Katsaus Theta Token: Blockchain Powered Video Streaming

Theta Token vie estoketjun videoiden suoratoistoon ja pyrkii hajauttamaan videoiden suoratoistoa ja video on demand -palvelua.

Heidän visionsa on tarjota korkealaatuisia videovirtoja ilman nykyään usein havaittavia puskurointiongelmia. Lisäksi he aikovat hyödyntää käyttäjien kaistanleveyttä ja tallennustilaa videon suoratoiston kustannusten alentamiseksi ja samalla myös laadun parantamiseksi.

Onko näin vahvalla kilpailulla kuitenkin mitä se tarvitsee?

Tässä Theta Token -katsauksessa tarkastelemme perusteellisesti projektia, mukaan lukien tiimi, tekniikka, ainutlaatuiset myyntipisteet ja THETA-tunnuksen näkymät.

Theta-tunnuksen yleiskatsaus

Tiedämme jo, että Internetin käyttäjillä on valtava ruokahalu video- ja videoiden suoratoistopalveluihin. Tämä on todistettu YouTuben, Twitchin, Live.ly: n ja Facebookin ja Twitterin videoiden suoratoiston lisäyksillä sekä yhä suositummalla Tik Tokilla..

Itse asiassa verkkolaitteistoyhtiö Cisco arvioi, että yli kaksi kolmasosaa nykyisestä Internet-kaistanleveydestä vie videoiden suoratoisto. Tämän määrän odotetaan nousevan 82 prosenttiin seuraavien 18–24 kuukauden aikana.

Vaikka kaikki on hyvin, tämän päivän videoiden suoratoisto ei ole täydellinen. Monet videovirrat kärsivät ns. Viimeisen mailin toimitusongelmista. Sisältötoimitusverkot ovat luoneet infrastruktuurin, jossa suuret palvelinkeskukset tarjoavat suoratoistopalveluja tietyille maantieteellisille alueille.

Virrat ovat kuitenkin vain yhtä hyviä kuin infrastruktuuri, joka syötetään käyttäjien todellisiin koteihin, ja tämä voi joskus olla hidasta ja aiheuttaa usein viiveitä, uudelleensuuntauksia ja epätasaista virtaa.

Theta Token -tiimin jäsenet

Perinteinen CDN-verkko vs. Theta Token “Hybrid” -ratkaisu. Lähde: Valkoinen paperi

Theta Tokenin tiimi on keksinyt ratkaisun “viimeisen mailin” ongelmaan käyttämällä hajautettua blockchain-tekniikkaa. Tämä on johtanut maailman ensimmäiseen hajautettuun suoratoistoverkkoon (DSN). Paitsi että, syyskuussa 2020 Theta Labs vastaanotti ensimmäisen hajautetun suoratoiston patentti- kattaa “Hajautetun tiedon suoratoisto- ja jakeluverkon menetelmät ja järjestelmät”.

Tässä lohkoketjussa verkon käyttäjiä kannustetaan jakamaan käyttämätön muisti ja kaistanleveys verkon parantamiseksi. Tämä johtaa parempaan yleiseen suorituskykyyn kaikille, ympäri maailmaa. Theta-laboratorioiden perustajan Mitch Liun mukaan

Pohjimmiltaan Theta antaa käyttäjille mahdollisuuden jakaa käyttämättömän kaistanleveytensä ja laskentaresurssinsa Theta-tunnusten louhintaan ja puolestaan ​​välimuistiin ja välittää videovirrat muille verkon käyttäjille.

Teknologia Theta Tokenin takana


Theta-lohkoketjuverkko on suojattu Proof-of-Stake-konsensusmekanismilla, joka on paljon vähemmän vaativa laskennallisesti ja jolla on korkeampi tapahtumakapasiteetti verrattuna Proof-of-Work -protokolliin. Käyttämällä PoS: ää konsensusmekanismina on mahdollista, että monet erilaiset laitteet toimivat katsojina ja välimuistisolmuina.

Saatat ihmetellä, kuinka Theta Token käsittelee lohkoketjun ja videon suoratoiston skaalautuvuutta. He ovat kehittäneet resurssikeskeisen mikromaksupoolin skaalautuvuuskysymysten ratkaisemiseksi. Lisäksi he ottavat käyttöön Proof-of-Engagement -nimisen videosegmenttien toimituksen seuraamiseksi.

