Gekko Trading Bot: Täydellinen opas tähän ilmaiseen salaustyökaluun

Joten etsit verkossa joitain ilmaisia ​​kryptovaluuttakauppaboteja ja törmäsit Gekko-kauppabottiin.

Tämä on ehkä yksi hyödyllisimmistä avoimen lähdekoodin kryptovaluuttakauppaboteista markkinoilla tänään. Ei tarvitse maksaa liittymismaksuja joistakin huijaavista kaupankäyntiohjelmista, joiden tuotto on kyseenalainen. Salausvaluutan on tarkoitus olla avoimen lähdekoodin yritys. Salauskauppabottimme pitäisi olla samat.

Gekko-kaupan botti on avoin kaikille, jotka ovat valmiita investoimaan vähän aikaa sen perustamiseen. Lisäksi se mahdollistaa useita laajennuksia ja laajennuksia, joita voit käyttää botin parantamiseen, jos tarvitset.

Tässä viestissä me viemme sinut läpi Gekko Trading botin. Näytämme myös, kuinka se voidaan asettaa pilvipalvelimelle, jotta voit jättää sen analysoimaan markkinoita keskeytyksettä.

Vaikka haluaisimme ajatella, että tämä on suhteellisen yksinkertaista, nämä ohjeet edellyttävät Linux-komentorivin ja VPS-palvelinten perustiedot.

Kun tämä vastuuvapauslauseke on poissa, hyppäämme sisään.

Mikä on Gekko Trading Bot?

Gekko-kaupan botti on yksinkertainen kryptovaluuttakaupan botti ja takaisin testaustyökalu. Sen on kehittänyt Mike Van Rossum ja se julkaistiin avoimen lähdekoodin ohjelmistona. Gekko-kaupan botti voi linkittää jopa 18 erilaista Bitcoin-pörssiä

Gekko on kehitetty Node.js: ssä, ja kaikki Gekon koodit on julkaistu Github. Tätä arkistoa päivitetään myös säännöllisesti, mikä on hyvä merkki siitä, että kehittäjät ovat edelleen aktiivisia.

Gekkoa voidaan käyttää kolmeen eri tarkoitukseen:

 • Testaus: Voit testata mitä tahansa strategiaa, joka sinulla on ollut jonkin aikaa aiemmin. Tästä on hyötyä määritettäessä strategian tehokkuutta.
 • Paperikauppias: Voit testata strategiaa reaaliajassa nykyisillä tiedoilla, mutta vain tehdäksesi “fantomikauppoja” väärennetyllä rahalla.
 • Kaupan botti: Täällä voit käyttää bottia todellisilla varoilla tililläsi kehittämiesi strategioiden avulla.

Gekko ei ole korkean taajuuden kaupankäynnin botti tai arbitraasibotti. Se suorittaa teknisen analyysin kryptovaluuttamarkkinoilla ja suorittaa muutaman kaupan päivässä. Sen avulla voit luoda oman strategian omien indikaattoreidesi perusteella.

Gekko Trading Bot -käyttöliittymä

Gekko Trading Bot -käyttöliittymä

Voit hallita robottia selaimesi käyttöliittymän kautta samalla tavalla kuin muillakin alustoilla. Jos botti on käynnissä pilvipalvelimella, se analysoi markkinoita 24/7.

On tärkeää huomata, että vaikka Gekko-botilla on graafinen käyttöliittymä, se vaatii hieman koodausta sen asettamiseksi. Se vaatii myös, että asennat muutaman ohjelman ja riippuvuuden, jotta se toimii tehokkaasti

VPS-palvelimen hankkiminen

Ennen kuin edistyin, ajattelin, että on tärkeää sanoa, että Gekko-kauppabottia voidaan käyttää kotitietokoneesi paikallisessa ympäristössä. On olemassa lukuisia ohjeita siitä, miten tämä tehdään.

Löysimme tämän kuitenkin vähemmän tehokkaaksi kuin keskeytyksettä toimivan VPS: n käyttäminen palvelinkeskuksessa. Palvelimet soveltuvat paremmin automatisoituihin kaupankäyntiohjelmistoihin, emmekä löytäneet poikkeusta Gekko-kaupankäynnin botista.

