Helppo kryptovaluutan välitysmenettelyt

>

Haihtuvat salausmarkkinat ovat edelleen valloittaneet rahoitusmaailman mielikuvituksen. Nopeat hintatoimet ovat esittäneet erilaisia ​​mahdollisuuksia kryptovaluutta-arbitraasissa ja kaupankäynnissä. Toisin kuin perinteiset rahoitusmarkkinat, joilla viimeinen raja on jo tutkittu edistyneiden kaupankäyntitoimintojen suhteen, salausalue on paljon vähemmän tehokas. Välimiesmenettelymahdollisuuksia on jokaisen kulman takana – mutta miten hyödynnämme näitä mahdollisuuksia?

Tämä artikkeli keskittyy muutamiin markkinoiden yksinkertaisimmista arbitraasimahdollisuuksiin. Tämän artikkelin valmistuttua ymmärrät paitsi paremmin, miten arbitraasi toimii kryptovaluuttamarkkinoilla, mutta sinulle annetaan työkalut oman arbitraasistrategian toteuttamiseen.

Pysyä ajan tasalla kaikista uusimmista artikkeleistamme, Liity Telegram-ryhmäämme täällä.

Mikä on salauksen välitys?

Ennen kuin aloitamme, on tärkeää ymmärtää, kuinka vaihtotilauskanta toimii. Yllä olevasta kuvasta voidaan nähdä, että tarjoustilaukset tehdään vasemmalla puolella. Oikealla puolella meidän on tehtävä Ask-tilauksia. Jos haluat suorittaa välitöntä kauppaa, jonka seurauksena olet pörssissä ottaja, voit joko asettaa rajoitustoimeksiannon tarjouspyynnön toiselle puolelle (nykyisestä sijainnistasi) tai toteuttaa markkinatilauksen.

Välimiesmenettely on prosessi, jossa hyödynnetään markkinoiden tehottomuutta. Kryptovaluutoissa tämä voi tapahtua, kun omaisuuden hinta vaihtelee ajan myötä. Jos omaisuuserän hinta eroaa pörsseissä (tai jopa mahdollisesti samassa pörssissä), voi olla mahdollista ostaa ja myydä sama omaisuus tavalla, joka johtaa nettotulokseen.

Tätä prosessia leikataan tarkemmin tämän artikkelin loppuosassa. Keskustelemme siitä, kuinka laskea arbitraasimahdollisuudet, kuinka hyödyntää näitä tilanteita ja jopa kuinka rakentaa oma kaupankäyntijärjestelmäsi, joka on suunniteltu markkinoiden välimiesmenettelyyn.

Kuinka arbitraasimahdollisuus lasketaan?

Minkä tahansa markkinan arbitraasimahdollisuus lasketaan tunnistamalla korkeimpien ja alimpien tarjoushintojen päällekkäisyys. Kun yhden pörssin tarjoushinta on korkeampi kuin toisen pörssin kryptovaluuttaan kysyttävä hinta, tämä on arbitraasimahdollisuus.

Ennen kuin aloitamme kaupan heittämisen tässä tilanteessa toivoen nopeaa panosta, katsotaanpa mitattu lähestymistapa laskemalla mahdollisuuden koko. Yksi asia, joka on muistettava arbitraasimahdollisuuden arvon laskemisessa: Arbitraasin suorittaminen johtaa tilauskannan kuluttamiseen. Katsotaanpa esimerkiksi vasemmalla olevan kuvan vaihetta 2. Tässä vaiheessa olemme korostaneet päällekkäisen tilauskannan määrän. Tämä tarkoittaa, että yhden pörssin tarjoushinta on korkeampi tai yhtä suuri kuin korotetun alueen toisen pörssin kysyntä.

Kuitenkin, kun aloitamme arbitraasimahdollisuuden toteuttamisen, huomaamme vaiheissa 4 ja 5, että tilauskannan kuluttaminen johtaa arbitraasimahdollisuuden kutistumiseen jokaisen hinta-arvon ottamisen jälkeen. Siksi emme voi hyödyntää kaikkia arvoja, jotka on korostettu keltaisella vaiheessa 2 (syvyyden pinta-ala), mutta vain murto-osaa arvosta.


Laskettaessa mahdollisuuden kokoa meidän on siis otettava tämä käyttäytyminen huomioon. Voimme tehdä tämän simuloimalla järjestelmällisesti niiden tosiasiallisten ostojen ja myyntien toteutusta, jotka tekisimme pörssissä arbitraasin aikana.

