Live-salauksen hintakaaviot

>

Vilkkaana markkinana salausvaluuttatilalla on järkyttävä harva valikoima palveluja, jotka tarjoavat varojen reaaliaikaisen hinnoittelun. Itse asiassa helpoin tapa saada omaisuuserän hinta olisi mennä jokaiseen pörssiin arvioimaan nykyinen hinta.

On surullista – ihmiset ansaitsevat parempia.

Ihmiset ansaitsevat yhden paikan pääsyn kaikkiin markkinoiden hintakaavioihin. Haluavatko he kartoittaa BTC: n hinnan USD: ssä tai ETH: ssa, kaikkien on tiedettävä, mitä markkinoilla tapahtuu.

Live-kryptovaluutan hintakaaviot

Sen sijaan, että navigoit jokaisessa salausvaihdossa seuraamaan omaisuuden hintaa reaaliajassa, voit nyt käyttää kaavioita jokaisessa pörssissä siirtymättä niiden yksittäisiin verkkosivustoihin.

Tämä tarjoaa kattavimman kokemuksen omaisuusinformaation, kaavioiden ja syvyystietojen tarkastelemisesta kaikissa suurissa pörsseissä.

Kaavio nopeasti kaikki varat, kerää tilastoja ja tutki salausvaluuttoja.

Kokeile nyt!

Hyppää taulukoihin

Aloita nopeasti napsauttamalla jotakin alla olevista linkeistä nähdäksesi asiaankuuluvan sisällön. Tämän artikkelin loppuosa erittelee sisältökohdesivut jokaisesta osasta, jotta voit paremmin ymmärtää tarjoamiasi tietoja.

Bitcoin Live -hintataulukot (BTC)

Ethereum Live hintataulukot (ETH)

XRP Live -hintataulukot (XRP)


Litecoin Live -hintataulukot (LTC)

Monero Liven hintataulukot (XMR)

Ominaisuuserittely

Kartoitus voi olla monimutkaista, joten käydään läpi ja eritellään tämän uuden karttakokemuksen tarjoamat komponentit.

Korkean tason tiedot

Vasemmassa yläkulmassa oleva otsikkoteksti kertoo tarkalleen mitä sisältöä tarkastelet. Kaikki sivulla olevat on tarkoitettu kuvaamaan tätä sisältöä.

Varallisuuden otsikon ohella voimme nähdä nykyisen hinnan, hinnan eron, tarjouksen syvyyden ja kysynnän syvyyden kaikissa tämän omaisuuden pörsseissä. Nämä arvot ovat lainausvaluutta joka määritetään oikeassa reunassa olevan hakukentän vieressä olevasta avattavasta valikosta.

Hinta

Tämän omaisuuden nykyinen hinta juuri tällä hetkellä. Hinta lasketaan pariksi liitetyn valuutan perusteella ja otetaan pörssin kunkin pörssin painotettuna keskiarvona pörssin tilauskannan syvyydessä. Koska nämä kaaviot ovat kauppapareja, kaikilla varoilla on omaisuuserä, johon ne liittyvät. Tässä tapauksessa “USDT” on valittu oikeassa yläkulmassa. Käsittelemme tätä tarkemmin seuraavissa osissa.

Levitän

Levitän lasketaan Shrimpy-arvoksi korkeimman ja matalin kysynnän välisen eron syvyyspainotettuna keskiarvona kaikissa pörsseissä tälle erityiselle omaisuusparille (BTC / USDT). Tämä tarkoittaa sitä, että pörssi, jolla on suurempi syvyys (suurempi likviditeetti), painotetaan laskennassa merkittävämmin kuin pörssi, jolla on pienempi tilauskannan syvyys (vähemmän likviditeettiä).

Hintatarjouksen syvyys

Hintatarjouksen syvyys on tämän tilauskantaparin nykyinen tarjoussyvyys kaikissa pörsseissä. Tässä tapauksessa tämä arvioi vain BTC / USDT-parin hintatarjouksen syvyyden.

Kysy syvyys

Kysy syvyyttä on tämän tilauskantaparin nykyinen kysyntäsyvyys kaikissa pörsseissä. Tässä tapauksessa tämä arvioi vain BTC / USDT-parin kysyntäsyvyyttä.

Lainaa valuuttaa

Kuten aiemmin mainittiin, jokaisessa kaaviossa hinnoitellaan perusvaluutta a lainausvaluutta. Perusvaluutta, joka on perusvaluutta, määritetään lihavoituna sivun vasemmassa yläkulmassa. Tarjousvaluutta, jota vertaamme, on määritetty näytön oikeassa reunassa olevassa avattavassa valikossa.

Tämän avulla voit kartoittaa omaisuuden hinnan millä tahansa lainausvaluutalla. Esimerkiksi USDT tai ETH. Kun se on valittu, koko sivu lataa kyseiselle tarjousvaluutalle olennaiset tiedot.

