Groestlcoin-arvostelu: Välitön ja yksityinen transaktioinen kryptovaluutta

Groestlcoin (GRS) on melko outo kuulostava kryptovaluutta, joka on saanut viime aikoina melko paljon kiinnostusta.

Se lanseerattiin maaliskuussa 2014 todistuskolikoksi aivan kuten Bitcoin, ja kuten Bitcoin, se luotiin maksuna ja transaktioisena kryptovaluuttana. Siinä on melkein nollatasot, kolikko on puoliksi anonyymi, ja se on yksi harvoista kolikoista, joka pysyy ASIC-vastustuskykyisenä.

Voidaanko kolikko kilpailla joidenkin uudempien kilpailijoiden kanssa?

Tässä Groestlcoin-katsauksessa annan sinulle mitä sinun tarvitsee tietää projektin tekniikasta, kehityksestä ja kaivostoiminnasta. Tarkastelen myös GRS-tunnuksen pitkän aikavälin kasvupotentiaalia ja voisiko se kehittää laajempia käyttötapauksia ja käyttöönottoa.

Groestlcoin-tekniikka

Groestlcoin luotiin tiukasti peer-to-peer (P2P) -maksukryptovaluuttana aivan kuten Bitcoin ja Litecoin. Se sanoi, että sillä on joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen Bitcoinista ja Litecoinista.

Näiden ainutlaatuisten ominaisuuksien takia Groestlcoin pystyi saavuttamaan useita tärkeitä “ensimmäisiä” kryptovaluuttaekosysteemissä. Se oli ensimmäinen kolikko, jossa Segregated Witness otettiin käyttöön, ja se suoritti myös ensimmäisen kerran Lightning Network -tapahtuman mainnetissä. Tämä johtuu osittain siitä, että Groestlcoin-kehitystiimi on ollut aktiivinen ja ahkera ensimmäisestä päivästä lähtien ja julkaissut tärkeimmät kehityspäivitykset joka kolmas kuukausi kuten kellotyö.

Groestlcoin verrattuna muihin

Groestlcoin verrattiin. Kuva kautta docroid

Kehittäjät ovat myös luoneet lompakon nimeltä Samourai, joka sallii nimettömät Groestlcoin-tapahtumat. Lompakko luotiin Torin ja VPN: n tuella, se ei kierrätä osoitteita, ja siinä on AES-256-salaus. Mobiilisovelluksessa on myös varkaustila, joka aiheuttaa sen katoamisen puhelimesi sovellusluettelosta, käynnistysohjelmasta ja aloitusnäytöltä.

Samourai-lompakon lisäksi löydät lompakon melkein mihin tahansa alustaan, jota haluat. On työpöydän lompakoita Windowsille, Linuxille ja OSX: lle. On olemassa mobiililompakoita Androidille, iOS: lle ja Blackberrylle. Ja siellä on verkkopohjaisia ​​ja ChromeOS-lompakoita. Niille, jotka haluavat käyttää samaa lompakkoa useilla alustoilla, on GroeslPay-lompakko.

Groestlcoin on myös erittäin ylpeä siitä, että sen tapahtumat ovat lähes ilmaisia. Voit lähettää 10000 GRS: ää, ja kustannukset ovat paljon pienemmät kuin penniäkään (0,00007 – 0,0003 dollaria itse asiassa). Transaktiokustannukset vaihtelevat käyttämäsi lompakon mukaan, ja halvimmat maksutapahtumat tulevat Core Groestlcoin -lompakko.

Groestlcoin-kaivos

Hajautusalgoritmissa kolikko käyttää Grøstl-512-kaivosalgoritmia, josta se sai nimensä. Se on vähemmän monimutkainen algoritmi kuin Bitcoinin SHA-256. Tämä tarkoittaa, että se voidaan silti kaivaa näytönohjaimilla, mikä helpottaa kotikaivostyöläisten toimintaa.


