Metal (MTL) -katsaus: Maksusovellus, joka ansaitsee salauksen

Metal (MTL) on blockchain-projekti, joka haluaa yksinkertaistaa kryptovaluuttoja ja tehdä niistä yleisön saataville paremmin.

He tekevät tämän maksusovelluksella ja -alustalla, joka maksaa käyttäjilleen rahaa, lähettämistä ja vastaanottamista. Se sisältää sekä fiatin että kryptovaluutat. Jokainen Metal Pay -sovelluksella tehty tapahtuma voi ansaita käyttäjiä jopa 5% takaisin MTL-rahakkeissa.

Voiko Metal todella kilpailla niin monien maksujen käsittelyvaihtoehtojen avulla?

Tässä katsauksessa tarkastelen perusteellisesti metalliprojektia, sen tiimin jäseniä ja heidän sovelluksensa käytön etuja ja haittoja. Tarkastelen myös MTL-tunnuksen pitkäaikaisia ​​käyttötapauksia ja mahdollisuuksia laajempaan käyttöönottoon.

Mikä on metalli?

Metalli on maksusovellus, jonka avulla ihmiset voivat suorittaa pienimaksuja nopeasti ja kustannustehokkaasti. Heillä on myös oma kryptovaluutta, jolla he palkitsevat käyttäjät, kun he viettävät lompakonsa kanssa.

Käytä 100 dollaria ja saa 5 dollaria takaisin. Käytä 1000 dollaria ja saa 50 dollaria takaisin. Voit saada jopa 1000 dollaria kuukaudessa takaisin MTL-rahakkeina, jotka voidaan helposti muuntaa käteiseksi tai muiksi kryptovaluutoiksi suoraan sovelluksessa. MTL-tunnuksen kehittämisen tavoitteena on, että kun käyttäjät saavat sen, he voivat käyttää sitä säännöllisempiin maksuihin.

Mikä on Metal Pay

Katsaus Metal Payin toimintaan. Lähde: Metallinen valkolapsi

Joten pohjimmiltaan voit ajatella sitä Venmon hajautettuna versiona, joka palkitsee käyttäjiä jatkuvasta käytöstä. Tämä voisi luoda taloudellisia kannustimia ihmisille siirtyä Metal-sovellukseen. Metal on myös kehittänyt joukon muita sovelluksia, jotka toivovat täydentävän tärkeimpiä myyntipisteitään.

Metallisovellukset

Metal on jo käynnistänyt kolme sovellusta, jotka auttavat uusia käyttäjiä pääsemään salauksen käyttöön.

Metal Holvi

Ensimmäinen käynnistetty sovellus oli Metal Vault, joka julkaistiin lokakuussa 2017. Se on verkkolompakko MTL: n ja muiden ERC-20-tunnusten tallentamiseen. Se voi myös tallentaa BTC: tä ja ETH: ta, ja tulevaisuudessa on tarkoitus tukea muita kolikoita.


Voit jopa ostaa metallia Metal Holvista, mikä ansaitsee sinulle enemmän metallia. Ja jos sinulla on syytä olla huolissasi varojen menettämisestä, on myös mahdollista lukita Metal Holvi, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon kylmävarastolle.

Metal Pay

Metal Pay on Metalin odotettu maksujen käsittelysovellus. Se oli tarkoitus julkaista ensimmäisen kerran vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä, mutta viivästykset estivät sen julkaisemisen syyskuuhun 2018. Se sallii yhdysvaltalaisten käyttäjien (lukuun ottamatta AL, CT, GA, HI, ID, IL, KS, NY, NC, TX, ja WA) lähettää ja vastaanottaa rahaa vain vastaanottajan puhelinnumerolla.

Ja sinut palkitaan MTL-rahakkeilla, kun lähetät ja vastaanotat samoin kuin käytät sovellusta ostosten tekemiseen. Ajattele sitä mobiilina Paypal-sovelluksena, joka palkitsee sinut pikemminkin kuin veloittaa sinulta maksuja. Metal Paylla on myös suositusohjelma, joka maksaa sinulle 10 dollaria kavereistasi, jotka kirjautuvat sisään viittauslinkin avulla.

Metal-tiimi julkaisi valtavan päivityksen vuoden 2019 alkuun, ja voit nyt ostaa ja myydä 15 erilaista kryptovaluuttaa suoraan sovelluksessa. Nämä ovat seuraavat: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash ABC (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Dash (DASH), EOS (EOS), Stellar (XLM), Ripple (XRP) ), Basic Attention Token (BAT), 0x (ZRX), Zcash (ZEC), Monero (XMR), Binance Coin (BNB) ja Waves (WAVES).