Kuinka kaupat toteutetaan arbitraasimahdollisuuden hyödyntämiseksi?

Nyt kun ymmärrämme käsitteellisesti kuinka arbitraasi tapahtuu, keskustellaanpa suosituimmista arbitraasimahdollisuuksista: Yksinkertainen ja kolmikulmainen välimiesmenettely.

Yksinkertainen välimiesmenettely

Yksinkertainen arbitraasi on osto- ja myyntitoiminta, jota kuvasimme tämän artikkelin aiemmissa esimerkeissä. Yksinkertainen arbitraasi ostaa ja myy saman salausresurssin eri pörsseissä mahdollisimman nopeasti hyödyntääkseen pörssien hinnoittelun tehottomuutta.

Tämä välimiesmenettely ei vaadi ylimääräisiä kauppoja niiden kahden omaisuuden vaihtamiseksi, jotka ovat välttämättömiä välimiesmahdollisuuden osoittavan omaisuusparin jakamien kahden omaisuuden vaihtamiseksi..

Kolmikulmainen välimiesmenettely

Kolmion muotoinen arbitraasi on tapahtuma, joka voi tapahtua yhdessä pörssissä (tai useissa pörsseissä), jossa hintaerot kolmen eri kryptovaluutan välillä johtavat arbitraasimahdollisuuteen. Koska monilla pörsseillä on useita markkinoita, joilla on useita tarjousvaluuttaoptioita. Tämä avaa pitkän luettelon kolmion muotoisista kaupankäyntimalleista, joita voidaan hyödyntää yksittäisen pörssin hinnoittelun tehottomuuden hyödyntämiseksi..

Tämä kuva osoittaa, kuinka kolmion muotoinen arbitraasi voi johtaa voittojen tuottoon.

Jotta voimme paremmin havainnollistaa kuinka kolmikulmainen arbitraasi toimii voiton tuottamiseksi, olemme rakentaneet kuvan oikealle. Kuten näet tästä esimerkistä, meillä on 3 erilaista omaisuusparia yhdessä pörssissä. Tässä vaihdossa meillä on LTC / BTC, LTC / ETH ja ETH / BTC pari. Kaupankäyntimalli arbitraasimahdollisuuden hyödyntämiseksi on siis seuraava:

  1. Aloita yhdestä omaisuudesta. Tämä omaisuus on se omaisuus, johon palaamme lopulta arbitraasisilmukan suorittamisen jälkeen.

  2. Vaihda toiseen valuuttaan, joka yhdistää sekä alkuperäisen että seuraavan silmukan omaisuuden. Tätä tarvitaan estämään kulkeminen samalla polulla.

  3. Vaihda kolmansiin valuuttoihin, jotka yhdistävät sekä ensimmäisen että toisen omaisuuden. Tämä toinen kauppa lukitsee nollariskin voiton johtuen koron epäjohdonmukaisuuksista kolmen parin välillä.

  4. Muunna kolmas valuutta takaisin alkuperäiselle omaisuudelle.

Esitetyssä esimerkissä aloitetaan arvolla 1.0000 BTC. Voit laskea mahdollisuuden arvon kiertämällä kolmiota ja laskemalla kunkin kaupankäyntiparin osto- ja myyntihinnat. Huomaa, että pohjakauppa käyttää kysyttävää hintaa ja jaoimme ETH: n LTC: llä suhdeen laskemiseksi. Kun kukin näistä arvoista on laskettu, menemme yksinkertaisesti kolmion ympäri ja moninkertaistetaan tai jaetaan kuvassa sanellun toiminnan perusteella. Tämä näyttäisi tältä:

1.00000 x 138.23611 ÷ 2.52871 x 0.01894 = 1.03539 BTC

Saapuessamme takaisin BTC: hen voimme verrata loppuarvoa lähtöarvoon mahdollisuuden koon määrittämiseksi. Kuten voimme nähdä tässä esimerkissä, loppuarvo oli 1,03539 BTC. Jos verrataan tätä 1,00000 BTC: n lähtöarvoon, löydämme tämän mahdollisuuden arvon 0,03539 BTC. Tämä tarkoittaa, että vain toteuttamalla tämä välimiesmahdollisuus kasvatamme BTC-omistustamme.

Huomaa: Kolmikulmainen arbitraasi voidaan suorittaa useissa pörsseissä, mutta emme käsittele näitä strategioita tässä artikkelissa.

Yhdistämällä kaikki yhteen

Nyt kun tiedämme kuinka löytää ja mitata arbitraasimahdollisuuksia, voimme koota kaiken yhteen strategiamme toteuttamiseksi.

