Everex (EVX) -katsaus: Blockchain Powered Remittance Project

Everex (EVX) on mielenkiintoinen blockchain-projekti, joka on keskittänyt huomionsa rahalähetyksiin ja mikrorahoituksiin pienille ja keskisuurille yrityksille.

Hanke alkoi vuonna 2016, ja se on kasvattanut niiden jalanjälkeä Kaakkois-Aasian alueella. Ethereum-lohkoketjuun rakennettu Everex valmisti vuonna 2017 suuren ICO: n, joka näki heidän antavan EVX-apuohjelman tunnuksensa.

Voiko Everex kuitenkin todella kilpailla joidenkin suurempien rahalähetysten lohkoketjujen kanssa?

Tässä Everex-katsauksessa yritän vastata siihen, että hankkeen, sen tekniikkasuunnitelman ja kehityksen syvällisen sukelluksen suorittaminen. Tarkastelen myös EVX-tunnusten pitkäaikaisia ​​käyttötapauksia ja hyväksymismahdollisuuksia.

Mikä on Everex?

Kuten yllä mainittu, Everex on blockchain-projekti, joka käsittelee rajatylittäviä maksuja, valuutan muuntamista ja rahalähetyksiä. Se alkoi toisena projektina, jonka tarkoituksena oli pankkitili pankkitili, ja vuonna 2016 toteutti onnistuneen pilotin, joka osoitti heidän rahalähetysjärjestelmänsä toimivuuden, jolloin sadat burmalaiset siirtotyöläiset saivat siirtää yhteensä 850 000 THB Thaimaasta takaisin kotiin Myanmariin.

Ensimmäisen pilotin jälkeen projekti on laajentanut tehtäväänsä ja keskittyy tällä hetkellä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, mutta on edelleen sitoutunut tarjoamaan palveluja myös yksityishenkilöille. Reaaliaikaiset rajatylittäviä tapahtumia koskevat maksut ja lohkoketjun turvallisuus ovat kaksi projektin vahvuuksia.

Everex toimii Ethereum-lohkoketjussa ja toimii luomalla erilaisia ​​vakiomalleja, jotka on sidottu vastaavien fiat-valuuttojen arvoon. Tämä antaa yksityishenkilöille ja pk-yrityksille mahdollisuuden siirtää rahaa helposti ja nopeasti kotimaassa ja ympäri maailmaa.

Everexin perustajan Alexi Lanen mukaan:

foorumi voi digitalisoida minkä tahansa Ethereumin lohkoketjussa olevan omaisuuden helpottaakseen vertaisverkkoihin suuntautuvia maailmanlaajuisia rahalähetyksiä, valuutanvaihtoa ja pääomamarkkinoita

Everexin käyttökotelot

Everex sanoo, että se aikoo parantaa maailmanlaajuisia rahalähetyksiä, joihin sen mukaan liittyy tällä hetkellä useita kysymyksiä. Näitä asioita ovat pitkät viivästykset vastaanottimille, korkeat palkkiot ja pitkät jonot valuutanvaihtopisteissä. Everex-verkon avulla käyttäjät voivat välttää kaikki nämä ongelmat vaivattomasti.

Everexin edut

Everexin edut

Yksi ryhmä, joka on erityisen alttiina nykyisen maailmanlaajuisen rahalähetysjärjestelmän kielteisille vaikutuksille, ovat siirtotyöläiset ja ulkomaalaiset. Molemmat ryhmät maksavat kohtuuttomia maksuja ja odottavat liian kauan saadakseen varoja ulkomailta. Nämä henkilöt voivat hyötyä eniten Everex-verkosta.

Ulkomaalaiset ja siirtotyöläiset eivät ole ainoita, jotka voivat hyötyä parannetusta globaalista rahalähetysjärjestelmästä. Pk-yritykset hyötyvät siitä, että he saavat laskuerät melkein välittömästi. Ja valuutanvälittäjät näkevät talletukset ja nostot nopeammin alhaisemmilla maksuilla.

Everex työssä

Kuka tahansa voi kävellä pankkiin tai valuutanvaihtokeskukseen vaihtamaan käteistä vastaavaan määrään vakaata ”e-käteistä”. Everex pystyy laskemaan liikkeeseen eUSD-, eEUR-, eJPY- ja digitaaliversioita mistä tahansa fiat-valuutasta. Jokainen yksikkö voidaan vaihtaa 1: 1 perusteella fiat-valuutaksi. Joten 1 eUSD = 1 USD.

