KuCoin Review 2020 – Onko se turvallista yhdysvaltalaisille asiakkaille, jotka käyvät salausta?

>

Päivitys: KuCoin hakkeroitiin 25. syyskuuta 2020. Alustavien raporttien mukaan noin 150 miljoonaa dollaria kryptovaluutta varastettiin.

Tämä arvostelu on osa salauksenvaihtotarkistussarjaa. Viisi viimeistä arvosteluamme arvioitiin Kraken, Bittrex, Binance, Huobi, ja Coinbase Pro. Julkaisemme arvosteluita kaikista suosituimmista pörsseistä, joten älä missaa mitään näistä päivityksistä liittyminen Telegram-ryhmäämme.

Ne lukijat, joilla on jo KuCoin-tili, rekisteröidy a Katkaraputili aloittaa kaupankäyntistrategian automatisointi. Se kestää vain 5 minuuttia ja voi nosta tuottoa yli 305% yksinkertaisella osta ja pidä -strategialla!

KuCoin on pitkään ollut Binancen, sen tunnetuimman kilpailijan varjossa. Jos merkkihinta on mikä tahansa indikaattori, KuCoin ($ KCS) on ollut nousussa sekä sijoittajien että kauppiaiden silmissä.

KuCoin-tarina on utelias. Kysy ympäri ja huomaat, että monille KuCoin ilmestyi yhtäkkiä. Ei roiskeita sisäänkäyntejä, ei hienoa lehdistökampanjaa – se vain avasi ovensa kauppiaille, ja se oli. Huolimatta siitä, että KuCoin ei päässyt markkinoille kovalla äänellä, se teki yhden asian heti alusta alkaen – tarjosi rahakkeita ja kaupankäyntipareja, joita ei löytynyt mistään muualta.

Kun KuCoin tuli verkkoon syyskuussa 2017 – vain kuukausi Binancen debyytin jälkeen – se törmäsi maahan tietyllä hetkellä. Salausvaluuttamarkkinat olivat edelleen keskellä viilennysaikaa parabolisen kevätkampanjan jälkeen. ICO: t olivat kiinni vakavasti ja auttoivat yhdistämään arvoa sekä BTC: ssä että ETH: ssa. Vaihdot olivat vielä lapsenkengissään – Coinbase, Bittrex, Poloniex, Kraken ja Bitfinex olivat tunnetuimpia, mutta niillä oli vain vähän altcoin-tarjouksia.

Mitä seuraavaksi tapahtui, saattoi tuntua ilmeiseltä näytelmältä, mutta kukaan ennen KuCoinia ei ollut päättänyt tehdä sitä – KuCoin-tiimi kootti kaikki nämä ainesosat yhteen ja loi sen, mitä he kutsuvat nimellä “The People’s Exchange”. KuCoin tiesi, että ihmiset olivat kyllästyneitä pelaamaan varjoisissa pörsseissä, kuten Liqui.io, EtherDelta ja muissa ostamaan epämääräisiä altcoineja. He tiesivät, että jos ihmisillä olisi mahdollisuus ostaa samat altcoinit laillisella vaihdolla, he eivät epäröisi jättää EtherDelta-kaltaisia ​​paikkoja ikuisesti.

Juuri niin tapahtui – paitsi että matala likviditeetin vaihto huonon asiakaspalvelun kanssa ei tapahtunut yhdessä yössä, eikä vain KuCoinin takia. Useat muut vaihdot muodostuivat saman käsitteen ympärille. Coss ja Bibox debytoivat pian KuCoinin jälkeen ja menivät samojen markkinoiden jälkeen. Huobi laajensi tarjontaansa saadakseen lisää markkinaosuutta. Markkinapolitiikasta ja turbulenssista huolimatta KuCoin tuli vahvaksi ja vei itselleen paikan tarjoamalla ei-hölynpölyä käyttökokemuksen, jota tukee vaikuttava joukko merkkejä.

