Freewallet-arvostelu: Monivaluuttainen mobiili- ja online-salauslompakko

Freewallet on monivaluuttainen lompakko, joka pyrkii helpottamaan käyttäjien kryptovaluutan tallentamista ja hallintaa sekä verkossa että mobiililaitteilla..

Tämä lompakko alkoi yksinkertaisena FantomCoin-lompakkona jo vuonna 2016 ja on kehittynyt huomattavasti siitä lähtien, kun ne ovat lisänneet tukea satoille kolikoille. Lompakko on kuitenkin ollut menneisyydessä myös erilaisten kiistojen keskipisteessä.

Joten, onko Freewallet turvallinen ja voitko luottaa heihin?

Tässä Freewallet-katsauksessa yritän vastata siihen ja antaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää siitä. Annan sinulle myös joitain parhaita salauksen lompakon suojausvinkkejä.

Freewalletin yleiskatsaus

Vapaa lompakko kotipaikka on Viro Tallinnassa ja sen on luonut Alvin Hagg. Se tarjoaa useita erilaisia ​​mobiililompakoita vain iOS- ja Android-laitteille sekä toisen lompakon, jossa on verkkopohjainen käyttöliittymä. Alta saat lisätietoja kaikista Freewalletin tarjoamista tuotteista.

Mikä on Freewallet

Freewallet-ominaisuudet. Kuva Freewallet-verkkosivuston kautta

Freewallet oli ensimmäinen Bitcoin Cashia tukeva mobiililompakko vuonna 2017, ja myöhemmin sillä oli sama ensimmäinen ero Bitcoin Goldin ja Bitcoin Cash ABC: n tuessa..

Varoitus ⚠️: Sivustoa Freewallet.io EI yhdistetä tarkistettavaan Freewallet.org-lompakkoon. Älä luota siihen!

Freewallet lanseerattiin tammikuussa 2016, ja sen ensimmäinen lompakko oli FantomCoinille. Se oli testi lompakkotekniikalle, ja onnistuneen osoittautumisen jälkeen yritys toi markkinoille Bitcoin- ja Ethereum-lompakot. Ajan myötä Freewallets-luettelo kasvoi kahteen kymmeneen eri lompakkoon.

Monet Freewalletin tarjoamista yksittäisistä kolikkolompakoista ovat saavuttaneet Google Play -kaupan ylimmän sijainnin tietylle kryptovaluutalleen.

Onko ilmainen lompakko turvallinen?

Yksi cryptocurrency-alan toistuvimmista mantroista on “Not Your Keys, Not Your Coins”.

Pohjimmiltaan yksi syy siihen, että kryptovaluutan vaihtoa ei pidetä optimaalisena tallennusratkaisuna, on se, että ne säilyttävät yksityisten avainten omistajuuden. Avaimesi on tallennettu palvelimilleen, joten olet vain yhtä turvallinen kuin kuinka turvallinen vaihto on.

Kun kyse on Freewallet-salauslompakosta, vaikka heitä kutsutaankin “lompakkoksi”, he hallitsevat silti näitä yksityisiä avaimia. Siksi luotat siihen, että lompakon kehittäjät eivät ole vain luotettavia, vaan myös harjoittavat vahvaa kolikoiden turvallisuutta.

Vapaa lompakon turvallisuus

Freewallet-tietoturvakäytännöt

Freewallet väittää käyttävänsä kehittyneitä suojausprotokollia, mukaan lukien moniallekirjoitustapahtumat, tapahtumien numerorajoitukset ja 2FA / sormenjälkitunnistus. He väittävät myös tallentavansa kolikot kylmävarastoon, mikä tarkoittaa, että ne ovat offline-tilassa ja hakkereiden ulottumattomissa.

Joten suunnilleen samat suojausprotokollat ​​kuin useimmat vaihdot.

Onneksi Freewallet on äskettäin julkaissut Lite-lompakon, joka on saatavana iOS: lle ja Androidille. Tämä antaa heidän käyttäjilleen täydellisen hallinnan yksityisistä avaimistaan. Kun asetat lompakkoa, yksityiset avaimet luodaan ja pysyvät laitteellasi.

Varmuuskopio NB &# 128680 ;: Jos luot Lite-lompakon, muista varmuuskopioida lompakkosi. Jos kadotat avaimesi, et voi koskaan palauttaa sitä

Tietenkin sinun on punnittava, kuinka paljon luotat itseäsi käsittelevän yksityisiä avaimia kolmannen osapuolen lompakon kehittäjien yli. Salaus ei ole täysin “idiootti todiste”, ja jos asetat paikallisen lompakon ja menetät siemen sanasi, voit myös menettää pääsyn kolikoihisi ikuisesti.

