Mikä on DeFi? Opas hajautettuun rahoitukseen

>

Hajautettu rahoitus on jotain, mitä salauksen sisäpiiriläiset ovat harrastaneet intohimoisesti vuosien ajan ilman oikeastaan selittää käsite.

Joten aiomme mennä eteenpäin ja tehdä sen puolestasi tässä helpossa hajautetun rahoituksen oppaassa.

Sinulla on ollut kysymys, mikä on hajautettu rahoitus? jumissa pään joka kerta kun katsot Yhdiste (COMP) ja Celsius (CEL) kuun päivä sisällä ja päivä ulkona.

Aloitetaan tämä opas yksilinjalla – hajautettu rahoitus on vertaisverkkopalveluja.

Nyt, niin käteviä kuin nopeat selitykset ovatkin, ne eivät kerro koko tarinaa.

Siksi sinun tulisi jatkaa lukemista alla ymmärtääksesi, miksi hajautettu rahoitus on arvokasta, vallankumouksellista ja jotain, jota et voi sivuuttaa.

Mikä on ETH?

Ethereum voidaan tiivistää skaalattavana lohkoketjualustana älykkäät sopimukset.

Hajautettu rahoitus on avoin, maailmanlaajuinen rahoitus Kaikki

Nykyinen rahoitusjärjestelmä on melko yksinomainen, tarkoittaen; esimerkiksi lainan saamisen välillä on paljon byrokratiaa.

Aluksi tarvitset pankkitilin, suotuisan luottohistorian ja kokonaisen joukon henkilötietoja, mukaan lukien työsuhteet, lainatarkoitus – luetteloa jatketaan.

Jos käydään läpi nämä vaatimukset yksitellen ja verrataan niitä otokseen, joka on poimittu satunnaisesti ympäri maailmaa, päädyt muutama jotka täyttävät perusrahoituspalvelut.


Nykyään on lähes 2 miljardia pankkitonta aikuista maailmanlaajuisesti.

Se on neljännes maapallon väestöstä ilman pääsyä perustileille.

Jos on olemassa mittari, joka voi asianmukaisesti osoittaa, kuinka keskitetty finanssijärjestelmä on rikki, se on 2 miljardia pankkitonta aikuista.

Sitä vastoin hajautettu rahoitusjärjestelmä käskee kaikkia nousemaan kyytiin, tarjoamaan palveluita toisilleen ja löytämään osallisuuden maailmantaloudessa.

Internet on mennyt pitkälle rakentamassa todellisen globaalin talouden kehystä, mutta rahoituskerros puuttui, kunnes blockchain-insinöörit jatkoivat ja rakensivat sen (kiitos, Satoshi Nakamoto).

Mikä tekee hajautetusta rahoituksesta niin erilaisen?

Ei luottotarkistuksia. Ei työtarkastuksia. Henkilötietoja ei vaadita. Ilman älypuhelinta ja Internet-yhteyttä kuka tahansa voi käyttää blockchain-pohjaisia ​​rahoituspalvelusovelluksia:

 • lähettää + vastaanottaa rahaa heti alhaisilla hinnoilla tai ilman maksuja

 • avata korkotuottoisia säästötilejä

 • saada käteislainoja

 • käydä kauppaa kaikella

Lisäksi #DeFi-liike on vasta alkamassa.

Hajautetun rahoituksen edut

Et todennäköisesti tee jotain, ellei siitä ole sinulle hyötyä?

Olemme samalla tavalla. Loppujen lopuksi miksi muuttaa, jos ei ole näkyvää ylösalaisin?

Mutta kun on kyse hajautetusta rahoituksesta, siinä on varmasti ylösalaisin.

Läpinäkyvyys – Perinteiset taloudelliset ehdot, ehdot ja operaatiot tapahtuvat tietämystarpeen perusteella, mutta sinun ei tarvitse tietää, ellet ole pankin puolella. DeFi osaa verhon blockchain-pohjaisiin älykkäisiin sopimuksiin ja asettaa molemmat osapuolet rahoitusjärjestelyihin tasavertaisesti.

Turvallisuus – Taulukossa on paljon arvoa, kun käytät rahoituspalveluja. Henkilötietosi – puhumattakaan rahasta – asetetaan keskitettyjen organisaatioiden käsiin, joita hyvässä asemassa olevat sisäpiiriläiset voivat hakkeroida, ryöstää tai huijata. Nämä asiat tulevat vähitellen mahdottomiksi DeFi-maailmassa, koska kaikki toimii erittäin turvallisella, ihmisettömällä tavalla älykkäät sopimukset.

