Kuinka tehdä salauskauppabotti Pythonilla – kehittäjän opas

>

Salausvaluutan kauppa voi tuntua alusta alkaen ylivoimaiselta. On paljon ajateltavia komponentteja, kerättävät tiedot, vaihdot integroitaviksi ja monimutkainen tilausten hallinta.

Tämä opas tarjoaa yksityiskohtaisen vaiheittaisen erittelyn eri komponenteista, joita tarvitset täydellisen salauksen kaupan botin rakentamiseksi. Ajattele näitä kaupan botin rakennuspalikoina.

Muistutus: Tämä on koulutuskokemus. Koodiesimerkkejä ei ole suunniteltu tuotantovalmiiksi. Ne on suunniteltu auttamaan tarjoamaan perustiedot kaupankäynnin botin rakentamisesta. Heidän tuotannon valmistaminen on sinun vastuullasi.

Miksi kaupankäynnin robotteja?

Haluamme järjestelmän, joka on systemaattinen, tunteeton ja toimii ympäri vuorokauden.

Toisin kuin ihmiset, kaupankäyntirobotit voivat jatkuvasti toteuttaa tarkkoja strategioita. Esimerkki tarkasta strategiasta, jota ihmisten on vaikea toteuttaa, on arbitraasi. Välimieskauppa on strategia, jonka lähes kaikki botit toteuttavat nykyään maailmassa. Kaupankäyntirobotit voivat toteuttaa tilauksia millisekuntien sisällä tapahtuneesta tapahtumasta. Ihmisillä ei ole refleksejä tai kykyä toteuttaa tällaista strategiaa tehokkaasti ilman jonkinlaista kaupankäynnin bottia.

Elinkeinonharjoittajat haluavat yleisemmin kuin vain mahdollista, mikä on luotettavaa ja determinististä. Tällä tavoin ei ole mahdollisuutta erehtyä. Kun strategia on asetettu, strategia toteutetaan algoritmin parametrien perusteella. Siinä on oikeastaan ​​kaikki.

Perustaa

Ennen kuin voimme aloittaa, meidän on rakennettava ympäristö. Tämä edellyttää muutaman vaiheen pääsyn kaupankäynnin sovellusliittymiin ja valuuttatileihimme, mutta kun se on määritetty, meidän ei tarvitse tehdä muutoksia kehitysympäristöomme.

Rekisteröidy Shrimpy-palveluun

Siirry Shrimpy Developer API -sivustolle tässä. Luo tili.

Tuottaa & Tallenna API-avaimet

Ennen kuin voimme aloittaa Shrimpy-sovellusliittymien käytön, meidän on luotava API-avaimet. Tämä voidaan tehdä kirjautumalla Shrimpy Developer -tiliisi ja siirtymällä “API Keys” -välilehdelle. Valitse “Create Api Master Key” -painike.


Valitse “Luo Api-pääavain”.

Kun valitset “Luo Api-pääavaimen” -painikkeen, sinua pyydetään vahvistamaan tilisi syöttämällä salasanasi ja 6-numeroinen 2FA. Jos et ole vielä ottanut 2FA: ta käyttöön tililläsi, sinun on ensin suoritettava 2FA: n määritysprosessi.

Syötä 6-numeroinen vahvistuskoodisi ja tilisi salasana.

Kun olet vahvistanut tilisi, Shrimpy lähettää sinulle sähköpostin, joka vaatii sinua vahvistamaan API-avaimen luomisen.

Vahvista sähköpostiosoitteesi napsauttamalla vahvistusviestissä olevaa linkkiä.

Kun olet vahvistanut API-avaimen luomisen sähköpostissasi, näet kortin, joka edustaa kehittäjän API-avainta. Julkinen avain näytetään oletusarvoisesti.

Valitse “Näytä” yksityinen API-avain. Tämä voidaan tehdä vain kerran, joten tallenna salainen avain turvallisesti, kun se on näytetty.

Valitse “Näytä” yksityinen avain. Yksityistä avainta ei näytetä oletusarvoisesti, ja sitä voidaan tarkastella vain YKSI. Tämä tarkoittaa, että kun olet tarkastellut yksityistä avainta, Shrimpy ei enää koskaan näytä sinulle avainta. Jos et tallenna yksityistä avainta turvallisesti, sinun on suoritettava uuden avaimen luontiprosessi. Kun valitset “Näytä” yksityisen API-avaimen, sinua pyydetään vahvistamaan tilisi uudelleen syöttämällä 2FA-koodi ja salasana.

