Growth DeFi (GRO) -katsaus: Pysyvän tappion ratkaiseminen

Kasvu DeFi on uusi hajautettu rahoitusalusta, joka haluaa parantaa DeFi-kokemusta. Rakennettu jo menestyneiden Aave-, Mooniswap- ja CURVE-protokollien päälle, alustan tavoitteena on antaa käyttäjilleen mahdollisuuden maksimoida likviditeetin tarjoajina ansaitsemansa tuotot.

Tämä kätevä lähestymistapa kryptovaluuttatilaan sijoittamiseen on tulossa yhä suositummaksi, joten katsotaanpa Growth DeFiä ja katsotaan, onko heillä mitä tarvitsee tulla hallitsevaksi toimijaksi tässä yhä tiheämmässä DeFi-tilassa.

Mikä on kasvun DeFi?

Alustalla on selvä aikomus tulla täydelliseksi DeFi-työkalupaketiksi, joka tarjoaa käyttäjilleen optimoituja strategioita kaikille olemassa oleville DeFi-protokollille.

Se on rakennettu GRO-tunnusten ympärille, jotka ovat deflaatiomerkkejä, jotka antavat käyttäjille äänioikeuden ja osakkuusoikeuden samalla kun he arvostavat pääomaa. GRO-rahakkeisiin on sidottu gTokenit, jotka tarjoavat suoran arvostuslähteen GRO-tunnuksille maksupolttamisen kautta.

Kasvun DeFi-logo

Valmistaudu kasvuun. Kuva kautta GrowthDeFi.com

Vaikka aluksi näyttää siltä, ​​että gTokenit ovat korkoa tuottavia merkkejä alustalle, jonka maksaminen perustuu käyttäjien tallettamiin varoihin, käy pian selväksi, että ne tarjoavat enemmän arvoa, koska he hyötyvät perimistä (talletus) ja polttamista (nostot) maksuista alustan vieressä. Tämä maksu on 1%, josta puolet lukitaan likviditeettipooleihin, joissa on vaihtelevia GRO-pareja. Nämä lukitut gTokenit poltetaan ajoittain merkin niukkuuden lisäämiseksi ja kysynnän lisäämiseksi.

Tämän seurauksena gTokensia omistavat käyttäjät hyötyvät taustalla olevan protokollan tuotosta sekä lyönti- ja polttopalkkioiden arbitraasivoitot..

Lisäksi käyttäjät voivat aina luottaa vähäiseen liukastumiseen lähes ilman pysyviä menetyksiä, koska protokolla lukitsee jatkuvasti likviditeettiä. Tämä on kriittisen tärkeää, koska Growth DeFin yksi tavoitteista on ottaa käyttöön likviditeetin tarjoajan altistuminen kärsimättä pysyvistä tappioista.

Mikä on pysyvä menetys?

Pysyvä tappio on käsite rahoituksesta, ja se muistuttaa vaihtoehtoisia kustannuksia. DeFi-alustalla tapahtuu pysyvä tappio aina, kun talletus tehdään likviditeettipooliin ja myöhemmin kohde-etuuden hinta muuttuu, mikä johtaa varojen arvon muutokseen, kun ne lisätään likviditeettipooliin..

Mitä suurempi hintamuutos, sitä enemmän käyttäjä joutuu pysyvään menetykseen. Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa, että varoilla on alhaisempi arvo nostettaessa kuin talletettuina.

Pysyvä menetys

Se ei ole niin vaikea ymmärtää. Kuva kautta Finematics.com


Vakioautoihin, käärittyihin kolikkoversioihin ja muihin tiukasti vaihteleviin varoihin perustuvat poolit hyötyvät siitä, että heillä on vähemmän pysyvää tappioriskiä. Tämä tarkoittaa, että niillä, jotka tarjoavat likviditeettiä tämäntyyppisissä omaisuuserissä, on pienempi riski pysyvän tappion vaikutuksesta.