Siksi sinun on ostettava itsellesi VPS. Näitä voi ostaa useilta isännöintipalvelujen tarjoajilta, mutta havaitsimme, että edullisimmat ovat VPS: t, jotka ovat vuokrattavissa Isäntätuulet. Voit saada VPS: n vain 5 dollaria kuukaudessa.

Aiomme ostaa lähtötason palvelimen. Haluamme myös tilata hallitsemattoman palvelimen, koska haluamme asentaa kaikki paketit itse. Kun sinulle annetaan käyttöjärjestelmän vaihtoehto, valitse koneen rakentaminen Ubuntu 18:04: llä.

Vaadittu vähimmäis-VPS-palvelintilasto

Vaadittu vähimmäis-VPS-palvelintilasto

Kun olet maksanut palvelimesta, käyttöönoton pitäisi tapahtua seuraavien 30 minuutin kuluessa. Saat sähköpostin, jossa ilmoitetaan palvelimen kirjautumistiedot ja root-salasana. Saat myös palvelimesi IP-osoitteen.

Nyt kun sinulla on palvelin, haluat hankkia itsellesi verkkotunnuksen, jotta pääset helposti Gekkon käyttöliittymään SSL-suojatun yhteyden kautta.

Verkkotunnuksen määrittäminen

Voit helposti hankkia verkkotunnuksen rekisterinpitäjältä, kuten namecheap, alle 2 dollaria. Sinun on uusittava verkkotunnus vain vuoden kuluttua, jos haluat silti käyttää sitä.

Kun olet ostanut verkkotunnuksen, sinun on vaihdettava nimipalvelimet antamaasi IP-osoitteeseen. Sinun tarvitsee vain lisätä A-tietue ja osoittaa se palvelimelle, joka isännöi Gekkoa. Tämä on yksinkertainen muutos, joka tehdään verkkotunnuksesi nimipalvelin-osiossa. Alla on kuvakaappaus nimipalvelimen asetuksista verkkotunnuksessani.

Gekko Bot -verkkotunnuksen asetukset

Verkkotunnuksen asetukset nimipalvelinosassa

Yleensä muutosten tekeminen verkkotunnuksen A tietueisiin ei saa kestää yli tunnin. Nyt kun verkkotunnuksesi on määritetty, voit aloittaa palvelimen määrittämisen suorittamaan Gekko-kaupankäyntibotin.

Palvelimen määritys

Voidaksesi ajaa Gekkoa VPS: lläsi, sinun on hankittava SSL-varmenne sekä lisättävä se verkkopalvelimen kautta. Nämä vaiheittaiset ohjeet osoittavat, miten se tehdään.

Jotta voit tehdä muutoksia VPS: ään, sinun on käytettävä sitä SSH: n kautta. Jos yrität määrittää Gekkoa Mac-koneelta, voit käyttää sitä päätelaitteesi kautta. Jos käytät Windowsia, sinun on ladattava SSH-asiakasohjelma, kuten Kitti.

Host-palveluntarjoajan lähettämässä sähköpostissa sinulla on palvelimen IP sekä kirjautumistunnuksesi. Kun olet kirjautunut palvelimeesi, voit aloittaa asetusten määrittämisen. Ennen kuin aloitat, haluat ehkä päivittää arkistot. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa

$ apt-get -päivitys

Firslty, tarvitset verkkopalvelimen, jonka kautta Gekko-käyttöliittymä palvellaan. Olemme päättäneet käyttää Linux Nginx -palvelinta. Tämä voi olla esiasennettu VPS: ään (riippuen siitä, miten se toimitettiin). Voit asentaa nginx-arkistot nopeasti kirjoittamalla seuraavan komennon:

$ apt-get install nginx

Seuraa ohjeita ja hyväksy muutokset. Kun palvelin on asennettu, voit käynnistää sen ja tarkistaa, onko toimialue oikein levitetty ja palvelin täysin toimiva. Käynnistä palvelin seuraavalla komennolla:

$ service nginx start

Nyt voit käydä yourdomain.com ja nähdä, näytetäänkö sinulle nginx-tervetulonäyttö. Tässä tapauksessa voimme siirtyä palvelimen kokoonpanoon. Pysäytä prosessi etukäteen seuraavalla komennolla:

$ service nginx stop

Nyt sinun on navigoitava nginx-määritystiedostoon ja tehtävä muutama muutos. Konfigurointitiedostomme muokkaamiseksi sinun on käytettävä tekstieditoria. Aiomme käyttää nanoa. Kirjoita seuraava komento:

$ nano / etc / nginx / sites-enabled / default

Nyt sinulle tulee määritystiedosto, jota voit muokata nanossa. Muokkaa ensimmäistä osaa seuraavasti:

kuunnella 80;

kuuntele [::]: 80;

return 301 https: // $ palvelimen_nimi $ request_uri;

Sitten haluat nimetä palvelimesi uudelleen. Vieritä tiedostossa alaspäin riville, joka sanoo palvelimen_nimi, ja lisää verkkotunnuksesi alla olevan mukaisesti

palvelimen_nimi verkkotunnuksesi.com;

Lopuksi haluat asettaa palvelimen turvalliseksi käänteiseksi välityspalvelimeksi. Siirry tiedoston loppuun ja lisää seuraavat rivit:

ylävirran verkkopistoke {

palvelimen paikallinen isäntä: 3000;

}

palvelin {

kuuntele 443 ssl;

kuuntele [::]: 443 ssl;

root / var / www / html;

ssl_sertifikaatti /etc/nginx/ssl/nginx.crt;

ssl_certificate_key /etc/nginx/ssl/nginx.key;

sijainti / {

välipalvelinpuskurit 8 32k;

proxy_buffer_size 64k;

proxy_pass http: // websocket;

proxy_set_header X-Real-IP $ remote_addr;

proxy_set_header Isäntä $ http_host;

proxy_set_header X-Forwarded-For $ proxy_add_x_forwarded_for;

proxy_set_header X-NginX-Proxy true;

välityspalvelimen_http_versio 1.1;

proxy_set_header Päivitä $ http_upgrade;

proxy_set_header-yhteys "päivittää";

proxy_read_timeout 86400s;

proxy_send_timeout 86400s;

auth_basic "Rajoitettu sisältö";

auth_basic_user_file /etc/nginx/.htpasswd;

}

}

Nyt voit sulkea Nano-editorisi. Teet tämän kirjoittamallaCTRL X” ja sitten “Y”Tallentaaksesi jo olemassa olevan tiedoston.

Palvelin on määritettävä asianmukaisesti. Palaamme vielä kerran, kun olemme saaneet SSL-varmenteemme.

SSL-varmenteiden hankkiminen

Gekkoon pääsy turvallisesti https-yhteyden kautta on erittäin tärkeää. Tämä pätee erityisesti, jos päätät lisätä minkä tahansa vaihto-API-avaimet automaattista kaupankäyntiä varten. Siksi suojatun yhteyden muodostamiseksi sinun on hankittava SSL-varmenne.

Ensinnäkin haluat ladata openssl allekirjoittaaksesi varmentesi. Kirjoita seuraava komento:

$ sudo apt-get install openssl

Tämä asentaa avoimen lähdekoodin SSL-työkalupakin. Kun se on asennettu VPS: ään, voit mennä eteenpäin ja luoda uuden SSL-avaimen.

$ sudo mkdir / etc / nginx / ssl

$ sudo openssl req -x509 -solmut -päivät 365 -uusi avain rsa: 2048 -näppäin /etc/nginx/ssl/nginx.key -out /etc/nginx/ssl/nginx.crt

Tässä prosessissa he esittävät sinulle joukon kysymyksiä, kuten sähköposti, yrityksen nimi ja osoite. Sinun ei tarvitse täyttää näitä ja voit siirtyä kysymyksiin vain painamalla Enter-näppäintä.

Nyt haluat hankkia ilmaisen Let’s Encrypt -sertifikaatin verkkotunnukselle. Palvelimellesi on asennettava asiakas, joka voi hankkia nämä allekirjoitetut varmenteet. Certbot on suositeltava ohjelma, ja voit asentaa sen seuraavalla komennolla.