Kopioi sekä julkinen että yksityinen (salainen) avain suojattuihin sijainteihin.

Kun yksityinen API-avain on näytetty, kopioi sekä julkiset että yksityiset API-avaimet turvalliseen sijaintiin. Älä koskaan jaa tätä API-avainta kenenkään kanssa.

Ennen kuin olemme saaneet API-avaimen asetukset valmiiksi, ota käyttöön kaikki API-avaimen käyttöoikeudet. Käytämme tämän opetusohjelman kaikkia asetuksia, mutta voit määrittää asetukset uudelleen, kun olet valmis ottamaan käyttöön kaupankäyntibottisi tuotantoversion. Testauksen aikana emme vaadi monimutkaista asennusta.

Huomaa: Voit luoda useita API-avaimia. Jos haluat, että sinulla on yksi joukko API-avaimia vain “Data” -oikeuksilla, yksi vain “Account” -oikeuksilla ja toinen “User” -oikeuksilla, voit asettaa avaimet haluamallasi tavalla..

Ota kaikki API-avainten käyttöoikeudet käyttöön ja valitse Päivitä.

Meidän ei tarvitse ostaa hyvityksiä Shrimpyn testaamiseksi, mutta voit ostaa luottoja milloin tahansa "Maksu" välilehti. Tämä näyttää jotain alla olevalta kuvakaappaukselta.

Osta hyvityksiä, kun olet valmis. Shrimpy aloittaa sinut 500 ilmaisella hyvityksellä, joten tämä opetusohjelma ei vaadi maksua.

Ennen kuin hyvityksiä voi ostaa, vaadimme ensin linkittämään maksutapa. Kun olet linkittänyt maksutavan, voit antaa ostettavien hyvitysten arvon.

Kun olet käynyt läpi kaikki nämä vaiheet, voit kirjautua ulos Shrimpy Developer API -tililtäsi. Emme tarvitse tällä hetkellä mitään muuta tililtämme.

Python-ympäristömme määrittäminen

On muutama asia, jotka meidän on määritettävä Python-ympäristöömme ennen koodauksen aloittamista. Aloita ensin asentamalla Shrimpy Python -kirjasto.

pip asenna shrimpy-python

Shrimpy-kirjaston asentamisen lisäksi asennamme myös muutamia muita kirjastoja, joita käytetään tietojen piirtämiseen myöhemmin opetusohjelmassa. Nämä kirjastot ovat Pandas ja Plotly.

pip asentaa pandat

pip install tontti == 4.1.0

Huomautus: Shrimpy Python -kirjasto on suunniteltu toimimaan Python3: n kanssa. Jos käytät Python2-versiota, päivitä Python-versiosi.

Exchange API -avaimet

Ennen kuin voimme aloittaa koodaamisen, tarvitsemme vielä yhden tiedon. Se on vaihto-API-avaimet. Nämä API-avaimet haetaan pörssistä, jota haluat käyttää kaupankäyntiin.

Shrimpy-henkilökohtaisen suunnitelman avulla voit muodostaa yhteyden 20 eri vaihtotiliin kerralla, mutta näissä esimerkeissä yhdistämme vain yhden. Kirjaudu sisään vaihtotilillesi ja seuraa sopivaa opetusohjelmaa täältä.

Nämä artikkelit auttavat sinua saamaan käyttöoikeuden API-avaimeesi ja kopioimaan ne turvalliseen sijaintiin. Kun sovellusliittymäavaimet on kopioitu, voit sulkea artikkelin. Sinun ei tarvitse liittää niitä Shrimpy-salkunhallintasovellukseen, koska käytämme niitä vain skripteihimme näiden esimerkkien avulla.

Koodi

Olemme nyt valmiita aloittamaan koodauksen! Seuraavissa esimerkeissä on tyhjät kohdat, joihin sinun on syötettävä julkiset ja salaiset API-avaimet sekä Shrimpylle että vaihdolle.