Freewallet-tuotteet

Kuten edellä mainittiin, Freewallet-tuotteiden luettelo on kasvanut, kunnes se koostuu nyt kahdesta kymmenestä erilaisesta lompakosta.

Bitcoinille, Ethereumille, Monerolle, Dogelle, Dashille, Liskille, Tetherille, Litecoinille ja Bitcoin Cashille on saatavana yksittäisiä lompakoita sekä Androidissa että iOS: ssä. Lisäksi Freewallet tarjoaa lompakoita vain Androidille ZCashille, Decentille, NXT: lle, Ardorille, Tronille, NEM: lle, Bitcoin Goldille, IGNIS: lle, Stellarille, Rippleille, NEO: lle, Bytecoinille ja EOS: lle..

Jos haluat mieluummin pitää kaikki kolikot yhdessä paikassa, niillä on myös monivaluuttainen salauslompakko. Näin voit tallentaa yhteensä 30 erilaista kolikkoa samaan lompakkoon. Tämä on saatavana iOS: llä ja Androidilla sekä verkkoselaimellasi heidän online-lompakossaan.

Voit tutustua näihin yksittäisiin sovelluskauppoihin, jos haluat saada käsityksen siitä, miten käyttäjät löytävät sovelluksen. Nämä ovat todellakin melko sekoitettuja noin puoleen käyttäjistä, joilla on erittäin kriittinen palaute, ja toiseen puoleen, jotka ovat yleensä melko myönteisiä.

Freewallet-käyttäjäarvostelut

Freewallet-käyttäjien arviot iTunes-kauppa ja Pelikauppa

Joskus voi olla vaikea erottaa, mitkä näistä ovat laillisia ja mitkä väärennöksiä. Positiivista on kuitenkin se, että Freewalletin tukihenkilöstö ja kehittäjät reagoivat käyttäjien arvosteluihin ja ehdotuksiin. Tämä on ainakin hyvä merkki, koska se osoittaa, että he ovat valmiita työskentelemään käyttäjien palautteen kanssa.

Kuten mainittiin, Freewallet-yritys on julkaissut Litewallet Androidille ja iOS: lle, joka antaa takaisin hallinnan yksityisille avaimillesi. Litewallet tukee vain Bitcoin-, Ethereum- ja ERC-20-rahakkeita eikä tarjoa ilmaisia ​​siirtoja muille Freewallet-käyttäjille, kuten täysversio.

Vaihto & Siirtopalvelu

Jos käytät Freewallet-salauslompakkoa, sinulla on heidän Exchange- ja siirtopalvelunsa edut.

Siirtopalvelun avulla voit lähettää salakirjoituksen muille Freewallet-käyttäjille maksutta. Tämä tehdään myös melkein välittömästi eikä sinun tarvitse odottaa tapahtumaa. Tämä on kaikki mahdollista, koska kaikki siirrot tallennetaan sisäisesti Freewalletiin eikä niitä tarvitse päivittää lohkoketjussa.

Huomautus ✍️: Koska tapahtumia hoidetaan ketjun ulkopuolella, voit käyttää Freewalletin ainutlaatuista tapahtumaseurain

Toinen todella mielenkiintoinen piirre on niiden sisäänrakennettu vaihto-ominaisuus. Tämä tarkoittaa, että voit helposti vaihtaa kolikoita lompakossa ilman, että sinun tarvitsee lähettää niitä vaihtoon. Tämä kaikki tapahtuu Changelly-vaihtopalvelun kautta.

Päätin tarkastella muuntokursseja, jotka todennäköisesti saavat tässä sovelluksessa. Alla on Freewalletin Bitcoin – Ethereum-kurssi sekä Binance Exchangen BTCETH-tilauskirjojen reaalihinta..

Freewallet-kolikonvaihto

Vertaamalla Freewallet-hintoja Live Marketiin

Kuten näette, Freewallet-korolla on hieman pienempi ETH-arvo BTC: ssä, mikä tarkoittaa, että Bitcoin on kalliimpaa Freewalletista. Tämä on noin 0,5% ero, joka ei todellakaan ole niin paljon.

Jos otamme huomioon varojen lähettämisen vaihtoon ja tilauksen tekemiseen liittyvät kustannukset, kolikoiden vaihtaminen Freewalletin kanssa on edullisempaa.

Salausvaluutan ostaminen

Toinen ominaisuus, jota haluat ehkä käyttää Crypto Walletissa, on salauksen ostotoiminto. Tämän avulla voit ostaa kryptovaluutta sekä sovelluksessa että heidän verkkosivustonsa kautta.

