Loopring-tarkistus: Suuritehoinen Dex-protokolla

Silmukka (LRC) on saanut viime aikoina melko vähän pitoa. Tunnus oli masentunut vuoden 2019 jälkipuoliskolla ja vuoden 2020 alussa, mutta toukokuun puolivälistä lähtien se on veloittanut enemmän sen jälkeen, kun projekti lopulta aloitti hajautetun vaihdonsa (DEX) noin kaksi kuukautta aiemmin.

Innostus projektiin johtuu hajautettujen tietojenvaihdon jatkuvasta tarpeesta ja eduista, joiden näiden on tarkoitus tuoda kryptovaluutan käyttäjiä. Pienemmät palkkiot, turvallisempi vaihto ja suurempi läpinäkyvyys ovat vain muutama syy siihen, miksi monet projektit yrittävät kehittää DEX-ratkaisuja.

Kuitenkin on silmukka ratkaisu ja sinun pitäisi harkita sitä?

Tässä Loopring-katsauksessa sukelamme syvällisesti projektiin, mukaan lukien tekniikka, tiimin jäsenet ja kilpailu. Tarkastelemme myös LRC-rahakkeiden pitkän aikavälin näkymiä yhä epävakaassa ja skeptisemmässä yhteisössä.

Mikä on silmukka?

Silmukka on Ethereum-pohjainen hajautettu vaihtoprotokolla, jota luodaan, jotta käyttäjät voivat vaihtaa omaisuutta eri pörsseissä. Silmukanvaihto ei ole itsessään hajautettua vaihtoa, vaan se helpottaa hajautettua vaihtoa tilausten sovitus- ja rengasjako-tekniikoilla. Lyhyesti sanottuna, se antaa kenellekään mahdollisuuden rakentaa Ethereumille suuritehoisia, ei-vapausrangaistuksia, tilauskantapohjaisia ​​vaihtoa hyödyntämällä nollatietotodistuksia.

Joten sen sijaan, että Loopring olisi vain toinen hajautettu pörssi, se pyrkii yhdistämään tilaukset mahdollisimman monilta pörsseiltä ja täyttämään nämä tilaukset sovittamalla ne kaikkien Loopring-verkkoon osallistuvien pörssien tilauskantoihin..

Loopring LRC: n edut

Silmukkaedun edut. Lähde: Silmukka

Loopring sallii sekä hajautetun että keskitetyn vaihdon osallistua Loopring-verkkoon, mikä antaa kaikille pörsseille mahdollisuuden lisätä likviditeettiä useista lohkoketjuista. Se antaa myös sijoittajille pääsyn parhaisiin mahdollisiin hintoihin tarvitsematta tarkistaa useita eri pörssejä.

Mikä parasta, Loopring on blockchain-agnostinen, ja tämä tarkoittaa, että kaikki alustat, joilla on älykkäitä sopimuksia, voivat integroitua Loopringiin. Toistaiseksi Ethereum ja NEO on integroitu, ja vaikka suunnitelmia oli integroida lisää alustoja, nämä suunnitelmat on pidossa, kun joukkue työskentelee Loopring DEX: n ytimen kehittämisessä.

Kuinka silmukka toimii

Yksi etu Loopringin käytöstä kauppiaille on, että he ylläpitävät hallintaansa varojaan, jotka lukitaan älykkääseen sopimukseen tilauksia tehtäessä. Tämä on muutos Loopringin versiossa 3.0, ja se toteutettiin alustan turvallisuuden lisäämiseksi.

Online LoopRing-lompakko

Online Loopring-lompakko. Lähde: Loopring.io


Tämä järjestelmä antaa käyttäjille täyden hallinnan varoistaan ​​ja tilauksistaan ​​ja mahdollistaa tilauksen korottamisen, leikkaamisen tai jopa peruuttamisen milloin tahansa ennen sen toteuttamista. Se on myös verrattavissa keskitettyjen pörssien tilausvirtaan, mikä tekee siitä kauppiaiden tutumman.

