Fusion Review: Yhteentoimivuusratkaisu rahoitussovelluksiin

Fusion (FSN) on mielenkiintoinen projekti, joka yrittää ratkaista yhteentoimivuuden ongelman lohkoketjuissa ja muissa verkoissa.

Tarkemmin sanottuna Fusion-protokolla antaa kehittäjille mahdollisuuden rakentaa omia sovelluksiaan, jotka voivat olla vapaasti vuorovaikutuksessa muiden protokollien ja teknisten järjestelmien kanssa. He väittävät pystyvänsä tekemään blockchain-kehityksen helpoksi Finance-keskittyvillä sovellusliittymillä.

Voidaanko Fusion todella erottaa itsensä lukuisista muista projekteista?

Tässä Fusion-katsauksessa yritän vastata siihen tarkastelemalla hanketta perusteellisesti. Analysoin myös FSN-tunnusten pitkän aikavälin hyväksymispotentiaalia.

Mikä on fuusio?

Fuusio on blockchain-projekti, joka haluaa luoda seuraavan sukupolven taloudellisia innovaatioita. Se pyrkii yhdistämään kaikki rahoitustapahtumat ekosysteemissä, joka on ketjujen välinen sekä tietolähteiden ja organisaatioiden välinen, ja tekee tämän käyttämällä älykkäitä sopimuksia.

Projektin aloitti Dejun Qian, joka on BitSE: n toimitusjohtaja, joka on aloittava yrityshautomo, joka tuotti myös VeChain- ja QTUM-lohkoketjut.

Mikä on fuusioverkko

Fuusioverkon edut

Kuten monet muut blockchain-projektit, yksi Fusionin päätavoitteista on ratkaista lohkoketjutekniikassa esiintyvät skaalautuvuuden ja yhteentoimivuuden ongelmat. Saavuttamalla nämä tavoitteet Fusion pystyy luomaan ekosysteemin, jossa minkä tahansa luokan digitaalisia tunnuksia voidaan siirtää ja vaihtaa eri ketjuissa.

Fuusio käyttää ainutlaatuista konsensusmenetelmää, joka tunnetaan nimellä Hierarchical Hybrid Consensus Mechanism (HHCM), joka yhdistää sekä työn todistuksen että osuuden todistuksen. Se hyödyntää myös rinnakkaislaskentaa solmujen ryhmittelymekanismin avulla, mikä luo turvallisen ja tehokkaamman alustan.


Fusionin tekniset ominaisuudet

Fuusion kehitys riippuu useista tekniikoista, joita yhdistetään yhdistetyn ekosysteemin vision toteuttamiseksi finanssitransaktioita varten. Tämä teknologinen kehitys on seuraava:

  • Crypto Financial Smart -sopimus (CSC): Nämä ovat älykkäitä sopimuksia, joita käytetään kaupankäyntiin eri salausvaluuttojen välillä, jotka on kartoitettu Fusion-lohkoketjussa.
  • Hajautettu valvontaoikeuksien hallinta (DCRM): Tämä on Fusion-lohkoketjun suojakerros, joka suojaa kaikkia älykkäisiin sopimuksiin lukittuja varoja. Se käyttää yksityisten avainten sirpaloitumista ja hajautettua säilytystä varmistaen, ettei kenelläkään ole pääsyä koko yksityiseen avaimeen, mikä varmistaa, että mikään yksittäinen solmu ei pysty hallitsemaan Fusion-lohkoketjun digitaalisia resursseja.
  • Arvojen Internet (IoV): Fuusion valkoisessa kirjassa ryhmä esittelee termin “Internet of Value”, joka viittaa digitaalisen omaisuuden hallintaan ja vaihtoon turvallisella tavalla, joka välttää välittäjien tarpeen.
  • Moninkertainen liipaisumekanismi (MTM): Fusionin älykkäät sopimukset sisältävät perinteisten laukaisutapahtumien lisäksi myös aika- ja tapahtumapohjaiset laukaisut, joita Fusion-tiimi kutsuu Multiple Triggering Mechanismiksi. Tiimi on sisällyttänyt nämä kolme laukaisumekanismia, jotta älykkäät sopimukset voivat täyttää kaikki monimutkaisten rahoitustoimien tarpeet.
  • Hierarkkinen hybridi konsensusmekanismi (HHCM): Tämä ominaisuus mainittiin aiemmin fuusion yksimielisyysmekanismina, jossa hyödynnettiin työn todistuksen ja panoksen todistuksen sekä rinnakkaisen laskennan yhdistelmää. Nämä yhdistelmät antavat fuusion ryhmittää solmut ja saavuttaa yksimielisyyden eri kerroksissa turvallisuuden, tehokkuuden ja mittakaavan tasapainon saavuttamiseksi.