Yritykset voivat myös käyttää Everex-verkkoa luomaan oman valuutanvaihdon ja siirrot.

Kummassakin tapauksessa digitaaliset vastineet ovat välittömästi saatavilla ja ne voidaan siirtää välittömästi mihin tahansa paikkaan maailmassa. Koska lompakot voidaan asentaa mihin tahansa tietokoneeseen, tai älypuhelimen käyttäjät voivat käyttää varojaan tien päällä ollessaan.

Everex eFiat -ekosysteemi

Everex-tapahtumavirta eFiat-ekosysteemillä. Kuva kautta Valkoinen paperi

Everex pystyy tarjoamaan myös mikrolainoja, joissa tekoälymoottori määrittää luottoriskin yksittäisen käyttäjän historian perusteella.

Koska e-valuutat luodaan vain, kun fiat-valuutta talletetaan ja poltetaan, kun fiat-valuutta nostetaan, ei ole koskaan kysymys siitä, onko eiat-valuutan kattamiseksi riittävästi fiat-valuuttaa vai ei. Kaikki talletetut varat pidetään julkisesti avoimella kolmannen osapuolen talletustilillä.

Toiminnallisuuden perusta on maailmanlaajuinen kumppaniverkosto, joka toimii vaihtopisteinä, jolloin käyttäjät voivat vaihtaa fiatin ja kryptovaluutan välillä haluamallaan tavalla. Everex uskoo, että tämä järjestelmä muuttaa ikuisesti maailmanlaajuisen rahalähetysjärjestelmän.

Everex-lompakko

Yksi ensimmäisistä Everexin julkaisemista tuotteista oli Everex-lompakko. Se julkaistiin vuonna 2016 ja on mobiililompakko, joka on saatavana Androidille, ja iOS-versio on tulossa pian. Siellä on myös verkkopohjainen vaihtopalvelu, johon pääsee osoitteessa Everex.cash.

Everex-sovelluksen käyttöliittymä

Everex-tapahtumavirta eFiat-ekosysteemillä. Kuva kautta Pelikauppa

Everex on myös luonut muita Ethereum-alustoja ja -sovelluksia, jotka ovat kaikkien käytettävissä. Tähän sisältyy Ethereum-tunnisteiden katseluohjelma osoitteessa Ethplorer.io ja sovellus, joka tarjoaa blockchain-tietueiden tallennustilan, todistuksen olemassaolosta ja aeon-linkit nimeltä Chainy.

Lompakon alkuperäinen jakelu oli Thaimaassa sijaitseville asiakkaille, mutta siitä lähtien lompakko on käännetty ja se on saatavana maailmanlaajuisesti.

Everex-ominaisuudet

Everexillä on useita ydinominaisuuksia, joista joihinkin olemme jo koskettaneet edellä. Verkon ydinominaisuudet ovat seuraavat:

  • Nopeat talletukset: Käyttäjät voivat tallettaa fiatin ja muuntaa stablecoineiksi napin painalluksella.
  • Nopeat nostot: Käyttäjät voivat nostaa varoja paikallisena valuuttana kaikilla osallistuvilla toimittajilla ympäri maailmaa. Everex asettaa nostot saataville myös valuutanvaihtoihin ja pankkiautomaatteihin maailmanlaajuisesti.
  • Digitaalinen Escrow: Maksut voidaan lähettää kertakäyttökoodilla. Vastaanottajat voivat avata varat vain, kun lähettäjä antaa heille PIN-koodin.
  • Siirrot: Rahaa voidaan lähettää missä tahansa, jopa omalle pankkitilillesi, välittömästi.
  • Kansainväliset maksut: Käyttäjät voivat maksaa myyjille tai palveluntarjoajille missä tahansa päin maailmaa, heti, napin painalluksella.

