Institutionaaliset sijoittajat käyttävät nyt katkarapuja tasapainottamaan salausrahastojaan

>

Vuosien ajan olemme kuulleet, kuinka tämä vuosi tulee olemaan vuosi, jolloin institutionaaliset sijoittajat alkavat ostaa kryptovaluuttoja. Jos se ei ollut vuotta 2017, on ehdottomasti vuosi 2018. Totuus on, että institutionaaliset sijoittajat ostavat jo kryptoasetteja ja muut seuraavat sitä. Tämä ei ole virtakytkin, vaan kaltevuus. Tänä vuonna on luotu satoja uusia hedge-rahastoja erityisesti kryptovaluuttaan sijoittamista varten. Olemme varmoja, että ensi vuonna näemme vielä enemmän.

Tämä on tervetullutta kehitystä paitsi johtuen salausta lisäävästä kysynnästä, joka auttaa hintaa pitkällä aikavälillä, myös tekniikan kehityksestä, jota tämä uusi pääoma kiihdyttää. Salaus on selvästi täällä pysyäkseen ja useammat sijoittajat purevat vähän omistamaan osan toiminnasta – olettaen, että infrastruktuuri on paikallaan ja he voivat tehdä asianmukaista huolellisuutta.

Institutionaaliset sijoittajat ovat aliedotettu salaukseen

Jim Kyung-Soo Liew Johns Hopkinsin yliopiston Carey-kauppakorkeakoulusta julkaistiin joulukuussa julkaistu tutkimuspaperi, josta käy ilmi, kuinka institutionaaliset sijoittajat on kohdennettu liian vähän Bitcoinissa. Hänen riskianalyysinsa osoittaa, että näillä varoilla olisi oltava vähintään 1,3% bitcoin-varoista. Monet säätiöt ovat nyt aidalla, ja todennäköisesti seuraavat eläkerahastot.

BTC: n lisääminen salkkuun lisää reaalisia ja riskisopeutettuja tuottoja, jolloin Sharpe-suhde siirtyy arvosta 1,76 arvoon 2,03.

“Tulee epävakautta? Ehdottomasti, mutta institutionaalisten sijoittajien kannalta heidän on ajateltava pitkällä aikavälillä ”, Liew sanoi. “Kukaan ei halua olla ensimmäinen, mutta haluaa olla nopeita seuraajia.”

Ensimmäiset muuttajat

Onneksi Shrimpyssä on jo ensimmäisiä muuttajia – institutionaaliset sijoittajat, jotka käyttävät vakioalustaa salkunsa hallintaan. Shrimpy on avaamassa uutta alustaa, joka on suunniteltu erityisesti institutionaalisille sijoittajille vastauksena näiden rahastojen pyyntöihin. Tämä foorumi tarjoaa markkinoiden tehokkaimman työkalusarjan institutionaalisten varojen hallintaan. Olitpa hallinnassa miljoona dollaria kryptovaluutassa tai lähes miljardia, meillä on ratkaisut, jotka täydentävät hallintaprosessiasi.

Vaikka kehitämme ratkaisuja erityisesti institutionaalisille sijoittajille, se kannustaa meitä myös luomaan uusia ominaisuuksia ei-institutionaalisille käyttäjillemme. Saamme lisää tietoa siitä, mitä ominaisuuksia tarvitaan, jotta Shrimpy olisi edelleen helpoin ja turvallisin foorumi monipuolisen salausportfolion hallintaan.

Tarkastellaan joitain tarjouksistamme. lihavoitu kursivoitu kohteita tuetaan jo tänään. Muut kohteet ovat etenemissuunnitelmassa ja ne voidaan priorisoida käyttäjien tarpeiden mukaan. Käsittelemämme alueet ovat:

Tasapainottaminen

Tasapainottaminen on ollut rahastojen kulmakivistrategia viime vuosikymmenien aikana. Shrimpy on helpoin tapa automatisoida tämä prosessi.

 • Automatisoitu tasapainotus markkinahinnan perusteella.


 • Kyky vahvistaa haluttujen varojen prosenttiosuudet (esimerkiksi: 20% BTC, 20% ETH). Kaikki muut varat voitiin painottaa markkina-arvolla.

 • Aikatauluta tasapainon tarkka aika ja päivä.

 • Kaupankäynnin tasapainottamisen lisävalvonta. Esimerkiksi. rajoittaa sitä, kuinka paljon omaisuuserää käydään kauppaa tunnissa, tai optimoida kaupat markkinoiden liikkeiden perusteella.

Usean vaihdon tuki

Varojen pitäminen useissa pörsseissä vähentää riskiä ja lisää likviditeettiä. Lisäksi tämä tarjoaa arbitraasimaisia ​​mahdollisuuksia, joissa Shrimpy voi ostaa omaisuutta parhaalla hinnalla näissä pörsseissä.