Kun näet:

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

Syötä aiemmissa vaiheissa luomasi Shrimpy API Master -avaimet.

Kun näet:

exchange_public_key = ‘…’

exchange_secret_key = ‘…’

Syötä edellisissä vaiheissa luomasi vaihtokohtaiset API-avaimet.

Hinnoittelutietojen kerääminen

Yksi tärkeimmistä tiedoista, joita botti voi päättää, milloin kauppa toteutetaan, on hintatiedot. Vaihtokohtaisia ​​hintatietoja tulisi käyttää optimaalisten kauppa-aikojen sekä tilausten tarkan sijoittelun laskemiseen.

Yleensä tilauskannan tiedoilla tehdään tarkat päätökset tilauksen sijoituspaikasta ja kauppatietojen avulla voidaan määrittää, milloin toimeksianto tulisi suorittaa.

Yksinkertainen hintatarjous

Yksinkertainen hintalappu on tapa saada kunkin omaisuuden uusimmat hinnat pörssissä. Tämä arvo päivitetään 1 minuutin välein. Tämän päätepisteen tarkoitus on vain näyttöä varten. Tätä päätepistettä ei ole suunniteltu tilausten suorittamiseen tai arbitraasiin. Tarjoamme muita päätepisteitä näihin tarkoituksiin.

tuoda katkarapuja

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

ticker = asiakas.get_ticker (‘binance’)

Verkkopisteen hintatunnus

Jos tarvitset reaaliaikaisen hintalaskurin, jossa viimeisimmät kaupat toteutetaan, tämä verkkopisteen hintalippu on sinulle. Toisin kuin “Yksinkertainen hintalaskuri”, verkkopisteen hintatunnus on reaaliaikainen. Tämä tarkoittaa, että kaupankäynnin pörssissä suorittamisen välillä ei ole viivettä ja tämä hintalappu päivittyy.

Tämä päätepiste on kuitenkin monimutkaisempi, koska se vaatii verkkoyhteyden.

tuoda katkarapuja

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# Tämä on näytekäsittelijä, se yksinkertaisesti tulostaa saapuvan viestin konsolille

def error_handler (virhe):

tulosta (virhe)

# Tämä on näytekäsittelijä, se yksinkertaisesti tulostaa saapuvan viestin konsolille

def-käsittelijä (msg):

tulosta (msg [‘content’] [0] [‘price’])

api_client = katkarapu.ShrimpyApiClient (katkarapujen_julkinen_avain, katkarapujen_salainen_avaimet)

raw_token = api_client.get_token ()

asiakas = shrimpy.ShrimpyWsClient (virheenkäsittelijä, raaka_token [‘merkki’])

tilaa_tiedot = {

"tyyppi": "tilaa",

"vaihto": "binance",

"pari": "ltc-btc",

"kanava": "käydä kauppaa"}

# Aloita Shrimpy-verkkovirtavirran käsittely!

client.connect ()

client.subscribe (tilaa_tiedot, käsittelijä)

# Kun olet valmis, pysäytä asiakas

client.donnonnect ()

Yksinkertainen live-tilauskirjan tilannekuva

Tämä loput API-päätepiste tarjoaa viimeisimmän tilannekuvan reaaliaikaisesta tilauskannasta. Kun tilauskanta päivitetään suorana, voit käyttää tilannekuvaa näistä reaaliaikaisista tiedoista joko suorittaa kauppoja, antaa tietoja päätöksentekoa varten tai jopa vain analysoida markkinoita.

tuoda katkarapuja

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

orderbooks = client.get_orderbooks (

‘bittrex’, # vaihto

‘XLM’, # base_symbol

‘BTC’, # quote_symbol

10 # raja

)

Websocket Live -tilauskirja

Jos et halua kysyä päivityksiä saadaksesi uusimmat tilauskannan tiedot, voit aina käyttää reaaliaikaista tilauskannan verkkopistoketta, joka on samanlainen kuin kaupankäynnin verkkopistoke.