Katsotaanpa tarkemmin, miten tilaukset toimivat Loopringin kanssa, ja annamme sinulle lisätietoja rengaskaivureista ja ketjun ulkopuolisista releistä.

Loopring-tilauksen tekeminen

Kun käyttäjät ovat valmiita käymään kauppaa, se tapahtuu loopring.io-lompakon kautta ja allekirjoitetaan käyttäjien yksityisellä avaimella. Tilaus välitetään sitten Loopring-verkon älykkäille sopimuksille sekä ketjun ulkopuolisille välityssolmuille.

DEX-verkkolompakko

Loopring-hajautettu verkkopörssi. Lähde: Loopring.io

Älykkäät sopimukset varmistavat, että lompakkosi varat vaihdetaan oikein kolikoihin, kun taas ketjun ulkopuoliset solmut ylläpitävät tilauskantaa ja lähettävät sen rengaskaivoksille.

Ring Miners selitetty

Rengaskaivostyöläisten vastuulla on varmistaa, että tilaukset voidaan täyttää, kunnes tilaus todella täytetään tai perutaan. Ring-kaivosmiehille maksetaan tämän palvelun suorittamisesta joko LRC-maksu tai tilauksen määrän jakama marginaali.

Tämä järjestelmä varmistaa, että kaivostyöläisille maksetaan oikeudenmukaiset palkkiot palvelustaan, ja kannustaa heitä löytämään parhaan kurssin kauppiaille, koska he voivat lisätä marginaaliaan, jos he löytävät paremman valuuttakurssin. Se myös teoriassa vähentää arbitraasimahdollisuuksia, koska protokollalla tulisi aina olla paras kaupallinen arvo.

Marginaali jaettu silmukka

Edustus 60% marginaalin jakautumisesta. Lähde: Loopring Whitepaper

Kun kaivosmies on suorittanut tilauksen, Loopring-älykäs sopimus tarkistaa, että tilaus voidaan täyttää. Niin kauan kuin kaikki käy läpi kaupan molemmin puolin, älykäs sopimus siirtää sopivat kolikot kaupan molemmille puolille. Tämä vaihtosopimus on atomivaihto ja tapahtuu suoraan älykkäästä sopimuksesta lompakkoon.

Tilausrenkaat ja tilausten jakaminen

Nämä kaksi toimintoa erottavat silmukan muista hajautetuista vaihtoalustoista, kuten OpenLedger, Waves, IDEX ja Stellar. Tilausrengas helpottaa rengas-sovitusprosessia, jota käytetään tilausten täyttämiseen sitomalla ne yhteen.

Se mahdollistaa myös tilausten jakamisen, kun tilausta ei voida suorittaa yhdellä kaupalla. Tämä tilauksen jakaminen jakaa tilaukset tarvittaessa osiin, kunnes koko alkuperäinen tilauksen määrä on lopulta täytetty.

Harkitse paremmin kauppiaiden ryhmää, joka tekee tilauksia Loopring-verkossa, jotta voit paremmin havainnollistaa tämän toimintaa. Bob, Sarah ja Earl haluavat kaikki sijoittaa kauppoja. Bob haluaa käydä kauppaa 2 OMG: lla 10 ARK: lla, Sarah haluaa käydä kauppaa 21 EOS: lla 1,5 OMG: llä ja Earl haluaa käydä kauppaa 20 ARK: lla 40 EOS: lla..

Sormusten sovitustekniikka muodostaisi nämä kolme tilausta yhdeksi tilausrenkaaksi ja täyttäisi kaikki tilaukset. Kun Loopringin älykkäät sopimukset hyväksyvät tilaukset, kaikki saisivat haluamansa kolikot.