Fusionin salaustaloudelliset toiminnot

DCRM: n käyttö mahdollistaa erilaisten digitaalisten resurssien vuorovaikutuksen Fusion-lohkoketjussa. Tämä tarkoittaa sitä, että salaus-taloudelliset älykkäät sopimukset voivat käyttää korkeamman tason toimintoja monimutkaisemmin. Näihin kuuluvat sekä monen tunnuksen toiminnot että monen roolin toiminnot.

Monen tunnuksen ominaisuus antaa älykkäälle sopimukselle mahdollisuuden käyttää digitaalisten omaisuuserien kartoitettuja arvoja samanaikaisesti määrittelemään suhde älykkääseen sopimukseen lukittujen eri digitaalisten omaisuuserien välillä.

DCRM-fuusio

Katsaus hajautettuun valvontaoikeuksien hallintaan

Moniroolinen ominaisuus mahdollistaa älykkään sopimuksen tukevan useita erilaisia ​​tilityyppejä ja määrittelemällä samanaikaisesti eri älykkäiden sopimusten ja käyttäjien väliset vuorovaikutukset.

Käyttöoikeuksien erottaminen mahdollistaa digitaalisten omaisuuden omistajien ja käyttöoikeuksien erottamisen. Perinteisissä älykkäissä sopimuksissa rahakkeet on siirrettävä kokonaan, käyttöoikeuden ja omistuksen ollessa pysyvästi liitettyinä. Mutta Fusion-alustan avulla nämä voidaan erottaa toisistaan, mikä tarkoittaa, että rahoitustapahtumat voidaan tehdä riippumatta tilinomistuksen määrittelystä.

Tämä on mahdollista, koska Fusionin salakirjoituksellisilla älykkäillä sopimuksilla useampi kuin kaksi sopimustiliä tai käyttäjätiliä voidaan helposti määrittää yhdellä älykkäällä sopimuksella.

Fuusiokäytön tapaukset

Fuusio-älykkäät sopimukset toimivat yleensä luottamusjärjestelmänä rahoitussopimuksissa. Perinteisen sopimuksen tavoin älykäs sopimus voidaan räätälöidä yksilöllisesti tiettyyn tilanteeseen, mutta älykkäällä sopimuksella, kun se on ratkaistu, ei ole mitään tapaa muuttaa tai muuttaa sisältöä tai lopputulosta.

Yhdistämällä Fusion-arkkitehtuuri sen kykyyn ilmaista omistusoikeus ajan myötä on nyt helppo ja turvallinen tapa ansaita omaisuuden aika-arvo. Tämä luo uuden arvonvaihtojoukon, ja Fusion-tiimi on tunnistanut useita ainutlaatuisia käyttötapauksia estoketjulleen.

  • Lisensoi kappale – Fusionin avulla kappale voidaan digitalisoida, luoda joukko aikalukittuja rahakkeita ja myydä niitä. Aikalukko määrittää, kuinka kauan ostaja voi kuunnella kappaletta.
  • Luo omaisuusvakuudellinen joukkovelkakirjalaina – Voit digitalisoida minkä tahansa omaisuuden ja käyttää sitä vakuudeksi joukkolainan tarjoamisessa tavoittamalla maailmanlaajuinen sijoittajajoukko, jopa paikallisten omaisuuserien osalta.
  • Vuokraa talo (tai asunto) – Voit luoda Fusionin avulla älykkäät lukot ja hallita tarkasti kuinka kauan avaimet toimivat lukkoilla Fusionin aikalukittujen tunnusten avulla.
  • Hanki käteisennakko – Jos sinulla on tulevia tuloja joistakin tulovirroista, voit myydä osan näistä tulevista tuloista nyt ja saada rahaa tänään.