Palkintojen jakamisen ja keräämisen alustalla hoitaa Smart Streaming -sopimukset, jotka ovat tietyntyyppisiä älykkäitä sopimuksia Theta Token -lohkoketjussa.

Tässä on yksityiskohtaisempia selityksiä näistä uusista käsitteistä:

Resurssikeskeinen mikromaksujärjestelmä

Theta Token loi resurssikeskeisen mikromaksupoolin nimenomaan luomaan ketjun ulkopuoliset maksupoolit, joita käyttäjät voivat käyttää ketjun ulkopuolisiin nostoihin. Ne on suunniteltu kestämään kaksinkertaiset kulut ja tarjoavat myös enemmän joustavuutta kuin muut ketjun ulkopuoliset ratkaisut.

Resurssikeskeinen mikromaksujärjestelmä

Resurssikeskeisen mikromaksupoolin yleiskatsaus. Lähde: Whitepaper

Jos yritetään kaksinkertaista kulutusta, Theta-verkon vahvistimet havaitsevat sen. Yksi resurssikeskeisen mikromaksupoolin käyttötapaus on sallia maksut useille välimuistisolmuille käyttämättä ketjutapahtumia.

Suurin hyöty tämän ratkaisun käytöstä on se, että se mahdollistaa paljon suuremman skaalautuvuuden pitämällä monet mikrotapahtumat pois estoketjusta.

Todistus sitoutumisesta

Kuten nimestä saatat arvata, tämä on protokolla, joka todistaa, että katsojat ovat todella katsoneet suoraa videota. Se tarjoaa keinon tarjota avoimuutta mainostajille sekä käyttäjille tapa ansaita Theta-tunnuksia sitoutumisensa vastineeksi.

Proof-of-Engagement -protokolla on välttämätön, jotta voidaan luoda luotettava mittaus videovirran sitoutumisesta ja luotettava tapa katsojille ja mainostajille mitata videovirran sitoutumista..

Älykkäät suoratoistosopimukset

Älykkäät suoratoistosopimukset ovat älykkäitä sopimuksia tai kannustimia, joita käytetään palkkioiden jakamisen ja keräämisen helpottamiseen.

Kannustussopimukset Theta-verkko

Esimerkkejä kannustussopimuksista Theta-verkossa. Lähde: Whitepaper

Älykkäitä suoratoistosopimuksia on useita käyttötapauksia, mukaan lukien:

 • Mainostajat, jotka palkitsevat suoratoistoja ja katsojia;
 • Katsojat antavat palkkioita striimareille;
 • Lahjasopimukset useille suoratoistolaitteille;
 • Premium- tai maksullinen videosisältö;
 • Suoratoistosisällön tai hajautettujen sisältöverkkojen tilaukset;
 • Välimuistit voivat jakaa palkintoja katsojien ja sisällön suoratoistolaitteiden kanssa.

Älykkäät suoratoistosopimukset on suunniteltu validoijien suorittamaan, mikä tarkoittaa, että sopimuksen rahoittavan alkuperäisen henkilön tai yhteisön ei tarvitse olla mukana jakeluissa tai validoinneissa.

Tällä hetkellä näitä älykkäitä suoratoistosopimuksia testataan Testnetissä, mutta niiden odotetaan siirtyvän mainnetiin vuoden 2021 alussa julkaisemalla THETA mainnet 3.0. Kun älykkäät suoratoistosopimukset julkaistaan ​​verkossa, Theta toteuttaa myös TFUEL-panoksen ja polttamisen.

Theta Token -verkko

THETA-tunnukset lanseerattiin joulukuussa 2017, ja ne annettiin ERC-20-rahakkeina. Kun lohkoketju käynnistettiin (arvioitu loppuvuodesta 2018), nämä ERC-20-tunnukset vaihdettiin natiivimerkkeihin 1: 1-suhteessa.

Nämä tunnukset olivat myös varhainen osa SLIVER.tv-alustaa, ja niitä käytetään palkitsemaan katsojia, suoratoistajia ja niitä, jotka jakavat resurssejaan (muisti / kaistanleveys) Theta-verkon kanssa.

Itse asiassa mainnet aloitti vasta 12. maaliskuuta 2019, joka oli muutama kuukausi myöhässä, mutta käynnistys sujui hyvin, ilman ongelmia. ERC-20 THETA -merkkien vaihtamisen lisäksi käyttäjät saivat myös Theta Fuel (TFUEL) -merkkien aallonpään.