Michael Gan, KuCoinin perustaja, uskoo pörssin menestyksen johtuvan siitä, että se haluaa listata piilotetut helmi-kryptovaluutat. Vaikka se on epäilemättä suuri osa KuCoinin menestystarinaa, joukkueen varhaisessa vaiheessa tekemä unohtumaton liike oli tarjota käyttäjille viittausohjelma. Lähetysohjelma oli pohjimmiltaan voitonjako-ohjelma, toisin kuin mikään muu ennen sitä. Vaihdon tarjoamien epäitsekkäiden kannustimien vuoksi ihmisistä tuli kovia KuCoin-evankelisteja, jotka auttoivat vaihtoa keräämään uusia käyttäjiä rakkuloittain.

KuCoin keräsi nopeasti niin monta uutta käyttäjää, että heitä hukutti sivustoliikenne ja heidän täytyi ryhtyä toimenpiteisiin oman kasvun hidastamiseksi. Kuvittele nyt – että olet niin menestyvä, että päätät tietoisesti lyödä jarrua omaan menestykseen.

Matkan varrella KuCoin on tehnyt muutoksia viittausohjelmaansa ja lopettanut sen yhdessä vaiheessa. Käytäntömuutokset syrjään, vaihto on toiminut ilman palvelun keskeytyksiä tai hakkerointeja debyytin jälkeen. Viimeinen asia – että KuCoinia ei ole hakkeroitu – on tärkeä osoitus joukkueen omistautumisesta pitää käyttäjät turvallisina ja terveinä.

Joten, onko KuCoin paikka, jos haluat kerätä muutaman vaikeasti löydettävän rahakkeen? Mennään kysymyksen loppuun tarkastelemalla perusteellisesti pörssin toimintaa.

Tilin avaaminen

Rekisteröityminen KuCoin-tilille on helppoa – ehkä jopa liian helppoa. Kun olet siirtynyt KuCoin.com-sivustoon (tarkista aina kolminkertainen osoite, ennen kuin annat mitään tietojasi), etsi sivun oikeassa yläkulmassa oleva Rekisteröidy-painike. Jatka eteenpäin ja napsauta läpi, ennen kuin sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoite, joka esikatsellaan vahvistuskoodilla.

Kun olet poistanut sähköpostikoodin esteen, voit viimeistellä tilisi luomisen antamalla vahvan salasanan.

Sisällä olet siirtynyt tilisi yleiskatsauksen hallintapaneeliin, josta on tullut paljon parempaa vuosien varrella. Kun KuCoin avasi ensimmäisen kerran myymälän, sen käyttöliittymä puuttui verrattuna raskaisiin lyöjiin, kuten Coinbase ja Binance. KuCoinin käyttäjäystävällisyys on kuitenkin nykyään saavuttanut uuden tason. Jos olet aiemmin käyttänyt kryptovaluutan vaihtoa, KuCoinin hallintapaneeli ei saa aiheuttaa haasteita.

Kuten aina, suosittelemme maksimoimaan tilisi suojausvaihtoehdot aloittamalla 2FA-suojauksen ottamisen käyttöön. Määritä asetukset napsauttamalla profiilisi avataria oikeassa yläkulmassa. Siellä näet useita vaihtoehtoja, jotka liittyvät suojausasetuksiin, KYC: hen ja kaupankäynnin salasanaan. Maksimoi suojausasetuksesi ja aseta kaupankäynnin salasana. Kun olet valmis, sinun kannattaa käydä KYC: n läpi, jotta voit palauttaa tilisi, jos sinut suljetaan jonain päivänä.

