Gemini-arvostelu – Onko se edelleen turvallista vuonna 2020?

>

Tämä arvostelu on osa salauksenvaihtotarkistussarjaa. Viimeisimmät arvioidut arvostelut Kraken, Binance, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, ja Coinbase Pro. Julkaisemme arvosteluita kaikista suosituimmista pörsseistä, joten älä missaa mitään näistä päivityksistä liittyminen Telegram-ryhmäämme.

Ne lukijat, joilla on jo Gemini-tili, rekisteröidy a Katkaraputili aloittaa kaupankäyntistrategian automatisointi. Se kestää vain 5 minuuttia ja voi nosta tuottoa yli 305% yksinkertaisella osta ja pidä -strategialla!

Coinbase Pro -katsaus

San Franciscosta toimiva foorumi tarjoaa ammattimaisia ​​kaupankäyntityökaluja ja lompakkopalveluja…

Jokaisella alalla on laulamaton sankari. Kryptovaluuttateollisuuden laulamaton sankari on epäilemättä, Kaksoset. Vaikka se ei vedä sellaista äänenvoimakkuutta kuin Binance- ja Coinbase-kollegansa, Gemini on ollut monessa suhteessa käyrän edellä..

Käyrän edellä on jotain, josta Geminiin perustajilla, Winklevossin kaksosilla, näyttää olevan taito. Vuonna 2002 kaksoset perustivat Facebook-edeltäjän ConnectU: n Divya Narendran kanssa. Myöhemmin Mark Zuckerberg varasti idean aloittaessaan Facebookin. Kaksoset haastoivat oikeuden ja heille myönnettiin niukka 65 miljoonaa dollaria.

Zuckerbergin plagioinnin tuntemaa pistosta rauhoitti varhaiset investoinnit, jotka kaksoset alkoivat tehdä Bitcoinissa noin vuonna 2011. Kun Facebook-puku oli kädessä, kaksoset ostivat 1% kaikista kiertävistä Bitcoinista viileällä 11 miljoonalla dollarilla. Tämän päivän hinnoissa salviaostoksen arvo on 2 miljardia dollaria pohjoiseen.

Mielenkiintoinen kontrasti on se, että Winklevossin kaksoset investoivat miljardejaan hajautettuihin tekniikoihin, kun taas heidän sukkulansa Zuckerberg sai omaisuutensa keskittämällä tietoja ja valvontaa.

Jälkeen sijoittaminen varhaisiin kryptovaluuttaprojekteihin, kuten Charlie Shremin BitInstant, kaksoset päättivät omistaa itsensä käynnistämällä Geminiin New York Cityssä. Alun perin Gemini käsitteli vain Bitcoinia (kuten useimmat muut aikakautensa vaihdot), mutta ajan myötä se kasvoi sisällyttämällä salauksen sinisirut, kuten BCH, ETH, LTC ja ZEC.

Useimmilla kryptovaluutanvaihdoksilla on historiaa, joka lukee saippuaoopperaa. Draama, juonittelu, petos ja mysteeri puuttuvat kuitenkin Gemini-tarinasta. Tämä johtuu siitä, että Gemini tekee yhden asian ja tekee sen hyvin. Se noudattaa johdonmukaisesti.

Löydät muita harmailla alueilla toimivia pörssejä, jotka kulkevat rivien välillä ja yrittävät siirtyä pikakuvaksi digitaalisen omaisuuden luetteloon. Kaksoset ovat sen täysin vastakohta – kaikki, mitä se tekee, tehdään T: lle ja ylittää New Yorkin säätimen pöydän.

Tässä on NY: n kuvernöörin Andrew Cuomon vuonna 2016 tekemä ilmoitus. Mikä oli tuolloin hyvin valtavirtainen kryptovaluutta, Cuomo ilmoitti, että Gemini oli ensimmäinen ja ainoa täysin lisensoitu ja säännelty ETH-vaihto Amerikassa.