Tämän sisäisen julkaisun jälkeen mainnetin versio 2.0 julkaistiin toukokuussa 2020. Tuolloin Theta esitteli Guardian-solmut, vallankumouksellisen kaksikerroksisen konsensusmekanismin täydentämään Enterprise-validointilaitteita, joita ylläpitävät ensi-iltaryhmä globaaleja kumppaneita, kuten Google, Samsung, Binance, Blockchain.com ja Gumi.

Theta Token -verkon yleiskatsaus

Theta-verkkoarvoehdotus ja TFuel-tunnuksen virtaus

Theta Fuel luotiin samanlaiseksi kuin Ethereum-verkossa käytetty “kaasu”. Thet Fuel -merkkejä käytetään Thet-verkon lanseerauksen myötä Theta-verkon palkintotunnuksena.

Yksi Theta-mainnetin lanseerauksen tärkeimmistä näkökohdista oli Theta-polttoaineen (TFUEL), Theta-verkon “kaasun” tai maksukoodin, käyttöönotto. TFUEL tarjoaa ketjuoperaatioita, kuten maksut välittäjille videovirran jakamisesta tai älykkäiden sopimusten käyttöönotosta tai vuorovaikutuksessa.

Välittäjät ansaitsevat TFUEL: n jokaisesta videovirrasta, jonka he välittävät muille verkon käyttäjille. Voit ajatella Theta Fuelia protokollan “kaasuna”. Nämä kaksi tunnusta muodostavat yhdessä THETA: n, protokollan panos- ja hallintatunnuksen, kanssa Theta-verkon talousjärjestelmän.

Kun verkko siirtyy versioon 3.0 keväällä 2021, Theta lisää uuden mekanismin TFUEL: n panostamiseen ja polttamiseen.

Verkoston osallistujat

Theta Token -ekosysteemin tukemiseksi on lukuisia sidosryhmiä ja solmuja. Verkosto luotiin viiden suuren sidosryhmän kanssa:

 • Suoratoistimet / vaikuttajat – Nämä ovat verkon sisällöntuottajia, jotka tuottavat live-sisältöä ja videoita myöhempää kulutusta varten. Heidät palkitaan Theta-rahakkeilla heidän panoksestaan.
 • Katsojat – Käyttäjät, jotka tulevat THETA.tv: hen kuluttamaan videosisältöä. Ne tarjoavat katsojan sitoutumisen, joka on kiistatta tärkein osa videon suoratoistoverkkoa. Katsojat palkitaan videoiden katselemisesta ja kanssakäymisestä, ja he voivat myös valita palkinnon mainosten katsomisesta.
 • Mainostajat – He käyttävät alustaa palvelujen ja tuotteiden mainostamiseen katsojille. He käyttävät Theta-rahakkeita ostamaan mainonta-aikaa verkostossa ja sponsoroimaan vaikuttajia.
 • Välimuistisolmut – Nämä ovat tietokoneita ja palvelimia, jotka tarjoavat verkolle välimuistipalveluja videovirran laadun ja toimituksen parantamiseksi. Heidät palkitaan myös Theta-rahakkeilla.
 • Ota solmut – Nämä ovat solmuja, jotka auttavat tarjoamaan erilaisia ​​bittinopeuksia, suoratoistotarkkuuksia jne. Ne tarjoavat palveluja välimuistisolmuille live-suoratoistoja varten ja palkitaan siitä.

Viimeksi Theta esitteli uudet Guardian Nodes -sovelluksensa toukokuussa 2020 julkaisemalla mainnetin version 2.0. Guardian-solmut on suunniteltu viimeistelemään lohkot Theta multi-BFT -yksityiskäytössä. Näitä Guardian-solmuja on tarkoitettu Theta-yhteisön jäsenten ylläpitämään, ja ne palkitaan TFUEL: llä. Guardian Node -palvelun haltijoilla on oltava tietokone tai palvelin, jolla on tekniset vähimmäisvaatimukset, ja heidän on asetettava 1000 THETA-tunnusta.

Guardian Nodes Theta-tunnus

Kuva Theta Tokenin kautta Viserrys

Laitteistovaatimukset Guardian-solmun suorittamiseksi ovat:

 • Internet-nopeus: 5Mbps + ylös ja alas;
 • CPU: 8 ydintä tai enemmän;
 • Muisti: 32 Gt tai enemmän;
 • Levyn koko: 1 Tt tai enemmän, SSD-kiintolevy suositeltava.

