Markkinoiden parhaat automatisoidut salauskauppabotit (2020-päivitys)

>

Kun salausmarkkinat elpyvät edelleen, huomaamme automaattisten salauskauppabottien ja -palveluiden kiinnostuneiden käyttäjien lisääntyneen trendin.

Tässä artikkelissa tutkimme markkinoiden parhaita salauskauppabotteja. Katsotaanpa parhaita pelaajia. Alla oleva infografiikka jakaa 8 suosituinta automaattisen kaupankäynnin robottia, joita krypto-kauppiaat käyttävät kuukausittaisten verkkosivustokäyntien mukaan (tiedot kerätään vastaavalta verkkosivustolta).

Näemme kolmen parhaan kaupankäyntirobotin kuukausittaisten verkkosivustokäyntien perusteella: 3Commas, Cryptohopper ja Shrimpy. Nämä kaupankäyntirobotit käyttävät 614 000, 324 000 ja 138 000 kuukausikäyntiä. Käydään läpi kaikki suosituimmat kaupankäyntirobotit ja katsotaan, kuinka ne eroavat toisistaan.

3Komennot

3Komennot on yksi markkinoiden tunnetuimmista kaupankäyntiroboteista. Miljardin dollarin klubiin viittaava nimi on Venäjällä valmistettu ohjelmistoratkaisu.

3Commas on salakirjoitusterminaali, joka sisältää bottien kaupan ja salkunhallinnan. Siinä on SmartTrade-pääte, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa tilauksia ja kauppoja, asettaa botti-kaupankäynnin ja stop-loss / profit-positioita.

Hinta

Heidän suunnitelmansa vaihtelevat hinnoista 22-75 dollaria kuukaudessa.

Tuetut vaihdot

Binance, CEX.io, Coinbase Pro, Bittrex, BitMEX, Poloniex, YoBit.net, KuCoin, Bitfinex, OKEX, HitBTC, Huobi Global, Bitstamp, Cryptopia.

Cryptohopper

Cryptohopper on salakirjoitusalusta, joka keskittyy automatisoituun botti- ja kopiointikauppaan. Cryptohopper antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa joko omien henkilökohtaisten indikaattoriensa perusteella tai kopioida muiden kauppiaiden strategioita.

Käyttäjät voivat luoda kaupankäyntistrategian yli 130+ indikaattorilla & kynttilänjalkakuviot Cryptohopperin kaupankäyntistrategian suunnittelussa. Siinä on myös markkinapaikka, jossa käyttäjät voivat ostaa ja myydä kaupankäyntisignaalia ja strategioita ennalta määritetyistä asetuksista turvatarkastetuilta kauppiailta..

Cryptohopper tarjoaa myös paperikauppaa niille, jotka ovat kiinnostuneita “riskittömästä” kaupasta

Hinta

Heidän suunnitelmansa vaihtelevat 19 dollarista 99 dollariin kuukaudessa.

Tuetut vaihdot

Huobi, Binance, Poloniex, Bittrex, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex, KuCoin, Cryptopia.

Katkarapu

Katkarapu on johtava salkunhoitosovellus. Toisin kuin muut kaupankäyntirobotit, Shrimpy keskittyy salkkustrategioihin, kuten tasapainottaminen, dollarin ja kustannusten keskiarvoistaminen sekä älykäs tilausten reititys. Salkun automatisointi vie alle 5 minuuttia kirjautumalla sisään, liittämällä vaihto-API-avaimet, valitsemalla omaisuuden ja syöttämällä tasapainotuksen. Se on vähän ylläpitotapaa yksinkertaistaa salaustoimintasi.

Uutena salauskauppiaana saatat myös löytää Shrimpyn sosiaaliset ominaisuudet olevan juuri sitä, mitä aiot käyttää. Sen sijaan, että kehittäisit omaa strategiasi, kopioi joidenkin maailman parhaiden sijoittajien kaupankäyntistrategiat.