Joten miksi likviditeetin tarjoajat vaarantaisivat mahdollisen tappion tallettamalla kolikoitaan ja tarjoamalla likviditeettiä?

Koska kaupankäyntimaksut voivat kompensoida pysyvien menetysten aiheuttamat tappiot ja tosiaankin korvaavat ne. Itse asiassa jopa voimakkaasti pysyville tappioille altistuvat poolit voivat olla kannattavia, jos kaupankäyntimaksut tarjoavat riittävän määrän puskuria.

Esimerkiksi Uniswapissa jokaisesta kaupasta veloitetaan 0,3 prosentin maksu, joka menee suoraan likviditeetin tarjoajille. Kun kaupankäyntimäärät tietyssä poolissa kasvavat tarpeeksi, voi olla kannattavaa tarjota likviditeettiä kyseisessä poolissa, vaikka pysyvät tappiot olisivat suuria todennäköisyyksiä. Tämä on kuitenkin monimutkainen tilanne, koska mahdolliset tappiot tai kannattavuus riippuvat monista tekijöistä, kuten talletettavasta omaisuudesta, erityisestä poolista, protokollasta ja jopa olosuhteista laajemmilla markkinoilla.

Esimerkki pysyvästä tappiosta

Harkitse seuraavaa tilannetta antamalla konkreettinen esimerkki siitä, kuinka pysyvä menetys voi syntyä.

Pysyvä häviökäyrä

Satoviljely voi tuottaa tappioita. Kuva kautta Binance-akatemia.

Likviditeetin tarjoaja, kutsumme häntä Guy, tarjoaa likviditeettiä Uniswap DAI / ETH 50/50 -pooliin. 50/50-pooli edellyttää, että likviditeetin tarjoaja antaa saman arvon jokaisesta poolissa olevasta tunnuksesta. Oletetaan tässä tapauksessa, että DAI on 1 dollari ja Ethereum 500 dollaria. Guy tarjoaa uima-altaalle 10 ETH: ta 5000 dollarin arvosta ja 5000 DAI: n arvoa 5000 dollaria.

Tässä vaiheessa molempien likviditeettipooliin talletettujen merkkien arvo on sama.

Nyt ETH: n hinta alkaa nousta, kunnes se saavuttaa 550 dollaria ulkoisella alustalla, kuten Binance. Kun hintaerot Binancen ETH: ssä ja Uniswapin ETH: ssa kasvavat, välittäjät huomaavat ja he tulevat markkinoille yrittämään saada voittoa tästä hintaerosta arbitraasina tunnetussa prosessissa.

Uniswapissa on tuotemarkkinoiden valmistaja, joka ostaa ja myy jatkuvasti rahakkeita ylläpitääkseen oikeaa suhdetta kaikissa likviditeettipooleissa. Tämä tarkoittaa, että kun ETH ostetaan poolista, se korvataan ETH: lla korkeammilla kustannuksilla, mikä nostaa ETH: n hintaa Uniswapissa. Välimies jatkaa halvemman Uniswap ETH: n ostamista, kunnes hinta vastaa Binancen korkeampaa hintaa. Kuinka paljon ETH-ostoa tarvitaan, ennen kuin hinta saavuttaa tasapainon?

Käyttämällä ulkoista (Binance) hintaa muutamassa vakiotuotemarkkinoiden valmistajan kaavasta johdetussa kaavassa näemme pisteen, jossa Uniswap ETH -hinta on 550 dollaria, kun poolissa on 5244,045 DAI ja 9,535 ETH..

Joten arbitraasi pystyy periaatteessa ostamaan 0,465 ETH: ta saavuttaakseen tasapainon Uniswapin ja Binancen ETH-hinnan välillä, mikä maksaa 244 045 DAI ja saavuttaa keskimääräisen hinnan 524,83 DAI / ETH. Ostettu ETH voidaan myydä välittömästi DAI: lle tai muulle USD-pohjaiselle vakaalle kolikolle ulkoisessa paikassa 550 dollaria. Välimies ansaitsi juuri ~ 12USD miinus palkkiot.

