Lähes 50% ICO: ista vuodesta 2017 epäonnistuu. Tässä on miksi

Vaikka ICO-markkinat voivat olla jännittäviä ja erittäin kannattavia niille, jotka pääsevät oikeaan projektiin oikeaan aikaan, kukaan ei ole koskaan väittänyt, että se on vakaa areena.

Ja nyt meillä on tilastoja, jotka tukevat sitä, mitä olemme jo arvanneet – ICO: t epäonnistuvat hälyttävällä nopeudella, jos olet ICO-sijoittaja.

Aiemmin tänä vuonna tekemä tutkimus news.bitcoin.com havaitsi, että huolimatta 3,88 miljardin dollarin keräämisestä vuonna 2017 (per Coinschedule.com) 46 prosenttia kaikista vuonna 2017 käynnistetyistä ICO: ista päättyi epäonnistumisina. Tutkimuksessa tarkasteltiin tietoja yli 900 yleisömyynnistä ja todettiin, että lähes puolet epäonnistui joko varainhankinnassaan tai myöhemmin toimittamatta tuotetta.

IQ-vaihtoehdon kauppaluottokortti

Tämä on yhtä mieltäToken-markkinoiden tila”Fabric Venturesin ja TokenDatan julkaiseman raportin, jossa todettiin, että vain 48% vuoden 2017 ICO: ista onnistui. Lisäksi “Token Market” -raportissa todettiin, että kymmenen parasta 435 onnistuneesta myynnistä keräsi 25% kokonaispääomasta. Monet ICO: t keräsivät vain useita tuhansia dollareita, ja kerätty mediaani oli vain 4,5 miljoonaa dollaria.

Kukaan salausvaluutan ekosfäärissä ei ole yllättynyt tiedoista, koska huijausten ja petosten määrä ja laajuus ICO-avaruudessa ovat hyvin tiedossa niille, joilla on edes perustavanlaatuisin kryptokurssikokemus..

Vaikka ICO: lla oli vaihtelevia tuloksia vuonna 2017, emme voi olla ajattelematta, että perinteisten yritysten epäonnistumisaste on yhtä korkea tai korkeampi kuin ICO: n vuoden 2017 sato. Itse asiassa jotkut tämä Forbes artikla väittää, että lähes 90% kaikista aloittelevista yrityksistä epäonnistuu viiden ensimmäisen vuoden aikana.

Syyt vaihtelevat, mutta yleisimmin mainitaan taloudellisen vakauden puute, huono johtaminen tai yksinkertaisesti todella ainutlaatuisen tai vallankumouksellisen idean puute.

Joten vaikka tiedot ovat osoittaneet, että ICO: n epäonnistumisaste oli melko korkea vuonna 2017, perinteisille aloittaville yrityksille ei ole turvapaikkaa.

Ovatko ICO: t todella riskialttiita?

News.bitcoin.com-kyselyssä käytettiin myös TokenDatan tietoja ja löydettiin 902 väkijoukkoja, jotka oli suunniteltu vuonna 2017.

Tuosta massiivisesta luettelosta he havaitsivat, että 142 epäonnistui rahoitusvaiheessaan ja lisäksi 276 epäonnistui ICO: n jälkeisinä kuukausina. Joillakin ei yksinkertaisesti ollut yhteisöä jatkamaan toimintaansa, joillakin ei ollut motivaatiota jatkaa, ja toiset yksinkertaisesti haihtuivat ICO: ssa kerätyillä rahoilla.

Asiat pahentavat 113 ICO: ta, jotka katsottiin “puoliksi epäonnistumisiksi”, koska tutkimuksen aikaan ei ollut mahdollista määrittää projektin tilaa, koska kehitystiimi ei ollut kommunikoinut.

Tämä tarkoittaa, että 902 ICO: sta vuonna 2017 59 prosenttia niistä oli epäonnistumisia tai niistä tulee pian epäonnistumisia.

ICO: n epäonnistumiset vuonna 2017

Kuva via tokendata.io

Epäonnistumisaste saattaa tuntua korkealta ja liian riskialttiilta, ja se on riskialtista, mutta verrattuna perinteisten aloittavien yritysten tietoihin, se ei ole kaikki niin kauheaa.

Tämän Wall Street Journalin mukaan artikla, asianmukaisesti nimeltään “Pääomasijoitusten salaisuus: 3/4 aloittavaa yritystä epäonnistuu”, täysin 75% kaikista aloittelevista yrityksistä ei koskaan palauta käteistä sijoittajille.

Artikkeli perustuu Harvard Business Schoolin vanhempien lehtoreiden Shikhar Ghoshin tekemään kyselyyn, jossa hän tarkasteli yli 2000 yritystukea tuottavaa yritystä, jotka keräsivät yli miljoonan dollarin rahoituksen vuosina 2004–2010..

Joten näyttää siltä, ​​että ei ole väliä onko yrityksesi tiililiiketoiminta vai lohkoketjuyritys, epäonnistumisriskit ovat suuret kaikille aloittaville yrityksille.

ICO-epäonnistumisten tutkiminen

Yksi asia on varma kryptovaluutta-maailmassa. Kaikki on tällä hetkellä hyvin sujuvaa ja dynaamista. En tarkoita myöskään hintamuutoksia. Tarkoitan tekniikkaa, joka käyttää blockchain-tekniikoita, mikä näyttää joissakin tapauksissa muuttuvan melkein yhdessä yössä.

Jokainen käynnistettävä ICO pyrkii mullistamaan jotain, mutta nopean muutoksen myötä ajatus on vanhentunut, vaikka ICO esiintyy.