SOcial-kauppa

Kopioi maailman parhaat kauppiaat, jaa portfoliosi ja tutustu markkinoiden parhaimpiin kryptoihin.

Shrimpy tukee myös edistyneintä ”Universal Crypto Trading API” -sovellusta kehittäjille, jotka haluavat hallita varojaan mukautetuilla strategioilla. Sovellusliittymät tarjoavat myös kehittäjille ratkaisun hallita omia käyttäjiä, mikä toimii lähinnä täydellisenä käyttäjien hallintaratkaisuna. Kehittäjät voivat olla suoraan yhteydessä Shrimpyn kanssa tilien käyttämiseen, kauppojen suorittamiseen ja tietojen keräämiseen. Tämä vapauttaa kehitysresursseja ja antaa tiimien keskittyä ydintuotetarjontaansa.

Shrimpyn Universal Crypto Exchange -sovellusliittymä luotiin vastaamaan kriittisiin kehittäjien haasteisiin salaustilassa:

 • Alhaisen viiveen tilausten toteutus & Automaattinen kaupankäynti

 • Käyttäjien valtuutus ja hallinta

 • Liiketoiminta & Tuotteen skaalaus

 • Reaaliaikainen data & Analytics

Hinta

Shrimpy-suunnitelmien hinnoittelu vaihtelee 13 dollarista 19 dollariin kuukaudessa. Perussuunnitelma tarjoaa pääsyn kaikkiin salkkujen allokointi-, kaupankäynti-, tasapainotus- ja valuutanhallintaominaisuuksiin.

Tuetut vaihdot

KuCoin, Bittrex, Coinbase Pro, Binance, Kraken, Poloniex, Huobi, Gemini, Bibox, BitMart, Huobi Global, HitBTC, OKEX, Bitstamp.

Rekisteröidy Shrimpy-palveluun.

CryptoTrader

Cryptotrader on pilvipohjainen algoritminen kaupankäyntialusta Bitcoinille ja muille kryptovaluutoille. Cryptotrader tarjoaa automatisoituja kaupankäyntirobotteja skaalautuvassa pilvessä, joka pystyy tarjoamaan välittömiä hälytyksiä ja ilmoituksia.

Automatisoitujen ja indikaattoripohjaisten kaupankäyntirobottien lisäksi Cryptotraderilla on myös Strategy Marketplace, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa kaupankäyntistrategioita. Cryptotrader antaa käyttäjien myös testata kaupankäyntistrategioita.

Hinta

Heidän suunnitelmansa vaihtelevat 16: sta 200 dollariin kuukaudessa.

Tuetut vaihdot

Binance, Kraken, Coinbase Pro, Bittrex, Bitfinex, Poloniex, Huobi, Bitstamp, OKCoin.

HaasOnline

HaasOnline on automatisoitu salauskauppabotti, jonka avulla käyttäjät voivat automatisoida salauskauppastrategiansa kaikilla pörssitileillään yhdestä muokattavasta hallintapaneelista.

HaasOnline tarjoaa täydellisen ja rakeisen hallinnan jokaiselle kaupankäynnin botille ja tarjoaa laajan kokoonpanon kaupankäynnin indikaattoreita kuhunkin bottiin.

Jos etsit yritysratkaisua, Haasbot voi olla ratkaisu sinulle. Ominaisuusluettelo tuntuu tukevan kaikkea auringon alla. Markkinoiden tekemisestä alueen palautumiseen.

Joitakin merkittävimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Kertyminen Bot

 • Flash Crash Bot

 • Ping Pong Bot

 • Trend Lines Bot

Hinta

Tämä yritysluokan kaupankäynnin botti-alustalla on varmasti yrityksen hintalappu. alin hinnoittelutaso on 200 dollaria / 3 kuukautta ja nousee nopeasti jopa 600 dollariin / 3 kuukautta.

Tuetut vaihdot

Binance, Bitfinex, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, CCEX, CEX.io, Cobinhood, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi, ionomy, Kraken, KuCoin, Nova, OKCoin, OKEX, OKEX Futures, Poloniex.