Nyt saatat ajatella, että kaikki eivät oikeastaan ​​saaneet etsimiäsi kolikoita, koska Bob sai 10 ARK: n< mutta sillä on vielä 0,5 OMG jäljellä, ja Earl ei ole täyttänyt tilaustaan ​​10 ARK 19 EOS: lle. Sarah on ainoa elinkeinonharjoittaja, jolla tilauksensa täytettiin kokonaan. Ei hätää, tilausten jakamisjärjestelmä käsittelee kaikki jäämät jälleen ja lisää ne toiseen tilausrenkaaseen, kunnes osittaiset tilaukset on täysin täytetty.

LOOPRING 3.0

Loopring 3.0 on protokollan viimeisin iterointi, joka tuo paljon paremman suorituskyvyn ilman tietoturvaa. Se on suunniteltu pitäen mielessä kaksi päätavoitetta – suorituskyky ja turvallisuus. Se varmistaa, että käyttäjät voivat aina nostaa pääomansa riippumatta siitä, mitä tapahtuu.

Pahimmissakin tilanteissa käyttäjät voivat nostaa pääomansa ketjutiedoista tuotettujen Merkle Proofien avulla, kunhan ketjujen tietojen saatavuus on käytössä. Näin vältetään tarve luottaa mihin tahansa keskuspuolueeseen tai pyytää apua omaisuuden takaisinperinnässä.

Loopring 3.0 on siirtänyt useimmat laskelmat ketjun ulkopuolelle, mikä parantaa merkittävästi läpimenoa ja kustannuksia. Käyttäjätilien saldot ja tapahtumahistoria on kaikki järjestetty ketjun ulkopuolelta Quad-Merkle -puussa. Kaikki käyttäjän tapahtumat ja pyynnöt eritellään ja käsitellään suurina erinä ketjun ulkopuolella valtion juurella jokaisen eräprosessin jälkeen ja julkaistaan ​​sitten lohkoketjussa. Tämä mahdollistaa valtion juurien uudelleenrakentamisen ja todentamisen.

Silmukka v 3.0

Loopring 3.0 -tilastot vs. versio 2 kanssa & Ilman tietojen saatavuutta. Lähde

Nämä muutokset vaativat jonkin verran kompromisseja. Yksi oli, että tilauksia ei enää jaeta useiden pörssien kesken ja että niiden on nyt vastattava omistettua välittäjää. Ja käyttäjien on nyt tosiasiallisesti talletettava omaisuutensa älykkääseen sopimukseen, jotta ne ovat tilauskannan käytettävissä.

Loopring 3.0: n ja OCDA: n ollessa käytössä voidaan suorittaa jopa 2025 kauppaa sekunnissa. Jos OCDA poistetaan käytöstä, mikä johtaa myös turvallisuuden siirtymiseen tietoja ylläpitävään yhteenliittymään, suoritusteho kasvaa 16400 kauppaan sekunnissa.

Vertailun vuoksi aiemmat Loopring-versiot ja useimmat nykyiset DEX-protokollat ​​voivat suorittaa vain 3 kauppaa sekunnissa. Loopring 3.0: n avulla DEX pystyy vastaamaan keskitetyn vaihdon suorituskykyä.

Voit oppia lisää Loopring 3 -protokollasta lukemalla Loopring-suunnitteluasiakirja.

Loopring’s Superior DEX Performance

Hajautetun vaihdon idea ei ole uusi. Viime vuosina on luotu melko paljon sekä Ethereumissa että sen ulkopuolella. Kaikkien näiden DEX-laitteiden pääongelmat ovat läpäisemättömyys ja korkeat kustannukset.

Nämä skaalautuvuusongelmat ovat estäneet DEX-mallin laajaa käyttöönottoa, koska ammattimaiset kauppiaat ja markkinatakaajat eivät pysty käyttämään DEX: ää pääkauppapaikkana. Loopring on pystynyt ratkaisemaan skaalautuvuusongelmat tekemättä tietoturvakompromisseja.