Miksi Everexiä tarvitaan

Everex-alusta on hyödyllinen yksityishenkilöille, pienille ja keskisuurille yrityksille ja jopa suuremmille yrityksille. Jokainen, joka voi hyötyä välittömistä, edullisista kansainvälisistä rahalähetyksistä, voi hyötyä Everexistä. Everexin perustajat ja kehittäjät ovat luoneet alustan erityisen hyödylliseksi seuraaville neljälle ryhmälle:

  • Alipankkitut ja pankkitonta yksityishenkilöt: Maailmassa on yli 2 miljardia ihmistä, joilla ei ole peruspankkitiliä. Jotkut eivät pysty saamaan tiliä, koska heiltä puuttuu henkilötodistus, toiset ovat liian kaukana fyysisesti finanssilaitoksesta, ja toisilla ei ole tarvittavaa viestintäinfrastruktuuria alueellaan. Everex pyrkii tarjoamaan pankkipalveluja, rahalähetyksiä, mikrorahoitusta ja mikroluottopalveluja tälle henkilöryhmälle.
  • Siirtotyöläiset: Maailmassa on kymmeniä miljoonia siirtotyöläisiä, ja he kaikki voivat hyötyä edullisista, nopeista ja helpoista rahalähetyksistä takaisin kotimaahan.
  • Ulkomaalaiset ja turistit: Ulkomailla asuvia ja matkustavia vaivaa korkeat vaihtopalkkiot, kun he muuttavat kotimaisensa paikalliseksi valuutaksi. Käyttämällä Everexiä he voivat muuntaa kotivaluuttansa digitaaliseksi valuutaksi ja nostaa sen minimaalisilla maksuilla kaikkialla maailmassa.
  • Kansalaisjärjestöt ja avustusjärjestöt: Everex voi helpottaa avustuspalveluja tarjoavien organisaatioiden varojen siirtämistä kehitysmaihin ja niistä pois sekä tehdä tällaisista liiketoimista julkisesti nähtävissä ja tarkastettavissa.

Everex-tiimi & Neuvonantajat

Everex-tiimiä johtaa perustaja ja toimitusjohtaja Alexi Lane, joka on sarjayrittäjä yli 15 vuoden ajan finanssi-, maksu- ja pääomapalvelumarkkinoilla. Hän on valmistunut Tennessen yliopistosta ja on työskennellyt yrityksissä, kuten Morgan Stanley ja Wealth Strategies Group.

Everex-tiimin jäsenet

Jotkut Everex-tiimin jäsenistä

Toinen perustaja Alexander Kakunov toimii Everexin teknologiajohtajana. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus yritystason ohjelmistojen suunnittelusta ja kolmen vuoden kokemus blockchain-pohjaisten sovellusten rakentamisesta. On mielenkiintoista huomata, että Aleksanterin profiili on poistettu projektin kotisivulta hänen ollessaan linkedin luetteloi edelleen kantansa.

Everex-projektissa on myös kaksi neuvonantajaa, jotka ovat Kirill Gourov ja Faisal Khan. Kirill on salkunhoitaja ja tutkimuspäällikkö Full Node Capitalissa ja ollut melko aktiivinen lohkoketjussa ja kryptovaluutassa. Hän on neuvonut useita startup-yrityksiä ja rahoituslaitoksia avaruudessa.

Faisalilla on hieman erilainen tausta, koska hän on talkhow-isäntä ja Quoran avustaja. Hän on kuitenkin kuullut useita muita hankkeita pankki- ja rajatylittävissä maksujen käsittelytiloissa.

EVX-tunnus

Everex piti ICO: ta elokuussa 2017, keräten 26,7 miljoonaa, kun he myivät EVX-rahakkeita hintaan 2,10 dollaria. EVX-rahakkeita on yhteensä 25 miljoonaa ja kiertäviä 22,4 miljoonaa merkkejä. Kolikoiden kokonaismäärä on kiinteä, joten kolikoiden inflaatio ei ole näkyvissä.

ICO: n jälkeen EVX: n hinta laski, pudoten niinkin alhaisesta dollarista 1,85 dollariin joulukuun 2017 ralliin asti, jolloin se nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 7,36 dollariin 8. tammikuuta 2018. Kolikko laski laajempien markkinoiden mukana koko vuoden 2018 saavuttaen alin 0,1779642 dollaria 14. joulukuuta 2018.

Tunnus pomppii ja käytti vuoden 2019 ensimmäisen vuosineljänneksen kaupankäynnin välillä 0,20 dollaria – 0,25 dollaria ja nousi sitten korkeammalle 25. ja 26. maaliskuuta uutisten jälkeen, kun se oli saanut luvan aloittaa asiakkaiden saapuminen Yhdysvaltoihin. Tämä pumppu vei tunnuksen 0,30 dollarista 25. maaliskuuta käypä hinta 0,983440 dollaria 9. huhtikuuta 2019.

