Hinnoittelusuunnitelman päivitys – Shrimpy Developer API

>

Shrimpy-tiimi ilmoittaa innoissaan siitä, että kehittäjien sovellusliittymiin on tulossa suuria muutoksia!

Alustavat päivitykset sisältävät uuden luottopohjaisen maksujärjestelmän, kehittäjän verkkosivuston uudelleenbrändäyksen ja uuden päätepisteen käyttäjien poistamiseksi.

Olemassa olevia kehittäjiä, joilla on tilauksia, kannustetaan siirtymään uuteen luottopohjaiseen maksujärjestelmään mahdollisimman pian. Siirtymälle on kuitenkin myönnetty lisäaika, joten nykyiset tilaukset jatkavat toimintaa väliaikaisesti.

Siirtyminen uuteen maksujärjestelmään on yhtä helppoa kuin nykyisen tilauksen peruuttaminen kehittäjän käyttöliittymän kautta, uuden maksutavan yhdistäminen ja hyvitysvaihtoehdon valitseminen.

Maksujärjestelmän päivityksen lisäksi hyväksymme nyt mielellämme luottokorttimaksut Stripen kautta. Tämä luottokorttimaksujen tarjoaja auttaa meitä tuomaan virtaviivaisemman kokemuksen kehittäjien sovellusliittymiin.

Käyttöhyvitykset

Uusi luottopohjainen järjestelmä antaa kehittäjille enemmän joustavuutta pääsyyn kaikkiin Shrimpyn tarjoamiin palveluihin.

Kehittäjät voivat ostaa luottoja hintaan 100 krediittiä jokaista Yhdysvaltain dollaria kohti. Näitä hyvityksiä voidaan käyttää minkä tahansa kehittäjän sovellusliittymän ominaisuuden käyttämiseen. Tämä tarkoittaa, että eri tietotyypeille, päätepisteille tai käytölle ei ole erikoistuneita hyvityksiä. Kaikki käyttää yhtä luottojärjestelmää.

Automaattinen luoton täyttö

Suosittelemme käyttämään automaattista luottojen täyttöjärjestelmää. Tämän ominaisuuden avulla kehittäjät eivät voi huolehtia luottojen loppumisesta, etenkin kehittäjille, jotka tarvitsevat palveluunsa 100% käyttöaikaa. Automaattinen saldon täyttöominaisuus ostaa lisää hyvityksiä, kun tilisi saldo laskee.

Esimerkiksi, jos ostat ensimmäisen kerran 50 dollaria (5000 krediittiä), voit asettaa automaattisen täytön arvoksi 10 dollaria (1000 krediittiä). Tällä tavoin, kun hyvityksesi putoavat alle 1000, Shrimpy ostaa automaattisesti 5000 lisää krediittejä tilillesi.

Se on helpoin tapa pysyä luottotaseesi yläosassa.

Hinnoitteluerittely


Uutta hinnoittelujaottelua tarkasteltaessa on useita tärkeitä luokkia. Tärkeimmät hinnoittelun muutokset, jotka sinun tulisi ymmärtää ennen uuden hinnoittelujärjestelmän käyttöä, ovat historialliset markkinatiedot, reaaliaikaiset markkinatiedot ja käyttäjien hallinta.

Nämä ovat kolme todennäköisintä aluetta, joilta veloitat maksuja, joten suosittelemme, että ymmärrät nämä kategoriat täysin ennen kuin sukelat uuteen hinnoittelujärjestelmään.

Historialliset markkinatiedot (REST API)

Näitä päätepisteitä käytetään historiallisten rasti-rasti-kaupankäyntitietojen, tilauskirjan tilannekuvien ja kynttilänjalkojen käyttämiseen. Kukin näistä päätepisteistä on hinnoiteltu eri tavalla, joten suosittelemme, että luet tämän osan huolellisesti varmistaaksesi, että ymmärrät eri datapisteiden hinnoittelun ennen pyyntöjen lähettämistä.

Historialliset kaupat (3 op / 1000 kauppaa)

Tick-by-tick-kauppatiedot ovat käytettävissä historiallisten kauppojen hankkimisen kautta. Katkarapu veloittaa jokaisesta kaupasta, joka palautetaan vastauksena. Tämä tarkoittaa, että jos Shrimpy palauttaa 100 kauppaa yhdellä vastauksella, se maksaa 0,3 op.

Historialliset tilauskirjat (20 op / 1000 otosta)

Tilauskannan tilannevedokset voidaan hakea Shrimpystä “historiallisten tilauskirjojen hankkiminen” -päätteen kautta. Shrimpy veloittaa jokaisesta vastauksessa palautetusta tilannekuvasta. Esimerkiksi, jos Shrimpy palauttaa 100 tilauskannan tilannekuvaa yhdessä vastauksessa, se maksaa 2 op.