Tilauskannan websocket lähettää välittömästi uusimmat tilauskannan päivitykset heti, kun pörssin tilauskantaan tehdään muutoksia. Tällöin tilauskantasi paikallinen kopio ei ole koskaan vanhentunut.

tuoda katkarapuja

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# Tämä on näytekäsittelijä, se yksinkertaisesti tulostaa saapuvan viestin konsolille

def error_handler (virhe):

tulosta (virhe)

# Tämä on näytekäsittelijä, se yksinkertaisesti tulostaa saapuvan viestin konsolille

def-käsittelijä (msg):

tulosta (msg)

api_client = katkarapu.ShrimpyApiClient (katkarapujen_julkinen_avain, katkarapujen_salainen_avaimet)

raw_token = api_client.get_token ()

ws_client = shrimpy.ShrimpyWsClient (virhe_käsittelijä, raw_token [‘merkki’])

tilaa_tiedot = {

"tyyppi": "tilaa",

"vaihto": "binance",

"pari": "eth-btc",

"kanava": "tilaa kirja"}

# Aloita Shrimpy-verkkovirtavirran käsittely!

ws_client.connect ()

ws_client.subscribe (tilaa_tiedot, käsittelijä)

# Kun olet valmis, pysäytä asiakas

ws_client.disconnect ()

Pörssitilin linkittäminen

Ennen kuin voimme alkaa käyttää tilitietojamme pörssistä tai suorittaa kauppoja, meidän on linkitettävä vaihtotili. Meidän on liitettävä vaihto-tili vain kerran. Kun tili on linkitetty, Shrimpy ylläpitää yhteyttä, joten sinun ei tarvitse linkittää avaimia uudelleen.

# tuonti vaaditut kirjastot

tuoda katkarapuja

# määritä Shrimpy Master API -avaimesi myöhempää käyttöä varten

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# määritä vaihtoavaimesi, joille haluat käyttää saldotietoja

vaihto_nimi = "bittrex"exchange_public_key = ‘…’

exchange_secret_key = ‘…’

# luo Shrimpy-asiakasohjelma

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# luo käyttäjä, joka linkitetään vaihtoomme

create_user_response = client.create_user (‘Katkarapupäällikkö’)

user_id = luo_käyttäjä_vastaus [‘id’]

# linkitä ensimmäinen vaihto, jotta voimme käyttää saldotietoja

link_account_response = asiakas.link_account (

käyttäjätunnus,

vaihto_nimi,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

)

account_id = link_account_response [‘id’]

Pörssitilin saldojen noutaminen

Kaupankäyntiin on todennäköistä, että haluamme tietää, kuinka paljon jokaisesta omaisuudestamme on tilillämme käytettävissä kauppaa varten. Ilman näitä tietoja arvaisimme, kuinka paljon varoja meillä on käytettävissä kullekin omaisuudelle.

Käytä tätä komentosarjaa käyttääksesi minkä tahansa vaihto-tilin saldoja, jotka on linkitetty Shrimpy Developer -sovellusliittymiin.

tuoda katkarapuja

# käytä asiakkaan Shrimpy API julkisia ja yksityisiä avaimia

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# Huomautus: koska olemme luoneet käyttäjän viimeiseen esimerkkikomentosarjaan,

# voimme vain hakea käyttäjäluettelomme.

users = client.list_users ()

first_user_id = käyttäjät [0] [‘id’]

# noutaa tähän käyttäjään liittyvät tilit

tilit = asiakas.lista_tilit (

first_user_id

)

first_account_id = tilit [0] [‘id’]

# aiemmin luomasi käyttäjätilin käyttöoikeustiedot

saldo = client.get_balance (

first_user_id, # käyttäjän_id

first_account_id # account_id

)

Kaupan toteuttaminen

Nyt kun meillä on tarvitsemamme hintatiedot, tilauskannan tiedot ja tilitiedot, on aika aloittaa kaupankäynti!

On tärkeää muistaa, että kaupankäynti on monimutkaista. Tässä esitetyt esimerkit ovat hyvä lähtökohta, mutta ne eivät ole maaliviiva. Täydellisen kaupankäynti- ja toteutusalgoritmin kehittäminen vie aikaa.

Yksinkertainen kauppa

Luo kauppa käyttämällä ensin Shrimpyyn yhdistämässäsi pörssissä käytettävissä olevia saldoja. Tässä esimerkissä toteutamme kauppoja konsolidoidaksemme kaikki varamme BTC: hen.