Binance EVX

Rekisteröidy Binancessa ja osta EVX-rahakkeita

ERC-20-tunnuksena EVX voidaan tallentaa mihin tahansa ERC-20-yhteensopivaan lompakkoon, kuten Metamask ja MyEtherWallet. Jos kuitenkin haluat avata kaikki Everex-verkon ominaisuudet, sinun on käytettävä alkuperäistä Everex-lompakkoa.

Jos haluat ostaa EVX-rahakkeita, Binancella on suurin kaupankäyntimäärä yli 90 prosentilla markkinaosuudesta. Tunnusta tarjoaa kourallinen muita pörssejä, mukaan lukien BX Thailand, Huobi Global ja HitBTC.

Vaikka EVX: llä on terve likviditeetti, sen luottaminen yhden pörssin määrään voi olla jossain vaiheessa ongelma (jota monien kauppiaiden on harkittava). Tunnus on myös melko epävakaa verrattuna muihin kolikoihin, joilla on samanlainen markkina-arvo.

Everex-yhteisö & Markkinointi

Kun analysoidaan projektin potentiaalia kasvaa keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, on tärkeää arvioida sen yhteisön koko ja innostus. Laaja ja sitoutunut tukijayhteisö voi auttaa levittämään tietoisuutta projektista ja lisäämään EVX: n käyttöä.

Everexillä on molemmilla tavalliset sosiaaliset tilit Facebook ja Viserrys. Heillä on yli 7k tykkäyksiä entisillä ja 17k seuraajia jälkimmäisillä. He näyttävät olevan melko aktiivisia näillä alustoilla ja päivittävät seuraajiaan säännöllisesti viimeisimmistä tapahtumista / uutisetapahtumista.

Tämän lisäksi projektilla on aktiivinen Telegram-kanava, jossa on hieman yli 5k jäsentä. Tämä antaa jäsenille mahdollisuuden käydä mielenkiintoisempaa keskustelua projektista. Lopuksi he ovat myös hiljattain käynnistäneet virallinen blogi mihin he julkaisevat tiettyjä yhteisölle tärkeitä päivityksiä.

Everex vs. Ripple

Vaikka sekä Everex että Ripple (XRP) ovat maksuratkaisuja, ne eroavat toisistaan ​​riittävän tarkasti, jotta niitä voidaan pitää pikemminkin täydentävinä kuin kilpailijoina.

Everex vs. Ripple

Erot Everexin välillä & Ripple

Kun Everex pyrkii lisäämään taloudellista osallisuutta ensisijaisesti yksityishenkilöille ja pk-yrityksille, Ripple keskittyy yritysten välisiin liiketoimiin ja käsittelee pääasiassa suuria pankkeja asiakkaina. Sitten on stablecoin-tekniikka, joka on Everex-alustan perusta, mutta jota ei ole Ripplen tekniikassa.

Johtopäätös

Everexillä on pitkä historia blockchain-projektista, ja heidän äskettäin antamansa suostumuksensa lisätä yhdysvaltalaisia ​​asiakkaita näyttää olevan oikealla tiellä. He ovat myös äskettäin saaneet Thaimaalta ja Myanmarilta luvan käyttää tekniikkaansa kansainvälisiin rahalähetyksiin kahden maan välillä.

Tietenkin monet, jotka ovat investoineet tähän projektiin, toivovat, että tämä lisäys voi lisätä EVX: n hintaa. Itse asiassa, jos halutaan tarkastella kaupankäynnin määrän kasvua viime aikoina sekä hintojen lievää nousua, markkinoiden pessimismi näyttää kääntyneen kulmaan.

Joten, pitäisikö sinun harkita EVX: ää?

No, kannustan ehdottomasti tekemään oman tutkimuksen (DYOR) mutta projekti näyttää vaikuttavan edistyneenä. Edullisia rahalähetysratkaisuja tarvitaan ehdottomasti, ja Everex tarjoaa vankan vaihtoehdon.

Jos haluat pysyä ajan tasalla projektin uusimmista asioista, muista pitää heidän silmänsä blogi.

Esitelty kuva Fotolian kautta

Vastuuvapauslauseke: Nämä ovat kirjoittajan mielipiteitä, eikä niitä pidä pitää sijoitusneuvona. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me