Fuusio-tiimi

Fuusioprojektin perusti Dejun Qian, inkubaattoriyrityksen BitSE: n toimitusjohtaja, joka vastaa myös VeChainin ja QTUM: n luomisesta, kahdesta muusta onnistuneesta blockchain-projektista.

Toimistonsa Singaporessa, Shanghaissa ja New Yorkissa ovat todella globaali toiminta. Fusion-verkkosivustolla on luettelo 15 tiimin jäsenestä, joilla kaikilla on asiantuntemusta useilta teknologia-, liike- ja rahoitusaloilta. Projektissa on lisäksi 5 neuvonantajaa, jotka kaikki ovat vaikutusvaltaisia ​​lohkoketjun edelläkävijöitä.

Jäsenten fuusiotiimi

Jotkut fuusiotiimin jäsenet

Kuten edellä mainittiin, Fusionin toimitusjohtaja ja perustaja on Dejun Qian, joka oli IBM: n haaratoimistopäällikkö ennen BitSE: n luomista. Hänellä on kandidaatin tutkinto tietojenkäsittelytieteestä Fudanin yliopistosta.

Bret Schlussman on teknologiajohtaja ja Blockchain-arkkitehti. Hän oli aiemmin CTO: n ja mibi Inc. -yrityksen perustaja ja CUNY-ohjelmistosuunnittelun instituutin neuvottelukunnan jäsen..

Fuusioyhteisö

Kun kyseessä on kryptovaluutan käyttöönotto, se auttaa luomaan suuren ja sitoutuneen yhteisön. Ne voivat auttaa levittämään tietoisuutta projektista ja siten kiinnostusta osallistumiseen.

Fuusio näyttää olevan melko rajallinen seuraaja verrattuna joihinkin muihin saman ikäisiin hankkeisiin. Esimerkiksi heillä on Twitter-tili jolla on vajaat 10000 seuraajaa. Tämä on kuitenkin varsin aktiivista ja pitää yhteisön ajan tasalla.

Heillä on myös Sanoman kanava noin 7700 seuraajan kanssa. Hyppäsin ryhmään saadakseni paremman käsityksen keskustelusta. Järjestelmänvalvojat olivat yleensä hyödyllisiä, vaikka jäsenten sitoutuminen oli melko rajallista.

Lopuksi heillä on myös Reddit, Facebook ja virallinen blogi missä he pitävät yhteisöä ajan tasalla uusimmista suunnitelmistaan, kumppanuuksistaan ​​ja muista avaintiedoista.

FSN-tunnus

FSN-tunnus on ERC-20-merkki, joka on Ethereum-lohkoketjussa, ja sitä käytetään verkkomaksujen maksamiseen Fusion-alustalla. Niitä käytetään myös älykkäiden sopimusten toteuttamiseen.

Fusion-tiimi järjesti ICO: n helmikuussa 2018, keräten 4220000 dollaria myymällä 20480000 FSN-rahaketta hintaan 2,06 dollaria. Tämä edustaa vain 25% 81 920 000 rahakkeen kolikoiden kokonaismäärästä.

Tunnus nousi hieman ICO: n jälkeen, mutta vetäytyi sitten takaisin huhtikuussa 2018. Sillä oli viimeinen nousu toukokuussa 2018 ja nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 12,60 dollariin 5. toukokuuta 2018. Sieltä hinta laski tasaisesti, suuntaan alle $ 1 -tason alas ja päälle koko elokuun ja syyskuun 2018 ja lokakuuhun mennessä alle $ 1.