Kestämätön menetys visualisoitu

Yksinkertainen visuaalinen esitys kuinka pysyvä menetys tapahtuu. Kuva kautta TrustWallet.com

Tietysti tällä oli vaikutusta myös likviditeettitarjoajamme Guyyn.

Ennen välimiehen tuloa Guyilla oli 5 000 DAI @ 1 dollaria ja 10 ETH @ 500 yhteensä 10 000 dollarin kokonaisarvona likviditeettinä..

Kun välittäjä oli tehnyt liiketoimintansa, Guyn DAI oli noussut 5 244 045 @ 1 dollariin, mutta hänen ETH laski 9,535: een ja 550 dollariin. Kokonaisarvo on nyt 5244,045 dollaria + (9,535 * 550 dollaria) = 10488,295 dollaria.

Jos Guy olisi yksinkertaisesti pitänyt kiinni DAI: sta ja ETH: stä tarjoamatta niitä likviditeettinä, hänellä olisi 5000 dollaria + (10 * 550 dollaria) = 10 500 dollaria. Kuten näette, Guyilla on pysyvä tappio 11,705 dollaria likviditeetin tarjoamisesta.

Kuitenkin pysyvää menetystä kutsutaan pysyväksi, koska tässä vaiheessa se on vain paperin menetys. Siitä ei tule pysyvää tappiota, ennen kuin Guy nostaa likviditeettinsä. Jos hän jättää sen ja ETH: n hinta palaa 500 dollariin, ei ole pysyvää menetystä.

Paperin menetys Määritelmä

Älä huoli, kärsimme vain paperin menetystä. Kuva kautta OurRichJourney.com

Muista kuitenkin, että tässä esimerkissä ei oteta huomioon likviditeetin tarjoamisesta ansaittuja kaupankäyntimaksuja. On erittäin hyvät mahdollisuudet, että tässä likviditeettipoolissa ansaitut palkkiot olisivat tasanneet pysyvät tappiot ja tehneet likviditeetin tarjoamisen tässä tapauksessa kannattavaksi.

On myös mahdollista, että kaupankäyntimaksut eivät olisi olleet riittävän suuria kompensoimaan pysyvää tappiota kokonaan. Kummassakin tapauksessa on tärkeää, että käyttäjä ymmärtää pysyvän tappion ja mahdollisuuden vaikuttaa siihen ennen likviditeetin tarjoamista poolille.

Riskit AMM: n likviditeetin tarjoajille

Pysyvä häviö voi olla hämmentävä nimi, mutta sitä käytetään, koska näistä “paperihäviöistä” ei tule pysyviä, ellet vedä kolikoitasi likviditeettipoolista. Vaikka ansaitut kaupankäyntimaksut voivat auttaa korvaamaan pysyvän tappion, nimi on parhaimmillaan vielä hieman harhaanjohtava.

Yksi alue, jossa tarvitaan erityistä varovaisuutta, on talletukset automaattiseen markkinatakaajaan (AMM). Olen edellä maininnut, että joillakin likviditeettipooleilla on suurempi pysyvien tappioiden riski kuin muilla. Perussääntö, jota voit käyttää, on, että mitä epävakaampi kohde-etuus on, sitä suurempi on pysyvän tappion riski.

Voit myös saada jonkinlaisen käsityksen pysyvän tappion riskistä tekemällä pieni alkuperäinen talletus nähdäksesi, miten allas käyttäytyy. Kun sinulla on karkea käsitys siitä, minkä tuoton tulisi olla ja riskit, voit tallettaa suuremman summan, jos se on järkevää.