Groestlcoin käyttää kahta kierrosta puhdasta Grøstl-512: ta, mikä tekee siitä ASIC-kestävän. Tällä hetkellä tuotannossa ei ole ASIC-kaivoksia. Sen lisäksi, että tällä on GPU-kaivostyöläisille, se tarkoittaa myös, että kolikko on suhteellisen hajautettu kuin sen suurempi Bitcoin-serkku.

Groestlcoin-kehittäjät ovat myös luoneet yksinkertaistetun kaivosohjelmiston, joka helpottaa yhteisön louhintaa GRS: llä CPU: lla. Tämä on Groestlcoin easyminer joka on koodattu alusta alkaen ja jolla on useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Voit seurata näitä ohjeita, jos haluat määrittää ohjelmiston tietokoneellesi.

Groestlcoin Easyminer

Groestlcoin aloitti kaivospalkkiona 512 GRS lohkoa kohden, puolittamalla joka viikko. Tämä puolittuminen tapahtui, kunnes lohkopalkkio oli 5 GRS lohkoa kohti, missä se on nyt ja missä se pysyy, kunnes kaikki GRS on löydetty.

GRS: n enimmäistarjonta on 105 miljoonaa ja toistaiseksi liikkeessä on hieman yli 72 miljoonaa. Groestlcoinilla on 1 Mt lohkoja ja estoajat vain 1 minuutti. Tämä antaa sille 80 tapahtumaa sekunnissa, ja kehittäjät ovat sanoneet lisäävänsä lohkokokoa, jos tarvitaan lisää tapahtumia sekunnissa.

Ryhmän jäsenet

Nimetön kehittäjä käynnisti Groestlcoinin 22. maaliskuuta 2014 käyttäjänimellä Gruve_P Bitcointalk-foorumilla. Siitä lähtien joukkue on kasvanut kattamaan yli 20 omistautunutta henkilöä ympäri maailmaa. Joukkueen jäsenet pysyvät nimettöminä, ja useimmat jakavat vain etunimensä ja alkuperämaansa.

Groestlcoin-tiimi

Jotkut tuntemattomista Groestlcoin-tiimin jäsenistä

Vaikka se saattaa nostaa punaisen lipun joillekin kryptovaluuttaprojekteille, niin ei ole käynyt Groestlcoin-tiimissä. Se, että he ovat jatkuvasti julkaisseet kehityspäivityksiä joka kolmas kuukausi, on antanut tiimille kryptovaluuttayhteisön hyväksynnän ja luottamuksen.

Tämä omistautuminen on myös se, mikä antoi Groestlcoinille ensimmäisenä käyttöön SegWitin ja ensimmäisenä suorittaa mainnet-tapahtuman Lightning-verkossa. Nopeampaa ja vaikuttavampaa kehitystä voidaan odottaa myös tulevaisuudessa.

Groestlcoin-yhteisö

Yhteisön osallistuminen on usein voimakas ainesosa kryptovaluutan käyttöönotossa.

Groestlcoin on melko aktiivinen ja mukana. Esimerkiksi tuotemerkin uudistamista on kutsuttu paljon, koska yhteisö ei tunne kryptovaluutta, jolla on niin outo nimi, voi nauttia laajasta käyttöönotosta, mutta toistaiseksi ei näytä siltä, ​​että nimeä muutettaisiin.

Tarkasteltaessa tarkemmin tämän yhteisön kokoa heillä on yli 38 000 Twitter-seuraajia, mikä ei ole huono ja yli 8000 Facebook-sivun tykkäystä, mikä on melko suuri salausprojektille siitä lähtien Facebook ei todellakaan ole alusta kryptovaluutan seuraamiseen.

Alusta, joka on tarkoitettu kryptovaluutan seuraamiseen, on Reddit, ja voit nähdä innostuksen Groestlcoinista, kun katsot ala-Reddit projektille, koska sillä on yli 100 000 seuraajaa. On päivittäin viestejä ja paljon kommentteja, ja milloin tahansa verkossa on useita tuhansia seuraajia.

GRS-tunnus

Ei ole yllättävää kryptovaluuttamarkkinoiden takia, GRS: n hinta on ollut vuoristoradalla sen käyttöönoton jälkeen vuonna 2014. Itse asiassa volatiliteetista tunnetussa tilassa GRS on paljon epävakaampi kuin useimmat kryptovaluutat.

