Kehittyvien markkinoiden salausvaluutan käyttöönotto – mitä on tehtävä

Kaikki puhuvat kryptovaluutan käyttöönotosta ja siitä, miten se voi häiritä koko rahoitusjärjestelmää.

Tämä puhe lisää vetovoimaa jokaisen ylimääräisen valuutan ollessa kasvamassa inflaatioasteella. Venezuelan kaltaisissa maissa näyttää siltä, ​​että fiat on ylittänyt ei-paluupisteen ja että kun kansakunnan rahajärjestelmän romahdus on kysymys “jos”, ei “milloin”.

Fiat-valuuttakriisi on kuitenkin mahdollisuus kryptovaluutalle lisätä käyttöönottokursseja ja tarjota ihmisille vaihtoehtoinen järjestelmä.

Suuri kysymys on: “Mikä on paras tapa kylvää kryptovaluutan käyttöönoton siemeniä?”

Salauksen hyväksymisen tapaus

Kryptovaluutta puhtaimmassa muodossaan ehdotetaan toimivan digitaalisena käteisenä. Tämä hahmoteltiin Bitcoin-asiakirjassa yli kymmenen vuotta sitten. Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa, että kryptovaluutta on suunniteltu toimimaan vaihtovälineenä.

Tekniikan käyttöönoton soittokäyrä

Teknologian käyttöönottokäyrä

Joten miksi kryptovaluutta voisi olla parempi kuin fiat-valuutta?

 • Saatavilla: 28% maailman väestöstä (2,2 miljardia ihmistä) on pankkitonta ja suljettu nykyisen rahoitusinfrastruktuurin ulkopuolelle. Toisin kuin pankkitilit, kryptovaluutta ei vaadi sinua täyttämään hakemuslomaketta, jotta arvo tai kauppa sallitaan. Sen sijaan kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys, voi käyttää salausta ja siirtää arvoa kaikkialla maailmassa
 • Sinä hallitset: Perinteisessä rahoitusjärjestelmässä luotat varasi kolmannelle osapuolelle, kuten pankille. Jos pankki, jossa pidät rahojasi, menee konkurssiin ja hallitus ei voi / ei pelasta tilinhaltijoita, menetät tililläsi olevat varat. Salausvaluutan avulla olet varojesi todellinen omistaja etkä ole riippuvainen kolmannesta osapuolesta.
 • Nopea maksutapahtuma: Oletko koskaan lähettänyt rahaa ulkomaille ja huomannut, että tapahtuman suorittaminen kestää muutaman päivän? Se ei ole vain ärsyttävää, sillä yrityksille tämä hidas nopeus voi maksaa aikaa ja rahaa. Salausvaluutalla maksutapahtumat voidaan suorittaa muutamassa minuutissa.
 • Suojattu: Palkat säilytetään lohkoketjuissa. Tämän kirjanpitomenetelmän on osoitettu olevan erittäin turvallinen. Esimerkiksi Bitcoin-pääkirja varmistaa arvoltaan noin 200 miljardin dollarin arvon eikä sitä ole vaarantettu missään vaiheessa sen kymmenen vuoden elinaikanaan.
 • Suoja petoksilta: Kryptovaluuttatapahtumat tallennetaan julkiseen pääkirjaan. Tämä tarkoittaa, että millään keskitetyllä puolueella, kuten pankilla tai hallituksella, ei ole minkäänlaista valvontaa ja että petolliset toimijat eivät voi vilpillisesti muokata kirjanpitoa omaksi hyödykseen.
 • Suojattu: Palkat säilytetään lohkoketjuissa. Tämän kirjanpitomenetelmän on osoitettu olevan erittäin turvallinen. Esimerkiksi Bitcoin-pääkirja varmistaa arvoltaan noin 200 miljardin dollarin arvon eikä sitä ole vaarantettu missään vaiheessa sen kymmenen vuoden elinaikanaan.
 • Inflaatiota kestävä: Useimmilla kryptoilla on rajoitettu tarjonta. Toisin kuin fiat-valuutta, kryptovaluutta ei salli loputtoman rahan tulostamista. Teoriassa tämän pitäisi suojata ihmisten ostovoimaa, kun yhä useammat ihmiset hyväksyvät salauksen.