Guardianin edeltävien solmujen aloitus alkoi maaliskuussa 2019, ja marraskuusta 2019 lähtien Theta ilmoitti, että 100 ensimmäistä Guardian-solmua on valittu toimimaan Theta-testiverkossa.

Toukokuuhun 2020 mennessä Guardian-solmut siirrettiin mainnetiin ja alkoivat auttaa validointisolmuja verkon suojaamisessa, lohkojen tuottamisessa ja TFUEL: n ansaitsemisessa. Guardian-solmujen lisääminen auttaa varmistamaan, että mikään yksittäinen taho tai ryhmä ei voi helposti hallita ekosysteemiin osallistuvaa teetaa, mikä parantaa merkittävästi verkon hajauttamista.

Suojelusolmut

Guardian-solmut tarjoavat lisää hajauttamista Thetalle. Kuva kautta Julkaise0x.com

Guardian Nodes ansaitsee osan kaikista Theta-lohkoketjussa tuotetuista uusista Theta Fuel -tuotteista (TFUEL), jotka ovat 250 miljoonaa vuodessa. Ansaitun TFUEL: n osuus BKT: na riippuu siitä, kuinka paljon THETAa olet sitoutunut suhteessa THETA: n kokonaismäärään.

Esimerkiksi, jos panostat 100 000 THETAa ja koko verkostolla on 300m THETA: n panos, panostat 0,033% THETA: n kokonaisverkkoon. Tämä tarkoittaa sitä, että solmu ansaitsee noin 0,264 TFUEL: tä 100 lohkojaksoa kohden tai 6944 TFUEL: tä kuukausittain.

THETA EdgeCast

THETA: n ydintekijä on aina ollut täysin hajautetun videoinfrastruktuurin rakentaminen, josta voi olla hyötyä kaikille mukana oleville sidosryhmille alustoista sisällöntuottajiin ja loppukäyttäjiin asti..

Yksi tapa tuoda tämä markkinoille sisältää loppukäyttäjien ja sisällöntuottajien kyvyn valita, mikä alusta on heille eniten hyötyä. Tämä ei koske vain uusia, hajautettuja alustoja. Se sisältää myös olemassa olevat mainostajan tukemat alustat, kuten YouTube ja Twitch, sekä nykyiset tilauspohjaiset palvelut, kuten Netflix ja Amazon Prime.

Tämän toteuttamiseksi Theta-tiimi julkaisi Theta EdgeCast -betan marraskuussa 2020. Tämä on ensimmäinen täysin hajautettu videoiden suoratoisto dApp, joka on rakennettu kokonaan natiiville Theta-lohkoketjulle, älykkäät sopimukset mukaan lukien. Theta EdgeCastilla on kyky tehdä videon sieppausta, koodata se reaaliajassa, välimuisti ja välittää se käyttäjille ympäri maailmaa. Tämä on täysin hajautettu ratkaisu ilman keskitettyjä palvelimia tai palveluja. Kaikki toteutetaan yli 2000 Theta-reunan solmun kautta, jotka toimivat maailmanlaajuisesti.

Theta EdgeCast

EdgeCast lisää täysin hajautetun videoiden suoratoiston, jakelun ja laskennan. Kuva kautta Theta.tv

EdgeCast tulee osana Edge Node -sovellusta, ja käyttäjät voivat nyt lähettää suoratoistoja EdgeCastissa tai tarkastella muiden käyttäjien EdgeCast-suoratoistoja sekä ansaita TFUEL: ää Edge Caching- ja Edge Compute -ominaisuuksien kautta. Edge-solmu kattaa nyt kaikki hajautetun videoiden suoratoiston, jakelun ja laskennan näkökohdat yhdessä virtaviivaistetussa sovelluksessa.

Theta-tiimi näkee EdgeCastin tulevaisuuden esikatseluna, kun Theta.tv kehittyy nykyisestä hybridialustasta täysin hajautetuksi alustaksi. Pitkällä aikavälillä he pitävät hajauttamista keskeisenä piirteenä kaikille tiedotusvälineille ja viihteelle. He asettavat Thetan osaksi tätä tulevaisuutta, ja EdgeCastin kaltaiset päivitykset tuovat projektin lähemmäksi tulevaisuutta.

Kun Theta on 5G: n infrastruktuurin käyttäjä, älytelevisioilla, mobiililaitteilla ja tulevilla liitetyillä laitteilla on keino siirtää video ja data tehokkaasti ilman keskitettyä yksikköä, joka hallitsee ekosysteemiä. Thetan avulla jokainen verkon käyttäjä ja laite voi hyötyä video- ja muiden datavirtojen tallennuksesta, siirtämisestä ja toimittamisesta.