Tämä on toisin kuin keskitetty vaihto, koska kolikot lähetetään suoraan lompakkoosi eivätkä ne pysy vaihto-lompakossa jonkin aikaa. He hyväksyvät kaikki tärkeimmät luottokortit, kuten Visa, Mastercard jne. He hyväksyvät jopa joitain ennalta maksettuja ja virtuaalisia kortteja

Tämä ominaisuus on saatavana useissa maissa, ja ne ostavat euroa ja USD. Tapahtumarajat ovat kohtuulliset päivittäisellä maksimirajalla 20000 dollaria ja kuukausirajalla 50000 dollaria. Tämä voidaan helposti tehdä suoraan lompakossa “Osta kortilla” -vaihtoehdolla.

Freewallet-kortin osto

Freewallet-kortin osto

Itse asiassa sinun ei tarvitse edes Freewalletia ostaaksesi kolikoita tällä ominaisuudella. Voit käyttää tätä sivu verkkosivustollaan, johon maksuyhdyskäytävä on integroitu. Tämä on Simplex-maksuyhdyskäytävä, jota Bitstampin kaltaiset keskukset käyttävät. 

Korkeat palkkiot &# 128184 ;: Simplexillä on kohtuuttomat maksut. Sinulta veloitetaan 7%: n maksu tapahtumista, joiden vähimmäismaksu on 11 dollaria. Voisi olla halvempaa ostaa Krakenista.

On vain 5 kolikkoa, joita voit ostaa Freewallet-salausostoportaalin kautta, ja ne ovat Litecoin, Bitcoin, Etheruem, Bitcoin Cash ja Ripple. Kun olet ostanut kolikot, voit muuntaa ne helposti lompakon nopean vaihdon avulla.

Asiakaspalvelu

Yksi Freewallet-salauslompakon oletetuista eduista on, että sillä on asiakastuki, joka voi auttaa sinua siinä tapauksessa, että olet lukittu lompakosta tai olet epävarma lukuisista ominaisuuksista..

On useita tapoja tavoittaa nämä agentit. Ehkä nopein tapa on käyttää heidän online-yhteydenottolomakettaan. Tämän avulla voit lainata käyttäjätunnustasi, jotta agentit voivat kaventaa pyyntöäsi.

Nopea vinkki ✍️: Jos pyyntösi liittyy tapahtumaan, muista ilmoittaa tapahtumasi tunnus, jos haluat nopeaa apua.

Jos etsit välitöntä apua, voit ottaa yhteyttä heihin heidän live-chat-toiminnonsa kautta. Yritin tätä noin klo 19 perjantaina, ja agentti pystyi vastaamaan minulle 5 minuutin kuluessa. Se on todella vaikuttavaa lompakon tarjoajalle.

Freewallet Chat -tuki

Nopea live-chat-tuki Freewalletissa

Jotain muuta, josta pidin varsin hyödyllisenä, oli heidän live-tapahtumansa tilasivu. Tämä sivu sisältää yksityiskohtaiset tiedot 4 lompakkopalvelusta kaikille lompakon kolikoille. Se näyttää Talletus-, Nosto-, Flash-siirto- ja Smart Exchange -tilan. Joten, jos aiot käyttää jotakin näistä toiminnoista, sinun kannattaa tarkistaa tämä sivu ennen.

Freewallet-kiista

Freewalletia vaivasi valtava kiista heinäkuussa 2017, kun Reddit-käyttäjä (jonka tili on sittemmin poistettu) väitti, että Freewallet oli varastaminen yli 8 miljoonan dollarin arvoinen ETH. Posti oli hieman petollinen, koska se sai sen näyttämään siltä kuin menetys johtui vain yhdestä henkilöstä. Lanka räjähti muiden käyttäjien kanssa, jotka vaativat myös varojen menetystä.

Kävi ilmi, että alkuperäinen julistaja viittasi yhteen ETH-osoitteeseen, joka vastaanotti satoja Freewallet-tapahtumia, mikä teki ilmeiseksi, että Freewallet varastaa käyttäjien omaisuutta.

Meidän on kuitenkin muistettava, että Freewallet asettaa suurimman osan kolikoista kylmävarastoon, ja siirto yhteen osoitteeseen ennen kolikoiden lähettämistä oikeaan osoitteeseen voi olla outoa, mutta se ei merkinnyt varkautta. Loppujen lopuksi kaikki käyttäjät saivat kolikonsa.