Kaikki oli alkuvuosina melko rauhallista, ja yhden GRS: n hinta oli 0,002–0,003 dollaria vuoden 2017 alkuun asti. Silloin kolikko puhkesi ensimmäisen kerran ja volatiliteetista tuli normi.

Binance GRS

Rekisteröidy Binancessa ja osta GRS-tunnuksia

Alkuvuodesta 2017 13. heinäkuuta hinta nousi 0,001 dollarista korkeimpaan 0,41 dollariin ennen kaatumista. Seuraavien kolmen kuukauden aikana hinta laski tasaisesti ja oli 0,08 dollaria 22. lokakuuta mennessä. Ja sitten se nousi jälleen korkeammalle, saavuttaen 0,85 dollaria vain 9 päivässä! Tämä piikki tuli, kun kryptovaluutta-sijoittajat kiinnostuivat yhä enemmän ASIC-vastustuskykyisistä kolikoista.

Hinta vetäytyi vaatimattomasti marraskuussa, mutta sitten tarttui vuoden 2017 lopulla kryptovaluuttoja ympäröivään kuumeeseen, joka nosti sen kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 2,69 dollariin 21. joulukuuta 2017..

Vuoden 2018 kryptovaluuttojen karhumarkkinoilla GRS pysyi melko hyvässä asemassa ja jopa nousi huhti- ja toukokuussa. Helmikuuhun 2019 mennessä hinta kuitenkin kosketti lyhyesti alle 0,20 dollarin tasoja.

Viime aikoina hinnalla on uusi hyppy, joka nousee 0,25 dollarista 10. maaliskuuta 2019 0,74 dollariin 11. maaliskuuta 2019 sen jälkeen, kun Groestlcoin-tiimi ilmoitti julkaisevansa GRS Mastercard -maksukortin, jota voidaan käyttää ostoihin tai nostoihin pankkiautomaateissa. Hinta on noussut nopeasti korkeimmilta, ja 17. maaliskuuta 2019 alkaen se on $ 0.416770.

GroestlPay-lompakko

GroestlPay-matkapuhelimen ominaisuudet ja edut. Kuva Lähde

Kuten aiemmin mainittiin, Samourai-lompakko on loistava paikka tallentaa Groestlcoinia, samoin kuin GroestlPay-lompakko. Yksi Groestlcoinin hienoista asioista on, että löydät lompakon melkein mille tahansa alustalle, jota haluat.

Jos tunnet olevasi valmis ostamaan jonkin verran GRS: ää, löydät sen Upbit-, Binance- ja Bittrex-palveluista, ja näiden pörssien likviditeetti on melko merkittävä. Se on saatavana myös useilla muilla pörsseillä, mutta kaupankäyntimäärät ovat näillä melko pieniä.

Tietenkin, jos sinulla on kohtuullisen tehokas tietokone, voit aina käynnistää easyminerin ja aloittaa hajautuksen joillekin GRS: lle. Jopa lisääntyneen kilpailun myötä kehittäjät väittävät, että GRS: n louhinta CPU: lla / GPU: lla on edelleen kannattavaa.

Kehitys

On yksi hieno nyrkkisääntö, jonka avulla voit määrittää, kuinka paljon kehitystyötä projektille tehdään. Tämän tarkoituksena on tutustua projektin GitHub-arkistoihin ja nähdä, kuinka paljon koodia on työnnetty.

Lisäksi, koska Groestlcoin on avoimen lähdekoodin projekti, heidän GitHub on täysin julkinen, mikä helpottaa yhteisön katselua koodissa. Päätin hypätä heidän arkistoonsa ja tarkastella heidän tekemiensä lukumäärien ydin-, sähkö- ja salama-repoihin.

