Geo-replikointi salausvaihdoissa ja taloudellisessa integraatiossa

Vaikka yhä useampi sijoittaja haluaa sijoittaa kryptovaluuttoihin, salakirjoitustilassa on paljon kiistoja. Salausvaihdot tyypillisesti haasteena likviditeetin suhteen. Korkeat kaupankäyntimaksut ovat usein merkittävä pelote kauppiaille.

Lisäksi kauppa fiatilla on herkkä tehtävä ja markkinoiden epävakaus on epämiellyttävä todellisuus. Elinkeinonharjoittajat menettävät usein arvokkaan omaisuutensa, koska joko pörssi tai maksuprosessori viivästyttää käsittelyä.

Toinen tärkeä kiistanala on asiakastuen puute. Johtohenkilöstön puute ja reagoimaton asiakastuki monissa pörsseissä lisää entisestään negatiivisuutta salakirjoitustilassa. Monet vaihdot ovat olleet alttiita kyberhyökkäyksille, ja tällaiset tapaukset ovat johtaneet miljardien dollareiden arvoisiin tappioihin.

Vaihto vaihtaa usein kulmia alan standardien noudattamisessa ja laiminlyö kyberturvallisuuden perussäännöt, mikä jättää tilaa näille hyökkäyksille. Blockchainia ja kryptovaluuttoja koskevan yleisen tietämättömyyden ja koulutuksen puute on johtanut alhaiseen käyttöönottoprosenttiin. Tästä syystä ekosysteemiä hallitsevat edelleen muutamat vaikutusvaltaiset kauppiaat, jotka manipuloivat markkinoita heidän tahtonsa mukaan.

KuBitX avaa tietä taloudelliselle integraatiolle

Kehittyvillä markkinoilla Afrikassa ja Aasiassa on huomattava väestö, joka on edelleen pankkitili. Monet maat, etenkin Afrikassa, kärsivät alhaisesta BKT: stä, korkeasta inflaatiosta ja heikosta talouskasvusta. Tunnin on perustettava foorumi, joka helpottaa vaihtamista nimelliskursseilla. Lisäksi sen tulisi sopia kaikille väestöryhmille. Yksi tällainen foorumi on KuBitX: n monikielinen, nopea ja innovatiivinen kaupankäyntialusta. Alustan väitetään ratkaisevan kaupankäynnin alueella vallitsevat porsaanreiät.

Alusta tekee yhteistyötä markkinatakaajien kanssa auttaakseen rakentamaan kestävää volyymiä pörssissä. Lisäksi alusta on sisällyttänyt AMM (Anti Market Manipulation) -työkalun alustaan ​​pesukaupan havaitsemiseksi ja estämiseksi.

GEO-replikointi

KuBitX-pörssissä on matala viive, suuri läpimenoaika ja suurin käyttöaika. Georeplikaation sisällyttäminen pörssin arkkitehtuuriin sallii sen olla vikasietoista. Tämä puolestaan ​​tarjoaa käyttäjilleen saumattoman ja keskeytymättömän kaupankäyntikokemuksen. Pörssin kehittyneiden sovellusliittymien avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden FIX-, Rest-, Binary-, WebSocket- ja kolmannen osapuolen mukautettuihin sovellusliittymiin. Lisäksi tämä malli mahdollistaa integroinnin pankki- ja maksuportteihin. Vikasietoinen arkkitehtuuri tarjoaa 99% käyttöajan. Kaupan moottorin väitetään olevan nopeus 12 miljoonaa tps ja viive 40-50 ns.

Vaihtoon on ryhdytty seuraavilla turvatoimilla parantamaan käyttökokemusta:

 • Tietojen salaus AES-256: lla ennen sen syöttämistä tietokantaan.
 • Turvallinen kylmävarastointi kylmällä lompakon hallinnalla Cryptocurrency Security Standard (CCSS).
 • Kolmannen osapuolen tietoturva rivikooditarkastuksella.
 • Suojattu offline-monen allekirjoituksen kylmä lompakko / holvijärjestelmä.
 • Varaus 3-tekijän todennukseen.
 • Täysin GDPR (General Data Protection Regulation) -yhteensopiva järjestelmä.
 • Usean palomuurin suojaus.
 • DDoS-hyökkäysten ehkäisy
 • OWASP Top 10 -yhteensopivuus.

