Exodus Wallet Review: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Exodus-lompakko on monivaluuttinen kryptovaluutta-lompakko, joka on herättänyt paljon buzzia sen käynnistämisen jälkeen vuonna 2016.

Se on hyvin suunniteltu lompakko, joka on esteettinen ja täynnä lukuisia ominaisuuksia. Lisäksi niiden välitön vaihto-integraatio tarkoittaa, että voit helposti vaihtaa yhden salauksen toiseen ilman, että kolikot koskaan poistuvat lompakostasi.

Onko lompakko edelleen turvallinen ja luotettava?

Tässä Exodus-lompakkokatsauksessa annan sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lompakosta, kaivamalla heidän turvallisuuteensa ja maineeseensa. Annan sinulle myös joitain parhaita vinkkejä Exoduksen käytössä ja salauksen tallentamisessa.

Ihanteellinen Exodus-lompakon käyttäjä

Exodus rakennettiin aloittavien kryptovaluutan käyttäjien mielessä, mutta se on myös ihanteellinen useimmille salauksen harrastajille, jotka etsivät turvallista, helppokäyttöistä ja kaunista lompakkoa. Se on myös loistava valinta niille, joilla on useita suosittuja kolikoita, koska se tukee lähes 100 erilaista kryptovaluuttaa, ja lisää on koko ajan.

Exodus-lompakon edut

Exodus-lompakon edut

On joitain käyttäjiä, joille Exodus ei ole ihanteellinen, ja niihin kuuluu käyttäjiä, jotka tarvitsevat mobiililompakkoa, tai niitä, joilla on paljon kryptovaluutta ja jotka tarvitsevat turvallisemman lompakon, kuten laitteisto- tai paperilompakon. Tämä muuttuu kuitenkin pian, kun Exoduksen mobiiliversiota on tarkoitus julkaista vuonna 2019.

Exodus-työpöydän lompakko on tällä hetkellä saatavana Windows-, Linux- ja OSX-käyttöjärjestelmille. He kehittävät myös mobiiliversiota iOS-käyttäjille, jonka on tarkoitus julkaista vuonna 2019. Kaikki saatavilla olevat versiot voidaan ladata Exodus-verkkosivustolta.

Exodus Wallet Security

Huolimatta joistakin vähättelijöistä, jotka huomauttavat kahden tekijän todentamisen tuen puuttumisesta, Exodus-lompakko on turvallinen. Tämän sanottuaan mikä tahansa työpöydän kryptovaluutta-lompakko on vain yhtä turvallinen kuin tietokone, johon se on asennettu.

Pro-vinkki: Varmista, että sinulla on yksi parhaista virustorjuntaohjelmista ja pysy turvassa ollessasi online-tilassa, napsauttamatta tuntemattomia tai epäluotettavia linkkejä tai lataamalla epäluotettavia tiedostoja.

Itse Exodus-lompakkoa käytetään suojatulla salasanalla, jonka pitäisi olla riittävä useimmille käyttäjille. Kuten yllä mainittiin, jos sinulla on paljon salausvaluuttaa, sen pitäisi olla turvallisemmassa kylmässä lompakossa, ei kuumassa lompakossa, joka on yhteydessä Internetiin.


Joitakin käyttäjiä saattaa lannistaa se, että Exodus-lompakon koodi ei ole 100-prosenttisesti avoimen lähdekoodin, mutta yhden perustajista (JP Richardson) katsotaan olevan erittäin luotettava kehittäjäyhteisössä, sillä hän on osallistunut yli 190 avoimeen lähdekoodiin. lähdekirjastot.

He ovat todenneet, että muutaman “liikesalaisuuden” pitäminen on antanut heille mahdollisuuden varmistaa yrityksen menestys pitkällä aikavälillä ja parantaa lompakon turvallisuutta. Hakkerien on vaikeampi käynnistää lompakkoa ja kehittää tietojenkalasteluversioita jättämällä avaamatta näitä kriittisiä komponentteja. Lisäksi monet Exoduksen toiminnallisista komponenteista ovat avoimen lähdekoodin ja saatavana niistä Github.

Kaiken kaikkiaan Exodus-lompakko on melko turvallinen. Se varmasti voittaa verkkolompakoita ja myös monia työpöydän lompakoita. Exodus-käyttäjät hallitsevat täysin yksityisiä avaimia, jotka luodaan ja tallennetaan paikallisesti.

Exodus-lompakon tietosuoja

Exodus-lompakkoa voidaan käyttää täysin nimettömänä, koska lompakon lataamiseen, asentamiseen tai käyttämiseen ei tarvita henkilökohtaisia ​​tietoja. Exodus ei kerää mitään henkilökohtaisia ​​tietoja, ja yksityiset avaimet ovat myös täysin käyttäjien hallinnassa. Exodus ei ole keskittynyt nimettömyyteen.