Jäsenten fuusiotiimi

FSN: n hintakehitys. Kuva kautta CoinCodex

Lopuksi rahamerkki osui 0,278541 dollarin pohjaan 8. helmikuuta 2019. Se alkoi kiivetä pohjasta, kun laajemmat kryptovaluuttamarkkinat tulivat ulos vuoden 2018 pitkiltä karhumarkkinoilta. 10. kesäkuuta 2019 alkaen FSN-rahakkeen kaupankäynti on 1,26 dollaria. , joka on edelleen 40% alhaisempi ICO-hinnasta, mutta se on toipunut nopeasti, kun salausmarkkinat ovat nähneet hyvää suorituskykyä vuonna 2019.

Jos sinusta tuntuu, että elpyminen jatkuu ja haluat sijoittaa FSN: ään, on useita pörssejä, joista voit noutaa sen. Näitä ovat BitMax, HotBit ja Bittrex. Sitä on saatavana myös IDEX: stä ja Biboxista. On olemassa muutamia muita pörssejä, jotka tarjoavat FSN: ää, mutta kauppavolyymit ovat liian pieniä, jotta ne olisivat käyttämisen arvoisia.

Yleensä FSN-tunnuksen äänenvoimakkuuden tasot näyttävät olevan suhteellisen terveitä. Tämä viittaa hyvin FSN: n likviditeettiin, mikä voi tasoittaa kaupankäyntiä. Yli 60 prosenttia tästä volyymista käydään kuitenkin kauppaa BitMaxilla, mikä tarkoittaa, että pörssillä on ylimäräinen vaikutus markkinoihin.

Koska FSN on ERC-20-merkki, se voidaan tallentaa mihin tahansa ERC-20-yhteensopivaan lompakkoon. Voit ehkä parhaiten tallentaa ne laitteistolompakkoon, kuten Ledger Nano tai Trezor.

Fuusion kehitys

Joskus voi olla vaikea kertoa tarkalleen, kuinka paljon työtä projektissa tehdään. Yksi parhaista nyrkkisäännöistä on kuitenkin tarkastella niiden julkisten koodisitoumusten määrää, joita he ovat työntäneet.

Siksi päätin hypätä Fusionin GitHub saadaksesi karkean kuvan kehittäjien työstä. Alla on GitHubin kolmen parhaan repon sitoutumishistoria.

Sitouduttu viimeisen 12 kuukauden aikana 3 parhaimmalle repolle

Kuten näette, ne ovat varsin aktiivisia koodikoodeja näissä repoissa. Tämä on enemmän aktiivisuutta kuin näemme muille hankkeille, jotka ovat samankaltaisissa paikoissa etenemissuunnitelmassaan. On myös syytä huomauttaa, että on olemassa vielä 11 arkistoa, joilla on vaihtelevat tasot sitoumuksia.

Tällä koodaustoiminnalla on merkitystä, kun näet tekniikan, jolla tiimi työskentelee. Esimerkiksi he ovat äskettäin lanseeranneet Fusion Asset Gateway mikä on tärkeä askel kohti fuusioalustan muuttamista toisiinsa liittyväksi talouksien ekosysteemiksi.

He etenevät myös DCRM: n, niiden yhteentoimivuusratkaisun, kehittämisessä. Tietenkin joukkueen pääpaino on tällä hetkellä heidän mainnetinsa käynnistämisessä.

Johtopäätös

Vaikka FSN-tunnuksen alhainen hinta on hieman hämmentävä, se on toipumassa nopeasti ja se ei ole kaukana ainoasta kryptovaluutasta, jonka hinta on laskenut merkittävästi vuoden 2018 karhumarkkinoilla.

Fusionin takana olevalla tiimillä on vankka kokemus menestyvien säätiöiden tuottamisesta, mikä näkyy heidän aikaisemmissa ponnisteluissaan QTUM: n ja VeChainin kanssa.

Fuusion tarjoaman palvelun kysyntä keskittyy erilaisten digitaalisten resurssien siirron helpottamiseen sekä skaalautuvuuden ja yhteentoimivuuden parantamiseen..

Vaikka mikään ei ole varmaa, Fusionin luomien palveluiden kysynnän pitäisi antaa sille pitkä käyttöikä, ja sen pitäisi myös nähdä, että sen tunnusten arvo kasvaa tasaisesti ajan myötä.

Kuva Fotolian kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map