Katsaus Nebuliin (NAS): Internetin hajauttaminen

Nebulas on melko uusi projekti, mutta se on edennyt hyvin nopeasti.

Nebulas-projektin takana oleva tiimi toivoo voivansa luoda itsestään kehittyvän lohkoketjun, joka on kannustinpohjainen käyttäjille ja tarjoaa hajautetun alustan, joka tarjoaa hakukyvyn kaikille olemassa oleville lohkoketjuille.

Nebulas perustettiin alkuvuodesta 2017 Singaporessa, ja vaikka hakuominaisuus on ollut projektin tärkein osa, Nebulas pyrkii myös päivitettäviin älykkäisiin sopimuksiin – kaksi asiaa ei ole mahdollista Ethereumin kanssa.

Keskittyneenä hakuun jotkut ovat alkaneet viitata Nebuliin blockchainin Googleksi. Se ei kuitenkaan ole oikein, koska molemmilla on erilaiset käyttötapaukset. Google löytää tietoja päivittäin, Nebulaa käytetään hakemaan lohkoketjuista hajautettuja sovelluksia, älykkäitä sopimuksia sekä lohkoketjun siirtoja ja omaisuutta.

Nebulas luotiin alun perin ERC-20-tunnukseksi, mutta 2. toukokuuta 2018 alkaen tiimi on ilmoittanut NAS-kolikon vapauttamisesta mainnetissä.

Nebulas on ilmoittanut tehtävänsä:

johdattaa meidät parempaan elämään, jossa on korkeampi vapauden ja tasa-arvon taso.

Se toivoo tekevänsä tämän helpottamalla julkisten tietojen muuttamista yksityisiksi tiedoiksi, eliminoimalla suuryritysten, kuten Google, Amazon ja Facebook, mahdollisuudet analysoida / hyötyä mainituista tiedoista.

Tärkeimmät sumut

  • Nebulas Rank (NR): Se asettaa universaalin estoketjun arvon. Voit esimerkiksi tarkistaa korkeimmin arvioidut DApps: t ja tehdä parempia arviointeja.
  • Nebulas Force (NF): Kehittäjäystävällinen ratkaisu, joka tukee protokollien / älykkäiden sopimusten joustavuutta. Tämä auttaa estoketjua sopeutumaan markkinoiden vaatimuksiin ja estää “haarautumisen”.
  • Kehittäjien kannustinprotokolla (DIP) / Proof of Devotion (PoD): Järjestelmä palkitsee kehittäjät NAS: lla heidän panoksestaan. Se tukee oikeudenmukaisuutta ja näiden kehittäjien etuja.
  • Hakukone: Se auttaa käyttäjiä löytämään halutut tiedot (kuten hajautetut sovellukset) & älykkäät sopimukset) massiivisilla markkinoilla.
  • Lightning Network Wallet: Pohjimmiltaan atomi-swapit. Voit vaihtaa NAS-laitteesi mihin tahansa salamaverkkoa käyttävään kolikkoon.

Nebulas-tiimi

Nebulas-verkkosivusto luetellaan yli tusina pääryhmän jäsentä, mutta Nebulasin luominen voidaan asettaa vain kolmen heille. Nebulaksen perustaja ja toimitusjohtaja on Hitters Xu, joka perusti myös AntSharesin (nyt NEO).

Nebulas-perustajaryhmä

Sumujen perustajat. Lähde: Nebulas.io

Häntä pidetään yhtenä blockchain-tekniikan edelläkävijöistä, ja hän oli myös Kiinan ensimmäisen blockchain-yhteisön perustaja vuonna 2013, joka tunnetaan nimellä BitsClub. Ehkä merkittävin Nebulasin perustamisen yhteydessä on se, että hän avusti myös Google-hakua & Petostentorjuntaryhmä.

Hänen perustajajäsenensä ovat Robin Zhong ja Aero Wang, jotka molemmat tuovat vuosien blockchain-kokemuksen Nebulas-projektiin. Zheng oli Ant Financialin Blockchain Platform -arkkitehti ja oli myös Kiinan ensimmäisen blockchain-tukialustan Tongxinclubin perustaja..

Wangin osalta hän oli Antsharesin (NEO) perustaja Xun kanssa ja on ollut vaikutusvaltainen blockchain-yrittäjä.


Projektin kolme neuvonantajaa (Edith Yeung, Chris McCann ja Evan Cheng) ovat myös vaikutusvaltaisia ​​liike / blockchain-yhteisöjen jäseniä. Yeung on innokas tekninen sijoittaja, 500 Startupin kumppani, ja hän on ollut esillä Inc: n lehden artikkelissa “The Silicon Valley Investors You Need to Know in 2016”.

Nebulas-neuvojat

Nebulas-neuvojat. Lähde: Nebulas.io

McCann perusti yhteisöohjelman Greylock Partnersille (sijoittajat Coinbaseen, FB: hen, Airbnb: hen, Linkediniin jne.). Lisäksi McCann oli varhainen neuvonantaja Thiel Fellowshipissa Stanfordin yliopistossa ja oli StartupDigestin perustaja..