THETA Mainnet 3.0

Kevät 2021 on suunniteltu Theta Mainnet 3.0: n ennakoidulle lanseeraukselle, joka esittelee TFUEL-panoksen ja polttamisen muun muassa. Tämä on vain kaksi vuotta sen jälkeen, kun Theta esitteli alun perin peer-to-peer -hajautetun videoiden jakeluinfrastruktuurin. Vuosi sitten Theta esitteli Guardian-solmut tälle infrastruktuurille sekä lisäsi Enterprise-validointisolmut, joita johtavat maailmanlaajuiset kumppanit, kuten Google, Samsung, Binance, Blockchain.com ja Gumi.

Kun Mainnet 2.0 julkaistiin toukokuussa 2020, otettiin käyttöön EdgeCast-tekniikka, joka lisäsi merkittäviä parannuksia Theta-verkkoon ja Thetan kehittämään hajautetun reunaverkon videoiden suoratoisto-ominaisuuksiin..

Joulukuussa 2020 Theta lisäsi tukea Turingin täydellisiin älykkäisiin sopimuksiin, mikä avasi kokonaan uuden mahdollisten käyttötapausten ja dApp-ominaisuusjoukkojen alueen. Esimerkiksi älykäs sopimustuki on mahdollistanut Thetan käynnistävän ThetaSwap v1: n, ensimmäisen hajautetun keskuksen (DEX) Theta-verkolle. Tulevissa päivityksissä saatetaan nähdä täysin digitoitu kohteen omistus, innovatiiviset maksu- ja kulutusmallit, läpinäkyvät rojaltimaksut, luotettavat joukkorahoitusmekanismit ja paljon muuta.

Koska nämä parannukset ovat perusta, Theta työskentelee nyt Theta Mainnet 3.0: n julkaisemisessa kahdella ensisijaisella protokollan innovaatiolla.

Ensimmäinen näistä on Elite Edge -solmujen lisääminen. Nämä ovat Edge-solmut, joihin TFUEL on kiinnittänyt heidät, mikä tekee niistä Elite Edge -solmut. Tämä mahdollistaa Uptime Mining -ominaisuuden ja antaa Elite Edge Node -laitteiden ansaita TFUEL-arvoa sidotun TFUEL: n kautta ja samalla ansaita lisää TFUEL-tasoa tarjoamalla paremman suorituskyvyn videoalustoille.

Theta-salakirjoitustalouden suunnittelun yleisenä tavoitteena on kannustaa ja palkita asianmukaisesti kaikkia Theta-ekosysteemin sidosryhmiä ja varmistaa siten Theta-verkon turvallisuus ja hyötyarvo. Tämä sisältää uuden 2-4% TFUEL-inflaatiomekanismin Uptime Miningin kautta.

TFuel Staking

TFUEL-panostus ja polttaminen. Kuva kautta Theta-blogi

Periaatteessa Elite Edge -solmut ansaitsevat palkintoja sidotun TFUEL-määrän ja solmun kokonaiskäyttöajan perusteella. Lisäksi on alempi ja yläraja TFuel-määrälle, joka voidaan liittää Elite-solmuun. Alaraja on välttämätön sybil-hyökkäysten estämiseksi, selitetään myöhemmin. Yläraja on varmistaa optimaalinen hajauttamisen taso. Jos käyttäjät haluavat panostaa enemmän TFuelia kuin yläraja, he voivat käynnistää useita reunasolmuja ja jakaa TFuelinsa näiden solmujen kesken.

TFUEL-panostuksen lisäksi Theta-reunaverkon käyttökustannuksena lisätään myös TFUEL-polttomekanismi. Tämä polttava mekanismi lisätään tasapainottavana voimana TFUEL-inflaatiomekanismista tulevaan ylimääräiseen tarjontaan.

Kun Theta Mainnet 3.0 käynnistetään, vähintään 25% jokaisesta verkkoon maksetusta TFUEL-maksusta poltetaan, mikä tekee siitä verkon käytön kustannuksen. Theta-tiimi uskoo, että pitkällä aikavälillä, kun Thetan reuna-verkko yleistyy, tämä voi vähentää merkittävästi TFuelin tarjontaa.

Näitä ja muita muutoksia voidaan tutkia tarkemmin Theta Mainnet 3.0 -valkolehti.