Historialliset kynttilänjalat (50 op / 1000 otosta)

Kynttilänjalat voidaan noutaa Shrimpystä “Hanki historialliset kynttilät” -päätteen kautta. Katkarapu veloittaa jokaisesta kynttilänjalasta, joka palautetaan vastauksessa. Esimerkiksi, jos Shrimpy palauttaa 100 kynttilänjalkaa yhdessä vastauksessa, se maksaa 5 op.

Huomaa: Huomaa, että kun viitataan “kynttilänjalkaan”, tarkoitamme yhtä kynttilänjalkaa, ei kynttilänjalkojen ryhmää. Yhdellä kynttilänjalalla on 1 avoin hinta, 1 korkea hinta, 1 alhainen hinta, 1 sulkuhinta ja 1 volyymimäärä.

Lisätietoja: Shrimpy tukee sekä historiallista kynttilänjalkaa että elävää kynttilänjalkaa. Elävä kynttilänjalka on huomattavasti halvempi, mutta antaa pääsyn vain viimeisiin 1000 kynttilään.

Reaaliaikaiset markkinatiedot (REST API)

Live REST -sovellusliittymän päätepisteet antavat kehittäjille edullisen tavan käyttää reaaliaikaisia ​​markkinatietoja missä tahansa Shrimpyn tukemassa vaihdossa. Tällä hetkellä kaikkien näiden päätepisteiden hinta on sama.

Tunnus (1 luotto / 1000 API-puhelua)

Live-hintalippu on käytettävissä “get ticker” -päätepisteen kautta. Shrimpy lataa asunnon 1 luotto / 1000 API-puhelua riippumatta siitä, kuinka paljon tietoja palautetaan tästä pyynnöstä.

Tilauskanta (1 luotto / 1000 API-puhelua)

Suoraan tilauskirjaan pääsee “hanki tilauskirjat” -päätteen kautta. Shrimpy lataa asunnon 1 luotto / 1000 API-puhelua riippumatta siitä, kuinka paljon tietoja palautetaan tästä pyynnöstä.

Kynttilänjalat (1 luotto / 1000 API-puhelua)

Eläviin kynttilänjalkoihin pääsee “hanki kynttilöitä” -päätteen kautta. Shrimpy lataa asunnon 1 luotto / 1000 API-puhelua riippumatta siitä, kuinka paljon tietoja palautetaan tästä pyynnöstä.

Luettelopörssit (1 luotto / 1000 API-kutsua)

Luettelo tuetuista vaihdoista on käytettävissä “tuetut vaihdot” -päätepisteen kautta. Shrimpy lataa asunnon 1 luotto / 1000 API-puhelua riippumatta siitä, kuinka paljon tietoja palautetaan tästä pyynnöstä.

Luetteloi varat (1 luotto / 1000 API-kutsua)

Luettelo vaihdettujen tuettujen varojen luettelosta on käytettävissä “hanki vaihto-omaisuus” -päätteen kautta. Shrimpy lataa asunnon 1 luotto / 1000 API-puhelua riippumatta siitä, kuinka paljon tietoja palautetaan tästä pyynnöstä.

Luettele kaupankäyntiparit (1 luotto / 1000 API-puhelua)

Kunkin pörssin tuettujen kauppaparien luetteloon pääsee “kaupankäynnin parien hankkiminen” -päätteen kautta. Shrimpy lataa asunnon 1 luotto / 1000 API-puhelua riippumatta siitä, kuinka paljon tietoja palautetaan tästä pyynnöstä.

Käyttäjähallinta (0,1 op / käyttäjä / tunti)

Käyttäjähallintajärjestelmä veloittaa hallinnoimiesi käyttäjien määrän perusteella. Jokainen käyttäjä maksaa 0,1 op / tunti. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on 10 käyttäjää, Shrimpy veloittaa sinulta yhden saldon tunnissa.

Huomaa: Kehittäjät voivat poistaa käyttäjän milloin tahansa “Poista käyttäjä” -päätteen avulla. Kun käyttäjä on poistettu, et voi enää tehdä mitään kyseisen käyttäjän hyväksi. Shrimpy ei veloita mistään poistetusta käyttäjästä.

Käyttäjähallinnan päätepisteet (ei lisäkustannuksia)

Koska käyttäjien kustannukset ovat 0,1 krediittiä tunnissa, meillä ei ole lisäkustannuksia valuuttakurssitilien linkittämisestä, saldotietojen hakemisesta, kauppojen toteuttamisesta, tasapainottamisesta, älykkäiden tilausten reitityskauppojen suorittamisesta tai muista toimista, jotka voidaan suorittaa käyttäjällä. Kaikki nämä toimet ovat maksuttomia.