Freewalletin perustaja Alvin Haggilla oli tämä sanottava kiistanalaisessa tapahtumassa:

Freewallet tallentaa varat moniallekirjoitukseen kylmävarastoon pankkitason turvallisuusluokalla. Eri kylmävarastojen ja kuumien lompakoiden välillä on ajoittain tasapainottamismenettelyjä. Ei tarvitse huolehtia, tämä on tavallinen ja suunniteltu menettely kryptovaluuttajärjestelmille. Kaikki käyttäjän varat ovat täysin turvassa. Tarjoamme yli 14 lompakkoa ja ne kaikki toimivat hyvin.

Ethereum-verkossa oli tuolloin ruuhkia Bancor ICO: n vuoksi, ja tämä ruuhka oli tekemässä liiketoimia paljon normaalia hitaammin.

Muista, että Freewallet hallitsee yksityisiä avaimiasi, mutta tässä tapauksessa vuodesta 2017 näyttää siltä, ​​ettei ole mitään syytä huoleen. On myös huomionarvoista, että Monero-yhteisö varoittaa tähän päivään saakka, että Freewallet on huijaus, vaikka lompakko saa edelleen hyviä arvosteluja eikä enää varkauksia tai huijaussyytöksiä ole tehty.

Freewallet Lite -asetus

Koska kehotan käyttäjiä aina omistamaan omat yksityiset avaimensa, haluaisin mieluummin käyttää Freewallet lite -ohjelmaa, joka antaa minulle mahdollisuuden hallita tätä. Siksi aion näyttää sinulle yksinkertaiset vaiheet, jotka tarvitset Freewallet Lite -sovelluksen asentamiseen ja varmuuskopiointiin.

Voit ladata Freewallet Lite -sovelluksen suoraan iTunes-kaupasta tai Google Play -kaupasta. Ottaen huomioon, että aion asentaa tämän iPhoneen, saan sen iTunes-kauppa. Kun olet ladannut sovelluksen, voit avata sen ja valita Luo uusi lompakko. Sinua pyydetään antamaan nelinumeroinen tappi.

Freewallet Lite -asennus

Lompakon alustus ja määritys

Lompakko on nyt alustettu ja voit alkaa käyttää sitä. Tee kuitenkin niin ilman varmuuskopiointia, mikä olisi viisasta. Siksi sinun on suoritettava tämä viimeinen vaihe ennen kuin olet valmis. Siirry päälompakossa oikeaan yläkulmaan ja valitse asetukset.

Freewalletin varmuuskopion luominen

Varmuuskopion luominen Freewallet Lite -palvelusta muistisiemenillä.

Kun olet tehnyt tämän, siirryt alas ”Varmuuskopion lompakko” -osioon. Tässä sinulle annetaan luettelo 12 muistisanasta. Nämä ovat siemensanojasi ja ovat välttämättömiä kolikoidesi takaisin saamiseksi.

Varoitus ⚠️: Kirjoita nämä muistiin äläkä tallenna niitä puhelimeesi tai mihinkään elektroniseen laitteeseen. Kun olet valmis, pidä ne turvallisessa paikassa. Kolikot ovat vain yhtä turvallisia kuin tuo paperipala

Kun olet saanut kaikki alkusanasi, voit nyt lisätä ne sovellukseen ja painaa Lähetä.

Siinä kaikki, olet valmis. Nyt voit käyttää Freewallet Lite -ohjelmaa ja hallita avaimesi täysin. Huomaat myös, että “Touch-ID” -käyttö on oletusarvoisesti käytössä. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain kirjautua takaisin lompakkoon vain sormesi.

Johtopäätös

Freewallet on käynyt läpi kiistoja, mutta loppujen lopuksi ei näytä siltä, ​​että yritettäisiin jotain epäuskeaa. Yritys on kasvanut yhdestä lompakosta vuonna 2016 kahteen tusinaan lompakkoon vuonna 2019, joista monilla on korkein luokitus kolikkotyypilleen Google Play -kaupassa.

Kehittäjät lisäsivät ensimmäisenä lompakon Bitcoin Cashiin jo ennen kuin oli varmaa, että Bitcoin Cash olisi olemassa. Ja ne olivat myös ensimmäinen Bitcoin Goldin ja Bitcoin Cash ABC: n mobiililompakko. Freewallet on yksi alan tunnetuimmista mobiililaitteista.

Suurin saalis Freewallet Crypto -lompakon käyttämisessä on, että yritys omistaa yksityiset avaimesi samalla tavalla kuin salausvaihto pitää yksityiset avaimesi. Jos olet tyytyväinen tähän, Freewalletin käyttämä kylmäsäilytysmenetelmä on erittäin turvallinen.

Jos sinusta tuntuu, että omistat kolikot vain, kun pidät yksityisiä avaimiasi, sinun pitäisi valita sen sijaan Freewallet Lite -sovellus.

Esitelty kuva Freewallet.org-sivuston kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me