$ sudo apt-get install certbot

Hyväksy asennuspyyntö ja odota, että tuotteen lataus ja asennus on valmis. Sitten haluat suorittaa seuraavan komennon, jossa ”oma verkkotunnus.com” korvataan todellisella toimialueellasi

$ certbot certonly – standalone -d oma verkkotunnus.com

Suorita vaiheet ja hyväksy letencrypt-ehdot. Jos varmenteen hankinnassa on virheitä, nginx-palvelimesi voi olla edelleen aktiivinen. Varmista, että se on kytketty pois päältä ohjeiden mukaan kokoonpanomuutoksen jälkeen.

Viimeinen vaihe tässä asennusvaiheessa on muokata nginx-määritystiedostoa, jotta se ilmoittaa, mihin varmenne ja sen avain ovat jumissa. Haluamme myös lisätä otsikon ohjauskäskyn. Avaa tiedosto uudelleen samalla komennolla:

$ nano / etc / nginx / sites-enabled / default

Kun olet avannut, siirry palvelimen SSL-määritysohjeisiin ja näet seuraavat kaksi riviä:

ssl_sertifikaatti /etc/nginx/ssl/nginx.crt;

ssl_certificate_key /etc/nginx/ssl/nginx.key;

Korvaa se seuraavalla (muista vaihtaa “verkkotunnuksesi” todelliseen verkkotunnukseesi):

ssl_certificate /etc/letsencrypt/live/yourdomain.com/fullchain.pem;

ssl_certificate_key /etc/letsencrypt/live/yourdomain.com/privkey.pem;

add_header Tiukka-Kuljetus-Suojaus "max-ikä = 31536000";

Palvelimesi on nyt määritetty asianmukaisesti turvalliseksi käänteiseksi välityspalvelimeksi. Viimeinen vaihe on luoda salasana, joka varmistaa, että olet ainoa henkilö, joka voi käyttää gekko-kauppabottiasi. Kirjoita seuraava komento komentoikkunaan, jossa “käyttäjänimi” korvataan haluamallasi käyttäjänimellä.

$ printf "käyttäjänimi: `openssl passwd -apr1` \ n" >> /etc/nginx/.htpasswd

Paina Enter ja lisää valittu salasana pyydettäessä. Nyt voit käynnistää palvelimesi uudelleen varmistaaksesi, että ympäristö on oikein määritetty suorittamaan Gekko-botti.

$ service nginx start

Jos haluat tarkistaa määrityksen onnistumisen, voit käydä verkkotunnuksessasi osoitteessa yourdomain.com. Suosittelemme käyttämään Chrome-selainta, koska selaimissa, kuten Firefox, oli ongelmia.

Sinua pyydetään antamaan kirjautumistunnuksesi. Jos se on asetettu oikein, se vie sinut 502-yhdyskäytävän virhesivulle, jossa on suojattu SSL-yhteys (vihreä SSL-lukko selaimessa).

Tämä tarkoittaa, että niiden kokoonpano on tehty oikein ja olet kaikki valmis lataamaan ja asentamaan Gekko-kaupankäynnin botin.

Nodejs: n asentaminen & NPM

Gekko-botti on koodattu nodejs-palvelimeen, joka on Java-palvelimen puoleinen toteutus. Tämä tarkoittaa, että sinun on ladattava ja asennettava nodejs palvelimellesi. Ubuntu 18:04 sisältää solmun version sen defualt-arkistoissa. Asenna se yksinkertaisesti kirjoittamalla:

$ sudo apt asenna nodejs

Haluamme myös asentaa Node Package Managerin (NPM). Tätä käytetään lataamaan joitain Gekko-botin riippuvuuksia. Suorita seuraava komento:

$ sudo apt install npm

Suorittamastasi Linux-versiosta riippuen joudut ehkä päivittämään ladatun Node.js: n oletusversion. Ubuntu 18:04 -tietovarastoista on asennettu oletusversio v8.10.0. Tämä on hieman vanhentunut eikä voi käyttää Gekko Botia, koska se vaatii vähintään v8.11.2: n. Voit tarkistaa asennamasi version.

$ nodejs -v

Jos se on pienempi kuin v8.11.2, sinun on päivitettävä se. Solmun päivittämiseksi meidän on käytettävä PPA: ta. Kirjoita seuraava komento.

$ cd ~

$ curl -sL https://deb.nodesource.com/setup_8.x -o nodesource_setup.sh

Sitten sinun on suoritettava juuri lataamasi shell-komentosarja. Kirjoita seuraava komento:

$ sudo bash nodesource_setup.sh

Kun komentosarja on suoritettu loppuun, voit nyt asentaa viimeisimmän Node-version.