Reaaliaikaiset markkinatiedot (Websocket API)

REST-sovellusliittymien lisäksi, joita voidaan käyttää reaaliaikaisten markkinatietojen saamiseen, Shrimpy tukee myös erilaisia ​​verkkopistorasioita. Näitä verkkopistokkeita voidaan käyttää reaaliaikaisten kauppa-, tilauskanta- ja BBO-kanavien käyttämiseen.

Kaupankäyntitietoverkot (0,01 op / tilaus / tunti)

Reaaliaikaisia ​​kauppatietoja pääsee käsittelemään ”Trade Channel” -palvelun kautta. Kunkin kaupankäyntiparin merkinnät maksavat 0,01 krediittiä tunnissa. Se tarkoittaa, että jos tilaat 100 erilaista kauppaparia, sinulta veloitetaan 1 luotto tunnissa.

Tilauskirjaverkkopalvelut (0,01 op / tilaus / tunti)

Reaaliaikaisia ​​tilauskantatietoja voi käyttää tilauskirjakanavan kautta. Kunkin kaupankäyntiparin merkinnät maksavat 0,01 krediittiä tunnissa. Se tarkoittaa, että jos tilaat 100 erilaista kauppaparia, sinulta veloitetaan 1 luotto tunnissa.

BBO-verkkopisteet (0,01 op / tilaus / tunti)

Reaaliaikaisia ​​BBO-tietoja pääsee “BBO-kanavan” kautta. Kunkin kaupankäyntiparin merkinnät maksavat 0,01 krediittiä tunnissa. Se tarkoittaa, että jos tilaat 100 erilaista kauppaparia, sinulta veloitetaan 1 luotto tunnissa.

Verkkosivujen päivitykset

Kun olet käynyt kehittäjän sovellusliittymissä, huomaat uuden ilmeen. Uusi verkkosivujen suunnittelu muodostaa tulevaisuuden tarjoamiemme ominaisuuksien brändin perustan. Halusimme tuoda miellyttävän kokemuksen kehittäjien sovellusliittymien kaikkiin osa-alueisiin, joten se alkaa siitä, kun vierailet ensimmäisen kerran kehittäjän verkkosivuston aloitussivulla.

Poista käyttäjän päätepiste

Siirtyminen uuteen luottopohjaiseen maksujärjestelmään on helppoa suurimmalle osalle kehittäjiä. Itse asiassa useimpien kehittäjien ei tarvitse tehdä muutoksia tapaan, jolla he ovat vuorovaikutuksessa sovellusliittymien kanssa.

Ensisijainen ero on kehittäjille, jotka luottavat Shrimpyn automaattiseen järjestelmään merkitsemään API-käyttäjät “aktiivisiksi” tai “passiivisiksi”. Koska uusi luottojärjestelmä ei toimi samoilla periaatteilla API-käyttäjille, kehittäjien on nyt manuaalisesti poistettava API-käyttäjät, joita ei enää käytetä.

API-käyttäjien poistaminen voidaan tehdä uudella Poista käyttäjä -päätteellä. Kun käyttäjä on poistettu, Shrimpy ei enää veloita kyseistä käyttäjää.

Poista käyttäjän dokumentaatio

Koska käyttäjien manuaalinen poistamisprosessi on hiukan osallistunut kehittäjille, olemme iloisia voidessamme sanoa, että alensimme jokaisen käyttäjän kustannukset huomattavasti 1,4 dollarista / käyttäjä / kuukausi 0,72 dollariin. Tämä on noin puolet kustannuksista.

Huomaa: Käyttäjän poistamisesta aiheutuvia kustannussäästöjä käytetään vain uutta luottopohjaista maksujärjestelmää käytettäessä. Uuden maksujärjestelmän päivittämisellä voi olla merkittäviä kustannushyötyjä, jos hallinnoit käyttäjiä Shrimpy-palvelulla.

Päätelmät

Meillä on pitkä luettelo kehittäjien sovellusliittymille suunnitelluista uusista ominaisuuksista. Nämä päivitykset ovat vasta alkua varastostamme. Kuten aiemmin mainittiin, suosittelemme, että kaikki siirtyvät uuteen luottopohjaiseen maksujärjestelmään mahdollisimman pian. Vaihdon tekeminen tarjoaa sinulle uusia joustavia vaihtoehtoja maksujen suorittamiseen ja voi vähentää kuukausikulujasi.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tiimiimme osoitteessa [email protected].

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me