Koneen oppiminen salaussalkun hallinnan tapaustutkimukseen: viikko 12

>

Viimeisen kolmen kuukauden aikana tiimimme on seurannut neljän eri salkkustrategian kehitystä. Näitä ovat salkut, jotka on valittu käyttämällä Nomics Machine Learning, CoinGecko, markkina-cap-indeksointia ja yksinkertaista Bitcoin HODL: ää.

Vaikka Bitcoin on ollut nousussa tällä viikolla, se on luonut verikylvyn monille DeFi- ja alhaisemmilla varoille, jotka olivat toimineet poikkeuksellisen hyvin edellisillä viikoilla.

Tämä ravistelu oli isku Nomics ML -strategialle, mutta ei riittänyt vähentämään sen kokonaissuorituskykyä muiden tutkimuksen strategioiden alapuolelle. Jatka lukemista koko keskustelun ajan!

Muistutus: Tämän tutkimuksen menetelmä kuvattiin ensin edellisessä artikkelissamme.

Seuraa tämän tutkimuksen etenemistä Shrimpyssä.

Viikon 11 tulokset

Tähän mennessä tehty tutkimus on ollut tasainen sekoitus järkytystä ja kunnioitusta. Aikaisempia viikkoja on dominoinut Nomics ML -strategia, mutta kaikki kaatui tällä viikolla, kun Bitcoin puhkesi.

Kysymys on edelleen: saavuttaa Bitcoin-suorituskyky Nomics ML -tutkimuksen?

# 1 Bitcoin

Bitcoin näki poikkeuksellisen suorituskyvyn viime viikolla, kun se puhkesi parabolisella tavalla. Viikkojen kestäneen Bitcoinin tapahtumien tapahtumien jälkeen tämä suorituskyky on lisännyt jännitystä koko salamarkkinoilla.

Bitcoin oli yksi parhaiten tuottavista varoista viikon aikana.

Lopullinen Bitcoin-salkun arvo: 1304,83 dollaria.


# 2 Top 10 -hakemisto

Bitcoinin erinomaisen suorituskyvyn vuoksi odotettiin, että markkinapainotettuun indeksiin perustuva salkku kokisi myös samanlaisen kehityksen viime viikon aikana, koska Bitcoin piti noin 75% salkun arvosta.

Näimme pienen suorituskyvyn kasvun Bitcoin HODL -salkkuun verrattuna, koska Ethereumilla oli myös poikkeuksellinen viikko. Ethereumsin tulos oli + 38% viikossa.

Kun salkku tasapainottuu edelleen, voimme paremmin ymmärtää, miten salkku eroaa yksinkertaisesta Bitcoin HODL -salkusta.

Lopullinen Top 10 -indeksisalkun arvo: 1346,15 dollaria.

Kolikon kolikko Gecko

Coin Gecko -salkussa saavutettiin suhteellisen hyvät kehitystulokset viime viikolla. Tämä johtui näyttelyn kahdesta tähdestä – Bitcoinista ja Ethereumista.

Coin Gecko -strategian suurin voittaja:

 • Ethereum (ETH): +38% Viimeiset 7 päivää

 • Bitcoin (BTC): +22,5% Viimeiset 7 päivää

Coin Gecko -strategian suurin häviäjä:

 • Ketjulinkki (LINK): -4,5% Viimeiset 7 päivää

Coin Gecko -strategialla (Chainlinnk) oli tällä viikolla vain yksi merkittävä häviäjä. Suurin osa varoista oli positiivisia tai lähes 0%: n tuottoja viime viikolla. Coin Gecko on nyt heikoimmin menestyvä salkku.

Lopullisen kolikon Gecko-salkun arvo: 1288,79 dollaria.

# 4 Nomics ML

Nomics Machine Learning -strategia koki suuren iskun tällä viikolla, kun se laski 10%. Arvioidun voiton on 51,37% viime viikolle, a -10% oli Nomicsin merkittävä piti.

Nomics ML -strategian valitsemiin suurimpiin voittajiin kuuluvat:

 • Horizen (ZEN): +8,32% Viimeiset 7 päivää

Nomics ML -strategian suurimmat häviäjät olivat:

 • iExec RLC (RLC): -28,63% Viimeiset 7 päivää

 • Aave (LEND): -24,03% Viimeiset 7 päivää

 • Synthetix-verkkotunnus (SNX): -24,87% Viimeiset 7 päivää

Kaiken kaikkiaan tällä viikolla valittiin pääosin huonoja omaisuuseriä. Ainoa omaisuus, joka toimi positiivisesti valitusta omaisuudesta, oli Horizen.

Final Nomics ML -salkun arvo: 1897,97 dollaria.