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Cheng on Facebookin suunnittelupäällikkö, jolla on aikaisempi 10 vuoden kehitysuransa Applella. Hän on saanut ACM Software System Award -palkinnon osallistumisestaan ​​tietojenkäsittelytieteisiin.

Nämä ovat vain muutamia kohokohtia Nebulas-joukkueesta. Lisätietoja projektin työntekijöistä on heidän virallisella tiiminsivullaan täällä.

Tavoitteet Nebulas-ekosysteemille

Nebulas-ekosysteemillä on useita tavoitteita. Yksi on määritellä sijoitusarvo, joka on tarkoitettu mittaamaan lohkoketjun taustalla olevien tietojen arvo. Joukkueen mielestä tämä on välttämätön askel kohti enemmän arvoa estoketjuista.

Ekosysteemiä luodaan myös kehittäjäystävälliseksi kannustinjärjestelmällä, joka maksaa NAS: n parhaille kehittäjille ja auttaa Nebulas-ekosysteemin asettamisessa menestykseen. Ja lopulta he haluavat, että lohkoketju kehittyy automaattisesti, mikä tuottaa jatkuvasti nopeamman tietojenkäsittelyn, tehokkaammat järjestelmät ja paremman käyttökokemuksen. Alla on kuvauksia eräistä Nebulas-ekosysteemissä käytetyistä avaintermeistä:

Mikä on Nebulas sijoitus?

Nebulas sijoitus

Nebulas sijoitus

Ehkä tärkein Nebulas-ominaisuus on Nebulas Rank, joka on sijoitusalgoritmi, jota käytetään mittaamaan arvoa lohkoketjuissa.

Algoritmi on avoimen lähdekoodin, ja se perustuu ketjun likviditeettiin, käyttäjien väliseen vuorovaikutukseen ja käyttäjäomaisuuden etenemiseen. Sitä voidaan käyttää erilaisten blockchain-yksiköiden järjestämiseen, mukaan lukien älykkäät sopimukset, hajautetut sovellukset ja tietysti yksittäiset osoitteet.

Mikä on antaumuksen todistus?

Omistautumisen todistaminen (PoD) on Nebuloille kehitetty konsolialgoritmi, joka perustuu Nebulas Rank -arvoon. PoD antaa blockchainin vaikutusvaltaisimmille käyttäjille mahdollisuuden tulla kirjanpitäjiksi, ja kun he hyväksyvät tämän roolin, he voivat ansaita lohkopalkkioita ja transaktiopalkkioita, mikä kannustaa heitä jatkamaan blockchainin vakauden ja turvallisuuden tarjoamista.

PoD-algoritmi sisältää käsitteen, jonka mukaan käyttäjät, joiden Nebulas Rank -arvo ylittää tietyn kynnyksen, voivat maksaa vakuuden osallistuakseen kirjanpitäjän valintaan. Kirjanpitäjät valvovat lohkojen muodostamista ansaitsemalla lohkopalkkion ja transaktiomaksun. Sopimaton käyttäjien käyttäytyminen johtaa heidän vakuuden takavarikointiin ja uudelleen jakamiseen muille kirjanpitäjäehdokkaille.

Mikä on kehittäjien kannustinprotokolla?

Kehittäjien kannustinprotokolla (DIP) on tapa tuoda kehittäjät sisään ja pitää heidät osana lohkoketjua tarjoamalla kannustimia älykkäiden sopimusten ja Dappien kehittämiseen. DIP tarjoaa kannustimia ennalta määrätyin välein kehittäjille, joiden Nebulas Rank -arvot ylittävät tietyn kynnyksen.

Ajatuksena on luoda positiivinen palautesilmukka kehittäjäyhteisölle. Se näyttää toimivan, koska kesäkuusta 2018 lähtien Nebulas-lohkoketjussa on lähes 3000 Dappia – suurin osa kaikista lohkoketjuista, jopa Ethereum.

Mikä on Nebulas Force?

Nebulas Force

Nebulas Force

Viimeinen ytintekniikka, joka käyttää sumuja, tunnetaan nimellä Nebulas Force. Tämä antaa Nebulas-lohkoketjulle kyvyn kehittyä itse. Tämä sallii virhekorjaukset, uuden tekniikan ja yleiset muutokset ilman kovaa haarautumista estoketjuun. Tämän on tarkoitus välttää muiden lohkoketjujen haarukoiden aiheuttamat häiriöt.

Kun Nebulas-yhteisö kasvaa, sekä Nebulas Force että protokollien päivityskyky tulevat yhteisölle avoimiksi. Yhteisö käyttää äänestysmekanismiaan ja ottaa huomioon Nebulas Rank -käyttäjien painon valitsemaan suunnan, johon lohkoketju kulkee ja mitkä tavoitteet saavutetaan.

