Kuinka linkittää Coinbase Pro -sovellusliittymäavaimet

>

Tarvitsetko apua Coinbase Pro -tilisi yhdistämisessä Shrimpyyn?

Olemme saaneet sinut katettua!

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Shrimpy-palveluun, aloita kirjautumalla täällä:

Katkarapu – salausvaluuttasalkun hallinta

Nyt kun sinulla on Shrimpy-tili, sukelkaamme kuinka yhdistää nämä kaksi palvelua API-avaimilla saadaksesi kaiken irti kryptovaluuttaportfoliossasi.

Mitä API-avaimet ovat joka tapauksessa?

API-avain ja API-salaisuus ovat kuin käyttäjänimi ja salasana. Näiden avainten avulla Shrimpy voi kommunikoida keskuksen kanssa kauppojen suorittamiseksi. Pohjimmiltaan voidaksemme tasapainottaa ja monipuolistaa salkkuasi tarvitsemme API: n keskustellaksemme pörssin kanssa.

Ennen kuin aloitamme …

Shrimpy sallii minkä tahansa määrän vaihtotilejä linkittää yhteen Shrimpy-tiliin. Tämä tarkoittaa, että jos haluat, että 10 Coinbase Pro -tiliä on linkitetty Shrimpyyn, olet enemmän kuin tervetullut. Jos haluat linkittää 3 Bittrex-, 1 Binance-, 9 KuCoin-, 5 Coinbase Pro-, 7 Kraken- ja 31 Poloniex -vaihtotiliä, tämä kaikki on mahdollista yhdellä Shrimpy-tilillä..

Jos olet jo liittänyt API-avaimesi ja haluat siirtyä eteenpäin, lue tutkimuksemme yli 200 000 testiä siitä, kuinka salkut olisivat toimineet eri määrällä kryptovaluuttoja.

Kuinka saada Coinbase Pro -sovellusliittymäavain ja salainen avain

Huomaa: Näiden vaiheiden välillä on useita vahvistuksia ja määritysvaiheita. Jotkut puuttuvista vaiheista sisältävät vaiheet 2FA-koodien määrittämiseen ja syöttämiseen. Nämä suljettiin pois, koska näitä välivaiheita oli monia.

Vaihe 1

Kirjaudu Coinbase Pro -tilillesi. Kun olet kirjautunut sisään, näet sivun, joka näyttää samanlaiselta kuin yllä. Voit siirtyä API-avaimillesi valitsemalla avattavan valikon nimesi vieressä ja valitsemalla sitten “API”..

Vaihe 2

Kun olet siirtynyt API-asetukset -sivulle Coinbase Prossa, napsauta “Uusi API-avain”.

Vaihe 3

Avaimia luodessasi on tärkeää muistaa, että Shrimpy vaatii pääsyn sovellusliittymiin kaupankäyntiin ja tietojen keräämiseen tililläsi. Yllä olevasta kuvasta näet kaikki asetukset, jotka tulisi ottaa käyttöön Coinbase Pro API -avaimissasi. Näitä ovat: “Näytä” ja “Kauppa”. Katkarapu ei vaadi “siirtoa”. Tämä vaihtoehto tulisi jättää pois käytöstä.

Huomaa: Ennen kuin jatkat, Coinbase Pro: lla on ylimääräinen komponentti API-avaimiinsa. Tämä on ”tunnuslause”. Tämä tunnuslause tulee kopioida turvalliseen paikkaan, jotta voit syöttää tämän salasanan jatkossa Shrimpy-palveluun. Voit nähdä, että salasana sijaitsee tällä näytöllä. Käytä hetki tämän arvon kopioimiseen.

Kun kaikki on otettu käyttöön, luo API-avaimet napsauttamalla “Create API Key”.

Vaihe 4

Kun avaimet on luotu, sinut pitäisi viedä seuraavalle sivulle. Tällä sivulla näkyy ”API-salaisuus”. Tämä arvo on kopioitava ja tallennettava suojattuun paikkaan yhdessä salasanasi kanssa. Tätä näyttöä ei enää näytetä, joten ei ole mitään tapaa hakea tätä salaisuutta, kun suljet tämän näytön.

Vaihe 5

API-avaintesi viimeinen komponentti on julkinen avain. Tämä avain löytyy yllä näkyvältä sivulta. Tämä viimeinen arvo on kopioitava, jotta se voidaan syöttää Shrimpy-sovellukseen ja linkittää nämä kaksi tiliä.

Vaihe 6

Nyt kun sinulla on 3 erilaista komponenttia Coinbase Pro API -avaimille, voit liittää tilisi Shrimpyyn.

Kun olet kirjautunut sisään Shrimpy-palveluun, valitse vaihdoksi “Coinbase Pro” ja liitä “API-avain”, “Salainen avain” ja salalause Shrimpy-sovellukseen. Löydät sivun uusien keskustelujen syöttämiseksi siirtymällä kohtaan “Asetukset” ja sitten “Vaihto”. Kun avaimet ja tunnuslause on kopioitu oikeisiin kenttiin, napsauta ”LINK EXCHANGE” -painiketta.

Tällä hetkellä tiedot täyttyvät tilisi hallintapaneelista. Jos se ei täyteen välittömästi, anna tietojen täyttyä 15 minuuttia. Jos se ei vieläkään täyty 15 minuutin kuluttua, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]

Vaihe 7

Onnittelut! Olet liittänyt API-avaimesi Shrimpy-palveluun.