Lopuksi joudut rahoittamaan tiliäsi. KuCoin tekee asioita vähän eri tavalla kuin muut käyttämäsi pörssit. Binance, Coinbase, Bittrex ja muut käyttävät yhtä päätiliä, joka ottaa talletuksia, lähettää nostoja ja käy kauppaa suoraan, mutta KuCoin erottaa tilisi ‘päätiliksi’ ja ‘kauppatiliksi’. :

  1. Rahoita päätilisi ostamalla salaus luottokortilla tai lähettämällä salaus toisesta lähteestä KuCoin-lompakkoon.

  2. Lähetä varoja päätililtäsi kauppatilillesi.

  3. Kauppa – sitten, kun olet valmis vetäytymään, tee prosessi päinvastaisessa järjestyksessä.

Vaikka tilien erottaminen voi tuntua tarpeettomalta, mielestämme se on loistavasti turvallinen muotoilu. Sovellusliittymillä on pääsy vain kauppatilillesi, joten jos haluat erehtyä turvallisuuden puolella ja käytät kolmannen osapuolen sovellusliittymiä, voit pitää leijonan osan varallisuudestasi turvassa päätililläsi.

Ominaisuudet ja palvelut

KuCoinin käyttäminen ensimmäistä kertaa on vähän kuin matkustaminen Yhdysvalloista Australiaan. Kaikki näyttää melkein samalta – mutta kun katsot tarkemmin, alat huomata kaikki pienet erot. Coinbase-kaltaisesta pörssistä tullessa KuCoin saattaa tuntua aluksi hieman pelottavalta, mutta se johtuu lähinnä sen ominaisuuksien joukosta, jotka sopivat kauppiaille eri raidoista.

  • Tonnia kauppapareja – KuCoinin tärkein arvonta on pelkkä kaupankäyntiparien tarjonta rahakkeille, joita et löydä missään muussa suuressa pörssissä. Useimmissa tapauksissa KuCoin avaa merkin polun suurille liigoille debuttamalla projektia sen pörssissä ennen kuin muutkin pörssit, kuten Huobi ja Binance, valitsevat merkin. KuCoinin valikoiman kauneus on, että sinun ei tarvitse kalastaa huijausliikkeissä saadaksesi tavallisesti epälikvidit rahakkeet, kuten J8T, tai uudemmat projektit, kuten MTV.

  • Turvallisuus – Vaihdoilla on paljon vaikutuksia, mutta tärkein ominaisuus on vankka turvallisuus. Vaikka KuCoin on toteuttanut käyttöliittymän sisällä useita turvatarkastuspisteitä, jotka tekevät vaihdon näyttävän turvalliselta, heille on tehty viimeisin korkean profiilin hakkerointi. Pörssistä varastettiin hetkessä 150 miljoonaa dollaria kryptovaluuttaa 25. syyskuuta 2020. Hakkerit pääsivät käsiksi KuCoinin kuumiin lompakkoihin, joilla oli merkittävä osa kokonaisvarastaan. Tämä viallinen tietoturvasuunnittelu voi johtaa pörssin lopulliseen kaatumiseen.

  • Ympärivuorokautinen tuki ja tehokas kaupankäyntimoottori – KuCoinin tukihenkilöstö on käytettävissä vuorokauden ympäri vuorokauden ympäri pörssin verkkosivuilla ja sähköpostitse. KuCoinin tukihenkilöstö huolimatta siitä, että pyyntöjä on tulvillaan ympäri maailmaa, tekee jaloa työtä vastaamalla nopeasti tukipyyntöihin. Toinen tapa, jolla pörssi tukee käyttäjiä, on ylläpitää tehokas kaupankäyntijärjestelmä, joka pystyy käsittelemään jopa 2 miljoonaa tilausta sekunnissa. Jopa äärimmäisen rasituksen ja kysynnän myötä pörssin toiminta jatkuu sujuvasti ilman huomattavaa hidastumista.

  • Spotlight IEO -alusta – IEO-villityksen puuttuminen on virhe, jota ei kannata tehdä. Sellaisena KuCoin oli yksi ensimmäisistä kryptovaluutanvaihdoista, joka ei vain hyppää IEO-vaunulle, vaan myös innovoi sen Spotlight-alustallaan. Se on antanut KuCoinin käyttäjille etulinjan, joka ei näytä hiipuvan pian. Sekä MultiVAC että Trias esittelivät varhaisena Spotlight IEO: na, ja markkinoiden niin suoriutuneesta suorituskyvystä huolimatta IEO: iden ympärillä olevat huomiota herättävät otsikot ovat olleet erinomaisia ​​KuCoinin pörssin kasvulle ja token-arvolle.