Hae

Karttapalvelu ei olisi täydellinen ilman yksinkertaista tapaa etsiä vaihtoa ja omaisuutta. Löydä etsimäsi nopeasti kirjoittamalla hakukenttään. Tämä näyttää sekä vaihdot että varat, joten sinun ei tarvitse erottaa hakujasi.

Annetusta kuvasta näet, että voimme löytää omaisuuden tai vaihdon nopeasti aloittamalla omaisuuden tai vaihdon nimen kirjoittamisen. Se on niin helppoa, että sinun ei tarvitse taistella löytääksesi mitään selatessasi verkkosivustoa.

Kartoittaa

Tämän sivun ilmeisin piirre on varmasti kaavio. Tämä hintakaavio päivittyy reaaliajassa, jotta saadaan ajantasaisin hinnoittelu mille tahansa omaisuusparille kaikissa suurissa pörsseissä. Voit katsella reaaliajassa, kun suosikkiomaisuutesi merkitsevät kynttilänjalka.

Koskaan ei enää tarvitse odottaa minuutteja tai tunteja viimeisimmistä hintatiedoista verkkosivustoilta, kuten CMC. Ota heti käyttöön jokaisen omaisuuden reaalihintatarjous.

Huomaa, kuinka voit valita kynttilänjalkojen välin. Katkarapu tukee tällä hetkellä 1m, 5m, 15m, 1h, 6h ja 1d kynttilänjalkaa.

Pörssit

Kaupankäynnin kaaviot eivät yksinkertaisesti ole samat ilman mahdollisuutta valita vaihtoa. Vaihtovaihtoehdot riippuvat käyttämästäsi omaisuussivusta sekä oikeassa yläkulmassa olevasta avattavasta valikosta..

Ainoastaan ​​kyseistä omaisuusparia tukevat pörssit luetellaan tässä. Kun vaihdat omaisuusparia, huomaat, että täällä vaihdetaan erilaisia ​​pörssejä, jotka tukevat omaisuusparia.

Löydät täydellisen luettelon näiden kaavioiden tukemista vaihtoista tässä.

Live-tilauskirja

Lopullinen sisältö, jonka näet tällä sivulla, on pitkä luettelo tilauksista ja summista. Tämä edustaa live tilaa kirja tällä hetkellä pörssissä. Pohjimmiltaan mitkä avoimet tilaukset ovat tällä hetkellä saatavilla pörssissä.

Näet, että tilaukset on lajiteltu siten, että korkein tarjous ja alin tarjoushinta ovat yläosassa. Tämän avulla voit nopeasti arvioida kirjojen parhaat tilaukset milloin tahansa. Pohjimmiltaan, jos aiot suorittaa a markkinoiden osto- tai myyntitilaus tällä hetkellä nämä ovat ensimmäiset hinnat, jotka ottaisit tilauksellesi.

Jos sinulla on vielä kysyttävää näiden kaavioiden ja niiden toimittamien tietojen lukemisesta, Kraken tarjoaa suuren kaupankäynnin sanaston, joka hajottaa määritelmät monille näistä kaupankäyntiehdoista.

Krakenin kaupankäynnin sanasto

Johtopäätös

Nämä reaaliaikaiset kryptovaluutan hinnoittelusivut tarjoavat ihmisille uuden kokemuksen tutkia salausmarkkinoita. Koontitilastojen sijaan, jotka eivät liity erityisesti vaihtoihin, tutustu yksityiskohtiin, joita tarvitset parempien päätösten tekemiseksi.

Kaikki tiedot, kaaviot, reaaliaikaiset päivitykset, pörssiparit ja paljon muuta tehtiin Shrimpy Developer -sovellusliittymät. Ne ovat tehokkaimpia sovellusliittymiä reaaliaikaiselle kryptovaluutatiedolle, vaihdonhallinnalle ja tilausten toteuttamiselle.

Tietoa henkilöstä Shrimpy

Katkarapu johtaa markkinoita johtava salkunhoitosovellus. Käyttäjät pystyvät määrittämään mukautetun salausportfolion ja toteuttamaan passiivisen tasapainottamisstrategian poistamalla vaivaa salauksen aktiivisesta kaupasta.

Katkarapujen verkkosovellus: Katkarapu – salausvaluuttasalkun hallinta

Shrimpy’s Developer Trading -sovellusliittymä on yhtenäinen tapa integroida kaupankäyntitoiminnot kaikkiin suuriin pörsseihin. Kerää historiallisia markkinatietoja, käytä reaaliaikaisia ​​verkkopistorasioita, toteuta edistyneitä kaupankäyntistrategioita ja hallitse rajoittamatonta määrää käyttäjiä.

Shrimpy Crypto Trading -sovellusliittymä: Katkarapu | Crypto Trading -sovellusliittymät kehittäjille

Älä unohda seurata meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttävälle, aktiiviselle yhteisöllemme Sähke.

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me