Nyt on aika kokea jännittävät ominaisuudet, jotka odottavat sinua sovelluksen sisällä. Aloitetaan Portfolios-välilehdestä. Napsauttamalla tätä välilehteä näet, että voit valita “Luo uusi salkku”. Kun valitset uuden salkun luomisen, se vie sinut kohdistussivulle. Valitse tällä sivulla ”Lisää omaisuus”. Näin lisäät omaisuutta salkkuusi.

Nämä ovat omaisuuseriä, jotka ostetaan tai myydään tavoitealueidesi saavuttamiseksi. Kohdealueet ovat omaisuuserät ja prosenttiosuudet, jotka on määritetty kohdassa ”Omat kohdennukset”. Kaikki mitä on ei kohdennuksesi myydään näiden omaisuuserien ostamiseksi. Käsittele tätä valitsemasi omaisuusluetteloa pohjimmiltaan sellaisena, jonka haluat koko salkun olevan. Katkarapu tekee lopun tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Kun olet valinnut salkut, joita haluat pitää salkussa, valitse “Tallenna” salkku. Salkun tallentamisen jälkeen voit myös valita tasapainotusajan ja tallentaa sen.

Vaihe 8

“Rebalance Now” -painike on tapa, jolla annat Shrimpylle tietää, että haluat suorittaa kauppoja välittömästi. Kun painat kyseistä painiketta, se suorittaa kaikki tarvittavat kaupat saavuttaakseen kohdennukset, jotka määritettiin ”Allocations” -sivulla. Jos salkku on jo luotu ja on lähellä kohdealueitasi, se yksinkertaisesti uudelleen kohdistaa allokaatiosi vastaamaan kohdesijoituksiasi.

Muista, että voit ajastaa tasapainot automaattisesti valitsemalla “Tasapainoaika” sivulta, jolla valitsit salkun.

Se siitä! Automatisoit salkun nyt Coinbase Prossa. Katso joitain näistä linkeistä saadaksesi lisätietoja tasapainottamisesta, katkarapuista ja muista salkun strategioista.

Tärkeitä linkkejä

Salkun tasapainottaminen kryptovaluuttaan

Tasapaino vs. HODL: tekninen analyysi

Voitto – salausportfoliostrategiat

Kylmävarastokytkentä salkun tasapainottamiseksi salauksessa

Tietoa henkilöstä Shrimpy

Shrimpy on automatisoitu salauskauppa & salkunhoitotyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat automatisoida salausportfoliostrategiansa kuten perinteinen indeksirahasto. Shrimpylla on kuluttajasovellus vähittäiskaupalle ja Crypto Trading -sovellusliittymä kehittäjille ja edistyneille kauppiaille.

Katkarapusovellus

Katkarapu – salausvaluuttasalkun hallinta

Shrimpy-sovellus on salkunhallintaratkaisu salausvaluutan ja digitaalisen omaisuuden omistajille. Ainutlaatuisen indeksointi- ja tasapainotustoiminnon avulla Shrimpy antaa kauppiaille mahdollisuuden hallita salausvarojaan samanlaisella tavalla kuin perinteisessä indeksirahastossa. Tarjoamalla yksinkertaisen passiivisen hallintaratkaisun, Shrimpy tarjoaa käyttäjille tehokkaan pitkäaikaisen ratkaisun salausvälineiden hallintaan ilman, että heidän tarvitsee koskaan käydä kauppaa.

Shrimpyn ydinversio sisältää täydelliset indeksointi- ja tasapainotusominaisuudet KAIKKI käyttäjille. Shrimpy tarjoaa myös kuukausittaisen premium-tilauksen hintaan 8,99 dollaria / kuukausi, joka sisältää:

Katkarapu sosiaalinen: Seuraa, kommunikoi ja jaa strategioita muiden Shrimpy-kauppiaiden kanssa.

Katkarapu oivalluksia: Opi kuinka muut Shrimpy-käyttäjät rakentavat ja hallinnoivat salausportfoliotaan.

Edistynyt taustatesti: Vankka jälkitestaustyökalu mukautetun kryptovaluuttaportfolion arvioimiseksi & strategiat.

Shrimpy API

Katkarapu | Crypto Trading -sovellusliittymät kehittäjille

Kuluttajasovelluksen lisäksi Shrimpy tarjoaa myös sovellusliittymän kehittäjille, jotka haluavat integroida skaalautuvat pörssiominaisuudet sovellukseensa.

Shrimpyn Crypto Trading -sovellusliittymä luotiin pilvipohjaisena ratkaisuna useiden salakehittäjien esteiden, mukaan lukien Pörssikauppa, Tuotteen skaalautuvuus, ja Käyttäjien hallinta. Shrimpyn sovellusliittymän avulla kehittäjät voivat keskittyä luomaan uuden aikakauden uraauurtavia tuotteita, jotka muokkaavat salauksen tulevaisuutta.

Kauppiaat ja kehittäjät voivat hyödyntää Shrimpyn nykyistä kaupankäyntiinfrastruktuuria kaupankäyntialustojen / sovellusten kehittämiseen sen sijaan, että heidän tarvitsisi hallita yhteyksiä jokaiseen pörssiin.

Älä unohda seurata meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke, Erimielisyydet, & Reddit.

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me