMarketCap.com)

  Viimeinen tapa, jolla voimme tehokkaasti arvioida omaisuuden integraatioita, on arvioida omaisuutta tukevien pörssien määrää. Mitä suurempi on kryptovaluutta tukevien pörssien määrä, sitä todennäköisemmin muut yritykset ottavat salauksen käyttöön integraatioita varten.

  Pohjimmiltaan, kun pörssi listaa omaisuuden, he vahvistavat kryptovaluutan hyödyllisyyden. Mitä enemmän vaihtoa tuetaan omaisuutta, sitä vahvempi osoitus siitä, että kryptovaluutalla on infrastruktuuri, joka rakennetaan apuohjelmansa ympärille.

  Resurssit

  Yleensä voimme löytää luetteloita integraatioista seuraavista paikoista:

  Päätelmät

  Salausmarkkinat ovat jännittäviä nopean kasvun ja kehityksen ansiosta. Vaikka tämä tarjoaa merkittävän määrän uusia mahdollisuuksia osallistua kehittyvään rahoitusjärjestelmään, se tarkoittaa myös sitä, että meidän on tarkennettava tapamme arvioida mahdollisuuksia.

  Meidän tehtävämme on tutkia kukin projekti asianmukaisesti. Salausmarkkinoiden henkilökohtaisen vastuun myötä vastuu kehittää taitojamme lupaavien mahdollisuuksien määrittämisessä.

  Vinkkejä salkun luomiseen

  Nämä vinkit hajottavat salausvaluutan ja digitaalisen omaisuuden eri näkökohdat, jotka tulisi ottaa huomioon määritettäessä, onko tietty kolikko lupaava lisä salkkuusi.

  Sosiaalinen kaupankäyntialusta

  Katkarapu on kryptovaluutan sosiaalinen kaupankäyntialusta. Se on suunniteltu sekä ammattimaisille että aloitteleville kauppiaille tulemaan oppimaan kasvavasta salausteollisuudesta. Shrimpy-palvelussa käyttäjät voivat kopioida muiden kauppiaiden salkut ja kaupankäyntistrategiat.

  Alle muutamassa minuutissa voit olla yhteydessä maailman johtaviin kauppiaisiin. Useiden johtajien seuraaminen kerralla tarjoaa jokaiselle käyttäjälle tavan hallita monipuolista strategioiden ja kryptovaluuttojen salkua.

  Vastuuvapauslauseke

  Sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi. Sinun ei tule tulkita mitään sellaista tietoa tai muuta materiaalia kuin laki-, vero-, sijoitus-, taloudellinen tai muu neuvonta. Mikään sivustollamme oleva sisältö ei ole Shrimpyn tai minkään kolmannen osapuolen palveluntarjoajan pyyntö, suositus, suositus tai tarjous ostaa tai myydä arvopapereita tai muita rahoitusvälineitä tällä tai muulla lainkäyttöalueella, jossa tällainen pyytäminen tai tarjoaminen olisi laitonta. kyseisen lainkäyttöalueen arvopaperilakien nojalla.

  Kaikki tämän sivuston sisältö on luonteeltaan yleistä tietoa, eikä se koske minkään yksittäisen henkilön tai yrityksen olosuhteita. Mikään Sivustolla ei ole ammattimaista ja / tai taloudellista neuvontaa, eikä mikään Sivustolla oleva tieto ole kattava tai täydellinen lausunto keskustelluista asioista tai niihin liittyvästä laista. Vain sinä otat yksin vastuun arvioida minkä tahansa Sivuston tietojen tai muun Sisällön käyttöön liittyviä ansioita ja riskejä, ennen kuin teet tällaisiin tietoihin tai muuhun sisältöön perustuvia päätöksiä. Vastineeksi Sivuston käytöstä suostut olemaan pitämättä Shrimpyä, sen tytäryhtiöitä tai kolmansien osapuolten palveluntarjoajia vastuussa mahdollisista vahingonkorvausvaatimuksista, jotka johtuvat päätöksestäsi, joka perustuu Sivuston kautta sinulle tarjottuun tietoon tai muuhun sisältöön..

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me