  • OTC-kaupankäynti – Aivan kuten IEO-alustoilla, OTC-kaupankäyntipisteistä on tullut normi krypto-valuutanvaihdolle. Institutionaalinen kiinnostus salausta kohtaan on lämmennyt ympäri vuoden, ja digitaalisen omaisuuden kaupankäynnin ollessa tällä hetkellä täydessä vauhdissa KuCoinin OTC-kaupankäynti on ajankohtaisempi kuin koskaan. OTC-kaupankäynti on yleensä korkean nettovarallisuuden ja yrityksen kokoisia tilejä varten, joiden on suoritettava kaupat pois tilauskannasta. KuCoinin OTC-pöytä on parhaillaan kokeiluvaiheessa ja on saatavana USDT- ja CNY-pareille.

  • Marginaalikauppa – KuCoin aloitti marginaalikauppapalvelunsa 31. lokakuuta 2019. Tämä alusta tuki alun perin 12 erilaista omaisuutta, mikä tarjosi tavan käydä kauppaa jopa 10x vipuvaikutuksella. Marginaalikauppatoimintojen lisäksi tämä merkitsee myös lainausalustan avaamista käyttäjille, jotka haluavat lainata tunnuksiaan muille marginaalikauppaa varten.

  • KuCloud – Ilmoituksen jälkeen Binance antaa kehittäjille mahdollisuuden rakentaa oma pörssi Binance-infrastruktuuria käyttäen, KuCoin reagoi nopeasti omalla tarjouksellaan. KuCloud on kryptovaluuttakaupan ratkaisu, jonka avulla kehittäjät voivat käynnistää omat salaus- ja futuurikauppapaikkansa.

KuCoinin osakkeet ($ KCS) ja palkkiot

Kun kryptovaluutta-karhumarkkinat näyttivät kuluvan muutama kuukausi sitten, useimmat merkkiarvot pysähtyivät pitomalleihin. KuCoinin natiivi KCS-tunnus oli kuitenkin kiireinen siitä, että härkä ajettiin yksin. KuCoin Shares -tunnistetta analysoitaessa on paljon pidettävää. Samoin kuin muita valuuttakursseja, kuten BNB, HT ja BIX, KCS: tä käytetään alennuksiin kaupankäyntimaksuista ja muista vaihtopalveluista – mutta se ei ole merkin suurin piirustus.

Nimensä mukaisesti KuCoin-osakkeita käytetään vastaanottamaan pala yrityksen piirakasta. Joka päivä KuCoin ottaa päivittäiset kaupankäyntimaksunsa, pitää puolet itselleen ja levittää loput 50% suhteessa lompakkoihin, joilla on KCS. Mitä suurempi on KCS-omistuksesi, sitä enemmän KuCoinin tuloja sinulla on oikeus saada. Pörssin tulojen jakamismallin arvonta on selvästi ilmeinen – niin kauan kuin pörssi on edelleen kannattavaa ja kasvavaa, voit odottaa KCS: n haltijana osallistuvan yrityksen menestykseen.

Kaupan sulauttamiseksi KuCoin on ilmoittanut uudesta bonussuunnitelmasta. Mutta sillä välin he ovat päättäneet lisätä ante. Normaalisti KuCoin ottaa 10% neljännesvuosittaisista voitoistaan ​​ja käyttää sitä markkinoimaan KCS: n ostoa, jonka se sitten polttaa toimituksesta. Kolmannen finanssineljänneksen ajan, KuCoin ostaa lisäksi takaisin ja polttaa KCS: n – heittää ylimääräistä polttoainetta liekkiin. Vaihto ennakoi palamisnopeuden merkittävän kasvun, mikä voi vauhdittaa kysyntää.

