Kieltääkö Yhdysvaltain hallitus salauslompakot? Lyhyt vastaus: Se on monimutkaista

>

Aivan kun Bitcoin ohjasi kryptovaluuttamarkkinoita taivasta kohti uudistetun työn avulla kaikkien aikojen korkeimpaan arvostukseen, hinnat putosivat alas ilman varoitusta.

Odota – oliko varoitus?

Twitterissä joidenkin mielestä epäilyttävällä ajoituksella Coinbasen toimitusjohtaja Brian Armstrong päästää irti hälyttävän huhun. Yhdysvaltain valtiovarainministeriö, sihteeri Mnuchinin johdolla, on valmis kieltämään nimettömien salauslompakoiden käytön ennen vuoden loppua..

class = “sqs-block-image-link

“href =” https://twitter.com/brian_armstrong/status/1331745659989360640 “

>

Mikä on salauksen ulkopuolinen salauslompakko, kysyt? Yksinkertainen – mikä tahansa salattu lompakko, jota itse isännöit (eli omistat ja pidät yksityisiä avaimia), sopii kuvaukseen.

Joten jos käytät tällä hetkellä kylmäsäilytyslompakkoa, kuten Ledger Nano S, tai ohjelmistolompakkoa, kuten MetaMask, saatat joutua kohtaamaan uusia sääntöjä.

Vaikka tämä kaikki näyttää melko huonolta Bitcoinilta, kun otetaan huomioon sellaisten ihmisten suuri määrä, jotka käyttävät ei-vapausrangaistusta salauksen lompakon varastointia, on muutama hopeavuori.

Mikä on lompakko?

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, kuinka asiantuntijat valitsevat kryptovaluutta-lompakonsa ja minkä tyyppisiä lompakoita on olemassa.

Tietojen kerääminen kryptovaluutta-lompakoista ei toimi

Huhutun sääntelyn ytimessä näyttää olevan pankkikeskeinen pakotus pakottaa kaikki nykyiset ja tulevat kryptovaluutan käyttäjät kohti välitysalustoja.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle, on, että jos huhut pitävät paikkansa, sinun on jaettava KYC-tiedot (tunnistetiedot) vaihtojesi kanssa, ennen kuin nostat tai talletat itse isännöimäsi lompakon. Tämä työntö tekee siitä niin, että nykyisin tuntematon salauslompakko on erottamattomasti sidoksissa todelliseen identiteettiisi.

Selvä – niin mennä salauksen lompakot, eikö? Voit myös poistaa Exodus-lompakon, sammuttaa MetaMaskin ja antaa kaiken odottaville pankkiireille.

Väärä. Yritä niin kuin voi, on yksinkertaisesti ei todellakaan pakottaa valvomaan muiden kuin vapausrangaistukseen tarkoitettujen lompakoiden käyttöä. Tällaiset säädökset näyttävät symbolisemmilta kuin mikään muu – ne saattavat pelottaa aloittelijoita, jotka haluavat tulla markkinoille huomaamattomasti, mutta jokainen, joka ymmärtää salausvaluutan varastoinnin, varsinkin kun käytetään laitteistolompakoita, tietää, että keskitetyn pörssin ulkopuolella on vaihtoehtoja.

Harkitse skenaariota, jossa Yhdysvaltain valtiovarainministeriö korjaa uhkansa pakottaakseen salauksen lompakkojen tiedonkeruun. Nyt Coinbase vaatii sinua KYC-lompakkoosi ennen kuin voit nostaa juuri ostettua BTC: tä. Mitkä ovat vaihtoehtosi?

Ensinnäkin voit käyttää hajautettua vaihtoa salauksen kauppaan. Uniswap on jo ylittänyt Coinbase-kaupankäynnin määrän – jos salauksen lompakon säännöt tulevat voimaan, odota, että Uniswap saa paljon enemmän toimintaa.

Lisäksi, kun kryptovaluuttateollisuus pyrkii kohti DeFi: tä sekä loputtomia vaihtoehtoja likviditeetin vaihtamiseksi, keskitetyn pörssin pysymisen todennäköisyys pienenee joka päivä.

Käyttäjän yksityisyys on ensiarvoisen tärkeää salauksessa

Satoshi Nakamoto ei koskaan kuvitellut kryptovaluutta tapaa hallituksille kerätä yksityisiä tietoja. Siksi estoketjut on rakennettu mahdollistamaan sensuuriton taloudellinen pääsy.

Kuten CoinDesk totesi tuoreessa tilanneanalyysissä, kielessä, jota sääntelyviranomaiset ja salaussijoittajat käyttävät salauslompakkoihin, on paljastava ero.

Sääntelyviranomaiset kutsuvat salauslompakoita suojaamattomiksi lompakkoiksi, kun taas sijoittajat kutsuvat niitä itse isännöimiksi lompakkoiksi. Ero tässä koskee yksityisyyttä – salauksen käyttäjät uskovat taloudelliseen riippumattomuuteen, vapauteen valvonnasta ja digitaalisen omaisuuden autonomiaan.

Toisaalta suojaamaton lompakko viittaa näkemykseen, että tällaisilla lompakoilla ei ole isännöintiä – tilanne, joka olisi korjattava sääntelyllä ja keskitettyjen laitosten yhteistyöllä.

Tämä näennäisesti pieni kieliero viittaa todellakin suureen jakoon siinä, miten kumpikin osapuoli suhtautuu salausresurssien varastointiin.

Kieltääkö hallitus salauksen lompakot? Ei oikeastaan

Kuten Armstrong totesi alkuperäisessä Twitter-säikeessään, salausala on valmistautunut tähän mahdollisuuteen ainakin muutaman kuukauden ajan. Itse asiassa he ovat tienneet tarpeeksi kauan muodostaakseen aulan ja ovat vastanneet huhuihin lähettämällä Yhdysvaltain valtiovarainministeriölle vetoomuksen jättää salaus yksin.

Asetuksen odotetaan tulevan voimaan ennen vuoden loppua, lähinnä Yhdysvaltain vaalien tulosten ja lähestyvän vartijanvaihdoksen vuoksi. Sellaisenaan Mnuchin kiirehtii saattamaan säännöksiä läpi ennen kuin aika on kulunut.

Onko tietojen kerääminen itse isännöimistä krypto-lompakoista sitä, että Yhdysvaltain hallitus julisti kieltävän kryptovaluutta-lompakot?

Ei oikeastaan.

Voidaanko hallitus panna täytäntöön nämä säädökset ja työntää ihmisiä keskitettyihin alustoihin hajautetut lohkoketjut, jotka on rakennettu välttämään?

Vastaus on selkeämpi: ainakaan.

Passiiviset salauksen sijoitusstrategiat

Jokainen näistä strategioista on helppo toteuttaa jopa aloitteleville sijoittajille, mutta se ei tarkoita, että ammatit eivät käytä näitä strategioita.

Muita hyviä lukuja

Kuinka tehdä salauskauppabotti Pythonilla

Mikä on DeFi? Opas hajautettuun rahoitukseen

Helppo kryptovaluutan välitysmenettelyt

Kynnyksen uudelleensuuntaus salaussalkun hallintaa varten

Sosiaalinen kaupankäyntialusta

Katkarapu on salausvaluutan sosiaalinen kaupankäyntialusta. Se on suunniteltu sekä ammattimaisille että aloitteleville kauppiaille tulemaan oppimaan kasvavasta salausteollisuudesta. Shrimpy-palvelussa käyttäjät voivat kopioida muiden kauppiaiden salkut ja kaupankäyntistrategiat.

Seuraa meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Kiitos käynnistä!

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me