Suoraan – Miksi lainat ovat niin kalliita lainanottajille ja säästötilit niin alhaisen tuoton? Yleiskustannukset ja ahneus ovat kaksi pääkomponenttia jokaiselle välittäjärahoituslaitokselle, joka seisoo vastapuolten välillä. Hajautettu rahoitus katkaisee kolmannen osapuolen järjestämällä suoran vertaisjärjestelyn osapuolten välillä, joka on varmistettu blockchain-pohjaisten älykkäiden sopimusten avulla.

Hajautettu rahoituksen käyttötapaus # 1 – kryptovaluutta-lainat

Mitä hajautetut rahoituspalvelut voivat tarjota sinulle juuri nyt?

Välitön käteislaina, joka on hyväksytty paikan päällä ilman minkäänlaisia ​​tarkastuksia.

Jos se kuulostaa oudolta ja odottamattomalta (mitä käteislainalla on tekemistä kryptovaluutan kanssa?), Se johtuu siitä, että se on, ja siinä piilee nero.

Lyhyesti sanottuna käteislainan saaminen kryptovaluutalla toimii näin.

 1. Oma kryptovaluutta (tärkeimmät digitaaliset varat, kuten Bitcoin, Ethereum ja Litecoin ovat parhaita).

 2. Siirry hajautetulle rahoitusalustalle, kuten Yhdiste.

 3. Luo lainanottajana lainatarjous, joka sisältää haluamasi lainaehdot ja käteissumman.

 4. Odota, että luotonantaja tai lainanantajaryhmä purra.

 5. Vakuutta laina kryptovaluutallasi vaiheesta 1.

 6. Voila, laina hyväksytty!

On myös puolihajautettuja salauslaitealustoja, kuten Celsius-verkko, Nexo ja BlockFi jotka käyttävät estoketjuja avoimuuteen, eivät vaadi tarkastuksia, mutta keskittävät tietyt prosessit.

Käyttämällä yhtä näistä osittain keskitetyistä salauslaitealustoista, käteislainan saaminen kryptovaluuttasi avulla on vielä nopeampi.

 1. Luo tili osoitteessa Nexo, Celsius, BlockFi, tai valitsemasi hajautettu rahoitusalusta.

 2. Talleta kryptovaluutta alustapohjaiseen suojattuun salauslompakkoosi.

 3. Hae lainaa osoitteessa LTV-suhde mikä sopii sinulle (useimmilla käyttöympäristöillä on 50%: n enimmäissiirtosuhde).

 4. Välitön hyväksyntä ja käteinen talletetaan pankkitilillesi tai käteiskortillesi muutamassa minuutissa.

Salauslainan saumattomuus on suuri syy paitsi DeFi-alustojen menestykselle myös yleismaailmalliselle kiitolle.

Hajautettu rahoituksen käyttötapaus # 2 – Kryptovaluutan säästötilit

Mitä sanat korkotuottoinen säästötili merkitsevät sinulle?

Perinteisen talousguru mukaan Nerdwallet, korkean tuoton säästötili tarkoittaa 1% APY enint. Odota hetki, 1%?

Pyyhi lasit

Joo, heikko 1% korkealla puolella.

Hajautetut rahoitusalustat puhaltavat perinteiset säästötilit vedestä tarjoamalla kryptovaluutta-säästötilejä, joiden APY-tuotto on 5–11%, riippuen:

 1. Talletetun digitaalisen omaisuuden tyyppi

 2. Talletetun digitaalisen omaisuuden määrä

Yleisesti ottaen DeFi-alustat antavat paremman APY-arvon, kun talletat vakiomallia.

Nopeana sivuun, stablecoin on kryptovaluutta, joka on taattu suhteessa 1: 1 toisella omaisuuserällä – yleensä fiat-valuutalla, kuten USD.

Stablecoin-talletukset salaustalletustileillä ovat yleensä noin 10% APY todellakin korkean tuoton kokemuksesta, joka todella palkitsee sinut sijoitustesi pitämisestä yhdessä paikassa.

Bitcoin-säästötilit keräävät hiukan vähemmän kuin stablecoinit, mutta keskimäärin 8% APY: ssä tekemättä muuta kuin pysäköidä joka tapauksessa omistamasi BTC, 8% on varmasti antelias.

Katso syvällisempi selvitys siitä, miten voit ansaita kiinnostusta salauksellesi yhdessä parhaiden DeFi-alustojen kanssa, tutustu tähän kätevään oppaaseen.

Hajautettu rahoituksen käyttötapaus # 3 – Ryhdy lainanantajaksi

Entä jos sinun ei tarvitse lainata käteistä, ja salakirjoitussäästötilit eivät pääse paikalleen yhden koon säästämisvaihtoehdoilla?