Tämän komentosarjan suorittaminen suorittaa suoria kauppoja todellisella vaihtotililläsi. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi suorittaa tämä komentosarja vain, jos aiot siirtää kaikki omaisuusosuutesi BTC: hen.

tuoda katkarapuja

# käytä asiakkaan Shrimpy API julkisia ja yksityisiä avaimia

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# Huomautus: koska olemme luoneet käyttäjän viimeiseen esimerkkikomentosarjaan,

# voimme vain hakea käyttäjäluettelomme.

users = client.list_users ()

first_user_id = käyttäjät [0] [‘id’]

# noutaa tähän käyttäjään liittyvät tilit

tilit = asiakas.lista_tilit (

first_user_id

)

first_account_id = tilit [0] [‘id’]

# aiemmin luomasi käyttäjätilin käyttöoikeustiedot

saldo = client.get_balance (

first_user_id, # käyttäjän_id

first_account_id # account_id

)

omistusosuus = saldo [‘saldot’]

# valitse sisältö, johon haluat yhdistää

Consolidation_symbol = ‘BTC’

# myydä kaikki omaisuuserät konsolidointivarojen lisäksi

omaisuuden omaisuus:

omaisuuden_symboli = omaisuus [‘symboli’]

omaisuuden_määrä = omaisuus [‘nativeValue’]

jos omaisuuden_symboli! = yhdistämisen_symboli:

tulosta (‘Myynti’ + str (omaisuuden_määrä) + ‘/’ + omaisuuden_symboli)

create_trade_response = client.create_trade (

first_user_id,

first_account_id,

omaisuuden_symboli,

yhdistämisen_symboli,

omaisuuden_summa

)

Älykäs tilausten reititys

Älykäs toimeksiantoreititys reitittää kaupat älykkäästi mahdollisten kaupankäyntiparien läpi saadakseen parhaan hinnan. Kun suoritat älykästä tilausreititysstrategiaa, et voi määrittää tarjousvaluuttoja, vain “alkaen” – ja “-” -valuutat. Tarjousvaluutat määritetään niiden reittien perusteella, jotka johtavat parhaan tilauksen toteuttamiseen.

tuoda katkarapuja

# käytä asiakkaan Shrimpy API julkisia ja yksityisiä avaimia

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# Huomautus: koska olemme luoneet käyttäjän viimeiseen esimerkkikomentosarjaan,

# voimme vain hakea käyttäjäluettelomme.

users = client.list_users ()

first_user_id = käyttäjät [0] [‘id’]

# noutaa tähän käyttäjään liittyvät tilit

tilit = asiakas.lista_tilit (

first_user_id

)

first_account_id = tilit [0] [‘id’]

# aiemmin luomasi käyttäjätilin käyttöoikeustiedot

saldo = client.get_balance (

first_user_id, # käyttäjän_id

first_account_id # account_id

)

# toteuttaa markkinatilauksen

smart_order_response = client.create_trade (

first_user_id, # käyttäjän_id

first_account_id, # account_id

‘BTC’, # from_symbol

‘ETH’, # symboli

‘0,01’ # -merkki from_symbolista

True # Ota käyttöön smart_routing

)

Kartoitus kynttilänjalat

Jos olet kaupankäynnin kohteena, haluat saada visuaalisen tavan nähdä omaisuuden nykyinen hinta. Tämä tehdään tyypillisesti kynttilänjalkojen kautta. Tässä esimerkissä näytämme, kuinka kynttilänjalat luodaan katselua tai strategian integrointia varten.

tuoda katkarapuja

tuo plotly.graph_objects as go

# rekisteröidy Shrimpy Developer -sovellusliittymiin ilmaisia ​​API-avaimiasi varten

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# kerää historialliset kynttilänjalatiedot

asiakas = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

kynttilät = client.get_candles (

‘bittrex’, # vaihto

‘XRP’, # base_trading_symbol

‘BTC’, # quote_trading_symbol

‘1d’ # väli

)

päivämäärät = []

open_data = []

suuret_tiedot = []

vähäiset_tiedot = []

close_data = []

# muotoile tiedot vastaamaan piirtokirjastoa

kynttilän kynttilöille:

päivämäärät. liitä (kynttilä [‘aika’])

open_data.append (kynttilä [‘avoin’])

high_data.append (kynttilä [‘korkea’])

low_data.append (kynttilä [‘matala’])

close_data.append (kynttilä [‘sulje’])

# juoni kynttilänjalat

kuva = go.Figure (data = [go.Candlestick (x = päivämäärät,

open = open_data, korkea = high_data,

matala = matala_tieto, lähellä = sulje_tieto)])

kuva. show ()

Yhdistämällä kaikki yhdessä

Nyt kun sinulla on jokainen komponentti kaupankäynnin botin rakentamiseen. On aika koota kukin näistä komponenteista toteuttamaan kaupankäynnin botti-strategia.