Tämä ilmoitus sai monet ymmärtämään syvyyden, jonka pörssi pyrkii varmistamaan, että jokainen pörssin omaisuus on täysin yhteensopiva. Tämä lähestymistapa on mennyt hyvin institutionaalisten sijoittajien ja niiden kanssa, jotka ovat erittäin huolissaan siitä, että he ovat lain oikealla puolella. Toki, villi länsi -vaihdolle on varmasti paikka KuCoin – varsinkin siksi, että varoja valitaan sellaisenaan pörssissä.

Toisaalta kauppiaat, jotka käyttävät Geminiä, voivat olla varmoja siitä, että heidän kauppansa kestävät todennäköisesti ajan testin veronkantajien, sääntelyviranomaisten ja tulevien lakien silmissä, jotka käyttävät lohkoketjuanalyysiä vuosien taakse. Laitosten pelkkä luottamus Gemini-vaihtoon käy ilmi niiden kumppanina olevista satunnaisista perintörahoitusrakenteista.

CBOE: n käynnistämät Bitcoin-futuurit vuonna 2017 oli yksi BTC-kaupankäynnin ja arvojen historiallisista virstanpylväistä. Mitä vaihtoa CBOE käyttää BTC-sopimusten hintana? Kyllä, se on totta – Kaksoset.

Kaksosten palvelut ovat olleet aikansa edellä myös muilla tavoin. Sijoittajat, jotka käyttävät Gemini-alustaa, eivät käy kauppaa vain digitaalisilla varoilla; he saavat myös näiden omaisuuserien huoltajan. Vuonna 2018 Geminiistä tuli maailman ensimmäinen ja oletettavasti ainoa pörssi, joka tarjoaa täysin säännellyn ZEC-kauppa- ja säilytysympäristön.

Onko Gemini Cryptocurrency Exchange aloittelijoille ystävällinen?

Kaikki tämä institutionaalinen puhe on saattanut antaa sinulle vaikutelman, että Geminiä ei ole helppo käyttää – mutta se ei voi olla kauempana totuudesta. Gemini on erittäin aloittelijaystävällinen kryptovaluutanvaihto. Joillakin tavoin se kilpailee Coinbasen helppouden kanssa, mutta se ei ole vielä siellä.

Älä anna sen suostutella sinua. Gemini on luonut puhtaan kaupankäyntiympäristön sekä uusille että kokeneille kauppiaille, ja siinä on valtavat sekaannuttamattomat tekstiosat, jotka ohjaavat sinut juuri sinne, missä sinun on mentävä.

Gemini-kojelauta

Tilin luominen Gemini-palveluun on niin yksinkertaista kuin voit odottaa. Napsauta vain rekisteröintilinkkiä Gemini-aloitussivun oikeassa yläkulmassa, ja olet hyvin matkalla.

Muista, että Gemini on sitä mieltä, että se on täysin säännelty ja kaikkien New Yorkin arvopapereiden ja kaupankäynnin lakien mukainen. Joten älä odota saavansa tiliä täältä luopumatta suuresta osasta henkilökohtaisia ​​tietojasi. Tätä varten sinun on annettava rekisteröidyttäessä sähköpostiosoite, puhelinnumero, pankkitilin tiedot ja henkilötodistuksesi.

Gemini-kauppa edellyttää pankkitiliä. Tämä johtuu siitä, että ainoa tapa rahoittaa tiliäsi on pankkisi – debit- tai luottokortti ei toimi, eikä myöskään stablecoinien siirto toisesta pörssistä. Tietysti, jos et halua rahoittaa USD: llä ja haluat vain vaihtaa salauksen salaukseen, voit tehdä sen ongelmitta siirtämällä BTC: n, ETH: n, BCH: n, LTC: n tai ZEC: n toisesta lompakosta..

