Johtajan valokeila – MJAROSE

>

Marc on opettaja ja yrittäjä New Jerseystä. Kolme 5-13-vuotiasta lasta on aina kiireinen. Kun Marc ei hallinnoi salausvalikoimaansa, Marc nauttii harjoittelusta ja työskentelystä itsejulkaisutoiminnassaan.

Vuonna 2017 Marc sukelsi kryptovaluuttaan. Katsottuaan suurten yritysten ja sijoittajien lisääntyneen käyttöönoton vuosien varrella, hän luotti tulevaisuudessa kryptovaluuttaan teollisuudeksi.

Marc on seurannut salauksen palautumista kerta toisensa jälkeen näennäisesti tuhoisina ajanjaksoina, jolloin kaikki oli punaisella ja sijoittajat hyppäsivät alukseen. Hän huomasi, että sijoittajat, jotka ojensivat sen, palkittiin. Crypto on joustava, joten hän haluaa olla sijoittaja, joka on yhtä joustava kuin hänen suosimansa markkinat.

Yhteisö

Marc on äskettäin alkanut kasvattaa salausyhteisöään. Hän etsii samanmielisiä kauppiaita liittymään hänen ponnisteluihinsa salauksen ja sen tarjoaman eksponentiaalisen kasvun tukemiseksi tulevaisuudessa.

Löydettyään katkaravut suosituksen perusteella KolikkoSutra, hän rakastui. Hän oli etsinyt automatisoitua kaupankäyntistrategiaa ja löysi innoissaan tarpeisiinsa sopivan ratkaisun. Shrimpy on pystynyt tarjoamaan toiminnot, jotka sopivat hänen kaupankäyntityyliinsä, sekä mainostamaan yhteisöään auttamaan häntä tavoittamaan muita samanmielisiä kauppiaita.

Liity MJARosen yhteisöriistoihin.

Näytä Mjarose osoitteessa Shrimpy.


Mjarose

Seuraa Mjaroseä Shrimpyssa saadaksesi viimeisimmät päivitykset hänen salkkustrategiaansa.

Strategia

Marc piti itseään sydämessään HODLR: nä, mutta hän seuraa aina uusia mahdollisuuksia lisätä salkunsa kasvupotentiaalia. Milloin tahansa, hänellä ei yleensä ole paljon kolikoita. Koska tämä ajattelutapa on erittäin valikoiva ostamilleen varoille, Marc valitsi mottonsa “Valitut muutamat”.

Kun on kyse uusien omaisuuserien harkinnasta, tutkimus on etusijalla ja tehtäväluettelossa. Marc pysyy ahkerana valintaprosesseissaan eikä salli itselleen paljon poikkeamista suunnitelmasta. Tämä pitää hänen salkunsa vähäisenä keskittyen harvoihin kolikoihin, joiden uskotaan olevan parhaat kasvupotentiaalit.

Koska jokainen strategia alkaa tutkimuksesta, Marc sukeltaa usein uuteen omaisuuteen keräämällä tietoja KolikkoMarketCap. Kun hänellä on korkean tason käsitys omaisuudesta, hän siirtyy kohti enemmän teknisiä sivustoja, kuten KolikkoGecko ja SalausVertaile tehdä perustutkimuksensa. Lopuksi, saadakseen erilaisia ​​näkökulmia tutkittavaan omaisuuteen, Marc tutkii myös muiden vaikuttajien mielipiteitä Salausvaris, Lark Davis, ja Alt Coin Buzz.

Filosofia

Marc on erittäin nousussa vuoden 2020 salauksessa. Salausalueessa on luonnollisia laskuvesiä ja virtauksia kuten muillakin markkinoilla. Salausvaluutan epävakaus ei ole heikkohermoisille. Hän uskoo, että HODL: n tekeminen ja salkun tasapainottaminen Shrimpy-testien tuottaman väsymättömän tutkimuksen perusteella osoittavat selvästi, että 15 prosentin kynnysarvon palautusstrategia toimii paremmin kuin perinteinen HODL’ing.