Nykyiset salauksen käyttöönottotasot

Joten missä olemme nyt kryptovaluutan käyttöönoton suhteen? Totuus on, että meillä on tällä hetkellä poikkeuksellisen alhainen maailmanlaajuinen salauksen käyttöönottoaste.

Bitcoin on epäilemättä maailman suosituin salaus ja tiedot osoittavat, että vain 22,9 miljoonaa Bitcoin-lompakkoa olemassa. Koska planeetalla on 7,7 miljardia ihmistä, tämä tarkoittaa, että 336 ihmistä kohden on yksi Bitcoin-lompakon osoite.

Salaushakemusten hinnat

Salaushyväksyntäasteet maissa. Lähde: Stata

Se on poikkeuksellisen alhainen adoptioaste etenkin, kun otetaan huomioon:

 • Huomattavalla määrällä Bitcoin-omistajia on useampi kuin yksi Bitcoin-lompakko.
 • 15,5 miljoonaa olemassa olevasta Bitcoin-lompakosta sisältää alle 1 dollarin arvoisen Bitcoinin.
 • Vain 2,5 miljoonassa lompakossa on yli 100 dollarin arvoinen Bitcoin.

Kyllä, monet ihmiset ovat saattaneet kuulla kryptovaluutasta valtavirran uutisissa. Numerot eivät kuitenkaan valehtele. Totuus on, että vain pieni osa maailman väestöstä on tällä hetkellä kryptovaluutoissa. Jos omistat 100 dollarin arvoisen Bitcoinin, voit jo laskea itsesi 2,5 miljoonan rikkaimman Bitcoin-lompakon haltijan joukkoon.

On totta, että siellä on yli 2000 muuta kryptovaluuttaa ja Bitcoin ei ole suinkaan ainoa. Kohta on kuitenkin se, että kryptovaluutan käyttöönotto voi olla alhaisempaa kuin luulet.

Missä salaisen salauksen käyttöönotto on todennäköisintä?

Suurin osa kryptovaluuttahankkeista näyttää käyttävän lähestymistapaa “Jos rakennamme sen, ihmiset tulevat”. Toki, tämä voi olla järkevä strategia. Onko tämä kuitenkin paras strategia ja voisimmeko tehdä enemmän auttaaksemme kouluttamaan ihmisiä kryptovaluutan eduista?

Epämiellyttävä totuus on, että suurin osa kryptovaluuttamarkkinoista koostuu kehittyneissä maissa asuvista osallistujista. Lähinnä USD, EUR ja GBP toimivat hienosti vaihtovälineinä.

On totta, että jotkut vastustavat ideologisesti näitä valtion liikkeeseen laskemia valuuttoja. Asia on kuitenkin se, että väestön enemmistöllä ei ole todellista tarvetta etsiä vaihtoehtoista rahajärjestelmää. Sen sijaan salausta käytetään pääasiassa keinottelumenetelmänä.

Asiat ovat erilaiset paikkakunnilla, jotka sijaitsevat esimerkiksi Venezuelassa, Argentiinassa ja Itä-Afrikassa. Täällä on huomattava määrä yhteisöjä, joihin seuraavat ongelmat vaikuttavat:

 • Huono maksuinfrastruktuuri
 • Suuri osa väestöstä on pankkitonta
 • Korkea inflaatio

Juuri tämän tyyppisillä yhteisöillä voisi olla käytännöllisin salauskäyttö. Mielestämme nämä ovat tyypit paikoista, jotka todennäköisimmin ottavat kryptovaluutan käyttöön lähitulevaisuudessa.

Ovatko henkilöt, joilla on pankki- tai valuuttaongelmia, salausta

Venezuela on ehkä selvin esimerkki yhteiskunnasta, jolla on sekä pankki- että valuuttakysymyksiä.

 • Pääoman hallinta: Hallitus oli asettanut ylärajat pankkiautomaattien nostolle, rajoittamalla kansalaiset käteisnostoihin, joiden arvo on 1 dollari päivässä.
 • Pankkitili: Mukaan Maailmanpankki, Venezuelassa asuvista 31,6 miljoonasta ihmisestä 9,5 miljoonaa on pankkitonta. Se on 30% koko väestöstä.
 • Hyperinflaatio: IMF on varoittanut, että Venezuelan inflaatio voi nousta miljoonaan prosenttiin vuonna 2018.