$ sudo apt asenna nodejs

Sen pitäisi olla v8.11.3 kirjoitushetkellä. Tämä on nyt riittävä Gekkon ajamiseksi. Nyt kun meillä on oikea Node-versio asennettuna, voimme ladata Gekko Botin.

Gekko Botin asentaminen

Viimeinen asia, joka sinun on asennettava, on itse keskimääräinen kone. Sinun on ladattava kaikki Gekko-tiedostot projektin githubista sekä sen suorittamiseen tarvittavat riippuvuudet. Siirry takaisin juurikansioon ja kirjoita seuraava.

$ git klooni git: //github.com/askmike/gekko.git -b vakaa

$ cd gekko

Nyt olet ladannut kaikki tiedostot Gekkon github-sivulta ja voit alkaa ladata kaikki Gekon tarvitsemat riippuvuudet. Tee se seuraavalla npm-koodilla:

$ npm asennus – vain = tuotanto

Sinun on myös ladattava Gekon välittäjätoimintojen riippuvuudet. Sinun on siirryttävä vaihtokansioon ja ladattava sitten nämä.

$ cd vaihto

$ npm asennus – vain = tuotanto

Nyt Gekko-kaupankäyntibottisi on noin käyttövalmis. Sinun tarvitsee vain muokata UIconfig-tiedostoa palvellaksesi käyttöliittymää päättömässä ympäristössä portin 443 kautta. Erityinen tiedosto löytyy osoitteesta gekko / web / vue / dist / UIconfig.js. Siirry tiedostoon ja avaa se nanotekstieditorilla. Korvata MÄÄRITÄ seuraavilla tavoilla:

const CONFIG = {

päätön: totta,

api: {

isäntä: ‘127.0.0.1’,

portti: 3000,

},

ui: {

SSL: totta,

isäntä: ‘gekko.example.com’,

portti: 443,

polku: ‘/’ // muuta tätä, jos palvelet osoitteesta “ example.com / gekko ”

},

sovitin: ‘sqlite’

}

Kuten aina, älä unohda korvata yllä oleva “yourdomain.com” ostamallasi verkkotunnuksella. Sulje editori ja tallenna muutokset.

Suorita Gekko Trading Bot

Nyt kun Gekko on asennettu ja olet määrittänyt sen toimimaan palvelimellasi päättömässä ympäristössä, voit käynnistää sen. Siirry Gekko-kansioon ja kirjoita seuraava komento:

$ solmu gekko –ui

Tämän pitäisi laukaista Gekko ja kertoa, että se toimii verkkotunnuksessasi. Sinun pitäisi saada seuraava tulos.

Gekko-tulos käynnissä

Tulos, kun Gekko toimii oikein

Nyt voit tarkistaa, toimiiko Gekko asianmukaisesti. Siirry toimialueellesi ja kirjoita salasana. Huomaat palvelimen vastaavan pyyntöihisi komentorivillä. Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja laukaise peto.

Gekko Bot -käyttöliittymä

Gekko Bot -käyttöliittymä selaimessa

Gekon tulisi olla täysin toimiva ja sinun pitäisi pystyä käyttämään sitä juuri niin kuin se oli tarkoitettu. On kuitenkin yksi viimeinen vaihe, joka on suoritettava, jos haluat ajaa Gekko 24/7 jopa SSH-istunnon sulkemisen jälkeen.

Lopetetaan Gekko-komentosarja kirjoittamalla “CTRL-C” ja antaa sisäisen “näytön”.

Kauko-Gekko-komentosarjan suorittaminen jatkuvasti

Olet ehkä huomannut, että jos poistut SSH-istunnostasi, myös Gekko-komentosarja suljetaan. Tämä johtuu siitä, että Gekko-sovellus on sidottu SSH-istuntoosi. Sinun on käytettävä pääteemulointityökalua, jotta se voidaan suorittaa vaikka poistutkin. Siellä on useita tapoja tehdä tämä, mutta mielestäni tehokkain tapa on käyttää -näyttö työkalu. Tämä tulee asentaa Linuxin kanssa.