Esimerkiksi, jos haluat rakentaa yksinkertaisen komentosarjan, joka tarkastelee BTC / USDT-paria ja vaihtaa kaikki BTC: si USDT: hen heti, kun BTC koskettaa 10000 USDT: tä, voit tehdä jotain tällaista.

tuoda katkarapuja

tuontiaika

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# määritä vaihtoavaimesi, joille haluat käyttää saldotietoja

vaihto_nimi = "bittrex"exchange_public_key = ‘…’

exchange_secret_key = ‘…’

api_client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

raw_token = api_client.get_token ()

ws_client = shrimpy.ShrimpyWsClient (virhe_käsittelijä, raw_token [‘merkki’])

# luo käyttäjä, joka linkitetään vaihtoomme

# ohita tämä vaihe, jos olet jo luonut käyttäjän

create_user_response = api_client.create_user (‘Katkarapupäällikkö’)

user_id = luo_käyttäjä_vastaus [‘id’]

# linkitä ensimmäinen vaihto, jotta voimme käyttää saldotietoja

# ohita tämä vaihe, jos olet jo linkittänyt tilin

link_account_response = api_client.link_account (

käyttäjätunnus,

vaihto_nimi,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

)

account_id = link_account_response [‘id’]

# odota, kun Shrimpy kerää tietoja vaihtotilille

# vaaditaan vain ensimmäisen kerran linkittäminen

aika. uni (5)

# aiemmin luomasi käyttäjätilin käyttöoikeustiedot

saldo = api_client.get_balance (

user_id, # user_id

account_id # account_id

)

btcAmount = 0

taseessa olevalle omaisuudelle [‘saldot’]:

jos omaisuus [‘symboli’] == ‘BTC’:

btcAmount = omaisuus [‘nativeValue’]

# Tämä on näytekäsittelijä, se yksinkertaisesti tulostaa saapuvan viestin konsolille

def error_handler (virhe):

tulosta (virhe)

# Tämä on näytekäsittelijä, se yksinkertaisesti tulostaa saapuvan viestin konsolille

def-käsittelijä (msg):

hinta = msg [‘sisältö’] [0] [‘hinta’]

if int (hinta) > 10000:

smart_order_response = api_client.create_trade (

user_id, # user_id

account_id, # account_id

‘BTC’, # from_symbol

‘USDT’, # to_symbol

btcAmount, # määrä from_symbolia

True # Ota käyttöön smart_routing

)

tilaa_tiedot = {

"tyyppi": "tilaa",

"vaihto": "binance",

"pari": "btc-usdt",

"kanava": "käydä kauppaa"}

# Aloita Shrimpy-verkkovirtavirran käsittely!

ws_client.connect ()

ws_client.subscribe (tilaa_tiedot, käsittelijä)

Tämä komentosarja seuraa markkinoita, kunnes Bitcoin saavuttaa 10000 USDT. Siinä vaiheessa se vaihtaa kaikki BTC: si USDT: lle.

Tämä esimerkki ei tarkista mitään reunatapauksia, vikatiloja ja monia muita syntyviä tilanteita. Mikään esitetyistä esimerkeistä ei sovellu tuotantoon. Ne on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin tarjoamaan tapa tutustua kaupankäynnin botin rakentamisen käsitteisiin.

Kaupankäynnin bot-palvelut

Jos mukautetun kaupankäyntirobotin rakentaminen tyhjästä ei ole nopeutesi, se ei ole ongelma! Markkinoilla on tällä hetkellä joitain kaupankäyntirobotteja, joita voit käyttää. He ovat valmiita sisällyttämään uusia käyttäjiä ja aloittamaan salkun automatisoinnin ilman kehitystä.