AMM: n pysyvä menetys

AMM: ien pysyvään häviöön on oltava ratkaisu. Kuva kautta Medium.com

Toinen tapa suojata itseäsi on etsiä vakiintuneita ja tunnettuja AMM: iä. Nämä ovat tunnettuja hyödykkeitä, joiden tuotot ovat tunnettuja. Yksi DeFi-ongelmasta on, että kuka tahansa voi ottaa olemassa olevan AMM: n ja haarautua siihen lisäämällä joitain muutoksia matkan varrella. Tämä altistaa käyttäjät mahdollisille virheille, jotka voivat jättää rahasi jäädytetyksi AMM: ään ikuisesti.

Muista, että riskit ja edut kulkevat käsi kädessä. Jos AMM tarjoaa sinulle tuottoja, jotka ovat huomattavasti keskimääräistä suurempia, on todennäköisesti myös keskimääräistä suurempia vastaavia riskejä.

GRO: n arvoehdotus

Drowth DeFi: n ilmoitettu tarkoitus on luoda ekosysteemi, jossa sen GRO: n ja gTokensin haltijat saavat hyötyä yhdistetystä korosta yhdistettynä arbitraattoreiden voittojen osuuteen ilman pysyvän tappion riskiä..

Se pyrkii saavuttamaan tämän hyödyntämällä kolmen tai useamman DeFi-protokollan tehoa, joista ensisijaiset ovat AAVE, CURVE ja Mooniswap. Lopulta se aikoo pystyä käyttämään mitä tahansa DeFi-protokollaa ollenkaan.

GRO-tunnus selitetty

GRO on tarkoitettu protokollan hallintotunnukseksi, ja se käyttää GRO DAO: ta. Sillä on yhteensä 1 000 000 GRO-tunnusta, ja päätuotteiden käyttötapaus on panostaminen äänioikeuden tarjoamiseksi ehdotuksissa, mikä antaa tunnuksen haltijoille mahdollisuuden määrittää protokollan tulevaisuuden kulku.

Kasvun DeFi-hallinto

Hallinnointi työssä GRO: n kanssa. Kuva kautta GrowthDeFi.com

Alla on GRO-tunnuksen kolme ensisijaista ominaisuutta / käyttöä:

  • Panostaminen: Panosta ei ole vielä toteutettu, mutta sen odotetaan alkavan vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä. Käyttäjien, jotka haluavat osallistua protokollan hallintaan, vaaditaan panostamaan GRO: nsa ja saamaan vastineeksi stkGRO, joka pitää tunnuksensa likvideinä, vaikka olla sidottu. Panostusjärjestelmään ei ole suunniteltu lukitusmekanismeja.
  • Likviditeetti: GTokensin likviditeetin tarjoavat erilaiset GRO-parit, ja tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa ja myydä tunnuksiaan milloin tahansa matalalla liukastumalla.
  • Deflaatio: Puolet gTokensin lyömisestä vaadittavista maksuista poltetaan ja GRO: n panemisesta peritään myös 10%: n maksu, josta puolet on palanut. Tämä merkkien väheneminen ei vain vähennä merkkien käytettävissä olevaa määrää, vaan myös varmistaa, että ne ovat deflaatiokykyisiä.

Kasvu DeFi on asettamassa itsensä kestäväksi viljelyprotokollaksi, jonka symbolisen suunnittelun tarkoituksena on palkita niitä, jotka aikovat pitää merkkejä pitkään. Tiimi yrittää luoda täydellisen ekosysteemin, jossa käyttäjät voivat nauttia investointien vakaudesta useilla DeFi-protokollilla. Pohjimmiltaan he uskovat, että sille, mitä he voivat rakentaa protokollan lisäosana, ei ole rajoja.

Tuotto viljelijä

Maatalous tulevaisuuden varalle. Kuva kautta Viserrys.

Viime aikoina koko v1-koodi on ollut tarkastanut Consensys Diligence, ja vaikka joitakin toimintokohteita ja suosituksia tehtiin, koodi näyttää yleensä olevan turvallinen. Oli kysymys monien osavaltioiden, roolien ja käyttöoikeuksien löyhistä määritelmistä, varsinkin kun ne koskevat Growth DeFin omistajaroolia.