Jotkut tilat ovat yksinkertaisesti liian täynnä, ja liian monta pelaajaa kilpailee ongelman ratkaisemiseksi, tosin eri muodoissa. Näissä tapauksissa heikot pelaajat varmasti kuolevat. Ja nämä asiat tarkoittavat, että jotkut projektit on tuomittu epäonnistumaan ennen kuin he edes aloittavat.

Muista, että blockchain-tekniikka on kaukana valtavirran käyttöönotosta. Vaikka massat oppivat vain Bitcoinista ja blockchain-tekniikan perusteista, nämä ICO: ta käynnistävät start-up -yritykset työskentelevät alueilla, joita useimmat ihmiset tuskin tietävät olevan olemassa, eivätkä ymmärtäisi, vaikka he Kuule heistä.

Samanaikaisesti valtavirran media haluaa trumpetoida epäonnistumisia tässä tilassa ymmärryksen puutteen ja muutoksen vastustamisen vuoksi. Puhumattakaan siitä, että huonot uutiset houkuttelevat enemmän silmämunia ja katsojia.

ICO: n kuolema

ICO: n kuolema?

Kuva Fotolian kautta

News.bitcoin.com-kyselyn tutkimusvaiheessa he ilmoittivat törmänneen satoihin hylättyihin sosiaalisen median tileihin ja verkkosivustoihin, jotka yksinkertaisesti puuttuivat. Monet näistä ovat hankkeita, jotka eivät olleet ollenkaan projekteja, mutta yksinkertaisia ​​käteisnappeja.

Niistä, jotka pääsivät läpi rahoitusvaiheensa, monet keräsivät vain kourallinen tuhansia dollareita, ja kerätty mediaani oli vain 4,5 miljoonaa dollaria. Ja selviytyviä on melko monta, jotka ovat edelleen kehityksen alfavaiheessa, eikä todellista tuotetta ole horisontissa kuukausia, ellei vuosia.

Tarkoittaako tämä, että ICO: t kärsivät hitaasta kuolemasta?

Tuskin. Joukkorahoituksen käsite on aivan uusi kuin lohkoketju, ja se on yksinkertaisesti liian hyvä idea luopua. Se pysyy ja ICO: t pysyvät. Muutos on ICO: n sääntely.

Vaikka kovaa salausta ja blockchain-harrastajat voivat vihata sääntelyn ajatusta, tosiasia on, että se on välttämätön paha, jos tämä tekniikka aikoo koskaan päästä valtavirtaan. Ihmisjoukot tarvitsevat suojelua, ja säännökset antavat sen heille ainakin jossain määrin.

Vertaa sitä nykyiseen ympäristöön, jossa joukko kehittäjiä voisi teoriassa luoda ICO: n, käynnistää sen ja ottaa pois rahat samana päivänä. Ja ilman alan sääntelyä sijoittajat eivät voisi turvautua rahojensa takaisinsaamiseen.

Suurin osa ICO-epäonnistumisista vuonna 2017 oli niitä, jotka luotiin yksinkertaisesti keräämään rahaa ja ottamaan sitten pois. Ja se on vienyt meidät vuoteen 2018, jossa maat ympäri maailmaa ovat joko kieltäneet ICO: t (Kiina, Etelä-Korea) tai työskentelevät kuumeisesti sääntelykehyksen kehittämiseksi, joka tekee ICO: sta turvallisemman panoksen.

ICO-maiseman parantaminen

Vaikka olemme saattaneet nähdä 59 prosentin epäonnistumisasteen vuoden 2017 ICO-luokasta, voimme nähdä, että määrä laski sääntelyn seurauksena. Ja meidän pitäisi nähdä myös ne, jotka näyttävät olevan kehittyneempiä ja laillisempia.

Itse asiassa tämä näyttää paikkansa jo vuonna 2018, kun Coinschedule.com ilmoitti 244 ICO: ta tähän mennessä vuonna 2018, mutta TokenData osoitti vain 60 epäonnistumista – tai noin 25%

ICO-tilastot vuodelta 2018

Kuva via tokendata.io

Blockchain-tilassa on edelleen vikoja, koska se on yksinkertaisesti liike-elämän luonne. Toivomme, että epäonnistumisten määrä vähenee, ja mikä tärkeintä, menestyneistä tulee johtajia lohkoketjutilassa.

Ja vaikka epäonnistumisia onkin ollut, ICO: t eivät todellakaan ole hidastuneet. Kuten yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, vuoden 2018 ensimmäiset neljä kuukautta ovat jo ylittäneet vuoden 2017, ja ICO: t ovat keränneet yli 6,7 miljardia dollaria, vaikka liikkeeseenlaskuvauhti osoittaa tänä vuonna vähemmän ICO: ta. On mahdollista, että tila on jo jossain määrin itsehallinnollinen ja että vain lailliset projektit, joilla on todellisia tuotteita, houkuttelevat pääomaa.

Jos näin on, ja alamme nähdä myös säännöksiä, ICO-ympäristöstä voi tulla hedelmällisempi pääomasijoittajille kuin perinteisille start-up-yrityksille. Jo nyt Etelä-Korea haluaa kumota vuoden 2017 päätöksen kieltää ICO: t.

Voisiko olla, että Etelä-Korean sääntelyviranomaiset näkevät ICO: n tilanteen parantumisen? Se olisi varmasti positiivinen siirto blockchain-startup-yrityksille ja yleensä cryptocurrency -ekosysteemille, joka kärsi Etelä-Korean kiellosta viime vuonna.

Yksi asia on kuitenkin varma. Blockchain on täällä jäädäkseen, ja blockchain-startupit löytävät tapoja kerätä pääomaa. Onko se edelleen ICO: n kautta vai ei, on vielä nähtävissä. Se on todella jännittävää aikaa.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me