ThetaSwap DEX

Kun Turing-verkkoon lisätään Turing-täydelliset älykkäät sopimukset, Thetaan on lisätty monia mahdollisia uusia käyttötapauksia, ja yksi niistä on toteutettu käynnistämällä ThetaSwap DEX, ensimmäinen hajautettu vaihto Theta-lohkoketjussa. Se perustuu UniSwapin kaltaiseen Automated Market Maker -logiikkaan. Sen avulla käyttäjät voivat vaihtaa Theta-lohkoketjuun rakennettuja äskettäin luotuja TNT20-tunnuksiaan luotettavasti, ei-vapausrangaistuksella. Vain muutama tunti sen jälkeen, kun DEX julkaistiin 4. helmikuuta 2021, joukossa oli jo Theta-suoratoistoja ja yhteisön johtajia, jotka loivat omat TNT20-tunnuksensa. Tämän toiminnan odotetaan vain lisääntyvän, kun yhteisö ja ekosysteemi kasvavat.

Hajautetun vaihdon luominen katsottiin Thetalle tarpeelliseksi, kun otetaan huomioon uudet merkit, jotka luodaan lohkoketjuun. Theta DEX antaa käyttäjille helpon tavan käydä kauppaa uusilla rahakkeilla ja antaa markkinoille tehokkaan tavan hinnoittaa tunnuksia. Nyt kun ThetaSwap on luotu, TNT20-rahakkeet voivat toimia täysin.

ThetaVaihda

ThetaSwap on ensimmäinen täysin hajautettu vaihto Theta-lohkoketjussa. Kuva kautta Twitter.com

Suoratoistot voivat nyt antaa uskollisuusmerkkejä, joilla on todellista arvoa faneilleen, kun taas poolit tai DAO: t voivat rahoittaa mediayrityksiä helpommin. Theta-sisällön kaupallistamiseen on monia uusia mielenkiintoisia tapoja nyt, kun ThetaSwap on aktiivinen.

ThetaSwap-versio 1 sallii TFUEL- ja TNT20-rahakkeiden kaupankäynnin, mutta tulevat versiot lisäävät THETA-kaupankäynnin toimintoja THETA-tunnuksen version kautta TNT20-kääreessä (samanlainen kuin wETH tai wBTC, jota olet ehkä käyttänyt muissa DeFi-protokollissa, käytä wTHETA: ta ThetaSwapissa).

Useat stablecoins-liikkeeseenlaskijat ovat myös ilmaisseet kiinnostuksensa tuoda omaisuutensa Theta-lohkoketjuun TNT20-muodossa, mikä tekee ThetaSwap-kaupasta entistäkin helpompaa. ThetaSwapille on suunniteltu jatkuvia päivityksiä koko vuoden 2021 ajan.

Theta Token -tiimi & Kumppanit

Theta Token -tiimiä johtaa toimitusjohtaja ja perustaja Mitch Liu, joka oli myös videoiden suoratoistosivuston perustaja. SLIVER.tv sekä Gameview Studios ja Tapjoy.

Toinen perustaja on Jieyi Long, Hän oli myös SLIVER.tv: n perustaja sekä tohtorintutkinto tietokonetekniikasta Luoteis-yliopistosta. SLIVER.tv on Twitchin kaltainen videopelien suoratoistopalvelu, ja se on yksi Theta Token -infrastruktuurin selkäranka.

Thetan osaamista ja kasvua lisää kokenut medianeuvojien ryhmä, johon kuuluvat YouTuben perustaja Steve Chen ja Twitchin perustaja Justin Kan.

Theta Token -tiimin jäsenet

Vasemmalta: Mitch Liu (toimitusjohtaja), Jieyi Long (CTO), Ryan Nichols (tuotejohtaja), Riz Virk (Corp: n kehitysjohtaja)

Theta Token -tiimi on solminut useita keskeisiä kumppanuuksia, mukaan lukien yhden Twitchin kanssa, jonka avulla katsojat voivat ansaita Theta Fuel Tokens (TFUELHETA) jakamalla kaistanleveytensä lähetysvirtoihin.

Sillä on myös kumppanuuksia videopelien tarjoajan Steamin ja hajautetun pilvipalvelulohkoketjun Aelfin kanssa. Yksi toinen keskeinen kumppanuus on käynnistyskiihdyttimen Play Labsin kanssa. Viime aikoina se on solminut kumppanuuksia SamsungVR: n ja Littlstarin kanssa, media-alustan, joka antaa Thetalle pääsyn yli 100 miljoonaan Playstaion-alustaan.

