Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää viime vuoden OmiseGo Airdropista

Takaisin heinäkuussa, nyt suositulla Ethereum-pohjaisella alustalla OmiseGolla oli laaja lentoputki, joka vapautti viisi prosenttia kaikista rahakkeista luonnossa ilmaiseksi.

Nykyään OmiseGo- tai OMG-rahakkeet ovat kaupankäynti jopa 20 dollaria kukin painalluksella. Tähän lentoputkeen kohdattiin kuitenkin suurta hämmennystä, ja monet huijarit käyttivät tilaisuutta kohdistaakseen epäuskoiset uhrit, jotka eivät ymmärrä kuinka ilmapisarat toimivat.

IQ-vaihtoehtokauppa OmiseGo

Koska maapisara on valmis useita kuukausia sitten, käymme läpi mitä tapahtui ja mitä sinun pitäisi tehdä, jos luulet olevasi oikeutettu saamaan jotain lentoputkesta.

OMG ja vertaispörssin tulevaisuus

Joten mikä on OmiseGo (lausutaan Oh-Me-Seh-Go)? Se on a plasma verkkokäyttöinen, nopea ja edullinen vertaisverkko-järjestelmä, joka vaihtaa melkein kaikenlaista arvoa välittömästi. Tämä voi sisältää fiat-valuutan, salausvaluutan, lentoyhtiön mailia tai mitä tahansa muuta, jota verkko lopulta tukee.

OMG-rahakkeiden haltijat voivat käyttää innovatiivista vedonlyöntimallia ansaitakseen transaktiopalkkioita säännöllisesti. Jos haluat lisätietoja OMG: stä, tarkista heidän virkailijansa verkkosivusto ja valkoinen paperi.

Mikä on Airdrop?

Koska lentoputki todellisuudessa on paljon hämmennystä, käydään läpi mitä ne ovat ja miten ne toimivat.

Airdrop on tapa antaa ERC-20-rahakkeita ihmisille, jotka pitävät Ethereumia oikeassa lompakossa. Tyypillisesti ilmapisarat edellyttävät vähimmäissaldoa voidakseen osallistua. Yleensä tämä on 0,1 eetteriä. Syy siihen, miksi heillä on vähimmäisvaatimus, on vähentää riskiä lähettää rahakkeita tosiasiallisesti kuolleisiin osoitteisiin.

Ryhmä, joka jakaa ilmapisaran, skannaa estoketjun kaikille osoitteille, joilla on riittävästi eetteriä. Sitten heidän hallussaan olevan eetterimäärän perusteella he yleensä antavat tietyn määrän rahakkeita eetteriä kohden.

Muut ilmapisarat lähettävät vain kiinteän määrän rahakkeita kullekin kelvolliselle osoitteelle. Esimerkiksi äskettäin INSP-projekti antoi jokaiselle kelvolliselle osoitteelle 777 tunnusta.

Airdropin saamiseksi sinun ei tarvitse kirjoittaa julkista osoitettasi tai mikä tärkeintä, yksityisiä avaimia mihinkään verkkosivustoon. Lentopisarat tehdään automaattisesti tarkistamalla lohkoketju kelvollisten osoitteiden varalta.

Monet huijarit haluavat käyttää hyväksi hämmennystä, jota lentopisarat voivat tuoda, ja luovat verkkohuijaussivustoja, joiden tarkoituksena on varastaa uhrien yksityiset avaimet, jotta he voivat “rekisteröityä” lentoputkeen. On sanomattakin selvää, että sinun ei pitäisi koskaan antaa yksityisiä avaimiasi kenellekään verkkosivustolle tai henkilölle.

Oletko kelpoinen Airdropiin?

Omise Go Airdrop -kelpoisuus

Kuva Fotolian kautta

Saadaksesi OMG-lentoputken sinun olisi pitänyt olla vähintään 0,1 eetteriä voimassa olevassa Ether-lompakossa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos pidät rahaa valuutanvaihdossa tai jotain sellaista kuin Coinbase, et saa ilmapisaraa. Sen sijaan vaihto, jolla eetterisi on, saisi sen ja et.

Toiseksi, ilmapisarat luottavat yleensä ns. Tilannekuvaan. Tämä tarkoittaa sitä, että he asettavat hyvin tarkan lohkon tai ajan, johon lentopisara perustuvat.

Siksi pääsemiseksi sinun on pidettävä vähimmäismäärä eetteriä kyseisessä lohkossa. Jos sitten myyt tai vaihdat eetterisi eston jälkeen, olet silti oikeutettu lentoputkeen.

OMG: n tilannekuva otettiin lohkon korkeudella 3988888. Tämä lohko tapahtui 7. heinäkuuta 2017 kello 16.36 UTC.

Kuinka tarkistaa, saitko Airdropin

Jos et ole varma saitko lentoputken vai et, mutta haluat tarkistaa, helpoin tapa tehdä se on avata lompakkosi palvelussa, kuten myetherwallet.com (jos haluat käyttää tunnuksia) tai Etherscan.io (jos haluat vain nähdä tasapainon). Huomaa, että käyttämällä sivustoa, kuten MyEtherWallet, sinun on lähetettävä yksityiset avaimesi tai 12 sanan salasana.

Varmista ehdottomasti, että olet oikealla sivustolla etkä tietojenkalastelusivusto. Kun olet varma, että olet oikealla sivustolla, voit kirjoittaa tietosi ja käyttää lompakkoasi. Kun olet kirjautunut palveluun, voit tarkistaa tunnussaldosi.

Siellä sinun pitäisi nähdä OMG-saldo ja muut mahdollisesti saamasi ilmapisarat. Esimerkiksi Streamr teki vähän aikaa sitten lentoputken, joten sinulla saattaa olla DATAcoineja muun muassa viime vuonna.

Ole aina varovainen, kun käsittelet ilmapisaroita

Yksi tärkeä viesti, joka on otettava pois kaikesta, on se, että ilmapisarat tehdään aina automaattisesti. Älä koskaan, koskaan, älä luovuta yksityisiä avaimiasi tai yksityisiä tietojasi kenellekään, joka väittää olevansa vastuussa lentoputkesta.

Tietojenkalastelusivustot ovat kaikkialla, koska kryptovaluuttatila on edelleen suurelta osin sääntelemätön. Siksi sinun on varmistettava investointiesi turvallisuus.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me