Hyvä ja huono

KuCoin on rakentanut ansaitun maineen johtava vaihto altcoin-metsästykseen. Nykyisessä kryptovaluutanvaihtomaisemassa kukaan ei tule lähelle tarjoamaan KuCoinin tekemää valtavasti vähemmän tunnettua digitaalista omaisuutta. Sellaisena vaihto täyttää kapealla eikä sillä näennäisesti ole läheistä kilpailijaa. Voidaan väittää, että Binancen osakkeet ovat päällekkäisiä KuCoinin markkinoiden kanssa, mutta todellisuudessa nämä kaksi pörssiä täydentävät pikemminkin kuin kilpailevat suoraan keskenään.

Huolimatta menestyksestään kapeallaan, KuCoin on päättänyt olla lepäämättä laakereillaan. Sen sijaan vaihto pyrkii hajauttamaan itsensä käynnistämällä lohkoketjun ja hajautetun vaihdon lähitulevaisuudessa. Vaikka tällaisia ​​eleitä varmasti arvostetaan, nykyinen keskitetty vaihto toimii hienosti, jos tiedät mitä etsit.

Valitettavasti KuCoinin teollisuuden viiveellä olevat turvallisuuskäytännöt, joihin kuuluu merkittävän osan heidän kryptovaluutastaan ​​pitäminen kuumissa lompakoissa, ovat suuri huolenaihe. On vaikea sivuuttaa tätä vakavaa puutetta, kun ihmiset asettavat omat rahansa linjalle. Seuraavien viikkojen aikana jatkamme sen seuraamista, kuinka KuCoin pystyy palauttamaan menetetyt varat. Salausyhteisö on yhdistänyt varojen noutamisen ponnistelut, mutta kaikkea menetettyä ei ehkä ole mahdollista palauttaa.

Koska salausvaluuttasäännökset kiristyvät ympäri maailmaa, se, että KuCoin antaa kauppiaille mahdollisuuden hypätä sisään käymättä läpi tarkistusprotokollia, tarkoittaa, että he todennäköisesti näkevät käyttäjien virran tulevina kuukausina. Tällä voi olla jotain tekemistä sen kanssa, että pörssi tehostaa suunnittelua, tukea ja ominaisuuksia, jotka on asetettu äskettäin, mutta lopulta kaikki nämä parannukset hyödyttävät sitä, josta on nopeasti tulossa yksi kryptovaluutan pilarivaihto.

Luokitus

Kokonaisuus – 4.3

KuCoin on johtava kryptovaluutan vaihto hyvästä syystä. Niiden omaisuuserät, palkkiot ja käyttöliittymäsuunnittelu tekevät KuCoinista loistavan vaihtoehdon salauksen kaupankäynnille.

Lisälukemista

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange -katsaus

Kraken Review – Pörssin ominaisuudet, kaupankäyntimaksut ja turvallisuus

Lopullinen opas salausindeksirahaston rakentamiseen

Täydellinen opas krypto-valuutanvaihtotilaustyypeistä

Kryptovaluuttakauppabotit – täydellinen opas

Katkarapu on kaupankäynnin botti, jolla on yhteistyössä KuCoinin kanssa salaussalkun hallinnan yksinkertaistamiseksi. KuCoin-tilisi linkittäminen Shrimpy-palveluun avaa kätevät kaupankäyntiominaisuudet, jotka voivat auttaa sinua automatisoimaan salausstrategian. Kokeile jo tänään!

Shrimpyn Universal Crypto Exchange -sovellusliittymät ovat ainoat salaussovellusten yhtenäiset sovellusliittymät, jotka on erityisesti suunniteltu sovelluskehittäjille. Kerää reaaliaikaisia ​​kauppa- tai tilauskannan tietoja, hallitse käyttäjien vaihtotilejä, toteuta kaupankäyntistrategioita ja yksinkertaista tapaa, jolla muodostat yhteyden kuhunkin pörssiin.

Seuraa meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me