Consensysin tilintarkastajan mukaan nämä löyhät määritelmät “viittaavat siihen, että tulevia suunnitelmia tämän roolin siirtämiseksi DAO: n hallitsemaan monisignaaliin ei ole hyvin harkittu. Nykyisessä kokoonpanossaan olisi uskomattoman vaikeaa siirtää omistajan laajojen käyttöoikeuksien hallinta DAO-ohjattuun multisigiin. “

Esittelyssä gTokens

Yksi Growth DeFi -ekosysteemin ydinkomponenteista on gTokens. Nämä ainutlaatuiset rahakkeet eivät ainoastaan ​​tarjoa likviditeetin tarjoamisesta saatavaa korkoriskipotentiaalia, vaan ne myös ottavat arbitraasivoitot ja osan lyömis- ja polttopalkkioista. He hyötyvät myös Mooniswapin tuottamista korkeammista likviditeetin tarjoajien voitoista ja tarjoavat lisää GRO-kannustimia tarjoamalla likviditeettiä. Pohjimmiltaan gTokenit ovat likviditeetin tarjoajien tapa käyttää tavanomaista korkeampia tuottoja ja kerätä enemmän taustalla olevia merkkejä.

gTokens

Esittelyssä gTokens jokaiseen tarkoitukseen. Kuva kautta Viserrys.

Lukitut maksuvalmiusaltaat

Yksi gTokensin tärkeimmistä ominaisuuksista on lukitut likviditeettisarjat, jotka Todiste maksuvalmiuskokeesta suorittaa UniPower. gTokens on ottanut käyttöön lukitut likviditeettipoolit keinona jakaa lukittujen likviditeettipoolien voitot GRO- ja gToken-omistajille.

Lukittu LP-levyjen kertyminen

Lukitut likviditeettipoolit saavat vauhtia saldoistaan ​​keräämällä 0,5 prosentin osuuden kaikista rahapaja- ja polttopalkkioista. Jokainen gToken tarjoaa vastaavalle likviditeettipoolille syntyneet palkkiot, joten kaikki gDAI-palkkiot menevät GRO / DAI-parille, gETH-palkkiot GRO / ETH-parille jne..

Palavat voitot

Ne, joilla on gTokens, saavat ajoittaisia ​​palkkioita, kun lukittujen likviditeettipoolien tuottamat palot ajoittain poltetaan, poistamalla ne käytöstä ja vähentäen kokonaistarjontaa. Kaikki tämä johtuu kaupankäynnin volyymista ja markkinoiden volatiliteetista, ja se on gTokenin lisävoitto / kasvulähde & GRO-haltijat.

Kasvun DeFi-lyönti- ja polttoyhtälöt

Niille teistä, jotka rakastavat matematiikkaa. Kuva kautta Kasvun DeFi-valkopaperi.

gTokenin välimiesmenettely

Välimiesmenettely on gTokenin ainutlaatuinen vahvuus. Siihen asti, kunnes Growth DeFi luotiin, ei ollut muuta tapaa hyötyä välittäjien toiminnasta kuin likviditeetin tarjoaminen poolille. Tietysti tämä lisäsi myös pysyvien menetysten riskiä, ​​mikä oli vähemmän kuin ihanteellinen tilanne. Yksi ensisijaisista syistä gTokensin luomiseen on ratkaista tämä pysyvien tappioiden ongelma likviditeettipoolien arbitraasikäytännöstä.