Theta-tunnuksen yhteisö

Blockchain-projektin takana oleva yhteisö on varmasti tärkeä huomioitava tekijä, koska se auttaa sekä levittämään alusta koskevia uutisia että lopulta hyväksymisessä.

Suurin Thetaa seuraava yhteisö on päällä Viserrys, jonka voit odottaa, koska Twitter-seuranta näyttää olevan korkeinta blockchain-projekteissa. Theta Networkilla on lähes 83 000 Twitter-seuraajaa.

Yllättävää on projektin seuraajamäärä Facebookissa. Tyypillisesti blockchain-projektit eivät näe paljon aktiivisuutta Facebookista, mutta Theta Networkin Facebook-sivulla on yli 62 000 seuraajaa.

Sähke on tullut yhä tärkeämmäksi blockchain-hankkeille, ja he käyttävät usein sähkeä ensimmäisenä paikkana jakamaan uutisia ja käymällä keskusteluja alustan ja yhteisön muutoksista. Thetalla on melkein 11 000 Sanoman jäsenet, mikä ei ole huono esitys kyseisellä alustalla.

Toinen yllätys projektille tulee Redditistä, joka on yleensä suosittu salaus cryptocurrency -harrastajille, mutta Thetan tapauksessa on vain 3300 seuraajaa Theta subreddit. Lähes vuosi sitten muuttaneessa Theta-subredditissä on myös yli 5000 seuraajaa.

Tunnuksen hintakehitys

Julkisen ICO: n sijasta Theta Token -tiimi järjesti yksityisen myynnin, jossa kerättiin 12 miljoonaa dollaria. Ennakkomerkkihinta oli 0,15 dollaria ja seuraavaan kuukauteen mennessä hinta oli yli kaksinkertaistunut kaikkien aikojen korkeimpaan tasoon 0,314425 dollariin 27. tammikuuta 2018. Hinta palaisi tälle tasolle vasta toukokuussa 2020. Ja toukokuusta 2020 asti Helmikuussa 2021 hinta nousi edelleen ja saavutti uuden kaikkien aikojen korkeimman tason, 2,56 dollaria, 5. helmikuuta 2021.

THETA-hintakaavio

THETA-hinta. Kuva kautta CMC

Tietysti ensimmäinen kaikkien aikojen huippu oli tammikuussa 2018 tapahtuneen valtavan rallin aikana blockchain-markkinoilla. Ja uusi kaikkien aikojen huippu tapahtuu toisen valtavan salausvaluuttojen rallin aikana, joka on nostanut monia suosituimpia ja menestyksekkäimpiä projekteja uusiin kaikkiin ajan korkeimmat.

TFUEL-hintahistoria

TFUEL ilmestyi pörsseihin 28. maaliskuuta 2019 avaushintaan $ 0,017001 ja se suljettiin melkein muuttumattomana sinä päivänä $ 0.017193: ssa. Hinta laski seuraavien viikkojen aikana, mutta toukokuun lopulla korkeampi piikki antoi TFUEL: lle kaikkien aikojen ennätyksen 0,025061 dollaria 25. toukokuuta 2019.

Hinta putosi niin korkealle ja maaliskuussa 2020 TFUEL painoi kaikkien aikojen alimman hinnan, 0,0008894 dollaria. Tätä matalaa seurasi ralli, joka huipentui siihen, että TFUEL nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen 0,04020 dollariin 27. joulukuuta 2020..

Ostaminen & THETA: n säilyttäminen & TFUEL

Kaksi suurinta THETA-vaihtopalvelua tarjoavat Binance Exchange ja BkEx. Huobi Globalissa, UpBitissä ja DigiFinexissä vaihdetaan myös kunnollisia määriä. THETA: ta myy kourallinen muita pörssejä, mutta pienemmillä määrillä.

Betaance THETA

Rekisteröidy Binancessa ja osta THETA-rahakkeita

Suurin osa TFUEL: n kaupankäyntimääristä on Binancessa, vaikka Upbitissä vaihdetaankin kohtuullinen määrä. TFUEL-luettelossa on vain muutama muu pörssi, ja vaihdettavat määrät ovat merkityksettömiä.

