Kryptovaluutan Visa-kortit: Katsaus nykyisiin vaihtoehtoihin

Lohkoketjuprojektit pyrkivät usein kuulumaan tiettyihin luokkiin, kuten hajautettuihin laskennallisiin markkinoihin, ennustemarkkinoihin tai älykkääseen sopimukseen. Kryptovaluutan aloittavilla yrityksillä on taipumus kokoontua tietyille sektoreille ja taistella sitä ylivaltaa vastaan, kun tällainen sektori käsittää salausvaluutan maksukorttien tarjoamisen.

Kukoistava sektori

Viime aikoina monet aloittelevat yritykset ovat lähteneet alueelle ja pyrkineet painostamaan jo vakiintuneita kortin tarjoajia. Tämä vuosi, TenX, Monaco, ja Centra ovat kaikki heittäneet hattujaan renkaaseen, jossa jo asuivat yritykset, kuten Bitpay, Xapo ja Wirex. Tämän lisäksi blockchain-pankkipalvelujen tarjoajat, kuten Change, Worldcore ja Bankera, työskentelevät myös tarjotakseen asiakkailleen kryptovaluutan maksukorttivaihtoehtoja.

Tämä on selvästi kukoistava ala, ja pankkipalvelut edustavat aluetta, joka luonnollisesti sopii blockchain-pohjaisten yritysten aiheuttamiin häiriöihin. Nopeiden voittojen mahdollisuutta on myös oltava vaikea vastustaa, koska TenX: n, Monacon ja Centran triolla oli kaikki tuottoisia ICO: ita aiemmin tänä vuonna. TenX keräsi yli 83 miljoonaa dollaria kesäkuun ICO: n aikana, ja heidän PAY-tunnuksensa arvo on noussut 0,80 dollarista ICO: n aikana noin 1,70 dollariin..

Monaco pystyi keräämään hieman yli 25 miljoonaa dollaria kesäkuun ICO-aikana ja myi MCO-rahakkeensa sijoittajille hintaan 2,84 dollaria. MCO käy nyt kauppaa noin 5,80 dollarissa, mikä on mahdollistanut sijoittajille yli 200 prosentin sijoitetun pääoman tuottoprosentin. Centra-väkijoukko nosti vajaan 50 miljoonan dollarin syyskuun joukkuemyynnin aikana, mutta heidän joukkueensa on toiminut heikosti, ja tämä on johtanut siihen, että Centra-tunnus on pudonnut 0,70 dollarista t0 0,40 dollariin.

Centran vaihtelevasta omaisuudesta huolimatta kryptovaluutta-maksukortit ovat yksi menestyksekkäimmistä alueista, jotka liittyvät blockchain-yrityksiin. He hyötyvät myös runsaasta yhteisön tuesta ja liikearvosta, koska kryptovaluutta-harrastajat tunnistavat oikeutetusti salauksen pankkikortit olennaiseksi komponentiksi massan käyttöönoton aikaan.

Crypto-maksukortit mahdollistavat kryptovaluuttojen saumattoman integroinnin fiatin vakiintuneeseen maailmaan ja tekevät kryptojen käytöstä tehokkaamman. Ne antavat myös vähemmän teknisesti tajuille mahdollisuuden osallistua kryptovaluuttoihin tarvitsematta ymmärtää esimerkiksi Bitcoinin tai Ethereumin taustatyötä.

Ylin ja alin

Kuten voidaan odottaa, alalla on taipumusta kokea ylä- ja alamäkiä, ja salauksen maksukortin tarjoajat saivat valtavan nousun, kun Visa Inc. ilmoitti että se on hyväksynyt ennakkomaksukortin, jota tukee kryptovaluutta Monaco, kun se yrittää digitaalisiin valuuttoihin.

Monacon ennakkomaksukortti on hyväksytty myöntämään Singaporen asukkaille, ja Visa myönsi olevansa järkyttynyt korttien suuresta kysynnästä, koska yli 17 000 korttia varattiin yksinomaan suusanallisesti.

Monacon toimitusjohtaja Kris Marszalek lisäsi: “Tämä on tärkeä askel kohti Monacon visiota kryptovaluutan tuomisesta massamarkkinoille.”

Monacon Visa-kortit

Kuva Lähde

Visa nauttii noin 44 miljoonan kauppiaan maksuverkostosta, ja kaikki tähän verkkoon viritetyt maksukortit ovat enemmän kuin askel lähempänä joukkomääräistä käyttöönottoa. Monacon hyväksymisen lisäksi Visa on myös hyväksynyt BitPay- ja Shift Card -ohjelmat, joiden avulla kuluttajat voivat muuntaa kryptovaluutat fiatiksi ja tallettaa nämä varat pankkitilille, joka on liitetty Visa-debit- tai prepaid-korttiin.

Tämä hyvä uutinen seurasi aiemmin pettymys TenX, joka paljasti pankkikortin myöntäjän Wave Crest Holdingsin, on lopettanut korttien myöntämisen Euroopan ulkopuolella. TenX joutui vaikeuksiin sääntelyviranomaisten kanssa, koska heidän nähtiin hoitavan pankkia ilman lisenssiä. Tämän seurauksena TenX ei voi myöntää Visa-kortteja useimmilla alueilla, mutta se voi tehdä sen Euroopassa, koska Wave Crestillä on tarvittava pankkilisenssi.


16. lokakuuta alkaen TenX Visa; joka voi muuntaa Bitcoinin, Ethereumin ja DASH: n fiat-valuuttoiksi, toimii vain Euroopassa ja useissa muissa maissa, kuten Israelissa ja Turkissa. TenX ei ole käytettävissä Amerikan, Aasian, Afrikan, Australian ja Tyynenmeren asukkaille. Kunnes TenX löytää korvaavan kortin myöntäjän, näillä alueilla asuvat henkilöt eivät voi käyttää palveluitaan.

Tämän uutisen pitäisi johtaa siihen, että salausmaksukorttipalvelujen tarjoajat käyttävät enemmän aikaa ja energiaa pankkilainsäädännön tutkimiseen ja strategioiden toteuttamiseen, jotka sopivat parhaiten heidän erityistavoitteisiinsa.

Katse eteenpäin

Näistä ensimmäisistä takaiskuista huolimatta tulevaisuus näyttää salakirjoituskorttien valoisalta, ja on vain ajan kysymys, ennen kuin ne hyväksytään laajemmin ja siten näkyvämmiksi. Salausvaluuttojen sulautuminen perinteisiin pankkijärjestelmiin maksukorttimaksuverkkojen kautta on ratkaiseva askel eteenpäin kilpailussa massan käyttöönottoon.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me