Ensimmäinen – rahanvaihtotilit

Sijoita varat kahteen eri pörssiin, joita tarkkaillaan arbitraasimahdollisuuksien varalta. Näitä varoja käytetään yksinkertaisen arbitraasin toteuttamiseen, jossa sama omaisuus ostetaan ja myydään heti, kun tilaisuus syntyy. Ihannetapauksessa haluat, että sinulla on varoja useissa pörsseissä, koska varojen siirtäminen yhdestä pörssistä toiseen on aikaa vievää ja voi tulla kalliiksi. Puhumattakaan siitä, että on helpoin löytää mahdollisuuksia niiden sekunnin murto-osassa.

Toinen – tunnista mahdollisuudet

Tunnista mahdollisuudet etsimällä eroa hinnoittelussa pörsseissä. Vertaa korkeimpia ja alimpia tarjoushintoja nähdäksesi, missä nämä arvot ovat päällekkäisiä. Kaikki päällekkäinen on mahdollinen arbitraasimahdollisuus.

Kolmas – Määritä mahdollisuudet

Laske mahdollisuuden arvo simuloimalla järjestelmällisesti omaisuuden myyntiä ja ostamista. Tämä prosessi kuluttaa tilauskannan, joten muista ottaa tämä näkökohta huomioon.

Neljänneksi – Toteuta strategia

Suorita strategia tekemällä tilauksia välittömästi pörssiin. Jatka tilausten tekemistä pörssissä hyödyntääksesi arbitraasimahdollisuutta niin kauan kuin mahdollisuus on käytettävissä.

Viides – Tee se uudestaan

Lopeta, kun tilaisuus ei ole enää käytettävissä. Tällä hetkellä on aika alkaa etsiä uutta mahdollisuutta tehdä se uudestaan.

Nauti voitoista!

Mitkä työkalut ovat käytettävissä rakentamisen aloittamiseksi?

Välimeren strategian toteuttamiseksi tarvittavan infrastruktuurin rakentaminen vie aikaa ja resursseja. Ei ole mahdollista kehittää kaikkea tyhjästä, joten saatat miettiä, miten pääset vauhtiin mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Saimme sinut peitetyksi!

Se on totta Shrimpy Developer -sovellusliittymät on suunniteltu juuri tähän skenaarioon. Nämä sovellusliittymät on suunniteltu erityisesti kehittäjille, jotka haluavat integroida reaaliaikaisen kaupankäynnin useissa pörsseissä.

Reaaliaikainen tietojen analyysi

Reaaliaikaisen ja perusteellisen markkinatiedon käyttö on helppoa Shrimpyn avulla. Tilaa jopa 1000 erilaista markkinaa 16 eri pörssiin Shrimpy-kehittäjien verkkopistorasioiden kautta.

Kokeile nyt!

Kaupan toteutus

Kaupan toteutus voi tapahtua missä tahansa 16 pörssin Shrimpy-tuesta kehittäjän sovellusliittymissä. Kunkin näiden pörssien mukautetun integraation sijasta voit tukea jokaista vaihtoa johdonmukaisilla kaupankäynnin päätepisteillä tekemällä yhden integraation. Ei tarvitse huolehtia parittomista virheistä, epäjohdonmukaisesta käytöstä tai aikaa vievistä erikoisohjelmistoista jokaiselle vaihdolle. Se on kehittäjien unelma.

Lisätietoja!

Seuraa Exchange-tilejä

Koko prosessin ajan voit seurata varojasi jokaisella vaihtotilillä käyttämällä yksinkertaisia ​​päätepisteitä, jotka seuraavat automaattisesti saldojasi. Se on todella kivuton tapa hallita vaihtotilejä.

Kokeile sitä!

Aloita rakentaminen

Sinulla on nyt sekä tietoa että resursseja uuden arbitraasityökalujen luomisen aloittamiseksi. Rekisteröidy Shrimpy-kehittäjien sovellusliittymiin jo tänään hyödyntää salausmarkkinoiden tehottomuutta. Jos sinulla on kysyttävää aloittamisesta, älä unohda Liity hämmästyttävään sähkeyhteisöömme.

Muita hyviä lukuja

Kuinka tehdä salauskauppabotti Pythonilla

Kuinka ladata kryptovaluutta kynttilänjalka tietoja pörsseistä

Välitysskriptejä salauskauppaboteille

Script for Bitcoin Price Live Ticker (Websocketsin avulla)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map