Theta-syntyperäinen lompakko julkaistiin muutama päivä ennen mainnetin käynnistämistä. 9. maaliskuuta 2019 Theta ilmoitti julkaisevan natiivin verkkolompakon, jota voidaan käyttää sekä THETA- että TFUEL-rahakkeille. Tämä, joka haluaa enemmän turvallisuutta salaustallennustilassa, voi valita Trezor- tai Ledger-laitteistolompakot.

On myös useita kolmansien osapuolten lompakoita, jotka tukevat THETA: n ja TFUEL: n tallentamista, mukaan lukien Trustwallet ja Atomic-lompakko. Theta Labs on myös julkaissut mobiiliversiot Theta-lompakosta sekä Androidille että iOS: lle

Kehitys & Tiekartta

Tämä kaikki kuulostaa hyvältä ja hyvältä, mutta kuinka paljon kehitystulosta joukkue on viime aikoina pyrkinyt?

Yksi parhaista tavoista saada käsitys tästä on tutkia projektin GitHubia. Tarkkailemalla heidän sitoutumistaan ​​avoimen lähdekoodin arkistoihinsa voimme saada käsityksen raaka-aineistosta.

Joten päätin sukeltaa Theta-tunnus GitHub. Alla on esitetty sitoutumiset kahteen aktiivisimpaan repoon viimeisen 12 kuukauden aikana.

Theta-tunnus GitHub

Sitoutuu valitsemaan repot viime vuoden aikana

Kuten näette, kehittäjät ovat edelleen olleet kiireisiä ydinprotokollan parissa. Tämä on vähän vähemmän kuin mitä tämän kehitysvaiheen projektista voidaan odottaa, mutta sen edistyminen on edelleen edennyt.

Itse asiassa, jos katsomme sellaisia ​​sivustoja kuin CoinCodeCap, on selvää, että Theta Labs -koodilähtö on melko kaukana. Koodivarastoja on vielä 8, mutta missään näistä ei ole viime aikoina ollut mitään kohtuullista kehitystä.

Mitä tulee Tiekartta,

he ovat tehneet hyvin ja suunnitelleet vaikuttavan määrän työtä vuoteen 2021 mennessä, joista osa on jo saatu päätökseen ja toteutettu.

Theta-etenemissuunnitelma

Thetan vuoden 2021 tiekartta. Kuva ThetaToken.org-sivuston kautta

Jos haluat pysyä ajan tasalla uusimmista liiketoiminnan kehityksistä, voit parhaiten seurata heidän Twitter-tilinsä sekä heidän Twitter-tilinsä virallinen blogi.

Johtopäätös

Theta-suoratoistoalustan käynnistämisen jälkeen vuonna 2016 projekti on edennyt hyvin pitkälle. Kun THETA elää nyt SLIVER.tv -alustalla ja mainnet toimii hyvin ja melkein valmiina versioon 3.0, tiimi on pyrkinyt laajentamaan Theta-verkon kumppanuuksia ja ulottuvuutta.

Videon suoratoistolla on valtava ja kasvava kysyntä 2000-luvulla, ja Theta Token -tiimi haluaa tehdä alustastaan ​​videon suoratoiston estoketjun. On vielä nähtävissä, voivatko he onnistua, mutta heillä on erittäin lahjakas ja kokenut tiimi ja vankka visio. Lisäksi heillä on erittäin hyvä alku verrattuna muihin vastaaviin projekteihin.

Verkoston käynnistämisen yhteydessä suunnitellaan mielenkiintoisempia asioita, mukaan lukien jaetut kaivospalkinnot palkkioiden jakamiseksi useille käyttäjille; piratisminvastaiset toimet piratismin kannustamiseksi.

He suunnittelevat myös yleisen palvelualustan sisällyttämistä, joka ylittää videoiden suoratoiston, mutta tarjoaa sellaisia ​​palveluja kuin älykkäät suoratoistosopimukset. Tiimi on myös etsinyt tapoja integroida Theta-alusta älytelevisioihin, mikä Theta-teoreettisesti antaisi satoja miljoonia uusia käyttäjiä.

Huolimatta viimeaikaisesta laskupaineesta, THETA-tunnus on Coinmarketcap.comin 24. suurin kolikko, kun taas TFUEL on 116. suurin kolikko. Molemmat merkit ovat kaikkien aikojen korkeimmillaan tai lähellä niitä, ja kun mainnetin versio 3.0 käynnistetään, mikä lisää TFUEL: n panosta, on täysin mahdollista, että näiden merkkien ralli on vasta alkanut.

Kuva Shutterstockin kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me