Kuinka KuBitX saavuttaa sen ?

KuBitX saavuttaa korkeimman käyttöasteen soveltamalla IT-alan hienoimpia prosesseja. Nämä sisältävät:

Luokkansa parhaiden muutoksenhallintaprosessien käyttöönotto

Muutoksenhallinta ohjaa prosessia tuomalla parannetut muutokset mahdollisimman pieniin häiriöihin IT-palveluissa. Prosessin päätavoitteena on varmistaa, että kaikki muutokset arvioidaan, priorisoidaan, hyväksytään, suunnitellaan, testataan, dokumentoidaan ja tarkistetaan ajoissa ja valvotusti.

Sisältävät ongelmien / tapahtumien hallinnan työkalut

Ongelmanhallinnalla pyritään lieventämään mahdollisia ongelmia toistuvien tapahtumien poistamiseksi mahdollisten kielteisten vaikutusten minimoimiseksi.

IT-infrastruktuurin seuranta ja vankan käyttäjäkunnan luominen

KuBitX ottaa käyttöön infrastruktuurin seurantatyökalut ja -prosessit saavuttaakseen toivotut mittarit suorituskyvyn vertailussa. Tämä antaa heille mahdollisuuden verrata ja verrata eri palvelimien ja palvelujen nykyistä ja aiempaa kuntoa. Alusta tarjoaa hälytysominaisuudet puhelun, sähköpostin ja tekstiviestien muodossa ongelmien varhaisen tunnistamisen ja ilmoittamisen asiakkaille.

Oma asiakastuki

Useat pörssit eivät pysty ratkaisemaan kauppaa koskevia perusongelmia puhelimitse työvoiman tai hyvin varustettujen työntekijöiden puutteen vuoksi. Lisäksi salauspörssit voivat myös keskeyttää uuden tilin rekisteröinnin ilmoittamatta asiasta ajoissa asiakkailleen. Tämän seurauksena heiltä puuttuu asiakkaiden luottamus. Tunnin välitön tarve on oltava täysimittainen ja omistautunut asiakastukijärjestelmä.

KuBitX keskittyy vankkumattomasti vahvaan asiakastukeen 24/7. Joitakin ominaisuuksia KuBitX: n asiakastukisuunnitelma sisältää:

 • Asiakaspalautteinen tuotekehitys
 • Useiden kanavien tukijärjestelmien tarjoaminen
 • Yksityiskohtainen UKK-osio ja oppaat
 • Ammattimaisen tukikeskuksen rakentaminen Channel Ambassadors -tiimille räätälöityjen asiakkaiden sitouttamiseksi.
 • Oma 24/7 asiakaspalvelu

Tiimi koostuu erittäin kokeneista ammattilaisista, joilla on vankka liiketoimintaosaaminen. Kiireellisen pohdinnan jälkeen he ovat tunnistaneet hyväksymisen ja sisällyttämisen salaustilan menestyksen pilareiksi. Tuote on tullut useista ideat-istunnoista, jotka puolestaan ​​raivattiin tietä ainutlaatuiselle tarjoukselle. Lisääntyneellä sitoutumisella ja helpommalla ilmapiirillä salaustilassa organisaatio pyrkii hyödyntämään mahdollisuuksiaan salausmaailmassa.

Alusta soveltuu poikkeuksetta parannettuun käyttäjäpohjaiseen talouteen, joka tasoittaa tietä parempien, hyvin varusteltujen ja kypsien finanssimarkkinoiden syntymiselle. Kun rahoitusmarkkinat jatkavat vallankumouksellisten muutosten tekemistä, kukoistava talous ei ole kaukainen visio.

Esitelty kuva KuBitX: n kautta

Kolikkotoimiston ei pidä hyväksyä maksetun lehdistötiedotteen julkaisemista tällä sivulla. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus ennen varojen sijoittamista mihin tahansa yritykseen tai palveluun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me