Päätelmät

Nomics ML -strategia on säilyttänyt vakaan etumatkan muihin strategioihin verrattuna tämän tutkimuksen toisesta viikosta lähtien. Vaikka tällä viikolla tapahtui merkittävä isku Nomics ML -portfolion suorituskykyyn, emme voi odottaa, mitä seuraavat viikot tuovat. Emme voi käyttää tätä ennustamaan tulevaa suorituskykyä, mutta tulokset ovat jännittäviä.

Huomaa: Tämän tutkimuksen tarkoituksena on arvioida kutakin strategiaa pitkällä aikavälillä. Emme voi vielä tehdä johtopäätöksiä näiden strategioiden pitkän aikavälin potentiaalista vain muutaman kuukauden kuluttua. Tämän seurauksena meidän pitäisi ottaa nämä tulokset suolan kanssa.

Viikon 12 strategiamuutokset

Nyt kun olemme tarkastelleet viimeisen viikon tuloksia, on aika eritellä, miten muutamme kutakin näistä salkkuista ensi viikolle.

Nomics ML -strategia

Nomics ML -strategiassa hyödynnetään Nomics ML -moottorin tuottamia 7 päivän hintaennusteita. Näitä hintaennusteita käytetään sitten määrittämään, mitkä varat tulisi sijoittaa salkkuumme tällä viikolla. Lisätietoja menetelmistä löytyy edellisestä artikkelistamme.

Salkun jakaminen

Seuraaville varoille kohdennettiin täsmälleen 10% salkun arvosta tämän tutkimuksen toisella viikolla.

1. Elrond (ERD)

 • Ennustettu 7 päivän voitto: +72,15%

2. Ethereum (ETH)

 • Ennustettu 7 päivän voitto: +26,37%

3. Bitcoin Gold (BTG)

 • Ennustettu 7 päivän voitto: +11,42%

4. Litecoin (LTC)

 • Ennustettu 7 päivän voitto: +9,38%

5. FTX-tunnus (FTT)

 • Ennustettu 7 päivän voitto: +7,48%

6. Zcash (ZEC)

 • Ennustettu 7 päivän voitto: +5,38%

7. XRP (XRP)

 • Ennustettu 7 päivän voitto: +3,02%

8. Cardano (ADA)

 • Ennustettu 7 päivän voitto: +2,72%

9. Bitcoin Cash (BCH)

 • Ennustettu 7 päivän voitto: +2,62%

10. Sidonta (USDT)

 • Ennustettu 7 päivän voitto: +0%

Muistutus: Tähän salkkuun sisällytämme vain Binancessa käytettävissä olevat varat. Huomaa ensimmäistä kertaa, että USDT on lisätty salkkuun kymmenennessä paikassa. Tämä tarkoittaa, ettei ollut muita varoja, joiden ennustettiin toimivan yli 0% seuraavien 7 päivän aikana.

Keskimääräinen suorituskykyennuste on 15,05% tämän portfolion seuraavan seitsemän päivän ajan. Tämä on Nomics ML -portfolion alhaisin, ellei heikoin suorituskyky tutkimuksen alusta lähtien.

Kolikon Gecko-pisteet strategia

Kolikon Gecko-pisteet -strategiassa käytetään suosittua tietosivustoa “CoinGecko” laskemia “Gecko” -pisteitä. Näitä omaisuuspisteitä käytetään määrittämään lupaavimmat pitkäaikaiset varat, jotka tulisi sisällyttää salkkuun. Lisätietoja menetelmistä löytyy edellisestä artikkelistamme.

Päivitys: Valitettavasti Coin Gecko on joskus viime viikolla päättänyt lopettaa “Gecko” -tulosten julkaisemisen. Emme ole varmoja, miksi näin on, mutta se pakottaa meidät käyttämään viimeistä “Gecko” -pistettä, jonka saimme heidän verkkosivuiltaan.

Salkun jakaminen

Seuraaville varoille kohdennettiin täsmälleen 10% salkun arvosta tämän tutkimuksen ensimmäisen viikon ajan.