 • Integrointi huippupörssien, kuten Binance, Bittrex, Kraken, Coinbase Pro ja muiden kanssa.

 • Integrointi lisävaihtoihin, kuten Coinbase Pro ja muihin pyynnöstä.

 • Tasapaino useissa pörsseissä.

 • Ilmoitukset voidaan lähettää, jos varat on siirrettävä toiseen pörssiin.

Turvallisuus

Shrimpy on suunniteltu turvallisuutta ajatellen alusta alkaen. Käytämme ratkaisuja, joihin suurimmat teknologiainnovaattorit luottavat. Shrimpy on markkinoiden ainoa tasapainotustaso, joka on suunniteltu institutionaalisille sijoittajille.

Jotkut tällä hetkellä käytettävissä olevista tai käytettävissä olevista ominaisuuksista ovat:

 • Oma palvelin, joka on suunniteltu hallitsemaan vain omaisuuttasi. Pääsy tähän palvelimeen tapahtuu henkilökohtaisen aliverkkotunnuksen kautta. Esimerkiksi. yritysnimi.katkarapu.io

 • API: n sallittujen luettelo, joten palvelimesi on ainoa kone, joka voi suorittaa kauppoja API: n kautta.

 • Lisää IP-sallittujen luettelo palvelimesi käytön rajoittamiseksi. Tämä on hyödyllistä, jos haluat käyttää Shrimpyä vain yhdestä paikasta, kuten toimistostasi.

 • Kahden tekijän todennus (“2FA”), jonka tarjoaa Auth0, joka käyttää Google Authenticator -mobiilisovellusta.

 • API-avaimet on salattu ja avainten hallinta on juurtunut laitteiston suojausmoduuleihin (“HSM”).

 • HSM: t tarjoaa AWS, joka käyttää FIPS 140–2 -validoitua laitteistoa.

 • HTTPS (Kaikki verkkosivustotiedot lähetetään salattujen TLS-yhteyksien (eli HTTPS) kautta. Sekä levossa että liikkeessä olevat tiedot salataan – kaikki verkkoviestinnät käyttävät TLS: ää vähintään 128-bittisellä AES-salauksella. käyttää TLS v1.2: ta, ja se salataan ja todennetaan AES_128_GCM: llä ja käytetään avaimenvaihtomekanismina ECDHE_RSA.)

 • DDOS-lieventäminen Cloudflaren kautta.

Kylmävaraston valvonta

Pörssit voivat murtautua. Tämän riskin pienentämiseksi tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla voit pitää suurimman osan omaisuudestasi offline-tilassa. Tämä varmistaa omaisuuden turvallisuuden ja tarjoaa samalla riittävästi likviditeettiä pörsseissä tarvittavien tasapainotusten toteuttamiseksi.

 • Offline-varat voidaan syöttää manuaalisesti tasapainolaskelmiin.

 • Offline-resurssien automaattinen päivitys julkisen osoitteen kautta.

Raportointi ja seuranta

Jokaisen tasapainotuksen välillä ja jälkeen haluat tietää, miten sijoituksesi menestyvät. Sallimalla Shrimpyn suorittamaan tasapainottaminen portfoliosi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa nämä raportit ja antaa sinulle kattava näkymä sinulle tärkeistä mittareista.

 • Vain luku -sovellusliittymäavainten seuranta varmistaa toissijainen varmennuslähde.

 • Tasapainoraportit, jotka sisältävät kaikki tehdyt kaupat, kussakin vaihdossa maksettujen palkkioiden määrän ja muita yhteenvetoja.

 • Suorituskykymittarit.

 • Online- / offline-omaisuuden seuranta. Tämä lähettää ilmoituksen, kun varat on vedettävä verkkoon kylmävarastostasi tai sijoitettava kylmävarastoon pörssistä tasapainottavan toiminnan ja yksilöllisten tekijöiden mukaan.

Kirjaudu

Nyt kun tiedät hieman enemmän tarjoamistamme ratkaisuista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja aseta ilmainen kokeilujakso Shrimpyn kanssa. Jatkamme alustan kehittämistä työskentelemme kanssasi yksi-vastaan-1: n kanssa varmistaaksemme, että ominaisuuksien joukko sopii sinun tarpeisiisi.

Tarjoamme tällä hetkellä 3 kuukauden ilmaista palvelua kaikille uusille institutionaalisille sijoittajille. Tämä sisältää jokaisen tarjoamamme ominaisuuden ja tuen mukautetulle kehitykselle. Älä missaa turvallisinta ja yksinkertaisinta tapaa kasvaa ja hallinnoida rahastoa.

Onko sinulla vielä kysyttävää tai haluatko nähdä live-esityksen? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Katkarapuryhmä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me