Kun olet käynyt läpi kaikki tarvittavat vaiheet, sinulla on viimeinen tehtävä ostaa salausta käteisellä: rahoittaa Gemini-tiliäsi. Ellei sinulla ole institutionaalista tai päivitettyä sijoittajatiliä, päivittäiseksi enimmäisrahoitusosuudeksi on asetettu 500 dollaria.

Voit ostaa Bitcoinia ja Ethereumia muutamalla napsautuksella, kun kaikki on valmis ja käynnissä.

Gemini Exchange -ominaisuudet

Jotkut saattavat kyseenalaistaa Geminiin niukan digitaalivalikoiman. Vaikka se on ymmärrettävää, se ottaa pois sen tosiasian, että se, mitä Gemini tarjoaa runsaasti, ovat vaihto-ominaisuuksia.

  • Melko hämmästyttävä käyttöliittymä. Jos etsit vaihtoa, joka toimii yhtä kauniisti kuin miltä näyttää, älä mene kauempana kuin Gemini. Aluksi saatat löytää ilmeisen tekstin isot lohkot, joissa sanotaan esimerkiksi “Osta Bitcoin”, hieman epämiellyttäviksi, mutta meidän on myönnettävä, että se tekee vaihdon käytöstä tuulta. Jos haluat vain ostaa kryptovaluutta ilman vaivaa, se ei todellakaan paranna tätä.

  • Gemini-mobiilisovellus. Gemini-mobiilisovelluksen esittely antaa sinulle vieläkin helpomman ja suoremman kokemuksen kaikesta, mitä vaihto tarjoaa, kuin työpöytäversio. Niin kauan kuin et halua tehdä monimutkaisia ​​kauppoja, mobiilisovellus sopii juuri sinun tarpeisiisi. BTC: n tai ETH: n ostaminen sen kanssa on yhtä helppoa kuin napsauttaa noin minuutti tai kaksi ja olet valmis lähtemään.

  • Helppo salausmaksu. Aiemmin tänä vuonna salausmaksuprosessori nimeltä Flexa ajoi isoja aaltoja blockchain-teollisuudessa. Se teki yhteistyötä vähittäiskauppiaiden, kuten GameStopin, Nordstromin, Home Depotin ja Whole Foodsin, kanssa hyväksyäkseen salausmaksut – iso digitaalisen valuutan käyttöönoton virstanpylväs. Gemini teki äskettäin kumppanuuden Flexan kanssa, jolloin Gemini-asiakkaat voivat käyttää kryptovaluutta helposti Gemini-lompakon mukavasti.

  • Lyömätön asiakaspalvelu. Gemini on ylpeä tarjoamalla erinomaista asiakaspalvelua. Ja tarkoitamme todella hämmästyttävää asiakaspalvelua. Heidän alustansa on täynnä hyödyllisiä juttuja, joiden pitäisi selvittää kysymyksesi, mutta jos tarvitset henkilökohtaisemman kosketuksen, voit yleensä odottaa vastausta sähköpostitse saman päivän aikana (Yhdysvaltain työaikana)..

Maailman turvallisin kryptovaluutanvaihto

Geminiä ei ole koskaan hakkeroitu, varastettu tai muuten vaarannettu millään tavalla yli viiden vuoden toiminnan aikana. Siellä on paljon tekemistä verkkoturvallisuuden kanssa, mutta todellinen makea kohta on Geminiin oma kylmävarastointi tekniikka.

Aiemmin palaneet vaihdot on yleensä viety korostamalla liikaa kuumien lompakoiden säilytystä. Kuumat lompakot pitävät resurssit kytkettynä verkkoon, jolloin ne ovat alttiita hienostuneille hakkereille. Kylmävarastointi on toisaalta täysin offline-tilassa. Gemini-hallussa olevat omaisuutesi pidetään ilmavälillä kylmävarastoissa, mikä tarkoittaa, että ne eivät koskaan muodosta yhteyttä Internetiin millään tavalla.