Silmukka 3 Suorituskyky

Läpisyöttö silmukkarenkaalla 3,0 w & ilman OCDA: ta. Kuva Lähde

Viimeistelemällä zkRollup-lähestymistavan DEX-silmukkaan Loopring ratkaisee ongelmat, joita melkein kaikki muut DEX-kohtaavat. ZkRollupin käyttäminen siirtää laskelmat pois lohkoketjusta ja lähettää vain tilan juuret ja vastaavat todisteet lohkoketjuun.

Tämä tekee Ethereumin lohkoketjusta tietokerroksen silmukointia varten ja sallii jopa 2025 kaupan sekunnissa suorituksen On-Chain Data Availableablity (OCDA) -toiminnolla tai jopa 16400 kauppaa sekunnissa ilman OCDA: ta. Tämä antaa myös Loopring-kauppakustannuksille niinkin alhaiset kuin 0,00015 dollaria, mikä tiimin mielestä voidaan optimoida edelleen niin alhaiseksi kuin 0,000075 dollaria lähitulevaisuudessa.

Tiimi uskoo, että tämä tekee Loopringistä sopivan ammattimaisille kauppiaille ja laitoksille, jotka haluavat käyttää kaupankäyntirobotteja ja algoritmeja. Silmukka on ensimmäinen DEX, joka tarjoaa tämän toiminnon, ja heidän mielestään tämä tekee lopulta tilauskantapohjaiset DEX: t kaupallisesti kannattavia. Tämän pitäisi pian johtaa keskitettyjen pörssien siirtymiseen.

Silmukkajoukkue

Daniel Wang on Loopringin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän toimi aiemmin keskitetyn pörssin kolikkoportilla vuonna 2014. Tuona aikana hän yritti ratkaista keskitetyn pörssin aiheuttamia ongelmia, mutta tuli siihen tulokseen, että ongelmia ei voitu ratkaista, koska ne olivat luontaisia ​​keskitetyssä pörssimallissa..

Silmukkaryhmän jäsenet

Vanhemmat silmukkaryhmän jäsenet

Tämä johti Loopringin käsitteellistämiseen ja lopulliseen luomiseen. Hän oli myös aiemmin Yunrang Technologyn perustaja ja varapuheenjohtaja sekä toiminut Google Tech Lead -jäsenenä..

Loopringin YMJ on Jay Zhou, joka on aiemmin työskennellyt Paypalin riskienhallintayksikössä ja oli aiemmin myös Ernstin palveluksessa. & Nuori. Lisäksi hän oli yksi SJ Consultingin perustajista.

Steve Goun ydinjoukkueen kolmas jäsen, jolla on Loopringin CTO-titteli. Hän tekee tiivistä yhteistyötä projektien pääarkkitehti Brecht Devosin kanssa.

Loopringin tiekartta

Loopring julkaisi a Vuoden 2018 tiekartta vuoden 2017 lopussa ja he etenivät hitaasti kyseisessä asiakirjassa asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa. Kohteet, kuten Loopr-lompakoiden ja matkapuhelinten vapauttaminen, valmistuivat aikataulun mukaisesti.

Loopring aloitti myös muiden lohkoketjujen toteuttamisen, NEO lisättiin vuoden puolivälissä vuonna 2018. Siitä lähtien muita lohkoketjuja ei kuitenkaan ole lisätty ja uusien lohkoketjujen lisäys on pysäytetty. Suunnitteilla oli kerralla lisätä QTUM-tuki LRQ-tunnuksella, mutta nämä suunnitelmat on romutettu.

Loopring DEX: n lanseeraus viivästyi huomattavasti alkuperäisistä suunnitelmista, mutta beetaversio julkaistiin lopulta helmikuun lopulla 2020. Joitakin virstanpylväitä, joita ei ole vielä saavutettu, on jäljellä, esimerkiksi tuki ERC223: lle ja kaupankäynti ERC2230: n ja ERC20: n tokenien välillä. He pystyivät myös toteuttamaan hajautettua hallintoa dxDAO: n kautta, ja heillä on edelleen suunnitelmia luoda oma natiivi DAO, joka rahoitetaan kerättyjen kaupankäyntimaksujen avulla..

