Mies haluaa oman kryptovaluuttansa 5 dollaria Upwork – ICO Lazinessille

Mitä tulee pikavalintoihin kryptovaluuttojen ja Whitepaperien luomisessa, olemme nähneet kaiken. Koodiryhmien kopioimisesta paperien uudelleenkirjoittamiseen salakirjoittajat ovat nykyään yhä laiskempia.

On kuitenkin olemassa erityinen työpaikkailmoitus, joka on suurien odotusten crème de la crème. Työn mukaan listalle jollekin Kanadassa he haluavat kehittäjän luomaan hänelle kryptovaluutan, joka perustuu Ethereum-lohkoketjuun.

Mitä hintaa kysyt? Ehkä miljoona dollaria? Vähintään 500 000 dollaria?

Itse asiassa työpaikkaluettelolla on aloitushinta tarjouksille vain 5 dollaria. Työn listanneen henkilön mukaan erittäin matala pallotarjous luotiin, koska “haluaisin kerätä ehdotuksia”. Ei ole ehkä yllätys siitä, että ehdotukset ovat erittäin lyhyitä.

Ilmoitusten kuukausi

Voidaan antaa anteeksi ajatella, että tämä oli pelkkä poikkeama. Valitettavasti Upworkissa näyttää olevan melko vähän ihmisiä, jotka ajattelevat, että pelkälle maapähkinälle voidaan luoda kriittinen valuutta.

Esimerkiksi oli joku Yhdysvalloissa, joka etsi kehittäjää, joka oli valmis tuottamaan hänelle ERC20-tunnuksen. Ainakin olemme iloisia siitä, että hän tiesi, että kehittäjän pitäisi tuntea Solidity. Valitettavasti hänen tietonsa pysähtyi, kun hän kuvaili projektityyppiä “en ole varma”.

Mikä on ehkä yllättävämpää kuin listalle ottaminen, on se, että on joukko kehittäjiä, jotka näyttävät ilmaisseen kiinnostuksensa projektiin ja haastattelevat nyt kantaa.

Pystyimme myös löytämään listalle joka lähti Yhdistyneestä kuningaskunnasta, joka oli vielä harvinaisempi yksityiskohdissa. Projektin budjetti oli vain “$$$” ja projektin kuvaus oli vain “Tuki innovatiivisella ICO: lla”.

Ulkopuoliset Whitepaperit

Näyttää siltä, ​​että suuntaus on meneillään, sillä laiskat perustajat ovat kiinnostuneempia keräämään rahoitusta kuin suorittamaan suuren projektin kehittämiseen tarvittavaa työtä. Vaikka heillä voi olla idea, joka on hyvä paperilla, heitä ei voi todella vaivautua kehittämään sitä itse.

Esimerkki tästä olisi Fiverr.com-sivuston suuri määrä freelancereita, jotka ovat enemmän kuin halukkaita tarjoamaan palveluitaan kirjoittamalla valkoisen kirjan “edullisista hinnoista”..

On olemassa lukuisia esimerkkejä, ja pelkkä haku Fiverristä sanalle “ICO white paper” tuottaa tulosta. Esimerkiksi on Tämä myyjä, joka tarjoaa perustavanlaatuisen keikkansa vain 80 dollaria. Hän näyttää muuttaneen ihmisten ansioluetteloiden kirjoittamisesta ICO: n valkoisen paperin kentälle.

Näet myös, kuinka monta arvostelua hän on saanut tyytyväisiltä asiakkailta. Tässä on ote yhdestä asiakkaasta.

Tämä myyjä oli hämmästyttävä! Annoimme hänelle meillä olevat tiedot ja hän antoi meille upean valkoisen kirjan. Hän oli erittäin nopea vastauksissaan ja vastasi kaikkiin kysymyksiimme. Suosittelen ehdottomasti hänen palvelujaan!

Vaikka emme ole sellaisia, jotka tuomitsevat freelancereita, jotka ansaitsevat elantonsa kirjoittamalla valkoisia papereita, on jotain todella epämiellyttävää joukkueessa, joka yrittää kerätä miljoonia dollareita 80 dollarin keikkaan ulkoistetun valkoisen paperin takana..

ICO: n heikkeneminen

ICO: n julkaisussa ei ole epäilystäkään suurta eroa erittäin teknisistä ja kattavista esimerkeistä joistakin vakiintuneimmista kryptovaluutoista. Alkuperäinen Bitcoin-valkopaperi, Esimerkiksi, se oli loistava näyttely todellisessa tieteellisessä kirjoituksessa.

Koska ICO on edennyt ja vähemmän teknisiä ihmisiä on sijoittanut kryptovaluuttoihin, sitä on mykistetty huomattavasti. Vaikka valkoisen kirjan tekeminen helpommin ymmärrettäväksi ei ole mitään vikaa, laiskuus ei ole vaihtoehto.

Tästä tulee vielä hämmentävämpää, kun ihmiset yrittävät kehittää kokonaisen kryptovaluutan muutamalle sadalle dollarille. Nämä voivat epäilemättä osoittautua Coinfidon kaltaisiksi ICO-huijauksiksi, joita vain kehitetään epäuskoisten sijoittajien huijaamiseksi.

Oppitunnit

Näistä ilmoituksista käy selvästi ilmi, että on olemassa useita ICO: ita, jotka ovat vähemmän toivottuja hankkeita.

Kun harkitset sijoittamista, varmista, että teet asianmukaisen ICO-huolellisuuden. Jos valkoinen kirja näyttää olevan yleinen tai kirjoitettu huonosti, se on todennäköisesti ulkoistettu.

On satoja laadukkaita ICO: ita, jotka keräävät varoja tänä vuonna. Älä anna tunteidesi ja FOMO (Fear of Missing Out) hämärtää tuomiosi. Keskity pieniin yksityiskohtiin, ja suurempi kuva syntyy.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me