Geminiin kylmävarasto

Lisäksi Geminiin kuumiin lompakkoon tallennetut varat ovat FDIC-vakuutettuja, joten vaikka hakkerointi tapahtuisi, digitaaliset omaisuutesi pysyisivät turvassa.

Kaikki nämä turvatoimet ovat ansainneet Geminiille joukon tunnustuksia ja turvallisuustodistuksia, mukaan lukien Deloitte on tunnetusti vaikea ansaita SOC 2 -titteliä.

Hyvä ja huono

Kaksoset on täydellinen vaihto, jos haluat ostaa Bitcoinin, Ethereumin, Litecoinin, Bitcoin Cashin tai Zcashin. Jos nämä varat eivät kiinnosta sinua, Kaksosilla ei ole sijaa kiertoradallasi. Tämä varoitus on välttämätön, jotta voit ymmärtää Gemini-vaihdon äärimmäisen erityisluonteen.

Se palvelee tiettyä toimintoa ja tekee sen kuin kukaan muu. Niin kauan kuin tarpeesi eivät ole liian monimutkaisia ​​digitaalisten omaisuuserien suhteen, Gemini on yhden luukun palvelu, joka on täynnä hämmästyttävän likvidejä tilauskirjoja ja kuoleman arvoinen käyttöliittymä.

Arviomme mukaan se, mikä todella vie Kaksoset seuraavalle tasolle, on pelin muuttuva turvallisuustaso. Emme koskaan suosittele varojesi jättämistä vaihtoon – mutta jos tekisit sen, Gemini saattaa olla vain turvallisin paikka tehdä se.

Yksi ehdotus, jonka teemme Gemini-tiimille, on tehdä maksurakenteesta selvempi. On API-maksuaikataulu, mobiilimaksuaikataulu, ActiveTrader-maksuaikataulu, huoltajuusmaksuaikataulu, ja a verkkomaksuaikataulu. Kaikki nämä maksut ovat monimutkaisimpia ja kalliimpia maksuja, jotka olemme löytäneet markkinoiden pörsseistä. Ilman täydellistä keskustelua Gemini-edustajan kanssa kenenkään on vaikea ymmärtää, mitä maksat itse asiassa käyttämällä Geminiä.

Kokonaisuus – 4

Kaksoset ovat kuningas yksinkertaisuuden, käyttökokemuksen ja turvallisuuden suhteen. Monia kauppiaita on kuitenkin edelleen estetty liittymästä tähän poikkeukselliseen foorumiin rajoitetun omaisuuserien ja korkeiden kaupankäyntimaksujen vuoksi.

Lisälukemista

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange -katsaus

Kraken Review – Pörssin ominaisuudet, kaupankäyntimaksut ja turvallisuus

Kuinka rakentaa salausindeksirahasto

Cryptocurrency Exchange -tilaustyypit

Kryptovaluuttakauppabotit – täydellinen opas

Katkarapu on salausvaluutan salkunhallintasovellus ja kaupankäynnin botti, joka tukee jokaista suurempaa salausvaihtoa, mukaan lukien Gemini. Gemini-tilin linkittäminen Shrimpyyn avaa kätevät kaupankäyntiominaisuudet, jotka voivat auttaa sinua automatisoimaan salausstrategiasi. Kokeile jo tänään!

Shrimpyn Universal Crypto Exchange -sovellusliittymät ovat ainoat salaussovellusten yhtenäiset sovellusliittymät, jotka on erityisesti suunniteltu sovelluskehittäjille. Kerää reaaliaikaisia ​​kauppa- tai tilauskannan tietoja, hallitse käyttäjien vaihtotilejä, toteuta kaupankäyntistrategioita ja yksinkertaista tapaa, jolla muodostat yhteyden kuhunkin pörssiin.

Seuraa meitä Viserrys ja Facebook päivityksiä varten ja kysy kysymyksiä hämmästyttäville, aktiivisille yhteisöillemme Sähke & Erimielisyydet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me