Tämä tarkoittaa, että sinulla on paljon vaihtoehtoja mitä tehdä kaikella MTL: llä, jonka ansaitset sovellusta käyttäessäsi. Vaikka saattaa olla houkuttelevaa muuntaa kaikki MTL: nsi muiksi salauksiksi tai fiateiksi, tiimi on sanonut, että pian on kannustin pitää MTL: ää sovelluksessa, joten saatat haluta pitää MTL: ääsi toistaiseksi. Metal Pay on Metal-ekosysteemin keskus, ja kun ihmiset ymmärtävät kryptovaluutan ansaitsemisen mobiilimaksusovelluksen käytöstä, he eivät todennäköisesti palaa takaisin ja metallin käyttö räjähtää.

Murusia

Metal osti mikroinvestointisovelluksen Crumbs toukokuussa 2018 ja on integroinut sen täysin ekosysteemiinsä. Muruilla voit linkittää luotto- ja maksukortit, ja jokainen osto pyöristetään ylöspäin lähimpään dollariin maksamaan sinulle pieniä määriä MTL: ää jokaisella kortin käytöllä. Se on vaivatonta kryptovaluuttainvestointia, jota et edes huomaa.

Metal Breadcrumbs -sovellus

Metal Breadcrumbsin yleiskatsaus. Lähde: Google Play Kauppa

Voit myös asettaa Crumbs ostamaan salausta säännöllisesti tai voit tehdä sovelluksella ala carte -ostoksia milloin tahansa.

Metallinen todiste suoritetusta maksusta

Metal käyttää jotain, jota he kutsuvat todistukseksi maksusta (PoPP), yksimielisyysmekanismina estoketjussaan. Näin myydään rahakkeita käyttäjille lähettämistä, vastaanottamista ja ostamista varten Metal Pay -sovelluksen kautta.

Vaikka on helpoin sanoa, että käyttäjät saavat MTL: n Metal Pay -sovelluksen käytöstä, se on itse asiassa hieman monimutkaisempi. Ensinnäkin, et voi ansaita yli 1000 dollaria MTL-palkintoja kuukaudessa yksityishenkilönä (kauppiaat voivat ansaita jopa 5000 dollaria). PoPP on myös suunniteltu rankaisemaan huonoa käyttäytymistä estääkseen käyttäjiä pelaamasta järjestelmää.

Joten et voi vain lähettää samoja 100 dollaria edestakaisin kahden käyttäjän välillä keräämään MTL-palkintoja. Jos yrität, löydät tilisi nopeasti järjestelmän ulkopuolelta. Metal-tiimi suhtautuu petoksiin erittäin vakavasti ja pyrkii ahkerasti estämään niitä järjestelmästään.

5%: n palkkio valittiin asettamaan Metal Pay etukäteen luottokorttipalkinnoille, jotka yleensä maksavat 3%. Mutta koska MTL-rahakkeita on rajallinen määrä (66 588 888), on mahdollista, että joukkue voi päättää alentaa palkkion määrää tulevaisuudessa. Palkinnoksi oli varattu 26 miljoonaa rahaketta.

On myös mahdollista, että MTL-rahakkeiden edut vähenevät, jos MTL: n arvo kasvaa dramaattisesti. Otetaan huomioon, että Venmo käsitteli vuoden 2017 viimeisellä neljänneksellä yli 10 miljardia dollaria tapahtumia. MTL: n arvon on noustava, jos Metalli skaalautuu tälle tasolle tai muuten kaikki MTL-palkkiot jaetaan pian. Tietysti tuolla levinneisyydellä Metal Pay -sovellusta pidetään epäilemättä onnistuneena, eikä lisäpalkintoja tarvita sovelluksen elinkelpoisuuden ylläpitämiseksi..

Metal-tiimi

Näyttää olevan melko kilpaileva joukkue, joka ajaa Metal-projektia eteenpäin. Jäsenillä on erilainen tausta, yrittäjyydestä muihin kehitystehtäviin.

Esimerkiksi toimitusjohtaja, Marshall Hayner, on sarjayrittäjä, joka on työskennellyt useilla kryptovaluuttaan liittyvillä yrityksillä. Hän oli esimerkiksi Stellarin kehitysrahaston urakoitsija, Block.io: n markkinointipäällikkö ja on perustanut Bitcoin-messut sekä QuickCoinin.

Metal-tiimin jäsenet

Jotkut metallitiimin jäsenet

Hänen liittymisensä CTO-asemaan on Glenn Mariën joka on täysi pino-insinööri. Hän on myös ollut salausvaluuttatilassa jo jonkin aikaa ja perustanut useita salaukseen liittyviä yrityksiä. Näitä ovat esimerkiksi BitBetween ja Dogechain.info.