Groestlcoin-arkistot

Sitoudutaan viimeisten 12 kuukauden aikana valituille arkistoille

Kuten yllä voit nähdä, näissä arkistoissa on ollut laajaa toimintaa. Nämä ovat myös vain pieni valikoima lukemattomia muita projektin arkistoja. Nämä ovat enemmän sitoutumisia kuin olemme nähneet useille uudemmille kolikoille, jotka ovat suorittaneet ICO: t viimeisten kahden vuoden aikana.

Vertailun vuoksi Groestlcoin sijoittuu 47 sitoutuu ydin repo verrattuna muihin hankkeisiin. Tämä asettaa ne muiden yksityisyyden kolikoiden, kuten Monero (XMR) ja Zcash (ZEC), yläpuolelle..

Joten yhdessä erittäin aktiivinen projekti, jossa on paljon kehitystä. Tämä on ehkä ymmärrettävää, kun tarkastellaan heidän melko laajaa etenemissuunnitelmaansa.

Tiekartta

Groestlcoin-tiimi pitää kauniina kattava tiekartta yksityiskohtaisen luettelon ominaisuuksista ja integroinneista, jotka on tarkoitus ottaa käyttöön. Esimerkiksi alla on vain joitain tulevista ominaisuuksista, jotka he toivovat julkaisevansa tänä vuonna.

Groestlcoin-etenemissuunnitelma

Tulevat ominaisuudet vuodelle 2019

En voi olla varma siitä, pystyvätkö kehittäjät täyttämään nämä aikataulut. Kuitenkin, jos aiot tarkastella päivityksiä, joita he ovat työntäneet viimeisten 5 vuoden aikana, ne ovat olleet pääpiirteissään etenemissuunnitelman aikataulun mukaisia..

He ovat myös asettaneet useita muita ominaisuuksia, jotka he ovat asettaneet vuoden 2019 etenemissuunnitelmaansa, vaikka niille ei ole annettu tarkkaa aikataulua. Tiimillä on myös luettelo ominaisuuksista ja toiminnoista, jotka he ovat sijoittaneet kehitystoimintaluetteloonsa.

Joitakin mielenkiintoisimpia näistä ovat luottamuksellisten tapahtumien, Schorr-allekirjoitusten ja atomivaihtojen kaltaiset. Luottamukselliset liiketapahtumat lisäävät kolikon yksityisyyttä, kun taas Schnorr-allekirjoitukset tekevät näistä tapahtumista tehokkaampia. Ketjun ulkopuoliset atomiswapit mahdollistavat GRS: n vaihtamisen muihin kolikoihin, kuten Bitcoiniin jne.

Joten näyttää siltä, ​​että on paljon, mitä voimme odottaa tulevana vuonna. Groestlcoin on toimittanut myös kätevän kehityksen edistyminen sivu, jonka avulla voit seurata edellä mainittujen päivitysten valmistumisvaiheita.

Johtopäätös

Vaikka se ei välttämättä ole 100 parhaan salausvaluutan joukossa, Groestlcoinilla on vankka kehityshistoria, ja joukkue pyrkii parantamaan Bitcoinia ja tekemään paremman vertaismaksujärjestelmän.

Tähän mennessä tehdyt parannukset sisältävät Groestlcoinin melkein maksuttomat transaktiot, jatkuvan ASIC-vastuksen ja jatkuvan säännöllisen kehityksen, jotta salausvaluutta pysyisi blockchain-tekniikan eturintamassa.

Yksi asia, joka mahdollisesti estää projektia, on sen nimi, joka ei ole käyttäjäystävällinen. Jos joukkue päätti muuttaa tuotemerkkiä ja aloittaa markkinointikampanjan, se voi olla juuri sitä, mitä projekti tarvitsee katapultoida se 100 parhaan salausvaluutan joukkoon.

Tämä pätee erityisesti sen jälkeen, kun he julkaisivat Mastercard-maksukorttinsa, koska tämäntyyppinen integrointi perinteisiin rahoitusjärjestelmiin on jotain, jota tarvitaan yleiseen käyttöönottoon. Se on vain yksi merkki siitä, että Groestlcoin on ensitekijä.

Aika näyttää, pystyvätkö he hyödyntämään edun.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me