AseBot

Useiden vuosien jälkeen markkinoilla, Gunbot edelleen yksi markkinoiden vähemmän tunnetuista kilpailijoista.

Gunbot on työpöytäsovellus, joka ladataan suoritusta varten. Tämä tarkoittaa, että sinun on suoritettava palvelu itse 24/7 varmistaaksesi, että kaupankäyntistrategiasi jatkuu. Tämä voi olla huolestuttava monille kauppiaille, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä. Ympärivuorokautisen koneen asentaminen voi olla kallista ja turhauttavaa.

Joitakin sovelluksen merkittävimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Peruutuskauppa

 • Takana

 • Indikaattoreiden vahvistus

Hinta

Gunbot ei ole kaikille. Sillä on yksi markkinoiden suurimmista hintalappuista. Aloituskustannukset voivat olla lähes 1000 dollaria, jos haluat saada yhteyden jopa viiteen pörssiin ja kaikkiin kaupankäyntistrategioihin. Se ei todellakaan ole kaikille.

Tuetut vaihdot

CryptoBot tukee Bitmexiä, Poloniexia, Bittrexiä, Binancea, Coinbase Pro: ta, Cex.io: ta, Krakenia, Bitfinexiä, Kucoinia, Cryptopiaa, Huobi.

ProfitTrailer

ProfitTrailer on salauskauppabotti ja pääteohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa oman kaupankäyntibottinsa indikaattoreiden tai signaalien perusteella.

Indikaattori- ja signaalipohjaisen kaupankäynnin lisäksi ProfitTrailer antaa käyttäjien tilata signaaleja ja suorittaa samanaikaisia ​​kaupankäyntistrategioita yhdessä pörssissä. Siinä on myös edistynyt paperikauppatoiminto riskittömille kauppiaille.

Hinta

ProfitTrailer tarjoaa kuukausipaketteja alkaen 39 € / kk – 89 € / kk, ja mahdollisuus ostaa elinikäisiä lisenssejä.

Tuetut vaihdot

ProfitTrailer tukee Binance, Bittrex, Huobi, Kucoin, Poloniex, VPS.

Marginaali

Marginaali on automatisoitu kaupankäyntipääte, joka on suunniteltu yksinomaan bitcoin- ja kryptovaluutta-kauppiaille. Se tarjoaa puhtaan kaupankäyntirajapinnan, joka keskittyy yksinkertaisen käyttökokemuksen tarjoamiseen kauniilla grafiikoilla poikkeuksellisen kaupankäyntikokemuksen takaamiseksi. Marginaali antaa käyttäjien myös luoda nopeasti automatisoidut kaupankäyntirobotit ja -strategiat laajasti käytettyjen kaupankäynnin indikaattoreiden avulla.

Hinta

Margin tarjoaa elinikäisiä lisenssejä alkaen 89 dollarista aina 1999 dollariin.

Coinrule

Coinrule on nouseva automatisoitu kaupankäyntipalvelu, joka keskittyy indikaattoripohjaiseen kaupankäyntiin. Pitkän aikavälin strategian automatisoinnin sijaan Coinrule huolehtii markkinoiden monimutkaisista vuorovaikutuksista minuutti minuutilta. Kun omaisuutesi hinta muuttuu koko päivän, automaattinen kaupankäyntirobotti suorittaa kaupat määritellylle kaupankäyntistrategiallesi.

Suosittelemme Coinrulea kryptovaluutta-kauppiaille, jotka haluavat olla käytännön varoillaan. Strategian jatkuva päivittäminen ja robottien tekeminen optimaalisten tulosten saamiseksi voi olla aikaa vievää, joten tämä kaupankäyntirobotti on ihanteellinen ihmisille, joilla on aikaa investoida toteuttamiensa strategioiden oppimiseen.

Hinnoittelu

Coinrule hinnoittelu alkaa kohtuulliselta 9,99 kuukaudelta, mutta nousee nopeasti jopa 199,99 dollariin kuukaudessa edistyneimmälle suunnitelmalle. 9,99 dollaria voit yhdistää 2 vaihtotiliä ja automatisoida viisi sääntöä kerrallaan.