Tiimin muita jäseniä on yli kahdeksan, joten jos haluat lisätietoja heistä, voit käydä meistä heidän verkkosivuillaan. Näyttää siltä, ​​että myös metallipalkat lisäävät henkilöstömäärää, kun he mainostavat avoimia työpaikkoja. Tämä voi tarkoittaa, että on enemmän resursseja, joita yritys voi käyttää, kun he esittävät uusia tuotteita.

Kilpailijat

Metal Payn pääkilpailu tulee samoista maksunkäsittelysovelluksista, joita he yrittävät korvata. Nämä olisivat esimerkiksi Paypal, Venmo, AliPay ja WeChat pay. Nämä ovat keskitettyjä ratkaisuja, jotka eivät anna mitään takaisin käyttäjille. Se voi kuitenkin muuttua, koska tiedämme, että Paypal on rekisteröinyt useita blockchain-patentteja ja on todennäköisesti tietoinen Metal Payin kilpailusta.

Brd lompakko verrattu metalliin

Voiko Metal kilpailla Brd: tä vastaan ​​?. Lähde: Brd

Lohkoketjutilassa on Coinbase Commerce, joka on hyödyllinen kauppiaille, mutta ei tarjoa palkkioita. Bread-lompakolla on myös oma kryptovaluutta BRD käyttäjien kannustamiseksi, mutta leipä-lompakon käytöstä ei myönnetä BRD-palkintoja.

MTL-tunnus

MTL-tunnus julkaistiin ICO: ssa, joka tapahtui 9. kesäkuuta 2017. Joukkue myi 55 miljoonaa rahaketta 0,18 dollarilla, keräten lähes 10 miljoonaa dollaria. ICO: n jälkeen MTL-tunnus nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 13,86 dollariin syyskuussa 2017. Se eroaa suurimmaksi osaksi kaikista muista tunnuksista, jotka saavuttivat kaikkien aikojen korkeimman tasonsa joulukuussa 2017. MTL teki rallin joulukuussa 2017, saavuttaen 10,87 dollaria ja jälleen Tammikuussa ja saavutti 10,81 dollaria. Sittemmin kolikko on laskenut tasaisesti 0,28 dollariin, kun aloitamme 2019.

Tunnus ei nähnyt paljon hyppyä syyskuussa Metal Pay -sovelluksen käynnistämisen jälkeen, mikä oli yllättävää. Ja hinta on edelleen alhaisempi, todennäköisesti koska Metal ei ole julkaissut ominaisuutta, joka kannustaisi käyttäjiä pitämään MTL: ää. Kunnes he tekevät niin, käyttäjät jatkavat melkein varmasti MTL-palkintojensa myyntiä heti saatuaan, jolloin MTL: n hinta laskee tasaisesti.

Jos luulet MTL: n olevan edullinen käypään hintaan, voit ostaa sen Binancen, Upbitin ja Bittrexin kautta. Huobilla ja Kyber Networkilla on myös pieni määrä volyymia sekä kourallinen pienempiä vaihto-ohjelmia.

Binance MLT

Rekisteröidy Binancessa ja osta MLT-tunnuksia

Voit tallentaa MTL: nsi Metal Pay -sovellukseen tai Metal Vaultiin. Ja koska se on ERC-20-merkki, voit käyttää myös mitä tahansa lompakkoa, joka tukee ERC-20-tunnuksia. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Metal Vaultia myös ERC-20-tunnusten tallentamiseen, ja Mobile Pay -sovellus tukee nyt 15 kryptovaluuttaa MTL: n lisäksi.

Johtopäätös

Metal Pay haluaa tehdä kryptovaluutasta entistä helpommin saatavissa massojen saataville, ja se on erittäin hyvä tavoite koko kryptovaluutan ekosysteemille. Ja kun katsot, että valtaosa maailman väestöstä ei ole vielä alkanut käyttää kryptovaluutta, voit nähdä, että Metal Paylla on valtava potentiaalinen asiakaskunta.

Yksi asia, jota heillä on jo menossa, on mobiilimaksusovellusten suosio. Kun mobiilimaksusovelluksen käytöstä tarjotaan 5%: n palkkio, heidän pitäisi pystyä houkuttelemaan suuri käyttäjäkunta liittymään heihin. Ja jos he todella tekevät kryptovaluutasta helppokäyttöisen sovelluksensa kanssa, pelkästään suusanallisesti voi aiheuttaa käyttäjien räjähdyksen.

Loppujen lopuksi kuka ei halua saada 5% takaisin kaikista ostoksistaan ​​ja rahansiirroistaan? Ja 10 dollarin viittauspalkinto tekee todennäköisemmäksi, että käyttäjät jakavat sovelluksen ystäviensä kanssa. Metal Paylla näyttää olevan valoisa tulevaisuus, mutta heidän on luotava kannustin käyttäjille pitää MTL: tä sen sijaan, että myydään sitä heti, tai MTL: n arvo pysyy alhaisena.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me