Silloin menet täysin mukautetuksi ja ansaitset korkoa kryptovaluutastasi tulemalla itse lainanantajaksi.

Katso, perinteisessä rahoitusalassa lainanantajat ovat pankkeja ja suuria instituutioita. Mikroluotonannon hienoisen nousun myötä 2000-luvun alussa meillä oli esikatselu miltä jokin lähestyvä p2p-luotonanto voisi näyttää, mutta teollisuus ei aivan aloittanut.

Kuitenkin vasta blockchainin keksiminen oli todella turvallinen p2p-lainaus mahdollista.

Älykkäät sopimukset ovat kevyitä ohjelmia, jotka toimivat lohkoketjuissa, joissa on joukko suoritettavia ohjeita. Kun elää, älykkäät sopimukset täyttävät velvollisuutensa jos / sitten -periaatteella protokollan ohjeiden ja uusien tietojen mukaan.

Yhdistetyn kaltaisen DeFi-alustan käyttäminen salauslainan tarjoamiseen omilla ehdoillasi on sitten kysymys siitä, että älykkään sopimuksen annetaan hoitaa lainan tekniset näkökohdat.

Kun ja jos lainanottaja ei suorita maksua ajoissa tai kun heidän vakuutensa menettää arvonsa markkinoiden volatiliteetin vuoksi, älykäs sopimus hyppää toimintaan. Se voi kehottaa lainanottajaa tallettamaan lisää vakuuksia, aloittamaan marginaalikutsun varojen turvaamiseksi tai toimittamaan viivästyssakon.

Nämä ovat tietysti kaikki asiat, joita keskitetyillä järjestelmillä varustettujen toimistojen ihmiset tekivät, mutta kynnyksellä Ethereumin älykkäät sopimukset, ihmiset voivat turvallisesti tarjota rahoituspalveluja toisilleen välittäjien kanssa.

Hajautetun rahoituksen käyttötapa #? – Tokenize ja vaihda kaikkea

DeFi-liikkeen syvin vaikutus on mahdollisuus, että blockchain-pohjaisten alustojen ja sovellusten kautta kaikki mitä voidaan edustaa, merkitään ja vaihdetaan.

Puhumme maailmanlaajuisesta likviditeetistä mittakaavassa, joka näyttää nykyään mahdottomalta, mutta muutaman vuoden kuluttua se on väistämätöntä.

Siellä nykypäivän kryptovaluuttapörssit johtavat – tällä hetkellä ne mahdollistavat kaupankäynnin tuhansilla salausketjujärjestelmille kotoisin olevilla kryptovaluuttavaroilla.

Mitä tapahtuu, kun estoketju standardoidaan paitsi rajat ylittävässä teknologiassa, myös jokaisella sektorilla, mukaan lukien niin erilaiset segmentit kuin kiinteistöt ja orgaaninen maatalous?

Siinä vaiheessa näemme mustien riisinjyvien perintömahdollisuudet vaihdettuina yhteisomistuksessa olevan S: n rinnalla&P 500 digitaalista omaisuutta – kaikki tapahtuu ilman, että kolmannet osapuolet ottavat leikkausta tai aiheuttavat turvallisuusriskejä.

#DeFi-teollisuuden mahdollisuudet ovat rajattomat, joten on välttämätöntä pysyä ajan tasalla tästä nopeasti kehittyvästä ja välttämättömästä lohkoketjupanoksesta.

Muita hyviä lukuja

Kuinka tehdä salauskauppabotti Pythonilla

Kuinka ladata kryptovaluutta kynttilänjalka tietoja pörsseistä

Välitysskriptejä salauskauppaboteille

Script for Bitcoin Price Live Ticker (Websocketsin avulla)

Sosiaalinen kaupankäyntialusta

Katkarapu on kryptovaluutan sosiaalinen kaupankäyntialusta. Se on suunniteltu sekä ammattimaisille että aloitteleville kauppiaille oppimaan kasvavasta salausalasta. Shrimpy-palvelussa käyttäjät voivat kopioida muiden kauppiaiden salkut ja kaupankäyntistrategiat.

Alle muutamassa minuutissa voit olla yhteydessä maailman johtaviin kauppiaisiin. Useiden johtajien seuraaminen kerralla tarjoaa jokaiselle käyttäjälle tavan hallita monipuolista strategioiden ja kryptovaluuttojen salkua.

Shrimpy tukee 16 johtavaa salausvaihtoa, automatisoituja salkkustrategioita ja markkinoiden seurantatyökaluja. Lisätietoja kaikesta Shrimpy tarjoaa seuraamalla näitä linkkejä:

ominaisuudet

Opinnot

Oppaat

Seuraa meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Kiitos käynnistä!

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map