Julkiset avaimet ja lompakolla tehdyt maksutapahtumat ovat täysin näkyvissä estoketjussa, eikä transaktioreitin piilottamiseen ole ominaisuuksia. Vaikka he tukevat yksityisyyden suojakolikoita, kuten Zcash (ZEC), he eivät pysty suorittamaan täysin suojattuja tapahtumia.

Jos transaktioiden yksityisyys on tärkein huolenaihe, sinun kannattaa harkita ZCashin ydinlompakoiden tai muiden tunnettujen yksityisyyden kolikoiden, kuten Monero (XMR), käyttöä..

Exoduksen tukemat kolikot

Ensimmäisen julkaisunsa jälkeen Exodus tuki vain kourallista kryptovaluuttaomaisuutta, mutta vuonna 2019 sillä on tukea lähes sadalle kryptovaluutalle ja lisää lisätään koko ajan. Usean valuutan tuki on yksi Exoduksen vahvuuksista.

Exodus-kolikoiden tuki

Laaja kolikoiden tuki

Itse asiassa voit tallentaa minkä tahansa ERC-20-tunnuksen Exodukseen, vaikka niitä ei olisikaan tuettuina. Tämän haittapuoli on, että näiden tukemattomien ERC-20-kolikoiden saldoa ei näy Exodus-lompakossa. Sen sijaan sinun on tarkasteltava saldoja Ethereumin avulla blockchain explorer.

Näet täydellisen luettelon kolikoista, joita he tukevat, verkkosivuillaan. Vaikka onkin hienoa, että heillä on kaikki tämä tuki ERC20-omaisuudelle, heiltä puuttuu silti tuki muutamalle kolikolle, jotka ovat 50 parhaan markkinaosuuden joukossa. Näitä ovat Iota (MIOTA), Monero, Nem (XEM) ja Cardano (ADA)..

Lopuksi, jos haluat pysyä ajan tasalla uusimmalla kolikkotuella ja onko näiden kolikoiden kaikki toiminnot toiminnassa, voit siirtyä heidän kolikoilleen tilasivu. Jos aiot lähettää suuren määrän kolikoita lompakkoon, sinun kannattaa tarkistaa tämä ennen käsin.

Exodus-lompakko & Trezor

Jotain, mikä todennäköisesti lisää huomattavasti Exoduksen turvallisuutta, on heidän kumppanuutensa Trezorin kanssa. Näin Exodus-käyttäjät saavat laitteiston lompakon tason turvallisuuden.

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa sitä, että Trezorin käyttäjien ei enää tarvitse käyttää oletusohjelmia salauksensa hallintaan. He voivat käyttää tyylikästä ja edistynyttä Exodus-käyttöliittymää sekä lukuisia muita Exoduksen mukana tulevia ominaisuuksia.

Esimerkiksi Exodus UX helpottaa huomattavasti yli 90 Trezor-tuetun kolikon hallintaa siellä yhdessä lompakkopaneelissa. Voit myös käyttää sisäänrakennettua kolikonvaihtoehtoa, joka on ensimmäinen laitteistolompakolle.

Trezor Ledger -integraatio

Trezorin edut & Ledger-kumppanuus

Yksi lisäetuna Exodus-integraatiosta tavalliseen Trezoriin verrattuna on, että voit hallita useita Trezor-laitteita samanaikaisesti. Sinun ei tarvitse vaihtaa niitä, jos haluat tarkistaa toisen lompakon saldon.

Laitetuki &# 128187 ;: Tämä toimii sekä Trezor Model One (69 €) että Trezor Model T (149 €) kanssa.

Tietysti tämän tärkein etu on se, että nykyisillä Exodus-käyttäjillä on nyt mahdollisuus pitää yksityiset avaimet offline-tilassa. Trezor-laitteella kaikki todennukset ja allekirjoitukset tehdään laitteella eikä tietokoneellasi.

Lompakon varmuuskopion luominen

Kun lompakko asennetaan ensimmäisen kerran, käyttäjille annetaan 12 sanan palautussiemilause, jota voidaan käyttää lompakon palauttamiseen, jos tietokoneesi varastetaan, tuhotaan tai kadotetaan. Tämä tarkoittaa, että on erittäin tärkeää, että käyttäjät kirjoittavat tämän siemenlauseen ja pitävät sen turvassa. Jos joudut koskaan palauttamaan Exodus-lompakon, lataat sen yksinkertaisesti uudelle laitteelle ja kun asennat sitä, napsauta Palauta lompakko -vaihtoehtoa.

Exodus tarjosi varmuuskopiotukea sähköpostitse, ja tämä on edelleen vaihtoehto, jos loit lompakon ennen Exodusta versio 19.2.1. Ottaen kuitenkin huomioon riskit, jotka liittyivät näiden linkkien saamiseen sähköpostiviesteissä, he ovat lopettaneet tämän tukemisen. Jos lompakko on luotu aiemmalla versiolla, voit seurata nämä vaiheet palauttamiseksi.