Zignaly

Zignaly voidaan pitää monimutkaisempana kilpailijana Coinrulelle. Tarjoamalla salauksen kaupankäynnin signaaleja, indikaattoreita ja TradingView-yhteyksiä kauppiaat voivat toteuttaa yksityiskohtaisen strategian yhdistämällä erilaisia ​​signaalipohjaisia ​​strategioita.

Eri indikaattoreihin perustuvan kaupankäynnin lisäksi Zignaly on avannut positioihin perustuvan kaupankäyntiterminaalin, jonka avulla kauppiaat voivat asettaa pörssissä tiettyjä tilauksia automatisoimatta strategiaa.

Zignalyn tukemien ominaisuuksien suuren määrän vuoksi on yllätys, että ainoa heidän tukemansa vaihto on Binance. Ilman Binance-tiliä sinulla ei ole onnea tämän palvelun kanssa.

Joitakin niiden tukemista perusominaisuuksista ovat:

 • Takapysähdyksen menetys

 • Signaalit

 • TradingView Bot

 • Useita kohteita signaaleista

Hinnoittelu

Tällä hetkellä on vain yhden hintatason Zignaly-sovellukseen. Kaikkea heidän tarjoamaansa hintaan voi ostaa 15,99 dollaria kuukaudessa. Tämä sisältää rajoittamattomat kolikkoparit ja sijainnit.

Lopulliset ajatukset

Markkinoilla on useita kaupankäyntibottiratkaisuja. Viime kädessä valitsemasi kaupankäyntirobotit perustuvat lopulta salauskauppastrategioihisi ja mieltymyksiisi.

Haluatko ehdottomasti hallita kaupankäyntibottia ja määrittää kaikki yksityiskohdat? Haluatko käyttää yksinkertaista kaupankäyntirobottia, joka ei vaadi paljon asetuksia? Vai haluatko vain maksaa ja kopioida jonkun toisen kaupat?

Seuraava taulukko on pikaviite salauskauppiaille, jotka ovat kiinnostuneita toteuttamaan automatisoidun kaupankäynnin bot-ratkaisun omalle salausvarallisuudelleen.

Lisälukemista

Salkun uudelleen tasapainotus kryptovaluuttaan

Salausportfolioiden dollarin ja kustannusten keskiarvo

Kuinka rakentaa salausindeksirahasto

Vinkkejä salkun omaisuuden valintaan

Kryptovaluuttakauppabotit – täydellinen opas

Rakenna oma Crypto Trading Bot

Haluatko rakentaa oman kauppabottisi, kuten edellä mainitut? Shrimpyn avulla kehittäjät voivat itse luoda oman salauksen kaupankäyntisovelluksensa Universal Crypto Exchange Trading -sovellusliittymien avulla, jotka huolehtivat viestinnästä ja kaupankäynnistä vuorovaikutuksessa salauspörssien kanssa, jolloin kehittäjät voivat keskittyä luomaan mukautetun kaupankäynnin botin tai sovelluksen.

Aloita tänään Shrimpyn Crypto Trading -sovellusliittymä.

Katkarapu on kaupankäynnin botti, joka yksinkertaistaa salausportfolion hallintaa. Vaihtotilisi linkittäminen Shrimpyyn avaa kätevät kaupankäyntiominaisuudet, joiden avulla voit automatisoida salausstrategiasi. Kokeile jo tänään!

Shrimpyn Universal Crypto Exchange -sovellusliittymät ovat ainoat salaussovellusten yhtenäiset sovellusliittymät, jotka on erityisesti suunniteltu sovelluskehittäjille. Kerää reaaliaikaisia ​​kauppa- tai tilauskannan tietoja, hallitse käyttäjien vaihtotilejä, toteuta kaupankäyntistrategioita ja yksinkertaista tapaa, jolla muodostat yhteyden kuhunkin pörssiin.

Seuraa meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me