Välimiesmenettely

Uusi tapa ansaita vanha tapa ansaita rahaa. Kuva kautta 3commasTutorials.com

Tämä korostaa myös korkean likviditeetin merkitystä GRO / gToken-parille. Mitä suurempi näiden parien likviditeetti on, sitä suuremmat palkkiot syntyvät arbitraasien toiminnasta. Maksimi maksuvalmiuden saavuttamiseksi Growth DeFi yhdistää pysyvän likviditeettipoolinsa kannustimiin GRO-palkkioiden muodossa parien likviditeetin tarjoamiseksi, tämä mekanismi tunnetaan myös nimellä ”Likviditeettiviljely”..

Likviditeetin tarjoaminen GRO / gToken-pareille

Auttaa myös torjumaan pysyvyyshäviöitä ja keräämään ylimääräistä tuottoa gTokenille tarjoamalla likviditeettiä mille tahansa gTokensille. Kun likviditeetti tarjotaan tällä tavoin, tarjoaja ansaitsee likviditeettimaksuja ja viljelee GRO: ta likviditeettiviljelyn avulla. 25% GRO-rahakkeiden kokonaismäärästä (250 000 GRO) on osoitettu palkitsemaan niitä, jotka tarjoavat likviditeettiä GRO / gToken-parille..

Kasvun DeFi-sovellus

Tässä kaikki hyvät asiat tapahtuvat. Kuva kautta Kasvun DeFi-sovellus.

Tässä on täydellinen luettelo likviditeetin tarjoajien mahdollisista voitonlähteistä:

  1. 50% likviditeettipoolista on GRO, mikä lisää sen arvoa kaikkien GRO-poolien volyymin ja rahapajan myötä & kaikkien gTokenien palavat palkkiot.
  2. Loput 50% tulee gToken-yhtiöiltä, ​​jotka keräävät jatkuvasti korkoa ja korottavat palkkioita toimitusten vaihteluista ja arbitraasimahdollisuuksista (se arvostaa myös lukitun LP: n säännöllisten palovammojen jälkeen)..
  3. 3% poolin tilavuudesta kerätään LP-maksuina.
  4. LP-maksun lisäksi Mooniswap pakottaa myös välimiehet kilpailemaan keskenään ja antamaan osan voitoista LP: lle.
  5. Tarjoamalla likviditeettiä GRO / gToken-parille LP saa myös GRO: n ylimääräisenä palkkiona likviditeetin tarjoamisesta.

Kuka on kasvun takana Defi

Rodrigo Ferreira on Growth DeFi -taustakoodin pääkehittäjä. Hänellä on tohtori Yalen tietojenkäsittelytieteessä, ja hänellä on syvällinen tausta virallisessa semantiikassa, ohjelmien tarkistuksessa ja kääntäjissä. Rodrigo on syvästi kiinnostunut kryptovaluutoista / blockchainista ja on aikaisemmin kehittänyt mobiililompakon ja kryptovaluutanvaihdon.

Kuten hän sanoo LinkedIn-sivustossaan, “Ohjelmistosuunnittelijana pystyn kokoamaan ja ottamaan käyttöön monimutkaisia ​​järjestelmiä useilla kielillä ja alustoilla. Yrittäjänä haluan rakentaa sovelluksia mielenkiintoisiin liiketoimintatapauksiin, jotka voivat laajentua automaation avulla. “

Kasvu DeFi Devs

Miehet Growth DeFi -projektin takana. Kuvat LinkedInin kautta.

Irving Cabello Almazán on Growth DeFi: n käyttöliittymäkoodin pääkehittäjä. Irving on täyden pinon javascript-kehittäjänä, jolla on vahva intohimo Ethereumissa, DeFi ja blockchain-ekosysteemi kokemusta rakentamalla React- ja Node-alustoja yli 4 vuoden ajan, ja on myös kehittänyt useita DAPPS Ethereumille käyttämällä Solidity, Web3 ja Truffle..

GRO Tokenin tulevaisuuden näkymät

GRO-token debytoi 26. elokuuta 2020 hintaan 19,66 dollaria (Coinmarketcap.com-tietojen perusteella), nousi korkeimmaksi 24,66 dollariin sinä päivänä ja sulkeutui hieman matalammaksi 19,03 dollariin.

