Katsaus Nuls (NULS): Enterprise Blockchain Solutions

Nuls (NULS) on kolikko, joka on hitaasti nousemassa ylöspäin markkina-arvoluokituksissa. Se on yhtäkkiä herättänyt paljon kiinnostusta aiemmin hämärään kryptovaluuttaan.

Tämä singaporelainen projekti pyrkii kehittämään erittäin mukautuvan lohkoketjun, jota voidaan käyttää yritysratkaisuihin. He ovat säännöllisesti käyttäneet ilmausta “Nuls ei ole mitään, Nuls on kaikki”. Toisin sanoen, Nulsia ei ole määritelty perinteisesti, ja se voidaan sulauttaa mihin tahansa, mitä yhteisö pitää sopivana.

Pitäisikö sinun kuitenkin harkita NULSia? Onko projektilla vahvat näkymät tai onko se määritelty liian löyhästi??

Tässä Nuls-kolikkokatsauksessa sukelamme syvällisesti projektiin ja annamme sinulle mitä sinun tarvitsee tietää tekniikasta, tiimistä ja käyttötapauksista. Tarkastelemme myös joitain hyviä ja huonoja puolia sekä pitkän aikavälin NULS-merkkipotentiaalia.

Mikä on Nuls?

Nuls pyrkii ratkaisemaan lohkoketjujen kohtaamat ongelmat luomalla modulaarisuuden ja aliketjun toimivuuden. Toiminnallisten moduulien ja mikrohyödykkeiden kaksiosainen suunnittelu tarjoaa sekä taustalla olevan verkkomekanismin että lokeroketjun lokeroidut ominaisuudet.

Pohjimmiltaan tämän pitäisi tarjota lohkoketjulle skaalautuvuus ja turvallisuus samalla kun noudatetaan matalan kytkennän ja korkean yhteenkuuluvuuden ohjelmointikäytäntöjä. Ja koska lohkoketju on suunniteltu modulaariseksi, siitä tulee kuuma liitettävissä, mikä mahdollistaa moduulien lisäämisen tai poistamisen milloin tahansa.

Mikä on Nuls?

Nuls-yleiskatsaus. Lähde: Nuls-verkkosivusto

Tämä avoimen lähdekoodin projekti antaa kehittäjille joustavuutta mukautettavan infrastruktuurinsa kautta. Nuls sisältää ketjujen välisen yksimielisyyden, moniketjuisen mekanismin ja älykkään sopimustuen. Luotettavan hajautetun ympäristön luomisen lisäksi Nuls antaa käyttäjien myös muokata ketjua omien tarpeidensa mukaan.

Verkko ja lohkoketju käyttävät edelleen kaikkia lohkoketjun monimutkaisia ​​käsitteitä, kuten salaus, konsensusmekanismit, tallennus ja älykkäät sopimukset, mutta se on suunniteltu piilottamaan nämä monimutkaisuudet, jotta kehittäjät voivat keskittyä rakentamiseensa sen sijaan, että tarvitsisivat keskittyä monimutkaisuus.

Tällä tavalla Nuls yrittää ratkaista todellisen maailman ongelmia samalla kun se on yksinkertainen ja kaikkien taitotasojen kehittäjien saatavilla. Mukautettavien moduulien käyttö antaa kehittäjille vapauden rakentaa ilman teknisen monimutkaisuuden rajoituksia. Nuls pyrkii myös edistämään blockchain-tekniikan kaupallista käyttöä auttaakseen sitä leviämään nopeammin.

Nuls-tehtävä

Nuls-tiimi on tunnistanut useita blockchain-ongelmia, jotka estävät kasvua ja teollisuuden kehitystä. Yksi tällainen asia on kehityksen kustannukset. Koska blockchain-taitavia kehittäjiä on pulaa, osaavilla voi olla korkeammat palkat.

Tämä yksinkertaisesti ylittää tarjonnan ja lopulta tasaantuu, kun yhä useampi IT-ammattilainen oppii blockchain-taitoja. Silloin yritykset näkevät tekniikan suuremman käyttöönoton, ja vain luotettavimmat lohkoketjut ovat kiinnostavia. Nuls pyrkii löytämään luotettavia ratkaisuja liiketoimintaongelmiin.

Ensimmäinen ratkaisu yrityksille on yksinkertaisen ohjelmointiympäristön luominen. Nuls vähentää kehittäjien oppimiskäyrää pitämällä jonkin verran monimutkaisuutta piilossa kehittäjiltä, ​​joilla on vähemmän blockchain-kokemusta. Samaan aikaan laajennettavuus on sisällytetty kokeneemmille kehittäjille.

Nuls-modulaarinen arkkitehtuuri

Nulsin modulaarinen arkkitehtuuri. Lähde: Nuls Whitepaper

Seuraavaksi Nuls on tehnyt blockchainistaan ​​mukautuvan erilaisiin sovelluskäyttötapauksiin. Tämä on tehty rakentamalla moduulirakenne, lisäämällä moniketjuinen järjestelmä ja sisällyttämällä älykkäät sopimukset perustehtävien automatisointiin.