Yksi kulissien takana tapahtuva parannus on rengaskaivosalgoritmien parantaminen. Koska renkaat tarkennetaan sisällyttämään yli kolme tilausta, se mahdollistaa suuremman likviditeetin, pienemmät hintaerot ja paremmin toimivat markkinat kokonaisuutena.

Silmukka kilpailu

Kun Loopring tulee keskitetyn ja hajautetun vaihdon piiriin, voi näyttää siltä, ​​että kilpailu niistä on kovaa. Jos kuitenkin tarkastelet perusteellisemmin, huomaat, että sen sijaan, että olisit pörssien kilpailija, Loopring haluaa tulla kumppaniksi kaikissa pörsseissä tarjoamalla heille jotain mitä he kaikki tarvitsevat – likviditeettiä.

Silmukka vs. 0x-protokolla

Silmukka vs. 0x-protokolla

Pinnalta näyttää siltä, ​​että 0x tavoittelisi samaa tavoitetta kuin Loopring, mutta näiden kahden välillä on tärkeä ero. Jos 0x antaa kenenkään käyttää solmua hajautettuna vaihtoona ja kaikki tilaukset käsitellään ketjun ulkopuolella, mutta suoritetaan ketjussa, 0x saa likviditeettinsä vain 0x-alustalle perustetuista pörsseistä. Tämä on valtava ero Loopringiin, jossa likviditeetti tulee mistä tahansa pörssistä, joka muodostaa yhteyden Loopring-verkkoon.

On joitain muita kilpailijoita, kuten Kyber Network, Blocknet ja Bancor. Kyber Networkin ja Bancorin kanssa on likviditeettipooleja ja tilausten täsmäytys, joka varmistaa, että kaupat täyttyvät älykkäiden sopimusten välillä, ja Blocknet toimii samalla tavalla vain tilausten vastaavuuden kanssa. Ei ole kilpailijaa, joka voi tarjota soittoääniä, jotka luodaan soittoäänen sovittamisella Loopring-protokollalla.

LRC: n hintahistoria

Kuten kaikki muutkin kryptovaluuttaekosysteemin omaisuudet, myös Loopringin LRC-merkki sai valtavan osuman vuonna 2018. Saatuaan kaikkien aikojen korkeimman tason, 2,19 dollaria 9. tammikuuta, hinta laski, palautui huhtikuussa ja laski tasaisesti läpi 2018 ja vuoteen 2019.

Vuoden 2020 alusta alkaen rahakkeen hinta oli laskenut aina $ 0.0225: een, mikä oli vasta kaikkien aikojen alimmalle tasolle, joka oli $ 0.019861, 18. joulukuuta 2019. Hinta on alkanut nousta merkittävästi DEX: n beetaversiosta Kuitenkin, ja kesäkuun alusta 2020 LRC-rahakkeen kaupankäynnin arvo on 0,087895 dollaria, mikä on lähes 300%: n voitto vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla.

LRC: n hintakehitys

LRC: n hintakehitys. Kuva kautta CMC

NEO-lohkoketjulle luotu LRN-tunnus on vielä huonommassa kunnossa. Saatuaan korkeimman 3,32 dollaria heti julkaisunsa jälkeen toukokuussa 2018, LRN-tunniste laski 0,009917 dollariin vuoden 2020 alusta. Ja se laski edelleen 0,007 dollarin alueelle toukokuuhun 2020 mennessä. Toisin kuin natiivissa LRC-tunnuksessa, palautus LRN-tunnuksessa on mykistetty, LRN: n kaupankäynnin arvo on 0,017040 dollaria kesäkuusta 2020.

Yksi positiivinen merkki on ETH: n lukitseminen Loopring-älykkäisiin sopimuksiin. Perustuu Defipulse.com tämä määrä on noussut 767 000 dollarista 12. maaliskuuta 2020 7,994 miljoonaan dollariin 9. kesäkuuta 2020.