Venezuelan hyperinflaation salaus

8 Tomotoes tai rahaa? Kuva Carlos Garcia Rawlinsin / Reutersin kautta

Venezuela on äärimmäinen tapaus. Se tarjoaa kuitenkin mielenkiintoisen yleiskuvan siitä, kannustavatko tämäntyyppiset taloudelliset olosuhteet salauksen käyttöönottoa.

Joten mitä tilastot kertovat meille?

No, on erittäin vaikeaa saada kryptovaluuttakaupan volyymitietoja maittain. Syy siihen, että suurin osa kaupasta tapahtuu:

 • Kryptovaluutan vaihdot: Kuka ei julkaise tilastojakoa maittain.
 • Kaupankäynti tiskillä: On spekuloitu, että enemmän salausvaluuttakauppaa tapahtuu OTC-markkinoilla kuin kryptovaluutan pörsseissä. Koska liiketoimet tapahtuvat pörssin ulkopuolella, tämän tyyppisestä kaupankäynnistä ei ole todellista tapahtumamäärätietoa.

Vertaisverkko-salauskauppapalvelu, LocalBitcoins, kuitenkin julkaisee kaupankäyntitiedot maittain. Venezuelan hyperinflatoidun valuutan kanssa on suoraan sanottuna turha tehtävä yrittää arvioida Bitcoin-kaupankäyntimäärää Bolivariin verrattuna.

Venezuelan paikallinen bitcoin-määrä Bolivarissa

Paikallinen Bitcoins-kaupankäyntivolyymi Bolivar Image -palvelussa kolikko. tanssi

Kun tarkastelemme Venezuelan kaupankäyntimäärää Bitcoinissa, käy ilmi, että kysyntä on varmasti lisääntynyt.

Venezuelan paikallinen bitcoin-määrä Bitcoinissa

Paikallinen Bitcoins BTC -kauppavolyymi Venezuelassa. Kuva kautta kolikko. tanssi

Kaaviosta voidaan nähdä, että kuukausittainen Bitcoin-kaupankäyntivolyymi on kaksinkertaistunut noin 2000 Bitcoinista kesäkuussa 2018 4000 BTC: hen kuukaudessa marraskuussa. Nyt se ei ehkä kuulosta kovin paljon.

Meidän on kuitenkin oltava tietoisia siitä, että LocalBitcoins (johon nämä tiedot perustuvat) todennäköisesti muodostaa vain murto-osan maassa tapahtuvasta todellisesta kryptovaluuttakaupasta. Myös ahdistava pääoman hallinta ja Bolivarin devalvoituminen tarkoittavat sitä, että paikallisten on vaikeampaa ostaa Bitcoinia (tai mitä tahansa muuta kryptovaluutta kyseisessä asiassa).

Venezuelan tapauksessa tiedot näyttävät tukevan ajatusta, että huononevat taloudelliset olosuhteet ovat johtaneet lisääntyneeseen kiinnostukseen ja kryptovaluuttojen käyttöönottoon.

Nykyiset kehittyvien markkinoiden käyttöönottotyöt

Monet teistä ovat luultavasti kuulleet miten Dash-ydinryhmä työntekijät luovuttavat salausvaluutan Venezuelassa ja kuinka Dashin lähettiläät ovat onnistuneesti suostuttaneet liikemiehet hyväksymään salauksen.

On varmasti monia erilaisia ​​kryptovaluuttoja, jotka keskittyvät nyt käyttöönottotyöhön kehittyvillä markkinoilla. Dash Core Groupin taktiikalla ja kestävyydellä on kuitenkin kysymyksiä.

On vielä parempi tapa kylvää kryptovaluutan käyttöönoton siemeniä tämäntyyppisissä yhteisöissä?

Mikä on Nimiq?

Suurin osa ihmisistä ei todennäköisesti ole koskaan ennen kuullut Nimiqistä (NIM). Ymmärtääksesi, kuinka Nimiq voisi antaa suuren panoksen kryptovaluutan yleiseen käyttöönottoon, sinun on ymmärrettävä, mistä projektissa on kyse.

Nimiq-salausvaluutta

Nimiq on selainpohjainen Blockchain, joka on suunniteltu yksinkertaisuuteen. Nimiqin syy olemassaoloon on tuoda blockchain-tekniikan edut yleisön yleisölle.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Nimiq on rakennettu alusta alkaen vastaamaan ja poistamaan markkinoille pääsyn esteet, jotka estävät blockchain-tekniikoiden valtavirtaisen käyttöönoton. Vahva hyväntekeväisyys ajattelee Nimiqiä, joten se pysyy aina avoimen lähdekoodin ja yhteisölähtöisenä.