Lopuksi Nuls tukee miljoonien tapahtumien käsittelyä sekunnissa rinnakkaisen laajennustekniikan avulla. Tämän on mahdollistanut NUls: lle kehitetty moniketjuinen järjestelmä, ja se ratkaisee tehokkaasti skaalautuvuusongelman, joka on vaivannut blockchain-tekniikan kasvua ja hyväksyntää. Kun lohkoketjut pystyvät skaalautumaan riittävästi, yritykset ovat paljon innokkaampia ottamaan tekniikka käyttöön omissa projekteissaan.

Nulsin taloudellinen malli

Nuls-tiimi on välttänyt ICO: ta ja tunnus NULS on tarkoitettu edistämään koko ekosysteemiä. Sen lisäksi, että sitä käytetään transaktiopalkkioihin ja kaivostyöläisten palkitsemiseksi, sitä käytetään myös projektin tulevan kehityksen tukemiseen, digitaalisten alaketjun voimanlähteenä, sovelluskustannusten maksamiseen ja Nuls-pohjaisten sovellusten tukemiseen. Iuls: n pitämisen sijasta Nuls on jaettu neljään osaan.

40 miljoonaa merkkiä eli 40% alkuperäisestä toimituksesta pudotettiin käyttäjille. Toinen 20% tai 20 miljoonaa rahaketta on varattu Nulsin kehittämiseen. Näiden rahakkeiden lukitus avataan 5 prosentilla tai miljoonalla kuukaudessa 20 kuukauden aikana.

Tunnusten jakelu Nulsissa

Nuls-jakelu rahakkeista. Kuvan lähde: Nuls Medium

Toinen 20% rahakkeista on varattu yhteisön kehittämiseen, ja enintään 4 miljoonaa merkkiä käytetään vuodessa. Ja lopuksi 20% rahakkeista oli varattu liikekumppanuuksien kehittämiseen ja korkealaatuisen kolmannen osapuolen Nuls-projektin kehittämiseen. Enintään 4 miljoonaa tunnusta saa käyttää vuosittain.

Ensimmäisen 100 miljoonan kolikon toimituksen lisäksi vuodessa lyötään lisäksi 5 miljoonaa NUL-arvoa luottotodistuksen konsensuksen avulla. Näitä käytetään palkitsemaan kaivostyöläisiä ja turvaamaan verkko.

Nuls-alaketjut

Alaketjun luomiseksi kehittäjien on maksettava ennalta määrätty määrä NULS-tunnuksia. Tämä todistaa, että kaikki alaketjut ovat itse asiassa Nuls-aliketjuja ja edistävät tervettä Nuls-ekosysteemiä.

Alaketjuista maksettu summa mukautuu ajan myötä NULS: n vaihtoarvon perusteella. Tämän mukautuksen tarkoituksena on pitää alaketjujen kustannukset kohtuullisina, ja se tehdään yhteisöäänestyksellä.

Alaketjun valuutat ja vaihto

NULS-tunnuksen on tarkoitus suojata pääketju, mutta jokainen aliketju pystyy tukemaan myös omaa tunnustaan. Näitä alaketjun tunnuksia pidetään NULS-varoina ja ne lasketaan liikkeeseen IOU-varoina. Nuls-järjestelmä tarjoaa muuntamisen älykkäisiin resursseihin ja sieltä.

Ristiketjun yksimielisyys Nulsissa

Nuls-ketjun välinen konsensusvyöhyke (C3D)

Alaketjun ei vaadita liikkeeseen älykästä omaisuutta, mutta jos se päättää tehdä niin, siitä on maksettava tietty määrä NULS-arvoja. Kun älykäs omaisuus luodaan, käyttäjä asettaa älykkään omaisuuden alkuperäisen suhteen NULS-tunnukseksi.

Samanaikaisesti luodaan kaksi poolia, älykäs omaisuuserä ja NULS-pääomapooli. Niiden suhde vahvistetaan luomisen yhteydessä, mutta markkina-arvot vaikuttavat muuntamiseen ajan myötä. Joten jos älykkään omaisuuserän arvo nousee, NULS-pääomapooli vaatii enemmän NULS-tukea älykkään omaisuuden kasvaneen arvon tukemiseksi.

Tämän pitäisi lisätä arvoa NULS-tunnuksille, kun yhä useammat korkealaatuiset projektit luovat aliketjuja Nuls-lohkoketjuun.

Luottotodistuksen (PoC) yksimielisyys

Nuls-päälohkoketju käyttää ainutlaatuista konsensusmekanismia, joka tunnetaan luottotodistuksena. PoC-konsensusmekanismi on modulaarinen kuten muut Nuls-elementit, ja aliketjut pystyvät korvaamaan ydintoiminnalliset moduulit tarpeen mukaan. Tämän avulla käyttäjät voivat mukauttaa alaketjunsa sääntöjä.