1. Bitcoin (BTC) – Viimeiset saatavilla olevat pisteet: 82%

2. Ethereum (ETH) – Viimeisin käytettävissä oleva pisteet: 74%

3. EOS (EOS) – Viimeisin käytettävissä oleva pisteet: 68%

4. XRP (XRP) – Viimeiset saatavilla olevat pisteet: 67%

5. Stellar (XLM) – Viimeiset saatavilla olevat pisteet: 65%

6. Bitcoin Cash (BCH) – Viimeiset saatavilla olevat pisteet: 65%

7. TRON (TRX) – Viimeiset saatavilla olevat pisteet: 64%

8. Ketjulinkki (LINK) – Viimeisin käytettävissä oleva pisteet: 64%

9. NEO (NEO) – Viimeisin käytettävissä oleva pisteet: 63%

10. Monero (XMR) – Viimeiset saatavilla olevat pisteet: 63%

Huomaa: Tästä lähtien tutkimuksen loppuun asti Coin Gecko -varallisuus pysyy samana. Kaikki varat säilyttävät 10%: n allokaation ja tasapainotuksen, jotta nykyiset allokaatiot voidaan kohdistaa kohdennuksiin.

Kolikkomarkkinaindeksistrategia

Coin Market Cap Index -strategiassa käytetään “CoinMarketCap”: n laskemia omaisuuserien ylärajoja sen määrittämiseksi, mitkä varat tulisi sisällyttää salkkuun. Lisätietoja menetelmistä löytyy edellisestä artikkelistamme.

Salkun jakaminen

Top 10 Index -portfoliostrategian kohdentaminen tapahtuu seuraavalla viikolla.

1. Bitcoin (BTC): 75,18%: n allokaatio

2. Ethereum (ETH): 11,75%: n allokaatio

3. XRP (XRP): 4,33% allokaatio

4. Bitcoin Cash (BCH): 1,83% allokaatio

5. Cardano (ADA): 1,36%: n osuus

6. Litecoin (LTC): 1,21% allokaatio

7. Binanssiraha (BNB): 1,21%: n allokaatio

8. Ketjulinkki (LINK): 1,15% allokaatio

9. EOS (EOS): 1,06% allokaatio

10. Tezos (XTZ): 0,92% allokaatio

Huomaa: Uusia sisältöjä ei lisätty tai poistettu viime viikon indeksistä. Me vain mukautamme allokaatiot vastaamaan uusia prosenttiosuuksia ja suoritamme yhden tasapainotusoperaation.

Bitcoin Hold -strategia

Yksinkertaisin tutkittavista strategioista on yksinkertainen Bitcoin HODL. Bitcoin HODL -strategia antaa meille mahdollisuuden verrata näitä muita strategioita Bitcoinin hintakehitykseen. Lisätietoja menetelmistä löytyy edellisestä artikkelistamme.

Salkun jakaminen

100% Bitcoin

Huomaa: Bitcoin HODL -portfoliossa ei tapahdu muutoksia tai tasapainoa.

Seuraa yhdessä Shrimpyn kanssa

Jokainen voi seurata tätä tutkimusta seuraamalla salkun muutoksia ja suorituskykyä Shrimpy-sovelluksen sisällä. Olemme luoneet Binance-pörssiin johtajan nimeltä MLCaseStudy. Tätä johtajaa päivitetään viikoittain, jotta se sisältää viimeisimmät salkunjaot.

Seuraa MLCaseStudy-ohjelmaa Shrimpy-palvelussa.

Vastuuvapauslauseke

Sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi. Sinun ei tule tulkita mitään sellaista tietoa tai muuta materiaalia kuin laki-, vero-, sijoitus-, taloudellinen tai muu neuvonta. Mikään sivustollamme oleva sisältö ei ole Shrimpyn tai minkään kolmannen osapuolen palveluntarjoajan pyyntöä, suositusta, suositusta tai tarjousta ostaa tai myydä arvopapereita tai muita rahoitusvälineitä tällä tai muulla lainkäyttöalueella, jossa tällainen pyytäminen tai tarjoaminen olisi laitonta. kyseisen lainkäyttöalueen arvopaperilakeja.

Kaikki tämän sivuston sisältö on luonteeltaan yleistä tietoa, eikä se koske minkään yksittäisen henkilön tai yrityksen olosuhteita. Mikään Sivustolla ei ole ammattimaista ja / tai taloudellista neuvontaa, eikä mikään Sivustolla oleva tieto ole kattava tai täydellinen lausunto keskustelluista asioista tai niihin liittyvästä laista. Vain sinä otat yksin vastuun arvioida minkä tahansa Sivuston tietojen tai muun Sisällön käyttöön liittyviä ansioita ja riskejä, ennen kuin teet tällaisiin tietoihin tai muuhun Sisältöön perustuvia päätöksiä. Vastineeksi Sivuston käytöstä suostut olemaan pitämättä Shrimpyä, sen tytäryhtiöitä tai kolmansien osapuolten palveluntarjoajia vastuussa mahdollisista vahingonkorvausvaatimuksista, jotka johtuvat päätöksestäsi, joka perustuu Sivuston kautta sinulle tarjottuun tietoon tai muuhun sisältöön..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map