Hän uskoo, että useiden salausprojektien todistettujen saavutusten takia voimme nähdä omien silmiemme edessä, kuinka pitkälle salaus on tullut viimeisten kolmen vuoden aikana. Marc muistaa kaikki vanteet, jotka hänen piti hypätä läpi vain tallettaakseen ja sijoitaakseen ensimmäisen kaupankäyntinsä vuonna 2017. Joskus kaupan suorittaminen vei päivän tai kaksi. Olemme tulleet valovuosia vain viimeisten 3 vuoden aikana, joten hän osasi vain kuvitella, mitä seuraavat muut vuodet tuovat avaruuteen ja sijoittajille.

Marc ajattelee, että ihmiset alkavat tutkia vaihtoehtoisia investointeja viimeaikaisten globaalien tapahtumien (kuten COVID-19, epävakaa talous ja rahan painaminen) seurauksena. Meillä on paljon nuoria aikuisia, jotka ovat kasvaneet tekniikan parissa. Hän ei usko, että he pelkäävät tutkia ja sijoittaa kryptovaluuttaan, itse asiassa hän uskoo kasvavan kasvavan vuosittain salaustilassa.

Marcin kiinnostus salaukseen alkoi, koska hän rakasti aina tekniikkaa. Hän pitää sitä kiehtovana. On hämmästyttävää ja nöyrää, kuinka älykkäitä jotkut ihmiset ovat salaustilassa. Itse asiassa Marcin mielestä he ovat planeetan älykkäimpiä ihmisiä. Koska hän on tarpeeksi vanha muistaa muutoksen, joka tuotiin elämäämme Internetin seurauksena 27 vuotta sitten, hän uskoo salauksen tekevän saman. Kryptovaluutta on uuden aikakauden kynnyksellä tekniikassa, joka muuttaa radikaalisti tulevaisuuttamme.

Lausunnot

Suosikkikryptovaluutat

Se on läheinen kutsu Marcille. Hän rakastaa sekä Cardanoa että Elrondia. Joukkueet ovat hämmästyttäviä, perusteet ovat vankat, ja suunnitelmat, joita kukin joukkue toteuttaa, osoittavat huomattavaa kasvupotentiaalia.

Suosikki vaikuttajat

Vaikka hän kerää tietonsa lukuisilta salausmarkkinoiden merkittäviltä henkilöiltä, ​​hänen kaksi parasta ovat Crypto Crow ja Lark Davis.

Suosikkivaihto

Marc on ollut johdonmukainen Binancen fani. Poikkeuksellinen turvallisuus ja syvä likviditeetti tarjoavat sijoittajille sujuvan kokemuksen kaupankäynnistä. Teknisten syiden lisäksi Binance on loistava myös käytön helppoudessa. Kaikki nämä syyt viittaavat siihen, että Binance on selkeä voittaja.

Suosikkityökalut

Kuten aiemmin mainittiin, Marc haluaa käyttää CoinMarketCapia korkean tason analyyseihin ja sukeltaa sitten teknisempään analyysiin CoinGecko ja CryptoCompare.

Lopuksi Marc käyttää salkkua ja yhteisöä Shrimpyn avulla.

Älä unohda suosikki Mjarose-katkarapuja!

Sosiaalinen kaupankäyntialusta

Katkarapu on kryptovaluutan sosiaalinen kaupankäyntialusta. Se on suunniteltu sekä ammattimaisille että aloitteleville kauppiaille tulemaan oppimaan kasvavasta salausteollisuudesta. Shrimpy-palvelussa käyttäjät voivat kopioida muiden kauppiaiden salkut ja kaupankäyntistrategiat.

Tämän artikkelin sisältöä ei pidetä sijoitusneuvona. Sosiaalisten johtajien seuraaminen voi aiheuttaa potentiaalisen riskin pääomallesi.

Seuraa meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Kiitos käynnistä!

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map