Teknologiasumut työskentelevät

Nebulas-lohkoketjuun kehitetään kahta muuta avainteknologiaa. Ensimmäinen tunnetaan nimellä Nebulas Cluster Polymorphous Evolution. Tämä on tulevaisuuteen suuntautuva mekanismi, joka olettaa, että päälohkoketjun varat ja tiedot pysyvät turvassa. Sitten se luo ainakin yhden sivuketjun, jota käytetään teknologisten innovaatioiden tarkistamiseen lohkoketjussa.

Toinen parhaillaan käytettävä tekniikka tunnetaan nimellä Nebulas Wormhole, ja se mahdollistaa tietojen ja omaisuuden vaihdon sivuketjujen välillä, pääketjun ja muiden sivuketjujen välillä.

Tietoja NAS-kolikosta

NAS-kolikko alkoi ERC-20-tunnuksena, mutta mainnetin julkaisun jälkeen tuli mahdolliseksi vaihtaa ERC-20-rahakkeet alkuperäisiin NAS-kolikoihin. Näitä alkuperäiskolikoita käytetään Nebulas-alustan käyttämiseen sovelluksen sisäisenä valuuttana.

Kolikoita toimitetaan rajallisesti 100 miljoonaa kolikkoa, ja kesäkuusta 2018 lähtien liikkeessä on 45,5 miljoonaa kolikkoa. Kolikoiden kiertäessä jatkuvasti koko alustalla joukkue toivoo luomaan sisäisen talouden.

Joukkue piti ICO: ta takaisin joulukuussa 2017 korottaen tavoitettaan 60 miljoonaa dollaria myymällä 30% kolikoista 2 dollaria (0,00272993 ETH) per 1 NAS. Siitä lähtien NAS: n hinta on ollut niinkin korkea kuin 15,10 dollaria, mutta viime aikoina se on 5,59 dollaria (11. kesäkuuta 2018) pääasiassa johtuen masentuneista kryptovaluuttamarkkinoista koko vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla.

Varastointi & NAS: n ostaminen

Nas Nano Lompakko

Nas Nano Lompakko. Kuva nano.nebulas.io -sivuston kautta

Alkuperäinen ERC-20 NAS-kolikko pystyttiin tallentamaan mihin tahansa Ethereum-yhteensopivaan lompakkoon. Uusi alkuperäinen NAS-kolikko on tallennettava NAS-lompakkoon. Lompakon verkkoversio on saatavilla tässä. Lompakosta on myös mobiiliversioita molemmille Android ja iOS.

Yksi erittäin hieno ominaisuus lisättiin matkapuhelimeen 31. toukokuuta 2018, kun ohjelmisto päivitettiin sisällyttää hajautetun sovelluksen (DApp) keskus – DApp Store -, joka on rakennettu suoraan lompakkoon.

Tämän DApp Storen avulla NAS Nano -käyttäjät voivat nyt löytää ja käyttää satoja erinomaisia ​​DApps: itä Nebulas Incentive -ohjelmasta älypuhelimiensa kautta.

NAS: ää voi ostaa vain Bitcoinilla, Ethereumilla tai USDT: llä, ja suurin kaupankäyntivolyymi on selvästi Huobin pörssissä. OKEx: llä on myös hyväksyttävä likviditeetti, ja pieniä volyymikauppoja Gate.io: lla ja EtherDelta.

Johtopäätös

Nebulaksen kehitystiimi ja neuvonantajat muodostavat yhden vahvimmista tiimeistä tällä hetkellä blockchain-teollisuudessa. Ja Nebulas käsittelee kolme ongelmaa bockchain-tekniikassa, jotka on ratkaistava: universaalin tavan mitata estoketjujen arvoa, kyvyttömyys päivittää lohkoketjuja ilman haarukoita ja ekosysteemin puute, joka todella tukee suurta käyttökokemusta.

Nebulas-tiimi uskoo, että Dappien määrä kasvaa yhä nopeammin ja että käyttäjät tarvitsevat jonkin tavan etsiä valtavan määrän Dapp-laitteita löytääkseen haluamansa tai tarvitsemansa.

Se, että Nebulasilla on jo lähes 3000 Dappia, tukee tätä. Kehittäjiä on myös rohkaistava ja autettava tekemään parhaat mahdolliset Dappit, muuten käyttäjät yksinkertaisesti tulvivat huonolaatuisten Daapsien vuorilla..

On sanomattakin selvää, että kyseessä on kunnianhimoinen projekti, mutta tiimi on saavuttanut tavoitteensa, ja projektin takana on suuri määrä tukea. On ollut yllättävää nähdä, että julkinen kiinnostus on ollut hidasta projektiin, mutta tämä voi johtua suuresta määrästä blockchain-hankkeita ja masentuneista kryptovaluuttamarkkinoista vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla.

Nebulas toimii edelleen hyvin, ja on mielenkiintoista nähdä, mistä tämä projekti kasvaa.

Esitelty kuva Fotolian kautta & Sumut

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map