Nimiqin ydinominaisuudet ovat:

 • Minimalistiset käyttöliittymät, optimaalinen käyttöliittymä
 • Selitykset ja käyttöohjeet tarvittaessa
 • Uusien käyttäjien ja salauksen uusien käyttäjien käyttöönottomenettelyt
 • Suorittaa asennuksen ilmaiseksi selaimessasi
 • Myös alkuperäiset mobiilisovellukset ovat saatavilla
 • Suunnittelu ja kieli, joka vetoaa myös ei-teknisiin ihmisiin
 • Paikallisyhteisön valvojat, jotka puhuvat kieltäsi
 • UI: n tarjoaminen useilla kielillä
 • Tavoitteena erityisesti ongelmallisten fiat-järjestelmien markkinat

Nimiq on yksinkertainen salaus. Nimiqin tavoitteena on olla tehokkain ja helpoin käyttää hajautettua maksuprotokollaa & ekosysteemi.

Projektin tavoitteena on yhdistää uusin blockchain-tutkimus ja verkkotekniikka. Nimiq on selainpohjainen, mikä tarkoittaa, että sovelluksia ei tarvitse asentaa.

Kuinka Nimiq voisi myötävaikuttaa salauksen käyttöönottoon?

Siellä on monia hankkeita, jotka yrittävät auttaa adoptiotoimintaa yhteisöissä, jotka kohtaavat pankki- tai valuuttakysymyksiä. Yleinen strategia näyttää kuitenkin olevan salauksen jakaminen vahingoittuneelle alueelle.

Crypto-käyttöönotto Afrikassa

Afrikkalainen Bitcoin-käyttöönotto. Kuva Lähde

Nimiq on äskettäin ilmoittanut harkitsevansa kunnianhimoinen kryptovaluutan käyttöönotto ehdotus, joka ylittää pelkän hyväksymisen. Suunnitelmassa ehdotetaan tapaustutkimuksen aloittamista paikassa, johon sekä valuutta- että pankkikysymykset haastavat. On esitetty, että käyttöönottovaiheen tulisi koostua kolmesta osasta:

 • Paikallinen vaihto: Muunna paikallinen valuutta salaukseksi ja salauksesta paikalliseksi valuutaksi.
 • Reaalimaailma: Missä salausta jaetaan paikalliselle väestölle lahjana. Samoin kuin muut kryptovaluutta-aloitteet, kuten Dash, tämän tarkoituksena on kannustaa vapaata yrittäjyyttä yhteisössä ja toimia paikallisena elvytyspakettina.
 • Inkubaattori: Keskity paikallisen talouskasvun edistämiseen tukemalla paikallisia resursseilla ja tuella online-yritysten luomiseen osallistumaan maailmanlaajuiseen digitaalitalouteen.

Inkubaattorin lisäksi tämä ei näytä olevan erityisen uusi idea. Jos Nimiqin tukema suunnitelma eroaa muista, ehdotetaan kuitenkin:

 • Avoin lähdekoodi: Kokonaissuunnitelmaan sisältyy myös mahdollisuus kryptovaluuttayhteisöön tarkentaa ja parantaa sitä edelleen.
 • Tieteelliset menetelmät: On ehdotettu, että taloustieteiden ja tekniikan akateemikoilla olisi keskeinen rooli lisäpalautteen antamisessa suunnitelman tarkentamiseksi ja että Nimiqin tulisi avata tapaustutkimus akateemiselle tutkimukselle. Suunnitelmassa ehdotetaan myös, että on tärkeää kuulla tutkijoita vaihtoehtoisten fyysisten valuuttojen antropologisen tutkimuksen alalla tapaustutkimuksen parantamiseksi.
 • Akateeminen arvo: Syy siihen, miksi suurin osa akateemisesta tutkimuksesta on keskittynyt blockchainin teknisiin näkökohtiin, johtuu tosielämän puutteesta, salauksen käyttöönoton tapaustutkimuksista. Jos suunnitelma jatkuu, Nimiq ei vain tarjoa tutkijoille mahdollisuutta tutkia todellisen salauksen käyttöönoton tapaustutkimusta, vaan se myös kehottaa heitä aktiivisesti muokkaamaan tapaustutkimusta vastaamaan heidän tutkimusvaatimuksiaan.
 • Talouskasvun edistäminen tapaustutkimuksessa: Ehdotuksessa on myös pohdittu inhimillistä kehitystä tapaustutkimusalueella. Suunnitelmassa ehdotetaan inkubaattorin perustamista, joka tarjoaa pääsyn tietokonelaitteisiin ja opettaa paikallisille verkkoyritysten rakentamista. On myös ehdotettu, että hautomoille myönnetään vuosipalkka, jotta he voivat keskittää kaikki ponnistelunsa liiketoiminnan rakentamiseen. Tämän käsitteen mielenkiintoinen asia on, että jos se onnistuu, se lisää uutta rahaa paikalliseen talouteen ja vauhdittaa paikallista talouskasvua.
 • Yhteistyö hyväntekeväisyysjärjestöjen ja yrittäjien kanssa: On myös esitetty, että paikalliset hyväntekeväisyysjärjestöt voisivat auttaa tapaustutkimuksen käyttöönotossa ja antaa ratkaisevan kuvan suunnitelman optimoinnista. Tällä näyttää olevan paljon järkeä. Kun on kyse yrittäjäyhteisön kanssa tekemisestä, suunnitelman mukaan tämä ryhmä kohdennettaisiin auttamaan inkubaattorin toimintaa pitämällä online-seminaareja. Hieman kuin interaktiivinen Ted-Talk.

Mitä suunnitelmaa on ehdotettu?

Nimiq on ilmoittanut, että ehdotus on tällä hetkellä arvioidaan ja että se on elävä asiakirja, mikä tarkoittaa, että se on avoin lisäsyötölle kryptovaluuttayhteisöltä, hyväntekeväisyysjärjestöiltä, ​​yrittäjiltä ja tutkijoilta.

Salaushyväksyntäehdotus

Itse asiassa Nimiq-tiimi itse kertoo arvioivansa ideoita ja kaikki päätökset edetä ensimmäisessä vaiheessa tehdään vasta saatuaan yhteisön palautetta. Olemme jakaneet vaiheet lyhyesti sinulle:

1. Lisätutkimusvaihe: tapaustutkimuspaikan tunnistaminen, hyväntekeväisyysjärjestöt & akateeminen apu.

 • Tavoite: Paikallista tapaustutkimusalueet, joilla on suurin todennäköisyys kryptovaluutan käyttöönottoon, ja arvioida paikallisen hyväntekeväisyysavun saatavuus tapaustutkimuksen käyttöönottoon.
 • Menetelmä: Laadullisen ja määrällisen tutkimuksen käyttö. Tähän voisi kuulua yhteistyö rahaan, vaihtoon, arvoon, luovuuteen ja sosiaalisiin liikkeisiin erikoistuneiden tutkijoiden kanssa.

2. Outreach To – hyväntekeväisyysjärjestöt, tutkijat, portinvartijat & Yrittäjät

 • Tavoite: Muodostaa kumppanuuksia tapaustutkimuksen käyttöönoton lisäämiseksi ja aloitteen akateemisen arvon lisäämiseksi.
 • Menetelmä: Outreach.

Tähän vaiheeseen sisältyy kumppanuuksien luominen seuraavien kanssa:

 • Akateemikot: Optimoida suunnitelma edelleen ja varmistaa, että tapaustutkimus tuottaa mahdollisimman paljon akateemista arvoa.
 • Portinvartijat: Ovatko ihmiset vastuussa tapaustutkimuksen päivittäisestä toiminnasta.
 • Paikalliset hyväntekeväisyysjärjestöt: Vahvista edellinen tutkimus antamalla lisää oivalluksia ja tekemällä yhteistyötä tapaustutkimuksen käyttöönoton yhteydessä.
 • Yrittäjät: Auttaa tukemaan paikallista yrityshautomoa ja täydentämään paikallisia ihmisiä kilpailukykyisten yritysten rakentamiseen tarvittavilla taidoilla.

3. Tapaustutkimuksen käyttöönotto

 • Tavoite: Laadi tapaustutkimus kohdealueelle.
 • Menetelmä: Suorita ehdotetut käyttöönottotoimet.