Vaikka osa tästä johtuu lisääntyneestä kaupankäyntimäärästä, suuri osa siitä johtuu myös panosominaisuudesta, joka lisättiin Loopring 3.0: een. Tämän panostustoiminnon avulla käyttäjät voivat panostaa LRC: nsä (vähintään 90 päivää), ja vaatii myös vaihtoa osuuksille missä tahansa välillä 250000 – 1 000 000.

Mistä ostaa ja tallentaa LRC

Loopring LRC on listattu monissa pörsseissä, mutta suurin määrä on Bithumbilla, jota seuraa DragonEX. Voit myös ostaa LRC: n Binance Exchangesta. Tämä tarkoittaa, että sinun on ensin ostettava toinen kryptovaluutta fiat-yhdyskäytävästä, ennen kuin voit ostaa niitä.

NEO Loopring LRN on lueteltu vain Gate.io: ssa ja DragonEX: ssä, ja melkein koko tilavuus on Gate.io: ssa. Sekä LRC että LRN voidaan ostaa ETH: lla ja USDT: llä, ja LRC voidaan ostaa myös BTC: llä.

Binance LRC

Rekisteröidy Binancessa ja osta LRC-tunnuksia

Koska LRC on ERC20-merkki, se voidaan tallentaa mihin tahansa ERC20-yhteensopivaan lompakkoon, kuten MyEtherWallet tai MyCrypto. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä Loopring-verkkosivustolle ja ladata virallisen lompakon.

Johtopäätös

Se, että Loopring tarjoaa hajautettua vaihtoprotokollaa, joka sallii minkä tahansa vaihdon osallistumisen, on merkittävä ero ja etu Loopringille. Vakiintuneiden keskitettyjen pörssien tai kasvavien hajautettujen pörssien voittaminen ei ole kilpailua.

Sen sijaan Loopring pyrkii liittymään kaikkiin pörsseihin ja lisäämään likviditeettiä koko kryptovaluuttamarkkinoilla. Likviditeetin lisäämisen lisäksi sillä on myös mahdollisuus poistaa arbitraasi kryptovaluuttamarkkinoilla sen protokollaan kuuluvan alimman tilaushintavastaavuuden ansiosta.

Haittapuoli on ollut valtava viive Loopring DEX: n käynnistämisessä. Jopa nyt se on vain beetaversiossa, ja tämä viivästys olisi voinut saada Loopringin menettämään arvokkaan vauhdin. Tietysti DeFi-tilassa on vielä hyvin varhaisia ​​päiviä, joten viive ei ehkä ole liian vahingollinen pitkällä aikavälillä.

Rengasvastaus- ja rengastilausten käyttö erottaa Loopringin muista hajautetuista pörsseistä, ja kun ne jatkavat rengasvastoituksen hienosäätöä, markkinoiden likviditeetti voi kasvaa vielä enemmän, kun kolme tai useampia tilauksia paritetaan. Lisäksi Loopringin tilausten jakomalli on parannus perinteiseen tilausten vastaavuuteen verrattuna, mikä mahdollistaa joustavamman ostamisen ja myymisen.

Ehkä yksi suurimmista vahvuuksista on lohkoketjun agnostinen joustavuus, jota Loopring voi hyödyntää. Niin kauan kuin lohkoketju sisältää älykkäitä sopimuksia, se voi käyttää Loopring-verkkoa, jolloin tilaukset voidaan täyttää useilla eri tavoilla. Valitettavasti Loopring on keskeyttänyt tämän projektin osan.

Kun Loopring lisää likviditeettiä ja tasaa toimintaedellytyksiä, hajautettujen pörssien pitäisi voida nähdä lisääntynyt omaksuminen, ja Loopring itse hyötyy ylimääräisistä pörsseistä liittymällä verkkoonsa.

Esitelty kuva Shutterstockin kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me