Jos näyttöä ei ole asennettu koneellesi, voit tehdä sen tavallisella asennuskomennolla.

$ sudo apt-get install -näyttö

Kun tämä on valmis, sinun tarvitsee vain aloittaa näyttöistunto tällä komennolla:

$ -näyttö

Nyt sinulla on aloitusnäyttöistunto. Tässä näytön istunnossa voit aloittaa Gekko-prosessin. Napsauta Enter ja lisää sitten sama komento, jota käytit jo Gekkon käynnistämiseen, nimittäin:

$ solmu gekko –ui

Nyt voit poistua tältä ruudulta kirjoittamalla “CTRL-A” jonka jälkeen “D”. Sinun pitäisi saada seuraavanlainen lähtö:

[irrotettu 23904.pts-0.hwsrv-295577]

Nyt voit kirjautua ulos turvallisesti SSH-päätelaitteesta, ja Gekko-komentosarja on edelleen käynnissä. Voit tarkistaa tämän käymällä verkkotunnuksessa viimeisen kerran. Tämä tarkoittaa sitä, että Gekko jatkaa toimintaansa, kunnes pysäytät prosessin tai ellei palvelin käynnisty uudelleen.

On melko helppo liittää käynnissä oleva istunto kirjoittamalla seuraava komento:

$ näyttö -r

Täällä voit tarkkailla mitä Gekko tekee tai voit pysäyttää prosessin. Jälkimmäinen voidaan tehdä siinä tapauksessa, että on tapahtunut muutoksia, jotka haluat tehdä ja joita et voi tehdä sen ollessa käynnissä. Voit aina käynnistää komentosarjan uudelleen avaamalla saman näytön. Voit lukea lisää kaikista näyttökomennoista tässä.

Gekko Botin käyttö

Nyt kun Gekko on asennettu palvelimellesi ja se toimii ympäri vuorokauden, voit käyttää sitä mistä tahansa ja luoda strategioita työkaluilla. Vaikka tämä opetusohjelma ei vie sinut läpi kaikkia työkaluja ja toimintoja, annamme sinulle perustiedot Gekko-kauppabottin toiminnasta.

Kuten mainittiin, Gekko käyttää teknistä analyysiä suorittaakseen jälkitestauksensa ja kauppojen sijoittamisen. Se käyttää tilausten toteuttamiseen joukkoa vakiomuotoisia teknisen analyysin indikaattoreita, jotka määrittelet. Alla on luettelo vakioindikaattoreista.

 • EMA: Eksponentiaalinen liukuva keskiarvo
 • PPO: Prosentuaalinen hintaoskillaattori
 • CCI: Commodity Channel Index
 • DEMA: Kaksinkertainen eksponentiaalinen liukuva keskiarvo
 • LRC: Lineaarinen regressiokanava
 • MACD: Liukuva keskiarvo Lähentyminen Divergenssi
 • RSI: Suhteellinen vahvuusindeksi
 • YTE: Todellinen vahvuusindeksi
 • YTE: Lopullinen oskillaattori

Nämä ovat vakiosignaaleja, joiden avulla voit sijoittaa kauppasi. Voit myös käyttää muita avoimen lähdekoodin teknisen analyysin kirjastoja laajentaaksesi vaihtoehtojasi omia strategioita kirjoittaessasi. Voit käyttää Talib-indikaattorit sekä Tulppaanikirjasto.

Ennen kuin aloitat Gekko-botin käytön kaupankäynnin automatisoimiseen, sinun kannattaa testata strategiat takatestauksen avulla. Tätä varten sinun on tuo tietoja.

Tuodaan tietoja Gekko

Paikallisten tietojen tuonti Gekkossa

Voit hankkia tietoja seitsemästä eri vaihdosta ja testata strategioitasi backtestissä. Näitä ovat esimerkiksi Kraken, Binance, Bitfinex ja Poloniex. Jos ne toimivat sinulle, voit aloittaa näiden strategioiden testaamisen live-paperikauppamoduulissa. Tämä voidaan aloittaa “Live Gekko” -välilehdellä. Täällä voit asettaa taustatestiäsi varten toimineet parametrit ja toteuttaa ne.