Suunnitelmassa hahmoteltuja toimia ovat:

 • Koulutusvideo: Videon luominen opettaa paikallisille kryptovaluutta mittakaavassa. Mielenkiintoista on, että suunnitelmassa ehdotetaan uuden videon luomista, joka on suunnattu paikallisille yrittäjille ja jossa selitetään salausvaluutan hyväksymisen edut maksutavana.
 • Paikallisen keskuksen perustaminen: Ehdotetussa suunnitelmassa on paljon yksityiskohtia, ja sekä turvallisuuteen että turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.
 • Paikallisväestöön pääsy: On kerrottu, että paikallisille tulisi näyttää aluksella oleva video ja osallistua Q: han&Istunto ennen kuin heille annettiin ilman pudonnut salaus.
 • Inkubaattorin asettaminen: Hämmästyttävä yksityiskohtaisuus siitä, miten tämä toimisi, valintaprosessi ja säännöt inkubaattorille. Ehdotus on julkisesti saatavilla niille teistä, jotka ovat kiinnostuneita kannustinmekanismien yksityiskohdista.

Nimiqin edut

Vaikuttaa siltä, ​​että Nimiq aikoo kohdistaa yhteisöihin, joissa heidän salausvaluutallaan on suurin etu. Strategia pelaa NIM: n vahvuuksia ja antaa tapaustutkimukselle parhaat mahdollisuudet menestyä (jos se etenee).

Tämä tarkoittaa, että kohdeyhteisön tulisi nähdä arvo seuraavissa:

 • Nopeasti & Helpot liiketoimet: Nimiqin keskittymisen yksinkertaisuuteen pitäisi auttaa sitä saamaan käyttöönotto laajemmissa yhteisöissä kuin monimutkaisemmat salaukset.
 • Alhaiset transaktiopalkkiot: Tällä hetkellä transaktiokustannukset ovat alle yhden sentin.
 • Selainpohjainen: NIM: n mielenkiintoinen asia on, että sen käyttämiseen ei tarvita latauksia. Se on itse asiassa valtava kauppa alueilla, joilla on heikko liitettävyys ja alhainen kannettavan tietokoneen / työpöydän omistajuus. Nimiq auttaa alentamaan kipua tämän adoptioesteen ympärillä, ja tämä voi todellakin olla salauksen suurin vahvuus.

Viimeinen sana

Keskustelu kryptovaluutan käyttöönotosta on vasta kiristymässä, kun useammat fiat-valuutat kokevat nopean inflaation ja salaustila kypsyy. Loppujen lopuksi, jos kryptovaluutat ovat todella tulevaisuus, käyttöönoton on tapahduttava jossain vaiheessa.

Ilman sitä salauksen epäilijät valtavirran medioissa viittaavat aina adoptiovirheisiin todisteena salakokeen epäonnistumisesta.

Nimiq on voinut sponsoroida yhtä kattavimmista ja kohdennetuimmista suunnitelmista kryptovaluutan käyttöönottoa varten. Jos he päättävät siirtyä eteenpäin ja voivat saada salauksen, akateemiset, hyväntekeväisyys- ja yrittäjyysyhteisöt mukaan, uskomme, että valtavirta alkaa ymmärtää, miksi salausta tulisi ottaa vakavasti.

Nimiqin idea avoimesta hankinnasta ehdotus ja sallimalla kenen tahansa osallistua voi olla valtava rooli salauksen käyttöönoton tulevaisuudessa antamalla muille tulevaisuudessa rakentaa tätä tutkimusta. Loppujen lopuksi salauksen käyttöönotosta puuttuu kartta. Jos suunnitelma etenee, näyttää todennäköiseltä, että Nimiqillä on keskeinen rooli tämän alkuperäisen suunnitelman luomisessa.

Vaikka Nimiq-tiimi epäonnistuu omaksumisessa, tämä pohja voitaisiin varmasti rakentaa auttamaan muita hankkeita tulevissa adoptiotyöissä. Siksi Nimiqillä on potentiaalia myötävaikuttaa salauksen käyttöönottoon ja miksi se on kannattava aloite tukea.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Ilmoitus: Kirjoittajalla on jonkin verran NIM: ää portfoliossaan, ja Nimiq korvaa sen pitkäaikaisessa riippumattomassa konsultointikyvyssä. Tätä artikkelia ei pidä tulkita sijoitusneuvonnaksi. Tee aina oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me