Sittemmin tunnus on ollut melko epävakaa. Esimerkiksi viikko listautumisen jälkeen se suljettiin 31,08 dollariin, mutta viikko sen jälkeen se laski takaisin 12,97 dollariin. Nämä ylä- ja alamäet ovat jatkuneet, ja 22. joulukuuta 2020 alkaen merkin kaupankäynnin arvo on 23,69 dollaria.

GRO-hintakaavio

Volatiliteetti on pelin nimi. Kuva kautta Coinmarketcap.com

Tämän nuoren projektin ja tunnuksen avulla on melkein mahdotonta ennustaa seuraavaa, vaikka DeFi-tila on erittäin kuuma, kun suuntaamme vuoteen 2021. Se voisi tarjota GRO: lle merkittävän myötätuulen, koska se liittyy joihinkin nopeimmin kasvaviin DeFi-projekteihin avaruudessa.

Kuten minkä tahansa blockchain-projektin tapauksessa, Growth DeFin on todella kasvava, on adoptio. Mitä useammat ihmiset käyttävät alustaa, sitä nopeammin GRO-tunnus voi arvostaa, koska sen toimitustunnus on sidottu tiukasti kaupankäyntimaksuina kerättyjen tunnusten polttamiseen.

22. joulukuuta 2020 alkaen tunnus on sijoittunut # 859 markkina-arvolle, jonka yläraja on 3519545 dollaria. Se asettaa kolikon melko matalalle listalle, ja yksi tärkeimmistä syistä tässä vaiheessa voi olla alustan laajamittaisen käytön puute. Alustaa koskevia tietoja on hyvin vähän, ja useilla muilla satoviljelyalustoilla, kuten Yearn.finance ja Harvest Finance, on merkittävä etumatka avaruudessa.

Johtopäätös

DeFi-ekosysteemi on epäilemättä nopeimmin kasvava salausala, kun astumme vuoteen 2021, ja kasvu DeFi pyrkii parantamaan käyttökokemusta tarjoamalla ainutlaatuisen otteensa, joka tarjoaa likviditeetin tarjoajan altistumisen kärsimättä pysyvistä tappioista. Riittääkö tämä erottamaan foorumi ja auttamaan sitä kasvamaan ottamaan johtajat avaruudessa?

Kasvun DeFi-etenemissuunnitelma

Kuinka nopeasti Growth DeFi voi kasvaa? Kuva kautta GrowthDeFi.com

Aikaisemmin emme olisi olleet varmoja, mutta kriittisten valuuttojen noustessa ja saavuttaessa ennätystasot, joiden suojaaminen pysyviltä häviöiltä voisi olla pelinvaihtaja. Loppujen lopuksi kuka haluaa lukita kolikkonsa kerätäksesi 6–8%: n tuoton vain katsellakseen kryptojensa kokonaisarvon laskua 10% taustalla olevien varojen hintamuutosten vuoksi.

Itse asiassa tämä suuntaus näkyy jo markkinoilla. Marraskuun lopulla 2020 Ethereumissa oli 14 miljardia dollaria ja Bitcoin lukittu DeFi: hen. Tämä tarkoittaa yli 500%: n hyppyä vuonna 2020 lukittuneen ETH: n arvoon ja yli 10000%: n kasvua DeFi: hen lukittuun BTC: hen vuonna 2020.

Ja silti samalla ETH: n todellinen määrä on putosi melkein 25% ei ole selkeää syytä miksi, mutta hyvä hypoteesi on, että sijoittajat välttävät satoviljelyä kryptokurrenian hintojen nousun aiheuttamien pysyvien tappioiden vuoksi.

Jos näin on, Growth DeFi -alustan kaltaisella alustalla voi olla suurta hyötyä, kun DeFi kehittyy, kehittyy ja kasvaa.

Esitelty kuva Shutterstockin kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me