Kryptovaluutan vaihto

Vaikka lompakko itsessään ei olekaan vaihto, sen avulla voit vaihtaa tuettuja kryptovaluuttoja keskenään sisäänrakennetun ShapeShift-integraation avulla. Exodus oli ensimmäinen ShapeShift-lompakko, ja prosessi on edelleen yksinkertainen ja saumaton käyttäjille.

Jos sinulla on kolikoita lompakossa ja haluat vaihtaa ne, sinun tarvitsee vain napsauttaa “vaihda” -välilehteä. Täältä voit valita kolikon, jonka haluat vaihtaa, sekä mihin haluat vaihtaa sen.

Exodus Exchange -kolikoiden valinta

Kolikoiden valinta vaihdettaviksi. Kuva kautta Exodus

Kun olet tehnyt tämän, sinun on valittava vaihtamasi summa. Voit valita esimääritetyt arvot, kuten ALL, HALF tai MIN. Voit myös valita tietyn määrän kolikkoa tai jopa arvon paikallisessa valuutassasi.

Kolikkopörssinumero Exodus

Vaihtomäärän valinta

Kun olet varma ostoehdoistasi, voit lyödä “vaihto” -painiketta ja kaupan pitäisi käydä läpi. Ottaen huomioon, että joudut odottamaan kolikoiden lähettämistä lompakkoosi, suurin osa näistä vaihdoista kestää alle 30 minuuttia.

Kun olet suorittanut vaihdon, voit sulkea lompakon, ja kolikoiden pitäisi olla siellä, kun avaat sen uudelleen.

Kuinka Exodus ansaitsee rahaa

Vaikka Exodus-lompakko ei ole avoimen lähdekoodin, se on silti ilmainen ladata tietokoneellesi ja tallentaa kolikot. Jos kuitenkin haluat käyttää sisäänrakennettua vaihtovaihtoehtoa, he veloittavat pienen eron kolikon valuuttakurssista. Nämä leviämiset vaihtelevat välillä 2-4% useimmilla salausparilla, mutta tarkka summa ilmoitetaan vaihto-osassa, kun teet vaihtoa.

Nämä erot voivat vaihdella johtuen siitä, että markkinoiden likviditeetti on erilainen. Esimerkiksi saat todennäköisesti paljon pienempiä spreadeja BTC / ETH: lle kuin vaihdat matalamman markkina-arvon altcoineja keskenään.

Pidän siitä, että he ovat täysin avoimia näiden leviämisten suhteen siellä ostohetkellä. Lisäksi he väittävät haluavansa käyttää leviämisestä syntyvät palkkiot lompakon kehityksen ylläpitämiseen. Jos palkkiot todella menevät sinne, se on todennäköisesti paras käyttää.

Lompakon tuki

Koska Exodus-tiimi pystyy tuottamaan tuloja lompakolle, he pystyvät omistamaan joitain resursseja lompakon tukeen. Se alkaa laajasta tietopankista Exodus-verkkosivusto, joka sisältää yli 100 artikkelia, jotka selittävät lompakon käyttöä, ominaisuuksia, vianetsintää, maksuja ja muita näkökohtia.

Exodus-lompakon tuki

Tietopankki Exoduksessa

Siellä on myös laaja hakukelpoinen UKK, ja jos et löydä sopivaa vastausta, voit ottaa yhteyttä tukihenkilöstöön sähköpostitse ja sosiaalisen median kanavilla. Alalla, jossa tuki on usein toinen ajatus, Exoduksen tukea voidaan kuvata vain ilmiömäisenä.

On tärkeää huomata, että Exodus ei tarjoa puhelintuki. Jos siis satut näkemään numeroita, jotka on julkaistu verkossa “virallisina” Exodus-puhelinnumeroina, vältä niitä. Ne ovat todennäköisesti tietojenkalasteluhuijauksia, ja operaattorit yrittävät saada ahneet kätensä yksityisiin avaimiin.

Johtopäätös

Aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille, joilla on pieni tai kohtalainen salausvaluutta, Exodus-lompakko on erinomainen valinta. Sen kaunis muotoilu ja helppokäyttöisyys ovat tehneet siitä suosikkivalinnan salauksen harrastajien keskuudessa.

Sisäänrakennetun pörssin lisääminen tekee siitä vieläkin kätevämmän ja monipuolisemman, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä kauppoja nopeasti ja hallita salausvaluuttasalkkua ilman kohtuuttomia transaktiomaksuja.

Exodus-lompakko on edelleen ohjelmistolompakko ja kuuma lompakko useimmille käyttäjille, joiden tietokoneet ovat yhteydessä Internetiin 24/7. Tämän vuoksi se ei ole yhtä turvallinen kuin laitteistolompakko, mutta jos käyttäjät seuraavat hyviä tietoturvamenettelyjä tietokoneelle ja online-elämälle, ei pitäisi olla huolta.

Kaiken kaikkiaan Exodus-lompakko on erinomainen valinta useimmille kryptovaluutan käyttäjille, jotka haluavat lähettää, vastaanottaa ja tallentaa pieniä määriä kryptovaluutta.

Esitelty kuva Exodus.ion kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me