Tämän avulla voit selvittää, voiko strategiasi todella toimia elävässä ympäristössä. Voit myös muokata strategiasi sen perusteella, mitä havaitset paperikaupan tuloksista.

Jos huomaat, että paperikauppa on toiminut sinulle hyvin, voit toteuttaa samat strategiat live-kaupankäyntitilassatradebot”Toiminnallisuus” Live Gekkos ”-palvelussa. Ennen tämän tekemistä haluat varmistaa, että olet syöttänyt API-avaimesi ja sinulla on kirjoitusoikeus näihin API-avaimiin.

Laajennukset, laajennukset ja mukautetut ohjelmistot

Vaikka Gekko-vakiotoiminto riittää useimmille ihmisille, on olemassa useita tapoja, joilla sitä voidaan parantaa lukuisilla laajennuksilla, jotka voidaan rakentaa.

Vaikka tämä on epäilemättä jännittävää, on tärkeää huomata, että tämä edellyttää mukautettua koodausta Gekko-tiedostoille, mikä tekee siitä melko teknisen. Sinun tulisi tehdä tämä vain, jos sinulla on riittävä käsitys nodejista.

Jos näet itsesi tekevän tämän, voit todella avata Gekko-botin voiman. Voit esimerkiksi laajentaa Exchange-toiminnallisuutta lisäämällä uusia keskuksia. Olettaen, että pörssillä on API, voit liittää sen Gekkoon ja käyttää strategioita useiden eri parien vaihtamiseen.

Voit myös lisätä laajennuksen, joka on olemassa gekko / plugins kansio. Niitä, jotka voivat olla hyödyllisiä kaupankäynnillesi, on jo melko paljon. Näet luettelon näistä laajennuksista alla. Sinun tulisi lukea ohjeet, jos haluat ohjeita laajennusten aktivoimiseksi.

Lisäosat saatavilla Gekkolle

Saatavilla olevat Gekko-laajennukset. Lähde: Gekko Documentation

Lopuksi, kun otetaan huomioon, että Gekko voi käynnistää prosessin, joka paljastaa sovellusliittymän, Gekon päälle voidaan rakentaa useita vaihtoehtoja. On ollut joukko ihmisiä, jotka ovat jo tehneet juuri tämän. Esimerkiksi on tämä laajennus joka lähettää kaikki kauppasi Google-taulukoihin helpon seurannan takaamiseksi.

On myös edistyneempi kaupankäyntistrategia, joka käyttää geneettisiä algoritmeja & Bayesin evoluutio. Nimeltään Japonicus, tämä laajennus on koodattu Pythonissa, joka osoittaa taustalla olevan Gekko-ohjelmiston laajennettavuuden.

Johtopäätös

Mitä tulee ilmaisiin automatisoituihin ohjelmistoihin, Gekko-kaupankäynnin botti on epäilemättä luonut itselleen nimen. On hienoa nähdä, että kryptovaluutta-avaruuden kehittäjät pitävät uskollisena avoimen lähdekoodin aloitteelle.

Vaikka useimmat algoritmikehittäjät voivat nähdä Gekko-kaupankäynnin botin “yksinkertaisena”, juuri tämä yksinkertaisuus on loistava rakennuspalikka edistyneemmille toiminnoille. Se on myös erinomainen tapa uusille bottien rakentajille leikata hampaitaan kentällä.

On kuitenkin tärkeää huomata, että Gekko-botti ei ole maaginen kaava, joka ansaitsee sinulle rahaa. Sinun on ymmärrettävä, että tällaisen haihtuvan omaisuuden, kuten kryptovaluutan, kaupankäynti voi olla vaarallista edes edistyneimmille boteille.

Gekko on mukava työkalu, jolla voit suunnitella sopivimmin strategian, jolla on positiivinen tuotto. Tätä ei kuitenkaan voida taata, ja sinun tulee aina harjoittaa asianmukaista riskienhallintaa.

Tästä huolimatta Gekko-botti on loistava aloite, ja kehittäjä ansaitsee kollektiivisen kiitollisuutemme. Näytä hänelle, että tarkoitat sitä lisäämällä hänen BTC-tipjariinsa: 13r1jyivitShUiv9FJvjLH7Nh1ZZptumwW

Esitelty kuva Fotolian kautta & Gekko Bot

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me