Luottotodistusmekanismi toimii samalla tavalla kuin Panoksen todistus, jossa käyttäjien on lukittava tietty määrä NULS-tunnuksia verkkosolmun suorittamiseksi. Solmun suorittamiseen vaadittava määrä määritetään yhteisön yksimielisyydellä, ja jos käyttäjä päättää lopettaa solmun käyttämisen, hän voi välittömästi avata ja käyttää NULS-tunnuksiaan.

Nuls-tiimi

Nulsin luoneella ja johtavalla tiimillä on laaja kokemus ja tieto blockchainista. Ehkä vielä tärkeämpää, heillä on yhteinen filosofia ja tarkoitus luoda lohkoketju luottamuksen lisäämiseksi ja estoketjutekniikan käyttöönottamiseksi.

Nulsin pääkehittäjä ja perustaja on Jason Zhang, joka tulee projektiin yli 7 vuoden ohjelmointikokemuksella. Suuri osa tästä oli turvajärjestelmien luominen kymmenille pankeille Kiinassa. Tämä työ on antanut hänelle syvällisen tuntemuksen melkein kaikkiin salausalgoritmeihin, PKI-standardeihin ja PKCS-standardeihin.

Nuls-tiimin jäsenet

Nuls-tiimin jäsenet

Aikana pankkiturvassa Zhang oli vastuussa mobiilipankkilaitteiden turvallisuudesta, älykorttiturvallisuudesta ja valtiovarainministeriön maksuturvallisuudesta samalla kun hän osallistui PC-pankkiturvaan. Hän auttoi myös rajatylittävissä maksuissa, jotka kehitti 17 eri kiinalaisen pankin yhdistelmä.

Toinen perustaja on Lily Wang, joka itse asiassa keksi Nuls-projektin alkuperäisen idean. Tuolloin hän työskenteli Chongqing TV: ssä & Science Educational Channel sekä Weijingtong, joka tarjoaa Singaporen kiinalaisyhteisölle päivittäisiä uutisia. Taitavana strategistina ja neuvottelijana hän keskittyy luomaan kanavia monenväliselle yhteistyölle maailmanlaajuisesti. Lily pyrkii edistämään Nuls-yhteisön kasvua ja liikekumppanuuksia lisätäkseen Nulsin maailmanlaajuista tietoisuutta ja adoptiota.

Viimeinen perustaja on Reaper Ran, joka toimii tällä hetkellä yhteisön johtajana Nulsissa. Hän on ollut blockchain-tekniikan opiskelija vuodesta 2013 ja on kehittänyt syvällisen ymmärryksen yhteisötoiminnoista työskennellessään BitShares-yhteisön kanssa ja NEO-yhteisön hallituksen jäsenenä. Reaperin ensisijainen tavoite on ylläpitää ja kasvattaa Nuls-yhteisöä.

Nulsin hintahistoria

NULS nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 7,99 dollariin 10. tammikuuta 2018, kun koko krytovaluuttamarkkinat olivat saavuttamassa huippunsa. Tuolloin merkin markkina-arvo oli 319 miljoonaa dollaria. Sittemmin hinta on laskenut takaisin 1,13 dollariin, kun koko kryptovaluuttamarkkinat laskivat suurimman osan vuodesta 2018. Tuohon hintaan sen markkina-arvo on leikattu vain 45 miljoonaan dollariin.

Binance NULS

Rekisteröidy Binancessa ja osta NULS-tunnuksia

Jos olet kiinnostunut ostamaan NULSia, ylin pörssi on Binance, josta voit ostaa sen BTC: llä, ETH: lla ja USDT: llä. Pieniä määriä vaihdetaan myös CHAOEXilla ja OKExillä.

NULS-tiedostojen tallentamiseen voit käyttää ladattavia tiedostoja työpöydän versio tai a verkkopohjainen versio.

Johtopäätös

Nuls on keskittynyt ensisijaisesti tekemään blockchainista helpommin kehittäjien ja yritysten saatavilla. Se pyrkii tekemään sen modulaarisuuden ja alaketjujen avulla ja toivoo murtavan blockchain-hankkeisiin liittyvän monimutkaisuuden ja samalla ratkaisevan alan kasvua haittaavan skaalautuvuuskysymyksen..

Nuls tekee luottamuksesta yksinkertaisempaa, mikä lisää blockchain-tekniikan käyttöönottoa yrityksissä. Ne alentavat myös pääsyn kustannuksia poistamalla monimutkaisuuden ja lisäämällä kehittäjien tarjontaa, jotka pystyvät ohjelmoimaan lohkoketjuohjelmia.

Kaiken kaikkiaan Nuls-ekosysteemi hyödyttää kehittäjiä, yrityksiä ja kryptovaluutta-harrastajia tarjoamalla tarvittavia ratkaisuja ja lisäämällä blockchain-tekniikan käyttöä ja käyttöönottoa.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me