Katkarapu

Kryptovaluuttakauppabottien ei tarvitse olla monimutkaisia. Klo Katkarapu, olemme ottaneet tämän idean sydämeen. Tuloksena olemme luoneet kehittyneimmät kauppapalvelut, joita on erittäin helppo käyttää.

Katkaravun on suunnitellut salauksen uskovat salauksen uskoville. Ihmiset, jotka aikovat pysyä markkinoilla seuraavien 10 tai 20 vuoden ajan. Sen sijaan, että olisit kiinnostunut markkinoiden toisesta toiseen, Shrimpy keskittyy 10 vuoden horisonttiin. Sen on tarkoitus tarjota tapa automatisoida salkku pitkällä aikavälillä.

Shrimpyn kaltaisia ​​palveluita ei ole. Yhdistä vain kaikki tällä hetkellä omistamasi valuuttatilit, valitse salkku tai indeksointistrategia ja katsele, kuinka Shrimpy ylläpitää salkkuasi automaattisesti ajan myötä. Tuntuu kuin HODLing 2.0.

Sen sijaan, että antaisit salkun kerätä pölyä laitteiston lompakkoon, Shrimpy tasapainottaa järjestelmällisesti salkun. Kun talletat uusia varoja vaihtotilillesi, nämä varat voidaan automaattisesti sijoittaa salkkuusi käyttämällä edistyneitä dollarin ja kustannusten keskiarvoistamisominaisuuksia..

Kaikki, mitä tarvitset salkun hallintaan, on yhdessä sovelluksessa. Seuraa suorituskykyäsi ajan myötä, säädä salkku nopeasti uuden tutkimuksen tai markkinoiden muutosten perusteella tai anna Shrimpyn automatisoida kaikki maailmanluokan dynaamisilla indeksointistrategioilla. Se on lopullinen henkilökohtaisen omaisuuden hallinnan ratkaisu kryptovaluutan omistajille.

Shrimpy tukee yhteyden muodostamista mihin tahansa 17 parhaan kryptovaluutanvaihtoon, joten löydät aina sinulle sopivan vaihdon. Jos et voi päättää yhdestä vaihdosta, se ei ole ongelma. Yhdistä useita pörssejä Shrimpyyn, jotta voit tarkastella salkkuasi kaikissa pörsseissä ja hallita kaikkia pörssitilejäsi yhtenäisen hallintapaneelin kautta.

Tilaa Shrimpy tänään!

Johtopäätös

Vietä aikaa markkinoiden tutkimiseen. Nauti vapaudesta rakentaa oma kauppabottisi tai kokeile olemassa olevaa kaupankäyntipalvelua. Mitä päätätkin, nauti kokemuksesta osallistua uuteen globaaliin rahoitusjärjestelmään.

Kryptovaluutat ovat monimutkaiset markkinat. Kun laajennamme lähitulevaisuuteen, meidän on jatkettava sellaisten kaupankäyntiresurssien kehittämistä, jotka auttavat meitä automatisoimaan paremmin salkkuamme ja kaupankäyntistrategiaamme.

Älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme, jos sinulla on kysyttävää kaupankäynnin botin rakentamisesta, tarvitset apua uuden kaupankäyntistrategian rakentamiseen tai haluat meidän integroivan uusia ominaisuuksia omaan Universal Crypto Trading -sovellusliittymät.

Tietoa henkilöstä Shrimpy

Katkarapu on sovellus mukautettujen kryptovaluuttaindeksirahastojen rakentamiseen, tasapainottamiseen ja monipuolisen digitaalisten omaisuuserien hallintaan. Automatisoi salkusi linkittämällä mihin tahansa tukemastamme 17 salausvaihdosta.

Shrimpyn Universal Crypto Exchange -sovellusliittymät on suunniteltu kehittäjille. Integrointi yhtenäisiin sovellusliittymiin antaa sinulle välittömän pääsyn yhtenäisiin päätepisteisiin kaupankäyntiin, tiedonkeruun, käyttäjien hallintaan ja muuhun kaikkeen suurempaan kryptovaluutan vaihtoon.

Voit käyttää kaikkia Python- ja Node-kirjastoja seuraamalla näitä linkkejä:

Solmu

Python

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me